Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

rüya 1 de geliyor cnm...okulundan memnun cnm allah şükür..
ben pazarı akşama bıraktım bugun lojmanın manavı indirimde bugun bide sebzeler taze gelmiş pazara çıkmadan ordan alcaz eşim gelince temizlik yemek falan yaptım rüya gelene kadar sonra komşular çay yapmış oraya gittim ...eşimin glmesini bekliyoruz şimdi sen hallettin herhalde pazarı falan...........

meleğinin doğum günü kutlu olsun canım,rabbim sağlıklı uzun ömürler versin
cnm saol..
selam melek anneleri
hepinizi kocaman öpüyorum .
nice mutlu yıllar rüyacım
sevalim kuzu ne zaman ameliyat oluyor.
neyse kızlar görüşürüz kimsecikler yok :)

saol canım hg sende...

selamlar kızlar...komşumun oğlunun adım çöreği vardı şimdi geldim...muhabbeti kaçırmışım keşke orda fazla takılmasaydım muhabbeti kaçırmazdım...laelaelaelaelaeşimdi de kızımı okuldan almaya gidiyorum...hepinizi öpüyorum...

maşallah bugün muhabbet almış yürümüş
sayfaları oku oku bitmedi
belinaycım bende kaçırmışım muhabbeti üzüldüm doğrusu

üzülmeyin kızlarr sizlerlede muhabbet ederiz bigünnn
siz yeterki buralarda olunnn
ama bugün benim tam sazanlığım üstümdeydi son andada miniğin kelle-paça muhabbetine kkoptum tüm gün kendi kendime gülüp durdummm

eltime gitmiştim komşu gelmiş.inş bi dahaki sefere kaçırmam
okudum canım muhabbet baya koyuymuş,
kelle paçayı yiyip aşk yapma muhabbetini okuyunca bende koptum :roflol::roflol::roflol:

aloooooooooo kıs sevval betül aşağıda gördüm sizi kaçmayın
ne diyonuz ayol aaaaaa illaki şaraba yatırılmış pekin ördeğiylemi aşk olur anam
türk usulu aşk buda kelle paçalı:)))
sanki erkeklerimiz çooook romantikde bizde başka türlü aşk yapakkkkk:))
gülün anam siz bana gülün bende tüm gün sırıtarak dolandım ortalarda muhabbet aklıma geldikce:))
sevvalim sazanım benimmmm muckkkkkk bebekimmmmm
herkese iyi akşamlar yafruşlarrrrrrrrrrrr

kıs sevvalim facede beyninin büyüklüğünü artırmışsın:))
hayırlı olsun bebekimmm
güle güle kullannnnn

bugün I.Q seviyem düştü yaa bide facede tartıyım dedim ilk kez oynadım kendimi denedim sende denesene bakalım senin beynin kaç gram çıkcakkk
benim belli 904 gr mış
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

minikcim bakarmısın biraz bunlardan hangisi daha münasip sen karar veriver topik adına sipariş vericem hepimiz içinnn

bugün I.Q seviyem düştü yaa bide facede tartıyım dedim ilk kez oynadım kendimi denedim sende denesene bakalım senin beynin kaç gram çıkcakkk
benim belli 904 gr mış
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok anam şimdi tartamaz falan benimkini göçertirim okadar kişi sövmesin ardımdan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

minikcim bakarmısın biraz bunlardan hangisi daha münasip sen karar veriver topik adına sipariş vericem hepimiz içinnn

valla bebekim tek tercihim herzaman en sağdaki olmuştur
seksepalitemden ödün vermem
bakma sen kelle paça yediğime bebekim yaaa gstringden başkasını giymedi daha popişimmm:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
ay koca kkyada donumu sergilettinya sana ne diyim ben
kocam duymasın vallahi gebertirr:roflol::roflol::roflol::roflol:

ana kız bu senin donunmuydu bende kimin acaba diyodummmmmmmmm

en baştakide kesin efsunefeninkidirr
ben klasikten vazgeçmem
nede olsa klasik garıyımmmmm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…