Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

slmmmmm herkeslere hayirli cumalar güzel birgün ve güzel bir hafta sonu diliyorum herkesleri kocaman öpüyorummmm temizligime devam edeyim görüsmek üzere byeeeeeeeeeee

herkese selam canlarım
ay sormayın dertsiz başıma dert aldım:))
annem elife yorgan dikiyordu dediki evdeki yorganları sök hafta yünleri yıka hafta sonu getirde onlarıda yenileyi vereyim dedi 7 senedir kullanıyorum benden öncede dikilmişti havalanır temizlenir seneye elifin ilkokulu kardeşlerim evlenir ben yaşlanıyorum yapamayız dedi aradan çıkaralım dedi
bende 2 yorganı söktüm öğlenden beri yıkıyom balonda çırpıyom derken canım çıktı sizlere bakayım dedim
daha 2 makine yün var yıkanıp çırpılacak evde süpürülecek battı heryer.
yarın elifime alışverişe gideceğiz pazarda annemlere
anlayacağınız kendime iş çıkardım yine:))
herkesi muckkkkkk öpüyorum giremezsem bilinki kollarım tutmuyordur yün dövmekten:)))
muckkkkkkk yafrularımmmmmmmmmmmmmmm herkese
meleklerimide kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

gerçekten dertsiz başına dert almışsın...delikafaduldenkolay gelsin canım:bbo:

iyi akşamlar hanımlar
bugün yine çok yoğundum önce ortanca kızın anaokuluna gittim çekiliş yapıldı kızım maalesef sabahçı oldumafoldumben.hiç istemiyorum ama hayırlısı bakalım nasıl olucak
sonra koştura koştura eve geldim büyük kızı okula götürdüm geldim azcık dinlendim sonra evi süpür çamaşır katla yemektir bulaşıktır derken pc yi açmaya fırsatım olmadı
ancakşimdi oturabildim pc başına
eeee sizlerden naber şekerler
inşallah herkesin keyfi yerindedir

miniğim gerçekten iş açmışsın başına
aslında iyi etmişsin ama apartmanda yapılması zor olan bir iş
sana kolay gelsin canım

neyse kizlar ben cikayim görüsürüz yine evde tekim esim daha hastanade yarin gelecek insallah yatayim bügün cokkkk kosturdum temizlikti esime gittik kizimin arkadasinin dogumgününe sonrada alisverise saat gecti geldigimde sonrada arkadaslar geldi yeni oturdum ama kalkiyorum görüsmek üzere byeeeeeeeeeeeeee

ya kizlar hepinizin ruh halinin altinda birtakim resimler var neden ki bende neden yok acaba yaaaa onlar nasil cikiyo kiiiiii???????????????????????????????????

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum güzel bi kahvaltı yaptık ev işlerine koyulcaz biz şimdi öptüm herkesi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…