- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #30.901
günaydınnn kızlarrr aaaa nolmuş anacım herkes hastaa mihriban kızımıza çok geçmiş olsun tatalım lahanam sanada ayy bilirim çok kötü diş ağrısı belinaycım sanada geçmiş olsun sen artık ıhlamura devam tatlım bu arada bir hastada bende taha çok fena grip bende babasını bekliyorum doktora gitcez hepinizi çok öpüyorummŞenizŞeniz
Canlarım ikinizin yavrularınada allah iyilik versin
Gecmiş olsuna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
herkese selamlar canlarım accık canım sıkıldı naz kulağım acıyo demeye başladı epey sızlandı uyurken acıyooo acıyooo diye
ağrı kesici verdim yattı akşam yada yarına geçmezse bakayım dra götüreyim.ablamızdan başladık okuldan getirmeye hastalıkları bakalım hayırlısı
betül canım yaa getirmeseydin keşke eve yarında aynısını isteyecek ağlasada alışması gerektiğini çaresi olmadığını bilsin
kolaylıklar diliyorum canım benim
mihribanım canım geçmiş olsun meleğimizede acil şifalar diliyorum
herkesleri muckkk
hazır kızlar uyuyorlarken bende dinleneyim kalan işlerimide tamamlayıp
kocaman opuyorumnanaktan herkesleriii
hanımlar yemek yapıcam cokacimcoook
önce bir bakınıyım dedim topiğimize
herkesi öpüyoruma.s.a.s.
cnm vazgeçir kedi bakamayacaksan kuş balık falan al bişeyler....Tahmin edebiliyorum sevincimi bizimkilerde istiyolar niye bizim hayvanımız yok diye kedi istiyorlar akannehirakannehirakannehirakannehir
Nasıl vazgecirecegiz bilmiyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
cnm alışır merak etme sen ama baştan böle alır gelirsen zor olur bırak dışarda bekle alışır...günaydın melek anneleri yeni hafta hepimize hayırlı olsun.
bugün kübra'nın okulunun ilk günüydü ama ağladı durmadı.eve geri getirdim diğer çocuklarda ağlıcak diye,bugün götür,yarın servisle alalım dediler.bakalım yarın ne yapacak.
saol cicim...günaydın kızlarrrr
belinay ,lahana geçmiş olsunnnn
minik bana diyosun ama sen dahada delisin anam yorganlardan ne istiyosun ya bak ellerin bile su toplamış
geçmiş olsun balımmmm
rüyanaz hayırlı olsun kuşunuzz
şevvalde hayvanı olsun diye çok istiyo ama ben pek hayvan sevmiyorum
kübrabetül yarına kadar belki meleğin okul fikrine daha çok alışır
ben öğleye kadar temizlik yapmaya devam edicem öğleden sonrada bankaya gidicem
kendinize iyi bakın
öpüyorummmmm
günaydın hanımlar
bugün ortanca kızın ilk okul günü olacaktı ama kızım dün gece ateşlenince bugün okula götürmekten vazgeçtim.şimdilik iyi gibi ama tekrar ateşlenirse doktora götürecem onu
dün gecede misafirim vardı ev iyice kirlendi çok da işim var hiç bitmiyo zatenakannehir
şimdilik çıkıyorum şekerler evi bir süpüreyim büyük kızıda okuluna götürücem sonra yine gelirim
öpüldünüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydınlaar....boğazlarım şişmiş grip oldum kızlar nasıl atlatırım bilmiyorummafoldumben
herkese iyi akşamlar diliyorum
dün akşam epey sızlandım uyuyamadım kollarımın ağrısından ilaç aldım ama yinede dayanılmaz bir ağrıydı bugünde elifin botunu almaya gittik eşim sağolsun iyi değilsin dedi yemek işinide dışarda hallettim geldik kızları yatırdım bende accık bakınayım dedim eşim film izleyelim diyor uyumazsam izlemeye çalışacağım:))sızarsam kusura bakmasın artıkın:))
herkeslere güzel bir akşam diliyorum canlarım
kib meleklerimide muckkkkkkkkk
yarın annemlere gideceğiz yünleri vereceğim kurutsun yapsın yorganı gerisine karışmam valla:))ben götürüp atıyım başınada :))
görüşemezsek yarın herkese iyi pazarlar diliyorum keyifli bir hafta sonu sizlerin olsun inşaallahhhhhhhhhhhhhh
günaydın iyi pazarlar melekanneleri
bugün biraz eşim evdeyken derin temizlik yapıcam
salı günü için şevvale randevu aldım
belki gider gitmez dr yatış verirse evi temiz bırakmak isityorum
dönüşte ameliyatlı bi çocukla temizlik yapamam
görüşürüz hepinizi öptümmmm
hanımlar merhaba....iyi pazarlar hepinize
eşim dün akşam bana süpriz yaptı ve annemle kardeşimin yanına götürdü beni
1 saat mesafedeler bana.eşim bugün işe gideceği için fazla kalamadım yanlarında ama yinede onları görmek mutlu etti benizemuszemuszemuszemus
hepinizi öpüyorum kocaman şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar çok fena dişim ağırıyo :1no2: gece ağrıdan yatamadım sabaha karşı biraz dalmışımki saatin çalmasıyla kalktım benneyaptımki şimdide bu ağrıynan annemlere gitcem :bbo: annem erkek kardeşimin bebeğine bakıyor oda hasta dr gitceği için gidip yiğenime ben bakcem annem gelene kadar
bu ağrıylada nasıl bakcam bilemiyorum artık :bbo:
annemin işi erken biterse bende hemen dr umu arayıp gitcem
günaydın hanımlar
bugün ortanca kızın ilk okul günü olacaktı ama kızım dün gece ateşlenince bugün okula götürmekten vazgeçtim.şimdilik iyi gibi ama tekrar ateşlenirse doktora götürecem onu
dün gecede misafirim vardı ev iyice kirlendi çok da işim var hiç bitmiyo zatenakannehir
şimdilik çıkıyorum şekerler evi bir süpüreyim büyük kızıda okuluna götürücem sonra yine gelirim
günaydınnn kızlarrr aaaa nolmuş anacım herkes hastaa mihriban kızımıza çok geçmiş olsun tatalım lahanam sanada ayy bilirim çok kötü diş ağrısı belinaycım sanada geçmiş olsun sen artık ıhlamura devam tatlım bu arada bir hastada bende taha çok fena grip bende babasını bekliyorum doktora gitcez hepinizi çok öpüyorummŞenizŞeniz
herkese selamlar canlarım accık canım sıkıldı naz kulağım acıyo demeye başladı epey sızlandı uyurken acıyooo acıyooo diye
ağrı kesici verdim yattı akşam yada yarına geçmezse bakayım dra götüreyim.ablamızdan başladık okuldan getirmeye hastalıkları bakalım hayırlısı
betül canım yaa getirmeseydin keşke eve yarında aynısını isteyecek ağlasada alışması gerektiğini çaresi olmadığını bilsin
herkesleri muckkk
cnm vazgeçir kedi bakamayacaksan kuş balık falan al bişeyler....
cnm alışır merak etme sen ama baştan böle alır gelirsen zor olur bırak dışarda bekle alışır...
saol cicim...
geçmiş olsun cnm....
günaydın kızlar nasılsınız..rüyanazımı gönderdim bende işlerimi hallettim yemegimi koydum ohhh boşum valla çgleye kadar..
akşam gitttik rüynaza doğum günü hediyesi olrak muhabbet kuşu aldık kızlar rüya çok sevindi...
günaydın kızlarrrr
belinay ,lahana geçmiş olsunnnn
minik bana diyosun ama sen dahada delisin anam yorganlardan ne istiyosun ya bak ellerin bile su toplamış
geçmiş olsun balımmmm
rüyanaz hayırlı olsun kuşunuzz
şevvalde hayvanı olsun diye çok istiyo ama ben pek hayvan sevmiyorum
kübrabetül yarına kadar belki meleğin okul fikrine daha çok alışır
ben öğleye kadar temizlik yapmaya devam edicem öğleden sonrada bankaya gidicem
kendinize iyi bakın
öpüyorummmmm
günaydın hanımlar
herkesleri muckkk
selamlar kızlar...geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler canlarım...ben hala aynı şekilde hastayım bakalım böyle giderse doktora gidicem her ne kadar ilaç kullanmak istemesemde...başı ben çektim bütün topik hasta olmuş...akannehirhastalara acil şifalar...öpüyorum...
herkeze günaydın hepimiz için güzel bir gün olsun inş
lahanam günaydın canım sana geçmiş olsun
kızının nesi vardı,allah şifa versin:Saruboceq:
lahanam canım sanırım ritim bozukluğu olup olmadığını kontrol etmek için canım
güzel haberlerini bekliyoruz sanada geçmiş olsun canım muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
günaydın canlarım
naz uyandı sesi kısılmış ağlıyor hemen çıkmam lazım
kib herkese teşekkürler
hastalarımada acil şifalar
günaydın canım teşekkür ederim Şeniz
cannım kızım biraz rahatsızdı dr gittik ciğer filmi istedi filmde bir damarda büyüme görülmüş dr da eko çektirmek lazım kalple ilgili birşey olabilir dedi bunun üzerine çocuk kardiyolojisine gittik eko çekildi ekosunda birşey yok çok şükür yarın tekrar gitcez dr birkez daha bakcak birde cihaz takmamak lazım dediler tam emin olmak için
geçmiş olsun,eko temiz çıkmış inş diğer tetkiklerde güzel sonuçlanır.:Saruboceq:
cnm güzel haberlerini bekliyoruz....günaydın arkadaşlar hepinizi güzel bir gün diliyorum opuyorumnanaktan
benim hala dişim ağırıyo :1no2: birazdan dişçiye gitcem :bbo:
yarında kızımı dr götürcem eko çekilecek ayrıca kalbin üzerine bir cihaz takılacak 24 saat üzerinde kalacakmış kalp ritmi vede tanssiyonunu ölçmek içinmiş :uhm:
cnm saol...bence hiç gitme ögrtmen ararsa gidersin bu sefer yıl boyunca kapıda isteyecek seni ...herkeze günaydın hepimiz için güzel bir gün olsun inş
lahanam günaydın canım sana geçmiş olsun
kızının nesi vardı,allah şifa versin:Saruboceq:
günaydın canlarım
naz uyandı sesi kısılmış ağlıyor hemen çıkmam lazım
kib herkese teşekkürler
hastalarımada acil şifalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?