Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

nunukcum kolay gelsinn balımmmmm
bende bi yandan kışlıkları çıkarıyorum bi yandan buraya bakıyorummm
facedekii tarlamada moralim bozuldu
devlet tarafından engellenip kapatılmışşş
gitti onca paracığımınnnnn
.((((

merhaba hanımlar
sabahtan beri temizlik sağı solu topla derken bir türlü giremedim
kızımın ödevinide yaptık beraber.ben yanında oturmasam çabuk sıkılıyo ilgilenmemi istiyo
ah çok zormuş okul işi artık pc ye bile fazla zaman ayıramıyorumakannehir
pazartesi günü diğer kızda anasınıfına gidecek artık halim nice olur bilmiyorum:bbo:
herkese güzel bir haftasonu diliyorum şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sagol canim sanada kolay gelsin ben kisliklari hic kaldirmamistim ki
cünkü buranin havasina güvenemiyorum onun icin yazliktan cok kislik kullaniyorum -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

herkese iyi akşamlar diliyorum
dün akşam epey sızlandım uyuyamadım kollarımın ağrısından ilaç aldım ama yinede dayanılmaz bir ağrıydı bugünde elifin botunu almaya gittik eşim sağolsun iyi değilsin dedi yemek işinide dışarda hallettim geldik kızları yatırdım bende accık bakınayım dedim eşim film izleyelim diyor uyumazsam izlemeye çalışacağım:))sızarsam kusura bakmasın artıkın:))
herkeslere güzel bir akşam diliyorum canlarım
kib meleklerimide muckkkkkkkkk
yarın annemlere gideceğiz yünleri vereceğim kurutsun yapsın yorganı gerisine karışmam valla:))ben götürüp atıyım başınada :))
görüşemezsek yarın herkese iyi pazarlar diliyorum keyifli bir hafta sonu sizlerin olsun inşaallahhhhhhhhhhhhhh

günaydınlarrrrrrrrrrrr
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım iyi pazarlar herkese
okul saatine alıştımya ay kalkıyorum 7 olmadan saat ((
gece 1de yattığım halde
zombiliğim tuttu gene.
herkese güzel bir gün diliyorum canlarım kib muckkkkkkkkkkkkkkkkk byeeeeee
iyi pazarlarrrrrrr
meleklerimide çok çok muckkkkkkkkkkkkkk

günaydın iyi pazarlar melekanneleri
bugün biraz eşim evdeyken derin temizlik yapıcam
salı günü için şevvale randevu aldım
belki gider gitmez dr yatış verirse evi temiz bırakmak isityorum
dönüşte ameliyatlı bi çocukla temizlik yapamam
görüşürüz hepinizi öptümmmm

günaydın kızlar ..ben dün bütün ev işlerini yaptm bugun rahatım..annemler kargo göndermiş onu aldı geldi eşim ohh annem kokuyo valla herşeyde çok sevindim...rüyanazın çarşamba günü doğum günü ya ona oyuncak giyisi falan göndermişler oda çok sevindi..

iyi pazarlar melek annelerii bugün istanbul çok yağmurlu bizde eve tıkıldık evde oturucaz anlaşıldıı-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- rüyanazcım şimdiden doğum günün kutlu olsun tatlım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis hepinizi çok öptümmŞeniz

geçmiş olsun meleğimize canım
sanada geçmiş olsun miniğim şimdi nasılsın umarım daha iyisindir

meleğimizin doğumgününü şimdiden kutluyorum rüyacım.....nice senelere

hanımlar merhaba....iyi pazarlar hepinize
eşim dün akşam bana süpriz yaptı ve annemle kardeşimin yanına götürdü beni
1 saat mesafedeler bana.eşim bugün işe gideceği için fazla kalamadım yanlarında ama yinede onları görmek mutlu etti benizemuszemuszemuszemus
hepinizi öpüyorum kocaman şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

rüyanaz doğum günününz şimdiden kutlu olsunnnnn

mihriban senin adına çok sevindim annenleri görmüşsünnn

iyi akşamlar canlarım
nasılsınız bakalım güzel bir pazar geçirdiniz inşaallahhhhhh
sevvalim canım kolay gelsin bebeğimizin hakkında hayırlısı inşaallah canım
şimdiden geçmiş olsun canım benimmmm
rüyam canım ohhhh güle güle kullanın canım rüyamında doğum günü şimdiden kutlu olsun nice mutlu senelere inşaallahhhhhhhhhhhhh
herşey gönlünce olsun
mihribanım canım senin adına çok sevindim canım benim güzel bir gün olmuş senin için
sağolasın canım bugün daha kötü oldum annemlere gittik yünleri onun balkonu çok geniş oraya döktük iyice çırp döv derken baş parmağım vede avuç içim su topladı sızlıyor(
kızlarıda yıkadım az önce suyu görünce accıkda sızladı fenayım yani(
herkese iyi geceler diliyorum canlarım erkek kardeşim geldi bizimle oturacaklarmış enişteyle film keyfi yapacaklarmış bende yatayım diyorum sabah 7de kalktım ama bakayım çay yaptım içince kendime gelirsem bende onlarla takılırım
herkese iyi geceler diliyorum
meleklerimede allah rahatlık versin muckkkkkkk herkeslereeeeeeeee

iyi geceler kızlar...topiğimiz terkedilmiş resmenakannehirbende hala çoook hastayım hep yattım hem midem çok kötü yanıyor,gözlerim akıp duruyor burnum tıkalı uyuyamıyorum...ıhlamur falan içiyorum ama o da hamilelere günde 2 bardaktan fazlası zararlıymış onu da çok içemiyorum...geçmicek bu hastalık böyle gidersemafoldumben

:teselli:canım benim çok geçmiş olsun :teselli:
aman çok dikkat et kendine güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…