Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

oooh masallah sana
Ben bugün yaparım yarın yine yaparım:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

kimle öz olduğumu facedekini ben aylardır çözememişim
zaten kendime gülüp duruyom deminden beri
ay sarışında değilim ama ben meğer ne kadar kek mişimm
:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sana ne diyimmm kıssssssssssssssss
valla demekki sarışınlığa bakmıyo anam bu iş:roflol::roflol::roflol:
vallahi gülmekten altıma işeyecem kıs sana ne diyim:roflol::roflol::roflol::roflol:
beni çekiştirmedin demi zeyno sanıpda özünle :roflol::roflol::roflol:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
gülzeyno, Melek+, Mihriban+, minik kuşlarım+
Misafir 2 oldu kahveyi duyan geliyoooo

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

oooh masallah sana
Ben bugün yaparım yarın yine yaparım:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

yok anam ne hergün yemekmi yapılır ay hiç uğraşamam zaten sinir oluyorum yemek yapmayakötükedihüsokötükedihüso
yemeye bayılırım ama yapması ölüm gelir bana
sağolsun kocişte hiç seçmez aramaz ne koyarsan önüne yer kızlarda öyle
2 gün yenir bir yaptığım birde planlı yaşamayı sevdiğim için oturduğum yerde haftanın planını yapıveririm hemen ohh ona göre vakit kalır banada bolca:roflol::roflol::roflol:

yok kız muhabbet etmedimki sadece farmville de bide kAFEDE GELDİ KOMŞU OLARAK BENİ KENDİ EKLEDİ
bende gülzeyno beni nasıl buldu diye sorcam unutuyorum hep

minik benim kocişde bir yemeği 2-3 gün yese benim işimde kolaylaşırdı ama yemezki aynı yemeği
sabahtan yemek yapmam ben miniğim ilk pişirdiğim yemeği ısıtmayı sevmem çünkü
zaten zamanımda olmuyo ki kahvaltı yaptık evi toparladım dışarı çıktım okul hastane derken bu saat oldu şeker
şimdi halim de yok ama kalkıp kolay bişeyler yapıcam mecburenmafoldumben

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kıs anam gülüp durma sen diye neler konuştu allah bilir özüyle:roflol::roflol::roflol:
hayır demezmi birde aylardır çözemediydim diye
madem bilmiyon bir bilene sor demi
yoooooooooookkkk facelere girer ama çevrimdışıdır kime yazacağınıda bilmez
bu karu beni öldürecek vallahi sana diyim bak
bir efsun bir bu belaparatonerlerim benim
teknoloji katilleri sizi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben yemek yapmayı severim ama kolay yemekleri canım zor yemeklerle uğraşmayı hiç sevmemkaydirigubbakcemile3

Ev işlerinde en cok sevdiğim sey yemek yapmaktır ne pişirecegime karar vereyim yeter
Esim hiç yemek secmez 3 günde yese aynı yemegi bıkmaz ama ben bıkarım bi aksam bide öglen yerim aynı yemegi en fazla bazen artınca dinlendiririm onu dolapta baska bişeyler yaparım zor gelmiyo bana buyrun hep beraber yiyelimcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook:içelim:

buyur meleğim al sana taze kahveee

ellerine sağlık sevvalim Şeniz Şeniz

bende sevmiyorum yemek yapmayı ya

ama benim kociş de herşeyi yemez, 2. gün aynı yemeği koysan yine mi aynı yemek der

dün akşam yemeğin içine acı biber, dereotu doğrayıp değiştirdik :roflol: 2. gün aynı yemeği yememiş oldu :roflol: :roflol:

zor ikna ettim zaten onu da yedirene kadar :mymeka:

yok kız muhabbet etmedimki sadece farmville de bide kAFEDE GELDİ KOMŞU OLARAK BENİ KENDİ EKLEDİ
bende gülzeyno beni nasıl buldu diye sorcam unutuyorum hep

allaha şükür hatırladında sordun yoksam senelerce zeyno diye konuşacaktın demekki:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hımm anladım canımmm ne diyim allah yardımcın olsun şekerciğimmm
aaaaa kıs bak büyüklere sor hamarat karu yemeği sabahtan yapandır:kedi::kedi::kedi::kediyani bennnnnnnnnnnnn):roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:şaka bir yana yemek sabahtan yapılırsa dinlenir daha lezzetli olur bebekimmmm ben ondan erken yapmayı seviyorum

sen hiç bana sordunmu bacım sen niye facede msn de çevrimdışısın diye???
açık olunca kardeşim anama yetiştiriyo anamda kızıyo evli barklı karının internette ne işi var diye
fırça yiyom anamdan korkuma gizli takılıyom

ben daha hamaratım o zaman, 1 gece önceden yapıyorum :roflol: :roflol: :roflol:

benim küçük kız bugün erken uyanmıştı şimdi tekrar uyudu
ama bir dünya yol yürüttüm kıza
ablasını beraber okula bıraktık ordan diğer kızı almaya anaokuluna gittik sonra beraber hastaneye derken kız iyice yoruldu garibimkaydirigubbakcemile3şimdide uyuyo cadı:roflol:

kızlar ben kacıyorum
Gülmekten yüz kaslarım iyi calıstı birazda el kaslarımı calıştırayım yemek yapayım
Hepinize iyi aksamlar kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

konuşmadım diyorumm minikkkkkk
kadın benim hem tarlama hem kafeme komşu olarak kendi ekledi beni
bende kabul ettim

aynı benim annem, yanında internete girsem kiminle konuşuyon der hemen akannehir akannehir

anam sanki sevgilimle konuşçam :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…