- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.241
kızı bindirdim geldim betülüm canım ne işin var diye sormuşsun ay sorma rahat battı kendime iş buldum nazın ve elifin kullandığı küçüklükten 4 tane bebek battaniyeleri vardı onları kaldırdım duruyor yer kaplıyor bi işede yaramıyor dedim bunları birleştirip dikeyim üstünede bir nevresim geçireyim kızlara pike olsun:)
benim vede eşimin bebeklik battaniyesi vardı hatıra diye saklıyorduk 30 40 sene öncenin battaniyesinden ne olur kalın yün deseni çirkin işe yaramıyor ama aileler saklamış kıyamadımda
onların 3 kenarını diktim içine bugün salı pazarından silikon alıp üstünede kızların odasına göre pembe fıstık yeşili vs.. canlı renklerden koltuk kumaşı alıp fermuarlı kılıf dikip yer minderi yapacağım:)
elif sabah gitmeden önce eşimde iş yerine götürmek üzere poğaça kek yiyorlar.5 tepsi poğaça 1 kalıp kek yaptım attım buzluğa çıkarırım götürür yerler:) diye
haaa birde 2 sene önce örgüye merak sarmıştım bi dünya ip almıştım.arkadaşlarım kermes falan yapardı onlara falan örmüştüm.elimde bir yarım kazak kalmış:)elife göre ozamanlar ama şimdi naza oldu:)onu bitirdim birleştirip boğazını ördümm
elifime güzel yeşil bir ip var elimde akşamda ona başladım.kalın lastikli kolsuz boğazlı badi üstlerine giymek için öreceğim onuda
sordum elif örgü giymiyor ama onu giyerim dedi seviyor o tarz şeyleri kolsuz badi üstüne
yani anlayacağın ortada görünen hiç bişey yok ama evi yıkıp döktüm.
haa sabahtanda elifin bebeklik abası vardı kullanmadığımız onu yürüteç aldım hiç binmediler onu giymediklerini kullanmadığım sağlam bir sürü eşya perde kıyafet ne varsa onuda derledim topladım belediyede işçiler var bu büyük şehirin kağıt kartonları tel edip geliyorlar topluyorlar orada çalışan bir sürü insan var.geçenlerde vermiştim bişeyler çokk ihtiyaç sahibi abla demişti hatta naz bezi bıraktı elimde bir paket bebek bezi kalmıştı benimde kızım var aynı yaşta abla ona alıyımmı dedi.ben veriyom kim yararlanacaksa alsın demiştim.nasıl mutlu olmuştu.dünde çağırdım yine onları verdim ev baya hafifledi:)hele kızın o arabayla yürüteç ömrümü yiyordu kocaman balkonda poşet kirlenir o tozlanır pek iyi oldu.güle güle kullansınlar inşaallahhhh
neyse anlayacağın betülümm dün kaptırdım kendimi bugünde bir ev süpüreceğim kızımın kazağını bitirecem soğuklar gelmeden elimdeki iplerde değerlensin bitsin
hadi bir kahve alamda oturayım naz uyanmadan herkesi kocamannnnnnnnn mukkkkkkkkkkk
meleklerimi vede sizleri çokkk çokk seviyorum yafruşlarrrrrrrrrrrrrrr
nabersiniz meleklerim benim
ben saatimi şaşırdım.sabah savaş geliyor.
pc ye darbe arkadan 2 dk facede bilumum otlarıma bakıyorum.
bakarken efeyi alma saatim geliyor.bu sene işim daha zor.
sezen yetmezmiş gibi birde efe bey çıktı başıma okuldan daha alırken pcde biri varmı dye soruyor.
anlayacağınız ailecek net hayatımı bitirdiler .hepinizi kocaman öpüyorum.sevalim dualarım seninle olacak canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın şekerler
bende ortanca kızımı anaokuluna bırakıp geldim
şimdi kahvaltı hazırlıcam eşimin uyanmasını bekliyorum
benimde başım büyük kızla dertte:gitme:bir türlü okuyamayo dün akşam eşim bağırdı çağırdı öğreticem diye.kız daha çok korktu
ben kızıyorum diye banada bağırdıkendinin bağırması yalan oldu:mymeka:
akşam akşam benim moralimi bozdu kocişle kız
inşallah şu kız bir an önce kapar şu işide bende rahatlarım.yoksa bizim evde daha çok tatsızlık çıkar gibime geliyomafoldumben
günaydın kızlar nasılssınız bende gönderdim rüyanazı uyanamadık ya sabah servis çaldırdı öle kalktık beklettik servisi giyinip gönderdik rüyanazı...bugun siirtten arkadaşım gelebilir haber bekliyorum bende ...
günaydın şekerler
bende ortanca kızımı anaokuluna bırakıp geldim
şimdi kahvaltı hazırlıcam eşimin uyanmasını bekliyorum
benimde başım büyük kızla dertte:gitme:bir türlü okuyamayo dün akşam eşim bağırdı çağırdı öğreticem diye.kız daha çok korktu
ben kızıyorum diye banada bağırdıkendinin bağırması yalan oldu:mymeka:
akşam akşam benim moralimi bozdu kocişle kız
inşallah şu kız bir an önce kapar şu işide bende rahatlarım.yoksa bizim evde daha çok tatsızlık çıkar gibime geliyomafoldumben
günaydın melek annelerim opuyorumnanaktan
hepinizin günü güzel olsun Şeniz
benimkisi pek güzel değil ya hayırlısı :1no2:
günaydın lahanam neden öyle diyosun hayırdır?
evet canım yaş farkı az ikisininsenin kızlar arasında yaş farkı çok az yani
büyük 1'e ,ortanca anaokuluna mı gidiyor?
daha çok erken zaten öğrenir mutlaka sömestr tatiline kadar kaydirigubbakcemile5
doğru canım eninde sonunda öğrenirde babamız ders çalıştırmaya kalkınca evde harp oluyomihriban canım sağolasın bebekim valla akşam gördüm hamaratlığı:))
yorulmuşum nasıl yattıysam sabaha kadar deliksiz uyumuşumm
kolay gelsin canım benim sanada ama bağırıp çağırınca daha zorlanır bebeğim
okula gidipde okuma yazma öğrenemeyen yok canım eninde sonunda öğrenir nasılsa bebeğimm yaa
ilk kez okuyor yazıyor ilk kez görüyor herşeyi hak vermek lazım
kolay olmayacak biliyorum bende seneye yaşayacağım aynı şeyleri biliyorum ama asla hevesini kırmamak gerek okuma hevesi başka bişeyede benzemez ömür boyu başarısında etkisi olacak bişey çünkü
allah yardımcımız olsun hepimizin inşaallahhhhhhhhhhh
efsunum canım hadi bakalım şekerrrr neyse en azında pcden uzak kaldığın sürece bela paratoneride değilsin demektir:))iyi açıdan bakmak lazım demi ama:)))
betül sağolasın bebeğim napayım ay atmaya kıyamadıklarımı değerlendireyim evde derli topluca dursun dedim hafta sonuda kızılaya inip şık güzel bir koltuk kılıfı alayımda yer minderlerini yapayım kızlarımın kaloriferlerin önüne koyuyorum rahat oturup oynuyor tepiniyorlar odalarında.
elif gelmedende pazarda silikonlarını alayımda onuda halledeyim yün yapayım dedim ama oda kabarık durmaz battaniyelerde yün nasılsa sıcak ve kabarık durur.
yemeğimde var dünden öğlene kızları yatırır kazağa devam ederim.
nazla oturayım çizgi film izliyor bende accık kol kesimine kadar öreyimde gelince elifim ölçüsünü alı kesmeye başlarım
rüyam canım kolay gelsin sanada misafirin gelecekmiş hadi bakalım iyi eğlenceler size canım
melekkkk günaydın bebekimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkeslere muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın mihribancım kolay gelsin
üstüne gitmeyin canım bu kadar öğrenir nasılsa
kaça gidiyodu büyük kızın?
canım çok sıkkın kübram ya:çok üzgünüm:
kızıma bir gün arayla 24 saat boyunca üzerinde kalması için tansyon vede ritim aleti takılmıştı dün sonuçlarını aldık dr gittik kalp ritminde biraz düzensizlik varmış tansyonda yaşına göre yüksek çıktı :1no2:
bu yaştan perhiz yapmak zorunda bu yüzdende moralim çok bozuk :çok üzgünüm:
kızıma bir gün arayla 24 saat boyunca üzerinde kalması için tansyon vede ritim aleti takılmıştı dün sonuçlarını aldık dr gittik kalp ritminde biraz düzensizlik varmış tansyonda yaşına göre yüksek çıktı :1no2:
lahanam canım hayırdır noldu bebekimmmm
canım benimmmm geçmiş olsunn bebeğimm
sıkma canını arkadaşım yaaa benim kuzenimin doğuştan delikti kalbi ve küçükken koşamaz yürüyemezdi maşaallah kendiliğinden kapandı 20 yaşında kocaman kız şimdi düzendi druna gitti ve erken teşhis çok önemli ki meleğimizin sadece ritim düzensizliği emin ol geçer büyüdükce
tansiyon ailede varsa çıkıyor canım yaşa bakmıyor malesef
onada dikkat edecek yedikleri içtiklerine
çok çok geçmiş olsun bebeğimm acil sifalar diliyorummm
geçmiş olsun canım moralini bozma
düzelir inşallah meleğimiz
evet canım yaş farkı az ikisinin
inşallah öğrenir canım ben delirmedenakannehir
doğru canım eninde sonunda öğrenirde babamız ders çalıştırmaya kalkınca evde harp oluyo
çocuk iyice korkuyo banada bağırıp çağırıyo :jeyyar:deli edecekler ikiside benikafamçokkarıştı
1. sınıfa gidiyo canım
ben üstüne gitmiyorum eşim çok baskı yapıyo
çok sabırsız eşim mafoldumbensinirlenince gözü dünyayı görmüyo dün akşam çocuğun korkudan nutku tutuldu
senin kızın kaça gidiyo canım anasınıfına mı başladı
evet canım yaş farkı az ikisinin
inşallah öğrenir canım ben delirmedenakannehir
doğru canım eninde sonunda öğrenirde babamız ders çalıştırmaya kalkınca evde harp oluyo
çocuk iyice korkuyo banada bağırıp çağırıyo :jeyyar:deli edecekler ikiside benikafamçokkarıştı
1. sınıfa gidiyo canım
ben üstüne gitmiyorum eşim çok baskı yapıyo
çok sabırsız eşim mafoldumbensinirlenince gözü dünyayı görmüyo dün akşam çocuğun korkudan nutku tutuldu
senin kızın kaça gidiyo canım anasınıfına mı başladı
inşallah miniğim ya dünden beri nasıl canım sıkkın bilemezsin
allah razı olsun mihrişim teşekkür ederim
aman aman canım babalara ders çalıştır demede ne dersen de
benim babamda muhasebe matematik deli gibi bilir di ve okul hayatımız boyunca matematiği babam çalıştırdı
ömrüm boyuncada nefret ettim sayesinde ama söylesen ne alaka diyo(
kendin uğraş eşine çok izin verdirme kırılmasın meleğimizin hevesi
yoksa sevdiği şeyde bile başarılı olamıyor ilerde kendimden biliyorum
hafızam iyidir tel araba plakaları falan bir okuduğumda unutmam ama gel gör rakamları mat dersinde görünce çocuklukta babamın bağırıp kafamıza vurarak çalıştıdığı o günler geliyor hala bak 30 uma geldim matten kaldım(
insan ne olursa olsun etkileniyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?