- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #30.861
Gecmiş olsun canım ıhlamur falan iç Allah iyilik versin
gecmis olsun canim ya dikkat et kendine bol vitamin al canim yani meyve cok ye
günaydınlaar....boğazlarım şişmiş grip oldum kızlar nasıl atlatırım bilmiyorummafoldumben
nunukcum kolay gelsinn balımmmmm
bende bi yandan kışlıkları çıkarıyorum bi yandan buraya bakıyorummm
facedekii tarlamada moralim bozuldu
devlet tarafından engellenip kapatılmışşş
gitti onca paracığımınnnnn
.((((
geçmiş olsun meleğimize canımgünaydın iyi pazarlar melekanneleri
bugün biraz eşim evdeyken derin temizlik yapıcam
salı günü için şevvale randevu aldım
belki gider gitmez dr yatış verirse evi temiz bırakmak isityorum
dönüşte ameliyatlı bi çocukla temizlik yapamam
görüşürüz hepinizi öptümmmm
sanada geçmiş olsun miniğim şimdi nasılsın umarım daha iyisindirherkese iyi akşamlar diliyorum
dün akşam epey sızlandım uyuyamadım kollarımın ağrısından ilaç aldım ama yinede dayanılmaz bir ağrıydı bugünde elifin botunu almaya gittik eşim sağolsun iyi değilsin dedi yemek işinide dışarda hallettim geldik kızları yatırdım bende accık bakınayım dedim eşim film izleyelim diyor uyumazsam izlemeye çalışacağım:))sızarsam kusura bakmasın artıkın:))
herkeslere güzel bir akşam diliyorum canlarım
kib meleklerimide muckkkkkkkkk
yarın annemlere gideceğiz yünleri vereceğim kurutsun yapsın yorganı gerisine karışmam valla:))ben götürüp atıyım başınada :))
görüşemezsek yarın herkese iyi pazarlar diliyorum keyifli bir hafta sonu sizlerin olsun inşaallahhhhhhhhhhhhhh
günaydın kızlar ..ben dün bütün ev işlerini yaptm bugun rahatım..annemler kargo göndermiş onu aldı geldi eşim ohh annem kokuyo valla herşeyde çok sevindim...rüyanazın çarşamba günü doğum günü ya ona oyuncak giyisi falan göndermişler oda çok sevindi..
rüyanaz doğum günününz şimdiden kutlu olsunnnnn
mihriban senin adına çok sevindim annenleri görmüşsünnn
iyi geceler kızlar...topiğimiz terkedilmiş resmenakannehirbende hala çoook hastayım hep yattım hem midem çok kötü yanıyor,gözlerim akıp duruyor burnum tıkalı uyuyamıyorum...ıhlamur falan içiyorum ama o da hamilelere günde 2 bardaktan fazlası zararlıymış onu da çok içemiyorum...geçmicek bu hastalık böyle gidersemafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?