- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #30.801
Şenizsağol canım hepinizi ve kızlarınızı bekliyorum haaa ben nasıl oğluşumla geliyosam sizde kızlarınızla gelin canım bu etiket olayından ben hiç bişey anlamadım nasıl yapılıyoki?:uhm::uhm:nabersiniz bakalımmmmmmm
herkese selamlar canlarım
pazarıda hallettim işleride sizlere geldim kızlar uyurken accık bakınayım dedim
efsunum bebekim muckkkkkkkkkkkkkkkkk nabersin yafruşşşşşşşşşşşşşşşş
sevval kıyma bana annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
herkesleri muckkkkkkkkkkkk bakam izabelimede hayırlı olsun diyim gelem
kızlar bu arada topiğimizin altında etiketler varya oraya topiğimize özel eklemek istediğimiz bişeyler varmı?kızlarımızın isimlerinimi eklesek acep diye düşündüm??ne dersiniz:)
merhaba hanımlar nasılsınız şekerler
bugün 7 de uyandım tekrar yatmadım evi toparladım büyük kızı okula bıraktım
sonra kayıt için anaokuluna gittim 3 saat orda bekledim sinir oldum:jeyyar:velilierle müdür arasında anlaşmazlık var tartışmanın içinde buldum kendimi 3 saat sonunda form alabildim az önce evime geldim ama delirdimdeÇok üzgünüm çoook
sizlere bir bakıyım dedim çok yorgunum şekerler
okul işi çok yoruyo beni mafoldumbenbüyük kızda beni okulda bekle diyor iki kızda evdebeni bekliyo kaça bölünecem bilmiyorum klonlanmam gerek böyle olmucak:roflol:
herkese güzel birgün diliyorumzemuszemuszemuszemus
Canım benim gercekten zor bi gün gecirmişsin
Ama kızların okulları düzene girince rahatlarsın
Bir iki haftarya kadar düzene girer rayına oturur hersey sende rahatlarsın
Kolay gelsin Allah yardımcın olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ızabelim yazı yazdığımız yerin hemen üstünde etiketler varya onları düzenle var sağında orayı tıklayıp etiket düzenleyebilirsin onu dedim canım anladınmı??
mihribanım canım benimm
desene epey atraksiyonlu bir gün geçirdin:))
hadi halletmişsin neyse gözün aydın valla allah yardımcın olsun canım yaaaa 3 cadıyla uğraşmak kolay değil(
ben doğurmayacam zati yeter seneyede rabbim nasip ederse nazıda verecem kafa dinleyeceğim belkide çalışırım diyorum ama bakalım seneye daha çok var.
kolay gelsin bebekim sana muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
mihriban kısss canım ne diyecem sana kızmada
su avatarını değişsen anam yaaa
valla her gördüğümde söyleyem diyom tutuyom kendimi
ama sürekli sırıtıyom pc de sana yazarken:))
basma donunla :)
hayır yarın bigün kısmet olur tanışırız karşında sırıtırım basma donlu bekler:))
mihrişimm kızdınmı kıssssssssss(ses vermiyonn bakınıyon aşağıda öyle pusuda bekler gibimmm (
canım gül önemli değil benim için bende gülüyorum zaten ağlanacak halime:roflol::roflol:
bu avatar tam beni anlatıyo miniğim 3 çocuklu kadın ancak böyle olur iştelaelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol:
yinede bir ara değiştiririm canım
oy kıyamam ben kuzumaaaaaaaaaaaaaaaa
canım benim yaaa sen basma donunlada number one sın bebekimmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?