- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.221
günaydın kızlarr herkese güzel bir hafta diliyorummmm
hihoyyythihoyyytgünaydın kızlar,güzel bir hafta geçirin emihihoyyythihoyyyt
günaydın melek anneleri iyi haftalar opuyorumnanaktan
hihoyyythihoyyytgünaydın kızlar,güzel bir hafta geçirin emihihoyyythihoyyyt
günaydın kübram opuyorumnanaktan
valla hiç iyi değilim canım ya:1no2: çok fena mide bulantım var :bbo: neden anlamadım başımda çok ağırıyo hiç halimde yok şurdan şuraya kalkasım yok inanki :1no2: birde şu halimlen daha gidip kızımın sonuçlarını alıp dr la görüşçem kafamçokkarıştı
günaydın rüyacım sana kolay gelsin şekercima.s
Kolay gelsin canım
Bizde istiyoruz pasta börekcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
günaydın kübram opuyorumnanaktan
valla hiç iyi değilim canım ya:1no2: çok fena mide bulantım var :bbo: neden anlamadım başımda çok ağırıyo hiç halimde yok şurdan şuraya kalkasım yok inanki :1no2: birde şu halimlen daha gidip kızımın sonuçlarını alıp dr la görüşçem kafamçokkarıştı
günaydın rüyacım sana kolay gelsin şekercima.s
günaydın canım,kolay gelsin artanlardan bizede yollarsın artık.pasta börek allah ne verdiysesırnaşık şey
geçmiş olsun canım
benimde dün çok ağrıdı başım saat 2 ye kadar yattım,2den sonra azcık hafifledi.
benim de başım ağrıdığında miğdem bulanır
kızınında inş sonuçları güzeldir :Saruboceq:kolay gelsin canım:1hug:
günaydınlar yafruşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızı servise bindirmeden bakayım dedim
betülüm lahanam geçmiş olsun canlarım
sevvalim dualarımız meleğimizle bebekimmmmm
efsunnnnnnnnnnnnn hoşgeldin anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yirim seni bebekimmmmmmm
sana pc alacam kıs yılbaşı ikramiyesi bi çıksında az kaldı dayan yafruşummmmmmmmm:)))
geliyom az sonra geç kaldık byeeeeeeeeee
kızı bindirdim geldim betülüm canım ne işin var diye sormuşsun ay sorma rahat battı kendime iş buldum nazın ve elifin kullandığı küçüklükten 4 tane bebek battaniyeleri vardı onları kaldırdım duruyor yer kaplıyor bi işede yaramıyor dedim bunları birleştirip dikeyim üstünede bir nevresim geçireyim kızlara pike olsun:)
benim vede eşimin bebeklik battaniyesi vardı hatıra diye saklıyorduk 30 40 sene öncenin battaniyesinden ne olur kalın yün deseni çirkin işe yaramıyor ama aileler saklamış kıyamadımda
onların 3 kenarını diktim içine bugün salı pazarından silikon alıp üstünede kızların odasına göre pembe fıstık yeşili vs.. canlı renklerden koltuk kumaşı alıp fermuarlı kılıf dikip yer minderi yapacağım:)
elif sabah gitmeden önce eşimde iş yerine götürmek üzere poğaça kek yiyorlar.5 tepsi poğaça 1 kalıp kek yaptım attım buzluğa çıkarırım götürür yerler:) diye
haaa birde 2 sene önce örgüye merak sarmıştım bi dünya ip almıştım.arkadaşlarım kermes falan yapardı onlara falan örmüştüm.elimde bir yarım kazak kalmış:)elife göre ozamanlar ama şimdi naza oldu:)onu bitirdim birleştirip boğazını ördümm
elifime güzel yeşil bir ip var elimde akşamda ona başladım.kalın lastikli kolsuz boğazlı badi üstlerine giymek için öreceğim onuda
sordum elif örgü giymiyor ama onu giyerim dedi seviyor o tarz şeyleri kolsuz badi üstüne
yani anlayacağın ortada görünen hiç bişey yok ama evi yıkıp döktüm.
haa sabahtanda elifin bebeklik abası vardı kullanmadığımız onu yürüteç aldım hiç binmediler onu giymediklerini kullanmadığım sağlam bir sürü eşya perde kıyafet ne varsa onuda derledim topladım belediyede işçiler var bu büyük şehirin kağıt kartonları tel edip geliyorlar topluyorlar orada çalışan bir sürü insan var.geçenlerde vermiştim bişeyler çokk ihtiyaç sahibi abla demişti hatta naz bezi bıraktı elimde bir paket bebek bezi kalmıştı benimde kızım var aynı yaşta abla ona alıyımmı dedi.ben veriyom kim yararlanacaksa alsın demiştim.nasıl mutlu olmuştu.dünde çağırdım yine onları verdim ev baya hafifledi:)hele kızın o arabayla yürüteç ömrümü yiyordu kocaman balkonda poşet kirlenir o tozlanır pek iyi oldu.güle güle kullansınlar inşaallahhhh
neyse anlayacağın betülümm dün kaptırdım kendimi bugünde bir ev süpüreceğim kızımın kazağını bitirecem soğuklar gelmeden elimdeki iplerde değerlensin bitsin
hadi bir kahve alamda oturayım naz uyanmadan herkesi kocamannnnnnnnn mukkkkkkkkkkk
meleklerimi vede sizleri çokkk çokk seviyorum yafruşlarrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?