Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

slm herkeslere nasilsiniz görüsmeyeli temizlik falan yaptim cuma ya evdeyim herkese hayirli cumalar
sindikte melisayi almaya gidecem görüsmek üzere byeeeee

selamlar kızlar...sabahtan begümün okulda toplantısı vardı bende begümü arkadaşıma bırakmıştım okula o getirsin diye,ben toplantıdayken begümü okula getirmiş gören herkes beni doğurdum zannetmiş eve geldiğimden beri telefonlarım susmuyor doğurdun mu diyorlarakannehirzamansız doğurtacaklar benilaelaelaelaelae

:roflol::roflol::roflol::roflol:
İyi aksamlar canım nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ben olsam bende merak ederdimmm :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

iyi akşamlar şekerler
bugünde koşturmacam çoktu bir türlü zaman bulup pc yi açamadım
ancak şimdi fırsatım oldu
eee sizler nasılsınız

iyi akşamlar canlarım sabahtan işlerim vardı öğlene kadar onları hallettim dışarlardaydım geldim eve çıkamadım asansörler yok diye 8 kat çıkmayı yemedi valla yarım saat sonrada elif gelecek dışarda duralım dedik elifi aldık hala elektrik yok asansör yok mecburen çıktık kızları uyuttum sinir geldi evde hiç bişey yapamadım elektirikler gelmedi diye kızlar uyandı canları sıkıldı dışarı çıktık 8 kat inerekakşam 6 gibi geldi.
tüm gün koşturmaktan in çıklardan gına geldi yemeği yedik kızları yatırdım eşimde film izleyelim dedi hafta sonu yarın dinleniriz dedi
aşkımla film keyfi yapacağız namazını kılsında herkeslere iyi geceler iyi hafta sonları canlarım
kib kolay gelsin muckkkkkkkkkkk
belinayımmm kıs dur anam bekle accık daha sen bakma kimseye:)
mihribanım zeynom sevvalim nunukummmmmmmmmmm melekkkkkkkkkkkkkkk bebekimmmm lahana rüya herkeslere muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
unuttuğum varsa affola okuyup yatırladıklarım bunlarrr
efsunnnnnnnnnnnnnnn kıs ben sana küstüm dün bana ne dediydin hani sennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…