Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar çok fena dişim ağırıyo :1no2: gece ağrıdan yatamadım sabaha karşı biraz dalmışımki saatin çalmasıyla kalktım benneyaptımki şimdide bu ağrıynan annemlere gitcem :bbo: annem erkek kardeşimin bebeğine bakıyor oda hasta dr gitceği için gidip yiğenime ben bakcem annem gelene kadar
bu ağrıylada nasıl bakcam bilemiyorum artık :bbo:
annemin işi erken biterse bende hemen dr umu arayıp gitcem

günaydınlarrr canlarım güzel bir gün diliyorummm
belinayım lahanam bebeğim çok geçmiş olsun yafruşlarrrr
dikkat edin kendinize aman diyim
naz uyurken accık bakayım dedim
herkese kolay gelsin bugün çoook işim varrrrrr(

Belinay lahana cok gecmiş olsun canlarım insallah bugün daha iyisinizdira.s.a.s.a.s.
Minik rüyanaz sizlerede günaydın nasılsınız bakalım:uhm::teytey::teytey::teytey:
Herkese güzel bir hafta diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol cnm tşkler....
geçmiş olsun meleğimize canım

sanada geçmiş olsun miniğim şimdi nasılsın umarım daha iyisindir

meleğimizin doğumgününü şimdiden kutluyorum rüyacım.....nice senelere
saol tatlım.senin adına sevindim ailesini görmek bambaşka ya bende özledim valla....
rüyanaz doğum günününz şimdiden kutlu olsunnnnn

mihriban senin adına çok sevindim annenleri görmüşsünnn
saol bebegim....

tşkler cnm çok saol...

Rüyanazın dogum gününü bende kutluyorum canım
Nice mutlu senelere ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız..rüyanazımı gönderdim bende işlerimi hallettim yemegimi koydum ohhh boşum valla çgleye kadar..
akşam gitttik rüynaza doğum günü hediyesi olrak muhabbet kuşu aldık kızlar rüya çok sevindi...

Tahmin edebiliyorum sevincimi bizimkilerde istiyolar niye bizim hayvanımız yok diye kedi istiyorlar akannehirakannehirakannehirakannehir
Nasıl vazgecirecegiz bilmiyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

günaydın melek anneleri yeni hafta hepimize hayırlı olsun.
bugün kübra'nın okulunun ilk günüydü ama ağladı durmadı.eve geri getirdim diğer çocuklarda ağlıcak diye,bugün götür,yarın servisle alalım dediler.bakalım yarın ne yapacak.

günaydın kızlarrrr

belinay ,lahana geçmiş olsunnnn

minik bana diyosun ama sen dahada delisin anam yorganlardan ne istiyosun ya bak ellerin bile su toplamış
geçmiş olsun balımmmm

rüyanaz hayırlı olsun kuşunuzz
şevvalde hayvanı olsun diye çok istiyo ama ben pek hayvan sevmiyorum

kübrabetül yarına kadar belki meleğin okul fikrine daha çok alışır

ben öğleye kadar temizlik yapmaya devam edicem öğleden sonrada bankaya gidicem
kendinize iyi bakın
öpüyorummmmm

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım

diş ağrısını iyi bilirim canım hemen dr git ihmal etme sakın
çekilecek ağrı değil diş ağrısı valla:gitme:

günaydın hanımlar
bugün ortanca kızın ilk okul günü olacaktı ama kızım dün gece ateşlenince bugün okula götürmekten vazgeçtim.şimdilik iyi gibi ama tekrar ateşlenirse doktora götürecem onu
dün gecede misafirim vardı ev iyice kirlendi çok da işim var hiç bitmiyo zatenakannehir
şimdilik çıkıyorum şekerler evi bir süpüreyim büyük kızıda okuluna götürücem sonra yine gelirim
öpüldünüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnn kızlarrr aaaa nolmuş anacım herkes hastaa mihriban kızımıza çok geçmiş olsun tatalım lahanam sanada ayy bilirim çok kötü diş ağrısı belinaycım sanada geçmiş olsun sen artık ıhlamura devam tatlım bu arada bir hastada bende taha çok fena grip bende babasını bekliyorum doktora gitcez hepinizi çok öpüyorummŞenizŞeniz

Canlarım ikinizin yavrularınada allah iyilik versin
Gecmiş olsuna.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

herkese selamlar canlarım accık canım sıkıldı naz kulağım acıyo demeye başladı epey sızlandı uyurken acıyooo acıyooo diye
ağrı kesici verdim yattı akşam yada yarına geçmezse bakayım dra götüreyim.ablamızdan başladık okuldan getirmeye hastalıkları bakalım hayırlısı
betül canım yaa getirmeseydin keşke eve yarında aynısını isteyecek ağlasada alışması gerektiğini çaresi olmadığını bilsin
kolaylıklar diliyorum canım benim
mihribanım canım geçmiş olsun meleğimizede acil şifalar diliyorum
herkesleri muckkk
hazır kızlar uyuyorlarken bende dinleneyim kalan işlerimide tamamlayıp
kocaman opuyorumnanaktan herkesleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…