Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

pardon ya ben sensin diye diğer gülle takılıyomuşm facede şmdi farkettim ama o arkadaş farklı soyadıylaydı şimdi farklı o yüzden karıştırdım heralde

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay yorum yapamayacağım yarıldım gülecem diyeee
varya sana dahada bişey demiyom bennnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kız sen bugün formundasın anlasılan
Beni güldürdün ya allah ta seni güldürsünopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

melek anneleri selam nasılsınız?

muhabbet koyu galiba Allah bozmasın neşenizi

bi kahve içmeye davet eden yok tabi aşkolsun

öpüyorum hepinizi kocaman şekerler

Meleklerine gecmiş olsuna.s.a.s.a.s.a.s.
Canım benim bitmiyo gercekten bakma benim burda cene yaptığıma hiç yemegim yok benimde:1no2::1no2::1no2:

Kız sen bugün formundasın anlasılan
Beni güldürdün ya allah ta seni güldürsünopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kısım ben her gün formumdayımda topikde kimseler yoktikine kime ne diyimde gülem:roflol::roflol::roflol:
sanal delimiyim ben:roflol::roflol::roflol:
amin bebekim aminnn rabbim hepimizi güldürsün inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhh

aboww bak sen bizim hatuna, kahve boş dursun 1 bardak su vermesin bize, gelsin burda 2 tepsi kahve dağıtsın :mymeka: :mymeka:

domatesler sana :tomato: :tomato: :tomato:

at canım at domatesler yeterki senden gelsinnn
ama bnu topik benim öz vatanım gibi bişey yani
gözümü ben burda açtımm
burda doğdum büyüdümmmm
kahvede benim ama önce burasııı
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mihribanım canım geçmiş olsun bebekim
herkeste var şu ara sanırım benim nazıda görsen vallahi dilenci bebesi gibi bugün yanımda gezdirmeye utandım ay:))
sümüklüyü :))
ana bakımlı süslü bebe sümüklü sümüklü:))
havaların tadı yok ondan canım sanırım birde ortalıkta salgın var
kolay gelsin bebekim
kader yafruşşş yaaaaaaaaaa en büyük ceza karu olmak şu dünyada hatta türk karusu olmak.:)))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
öz vatanın burada anam facelerde kimlerle özsün anladık az önce:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

melek anneleri selam nasılsınız?

muhabbet koyu galiba Allah bozmasın neşenizi

bi kahve içmeye davet eden yok tabi aşkolsun

öpüyorum hepinizi kocaman şekerler
hoşgeldin canım:1hug: buyur gel sende kave iç şevvalin elinden melekçim
Meleklerine gecmiş olsuna.s.a.s.a.s.a.s.
Canım benim bitmiyo gercekten bakma benim burda cene yaptığıma hiç yemegim yok benimde:1no2::1no2::1no2:

sağol zeyno teşekkürler
bende ne pişiricem bilmiyorum hiç de halim yokmafoldumben

Nunuk bi slm yazdı kayboldu neden acaba
Kızlar bende kalkayım artık yemek yapacam
Hepinize iyi aksamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

melek bebekimm gell anam ikrammı bekliyon sende aşkolsun yaaaaaa
al birini kahvenin
misafir vardı az önce topikde de ona yaptıydı sevvalim ne biçim misafirse ne adını diyo ne kahve ikramını alıveriyo kaçtı gitti
sen gel bebekimmm buyurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kimle öz olduğumu facedekini ben aylardır çözememişim
zaten kendime gülüp duruyom deminden beri
ay sarışında değilim ama ben meğer ne kadar kek mişimm
:roflol::roflol::roflol::roflol:

mihriban zeyno anam daha yemektemi yapmadınızz??
abowwwwwwww de gidin pişirin loooooo
ben sabahın köründe pişirdim yarınada var hafta sonuda yemek yapmıyom zati 4 gün yemek derdim yok:))
pazartesiyede karnıyarık yapacam:))salıda yeriz çarşamba perşembe mantı diyom aha önümüzdeki haftada bitti:))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol canım
az önce utanma durumunu bende doktorda yaşadım miniğim:roflol:küçük kız sümüklü bana sildirmiyoda kaçıyo elimden kaydirigubbakcemile3ne yapalım çocuklar sonuçta
bizi mazur görsünler demi ama:roflol:

biliyom şekercim takılıyom işte sana Şeniz Şeniz

ama kahveye uğra arada :gitme:

hoşgeldin canım:1hug: buyur gel sende kave iç şevvalin elinden melekçim

hoşbulduk mihribancım, miniğim opuyorumnanaktan

kahveler de soğumuştur artık

tazesini yaparsınız artık kaydirigubbakcemile3 tanımadığınız misafir yerine, tanıdığınız elife kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam ya gülüp durmayın kendimi sanal sazan ilan ediyorum yeter gülüp durmayınnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…