Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

zeynom bende arada yapıyom valla bakıyorum canım başka bişey istedi kendi istediğimi yapıyorum hemen kalan dolapta bekliyo ya evdekilere kakalıyom yada ertesi gün yiyoruz:))
benim evde keyiflisi damağım uymadımı yemem yada zoraki yerim sebze çok sevmem benimkiler bayılır ay hele pırasa ömrümde yemem onları pırasa yerken kendime başka bişey yaparım :))
melek canım benim allah yardımcın olsun valla zor hergün yemek derdi hele birde yapmayı sevmeyen için
az kaldı bebekim yılbaşı ikramiyesine kıssssssssssss
sanada bir aşcı tutacam bebekim maaşlı sigortalı hemide:))dünya mutfağını serdirecem sofrana yafruşummmmm

aynı benim annem, yanında internete girsem kiminle konuşuyon der hemen akannehir akannehir

anam sanki sevgilimle konuşçam :1rolleyes:

tabi onlara göre evli kadın yemek bulaşık çamaşır çocuk ve koca arasında mekik dokuyan bş robottur zaten netede normal karılar girmezzz:hulya::hulya::hulya:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sevval anam ok anladım bebekimm annelere noluyosa anlamıyom benimkide bir iki konuşuyordu eşim evlilik yıldönümünde notbook hediye edince ikiside deli ne diyim dedi sustu:))))
hadi kolay gelsin herkeslere bende accık kaçtım kıs bir wcye gidem gülmekten valla işeyecektim :))

eli değmişken temizliği de yapsın şu aşçı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yatıp kalkıp dua edicem yılbaşına kadar artık ben :roflol:

pırasayı ben çok severim ama kociş yüzünden öyle (onun deyimiyle abuk subuk ) yemekler bizim evde pek pişmez

anneme gidince derim pırasa vs. pişirsene diye

etobur benim kocam benimse pişirirken biel midem bulanıyo etten

yerim ama çok canım isterse

bi teknoloji cahili de ben, facede cafe mi varmış :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:
heee hemde herşey dışarıya göre yarı fiyatınaymış sende koşş:roflol::roflol::roflol::roflol:

Kadın mıydı bakalım:uhm::uhm::uhm::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah iyiliğini versin kıs gerçekmi sordun bu soruyu???:roflol::roflol:

gülzeyno ne dmeek hakkımı helal etmemmi asıl sende helal ett
yemeklerin sineklenmiş dediydim sen sanıptaa :))))))

banada tut miniğim banadakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bak önce bana söz verdin sakın unutma lmaz:lmaz:

kız sende espri her zeynoyu ben sanıyo yaaa:roflol::roflol::roflol:

olur bebekim olur sen et duanı allahım büyük olacak birgün inşaallah bu yılbaşına olsun:roflol::roflol::roflol:
valla ne yalan diyim eşin haklı
abuk sabuk yemekler pırasa kabak patlıcan vs..hadi ıspanak neyse idare ediyoda
bana kırmızı et olacak bol salatayla hergün et sakatat yerim bak sesim çıkmaz
kokoreçi işkembesi ciğer dalak kaburda allahım allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
hayat bu yaaaaaaaaaaaaaaaaa
offffffffffffffffff yılbaşı gel offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

mihribanım bebekimm yaaa olurmu canım tabiki ilk sözüm sanaydı canım
hatta seninkinin maaşını fazla verecem ev işide ona ait olacak bebeleride doyurup baksın sana oynaması kalsın tek çocuklarla annemmmmmmmmmmmmm kıyamam sana bennnnnnnn
sevvalllllllllllllllllllllllllllllllll muckkkkkkkkk anam dahada bişey demiyommmmmmmmmmmmm
zeyno yüreğime indirecektin be kısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))
oldu şimdi tamam:))

miniğim kırmızı eti bende çok severimde sakatatlar ne oluyo kızakannehir
kokoreç işkembe dalak böbrek falan hiç sevmem onları ama kelle paçaya bayılırım bakcokacimcoook

gülzeyno ne dmeek hakkımı helal etmemmi asıl sende helal ett
yemeklerin sineklenmiş dediydim sen sanıptaa :))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anam düzgünce anlaşın konuşun helalliğinizi alın
sonra öte tarafta araki bulasın eeeeeeee dünyadan kkdan zeyno nikli falanca haklı alacaklı diye sıratın tepesinde bekleşmeyin birde sizle uğraşmayalım orda geçecek var yani:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…