Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

dimi arkadaşım insana böyle değr verilirse ayağı yere basarmı???

görümce oldum zaten ama bu ikinci olcak
kardeşim çok ciddi çünkü 25 yaşında ve şu ana kadar onu kız muhabbeti yaparken hiç görmemiştim
dün bana bi kız var müsaitsen sana gelicez diyene kadar kaç kere kekeledi bilemezsiniz
ama hayırlısı neyse o olsun

merhaba melek anneleri bugün karşı komşumuzun kınası vardı oraya gittik.sohbetliydi kına,akşama eğlence yaparız diye gündüz yapmışlar kınayı.kızın arkadaşları kendi aralarınca eğlence yapcaklarmış.bizde erkek tarafı olarak evde iki döktürcez.(çokta bilirim oynamasını ya)
yarında gelin almaya gitcez bi komşu daha geliyo sokağımıza,hayırlısı olsun ne diyeyim.çok iyi bi kıza benziyo inş sonuna kadar öyle olur.
neyse çenem düştü ben kaçıyorum.kendinize iyi bakın:1hug::1hug:

şevvalcim hadi gözünaydın canım
ne oldu gelip gittilermi zeyniyecim
merak ettim bende kaydirigubbakcemile3inşallah gelin adayını beğenirsin canıma.s

merhaba hanımlar
akşama misafirim var sabahtan beri temizlik yapıyoum
bir yandan da yemek hazırlıyorum size bir bakıyım dedim şekerler
öpüldünüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlarr
misafirlerim geldi gitti bulaşık ödev derekn giirmeye vaktim olmadı
gelin adayımız hanım hanımcık konuşmayı oturmayı kalkmayı bilen birisi
ben elektrik aldım
kardeşim abla beeğndiysen anneme konuyu aç dedi
yarın annemle konuşucam
bakalım
hayırlısı olsun

hadi hayirli olsun bakalim dügüne geliriz insallah tabi söz ve nisani demiyorum sen anladin :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

hadi hayirli olsun bakalim dügüne geliriz insallah tabi söz ve nisani demiyorum sen anladin :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

sen alamanyalardan 3 kere gelmeye çalışlır yorulursun o yüzden söz-nişan-düğünü birarada yaparız bir kere gelirsin yeter
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iyi akşamlarrr ohh ne güzel gelin adayı görümceden tam not almış ne güzell canım inşallah hayırlı olur senin kardeşin ve sizin için :1hug::1hug:

günaydınlar canlarım
herkese güzel bir pazar diliyorum
sevvalim hadi bakalım senden ok aldıysa tamadır bu iş bebekim
hayırlı olsun ne diyim yafruşşş
betül sizede iyi döktürmeler canımmmm
kolay gelsinnnnnnnnnnn
herkesi çok çok muckkkkkkk kahvaltı hazırlayacağım erken uyandık okullu oldukya artık hafta sonuda uyumuyoruz erken kalkıyoruz
görüşmek üzere muckkkkkkkk byeeeeeeeeeeeeeeeeeee
güzel bir gün diliyorum herbirinizeeeeeee

ailene yeni gelin geliyo anlaşılankaydirigubbakcemile3
oh ne güzel canım şimdiden hayırlı olsun

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesiniz bakemmmm
pazar gezmelerindemi yoksa yarın okul var hazırlıkmı??
iyi akşamlarr herkese kolay gelsinnn muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sizleri seviyorummmmmm
meleklerimi dahada çokkk amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…