- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.061
konuşmadım diyorumm minikkkkkk
kadın benim hem tarlama hem kafeme komşu olarak kendi ekledi beni
bende kabul ettim
aynı benim annem, yanında internete girsem kiminle konuşuyon der hemen akannehir akannehir
anam sanki sevgilimle konuşçam :1rolleyes:
Kadın mıydı bakalım:uhm::uhm::uhm::roflol::roflol::roflol::roflol:
kadın kadın merak etme hemide iki tane sıpası olan bi kadınnn
:roflol::roflol::roflol::roflol:
zeynom bende arada yapıyom valla bakıyorum canım başka bişey istedi kendi istediğimi yapıyorum hemen kalan dolapta bekliyo ya evdekilere kakalıyom yada ertesi gün yiyoruz:))
benim evde keyiflisi damağım uymadımı yemem yada zoraki yerim sebze çok sevmem benimkiler bayılır ay hele pırasa ömrümde yemem onları pırasa yerken kendime başka bişey yaparım :))
melek canım benim allah yardımcın olsun valla zor hergün yemek derdi hele birde yapmayı sevmeyen için
az kaldı bebekim yılbaşı ikramiyesine kıssssssssssss
sanada bir aşcı tutacam bebekim maaşlı sigortalı hemide:))dünya mutfağını serdirecem sofrana yafruşummmmm
bi teknoloji cahili de ben, facede cafe mi varmış :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kadın mıydı bakalım:uhm::uhm::uhm::roflol::roflol::roflol::roflol:
zeynom bende arada yapıyom valla bakıyorum canım başka bişey istedi kendi istediğimi yapıyorum hemen kalan dolapta bekliyo ya evdekilere kakalıyom yada ertesi gün yiyoruz:))
benim evde keyiflisi damağım uymadımı yemem yada zoraki yerim sebze çok sevmem benimkiler bayılır ay hele pırasa ömrümde yemem onları pırasa yerken kendime başka bişey yaparım :))
melek canım benim allah yardımcın olsun valla zor hergün yemek derdi hele birde yapmayı sevmeyen için
az kaldı bebekim yılbaşı ikramiyesine kıssssssssssss
sanada bir aşcı tutacam bebekim maaşlı sigortalı hemide:))dünya mutfağını serdirecem sofrana yafruşummmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah iyiliğini versin kıs gerçekmi sordun bu soruyu???:roflol::roflol:
heee hemde herşey dışarıya göre yarı fiyatınaymış sende koşş:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah iyiliğini versin kıs gerçekmi sordun bu soruyu???:roflol::roflol:
eli değmişken temizliği de yapsın şu aşçı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yatıp kalkıp dua edicem yılbaşına kadar artık ben :roflol:
pırasayı ben çok severim ama kociş yüzünden öyle (onun deyimiyle abuk subuk ) yemekler bizim evde pek pişmez
anneme gidince derim pırasa vs. pişirsene diye
etobur benim kocambenimse pişirirken biel midem bulanıyo etten
yerim ama çok canım isterse
vallada sordu billada sordu mihrişim sende benim gibi çakma kızıllardanmısın yoksa orjinal sarışınmıydınn
vallada sordu billada sordu mihrişim sende benim gibi çakma kızıllardanmısın yoksa orjinal sarışınmıydınn
tamaaaaam artık yeni sazan benim de mi sevval kurtuldu:roflol::roflol::roflol::roflol:
olur bebekim olur sen et duanı allahım büyük olacak birgün inşaallah bu yılbaşına olsun:roflol::roflol::roflol:
valla ne yalan diyim eşin haklı
abuk sabuk yemekler pırasa kabak patlıcan vs..hadi ıspanak neyse idare ediyoda
bana kırmızı et olacak bol salatayla hergün et sakatat yerim bak sesim çıkmaz
kokoreçi işkembesi ciğer dalak kaburda allahım allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
hayat bu yaaaaaaaaaaaaaaaaa
offffffffffffffffff yılbaşı gel offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
gülzeyno ne dmeek hakkımı helal etmemmi asıl sende helal ett
yemeklerin sineklenmiş dediydim sen sanıptaa :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?