Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
sabahtan beri koşturuyorum ana okulu büyük kızın okulu ev arasında:bbo:
az öncede eşimle pazara gittik geldik.şimdide yemeğimi ocağa koydum yanınıza geldim
birazda soluklanayım dedim ama geç kaldım galiba
herkesi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım

Kolay gelsin canım
Bizde istiyoruz pasta börekcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ayy tşk ederim kızlar işleri falan bitiridim geldi misfirler güsel geçti zaman gönderdim bende pc keyfi yapıom...pasta börek ne ararsanız var yollayım ....

selamun aleykümmm melek analarııııııııııııı
nasusunuz inşallah
ben kafayı sıyırdım maşallah
üst üste bu dr olayları beni bozdu
haydin görüşmek üzeree
mucuklandınız

nabersiniz meleklerim benim
ben saatimi şaşırdım.sabah savaş geliyor.
pc ye darbe arkadan 2 dk facede bilumum otlarıma bakıyorum.
bakarken efeyi alma saatim geliyor.bu sene işim daha zor.
sezen yetmezmiş gibi birde efe bey çıktı başıma okuldan daha alırken pcde biri varmı dye soruyor.
anlayacağınız ailecek net hayatımı bitirdiler .hepinizi kocaman öpüyorum.sevalim dualarım seninle olacak canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınlar yafruşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızı servise bindirmeden bakayım dedim
betülüm lahanam geçmiş olsun canlarım
sevvalim dualarımız meleğimizle bebekimmmmm
efsunnnnnnnnnnnnn hoşgeldin anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yirim seni bebekimmmmmmm
sana pc alacam kıs yılbaşı ikramiyesi bi çıksında az kaldı dayan yafruşummmmmmmmm:)))
geliyom az sonra geç kaldık byeeeeeeeeee

kızı bindirdim geldim betülüm canım ne işin var diye sormuşsun ay sorma rahat battı kendime iş buldum nazın ve elifin kullandığı küçüklükten 4 tane bebek battaniyeleri vardı onları kaldırdım duruyor yer kaplıyor bi işede yaramıyor dedim bunları birleştirip dikeyim üstünede bir nevresim geçireyim kızlara pike olsun:)
benim vede eşimin bebeklik battaniyesi vardı hatıra diye saklıyorduk 30 40 sene öncenin battaniyesinden ne olur kalın yün deseni çirkin işe yaramıyor ama aileler saklamış kıyamadımda
onların 3 kenarını diktim içine bugün salı pazarından silikon alıp üstünede kızların odasına göre pembe fıstık yeşili vs.. canlı renklerden koltuk kumaşı alıp fermuarlı kılıf dikip yer minderi yapacağım:)
elif sabah gitmeden önce eşimde iş yerine götürmek üzere poğaça kek yiyorlar.5 tepsi poğaça 1 kalıp kek yaptım attım buzluğa çıkarırım götürür yerler:) diye
haaa birde 2 sene önce örgüye merak sarmıştım bi dünya ip almıştım.arkadaşlarım kermes falan yapardı onlara falan örmüştüm.elimde bir yarım kazak kalmış:)elife göre ozamanlar ama şimdi naza oldu:)onu bitirdim birleştirip boğazını ördümm
elifime güzel yeşil bir ip var elimde akşamda ona başladım.kalın lastikli kolsuz boğazlı badi üstlerine giymek için öreceğim onuda
sordum elif örgü giymiyor ama onu giyerim dedi seviyor o tarz şeyleri kolsuz badi üstüne
yani anlayacağın ortada görünen hiç bişey yok ama evi yıkıp döktüm.
haa sabahtanda elifin bebeklik abası vardı kullanmadığımız onu yürüteç aldım hiç binmediler onu giymediklerini kullanmadığım sağlam bir sürü eşya perde kıyafet ne varsa onuda derledim topladım belediyede işçiler var bu büyük şehirin kağıt kartonları tel edip geliyorlar topluyorlar orada çalışan bir sürü insan var.geçenlerde vermiştim bişeyler çokk ihtiyaç sahibi abla demişti hatta naz bezi bıraktı elimde bir paket bebek bezi kalmıştı benimde kızım var aynı yaşta abla ona alıyımmı dedi.ben veriyom kim yararlanacaksa alsın demiştim.nasıl mutlu olmuştu.dünde çağırdım yine onları verdim ev baya hafifledi:)hele kızın o arabayla yürüteç ömrümü yiyordu kocaman balkonda poşet kirlenir o tozlanır pek iyi oldu.güle güle kullansınlar inşaallahhhh
neyse anlayacağın betülümm dün kaptırdım kendimi bugünde bir ev süpüreceğim kızımın kazağını bitirecem soğuklar gelmeden elimdeki iplerde değerlensin bitsin
hadi bir kahve alamda oturayım naz uyanmadan herkesi kocamannnnnnnnn mukkkkkkkkkkk
meleklerimi vede sizleri çokkk çokk seviyorum yafruşlarrrrrrrrrrrrrrr

canım benim çok teşekkür ederim
ama nedense benim bunlar yüzünden intro manyaklığım geçti
terbiye oldum sanırım :roflol::roflol::roflol::roflol:

bu arada hepinize günaydın melek anneleri
ben kaçar efecik kalktı.yemeğini yedireyim de okula götüreyim .
muck muck görüşürüz yine :)

günaydın kızlar herkeze hayırlı sabahlar:1hug:
kübrayı gönderdim şimdi,betülle kaldık başbaşa
bi dersi kaldı yapılcak betülün,kırtasiyeden eksik varmış,akşam tamamlayamadık,şimdi gidip eksikleri alayımda dersi tamamlayalım.
sonra görüşürüz şimdilik byyyyy

günaydın kızlar nasılssınız bende gönderdim rüyanazı uyanamadık ya sabah servis çaldırdı öle kalktık beklettik servisi giyinip gönderdik rüyanazı...bugun siirtten arkadaşım gelebilir haber bekliyorum bende ...

miniğim maşallah bu ne hamaratlık kız
okurken başım döndü:bbo:elin hızlıymış miniğim kazak örmeler pike yapmalar kek poğaça
nazar değmesin sana canım ama bu kadarda kendini yorma :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…