Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Canlarım ikinizin yavrularınada allah iyilik versin
Gecmiş olsuna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

sağolun hanımlar
şimdilik iyi gibi ama tam geçmedi ateşi böyle devam ederse doktora götürecem
izabella ve minik sizlerede çok geçmiş olsun şekerler
kış geldi ya artık grip nezle hiç bitmez:gitme:

selamlar kızlar...geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler canlarım...ben hala aynı şekilde hastayım bakalım böyle giderse doktora gidicem her ne kadar ilaç kullanmak istemesemde...başı ben çektim bütün topik hasta olmuş...akannehirhastalara acil şifalar...öpüyorum...

cnm vazgeçir kedi bakamayacaksan kuş balık falan al bişeyler....
cnm alışır merak etme sen ama baştan böle alır gelirsen zor olur bırak dışarda bekle alışır...
saol cicim...

geçmiş olsun cnm....

günaydınlaar....boğazlarım şişmiş grip oldum kızlar nasıl atlatırım bilmiyorummafoldumben

geçmiş olsun canım benim,şimdi nasılsın?:1hug:

sanada geçmiş olsun canım :1hug:

hadi bakalım hayırlısı,rabbim meleğimizin yardımcısı olsun.allahın izniyle bunuda atlatacaksınız?

bak eşin ne güzel düşünmüş,sanada iyi gelmiştir ailenle birlikte olmakyerimseniben

kızlar hepinize geçmiş olsun,inş şimdi daha iyisinizdir:Saruboceq:
ne olmuş topiğimize öyle,herkezler hasta.rabbim şifalar versin bütün hastalara:Saruboceq:

kızlar biliyorum böyle yaparsam alışmaz,yarın ağlasada almıcam.bugün boynuma bi sarıldı ayrılmadı benden.bu sefer diğer çocuklarda etkileniyo.
yarın servisle alcaklar evden yani ben gitmicem okula bakalım nasıl olcak.yine çok ağlar öğretmenlerini üzerse beklicem dışarda arada görcek artık beni,yavaş yavaş alışcak.

meleğinin doğum günü kutlu olsun.rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

inşallah yarın daha iyi olur.bugün baya konuştum tamam yalnız durcam diyo ama bakalım ne olcak yarın:uhm:

canlarım hepinize geçmiş olsun :teselli: inşallah meleklerim bu gün daha iyidirler a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydın arkadaşlar hepinizi güzel bir gün diliyorum opuyorumnanaktan

benim hala dişim ağırıyo :1no2: birazdan dişçiye gitcem :bbo:

yarında kızımı dr götürcem eko çekilecek ayrıca kalbin üzerine bir cihaz takılacak 24 saat üzerinde kalacakmış kalp ritmi vede tanssiyonunu ölçmek içinmiş :uhm:

herkeze günaydın hepimiz için güzel bir gün olsun inş
lahanam günaydın canım sana geçmiş olsun
kızının nesi vardı,allah şifa versin:Saruboceq:

lahanam canım sanırım ritim bozukluğu olup olmadığını kontrol etmek için canım
güzel haberlerini bekliyoruz sanada geçmiş olsun canım muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydın canım teşekkür ederim Şeniz
cannım kızım biraz rahatsızdı dr gittik ciğer filmi istedi filmde bir damarda büyüme görülmüş dr da eko çektirmek lazım kalple ilgili birşey olabilir dedi bunun üzerine çocuk kardiyolojisine gittik eko çekildi ekosunda birşey yok çok şükür yarın tekrar gitcez dr birkez daha bakcak birde cihaz takmamak lazım dediler tam emin olmak için

günaydın canlarım
naz uyandı sesi kısılmış ağlıyor hemen çıkmam lazım
kib herkese teşekkürler
hastalarımada acil şifalar

günaydın miniğim,hayırdır hastalandımı yoksa nazımız.sen bak kızına görüşürüz canım

geçmiş olsun,eko temiz çıkmış inş diğer tetkiklerde güzel sonuçlanır.:Saruboceq:

cnm güzel haberlerini bekliyoruz....
cnm saol...bence hiç gitme ögrtmen ararsa gidersin bu sefer yıl boyunca kapıda isteyecek seni ...
günaydın canlarım
naz uyandı sesi kısılmış ağlıyor hemen çıkmam lazım
kib herkese teşekkürler
hastalarımada acil şifalar

cnm günaydın ya orta kulak ilhatabı mı olduki acaba dünde kulagım acıyo diyordu ya...

günaydın kızlar bende rüyanazı gönderdim eşim nöbetçi ev işlerini halletçem yemegim var sadece ortalıgı toparlayacam sonra bi arkadaşa gidicez öglen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…