Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın şekerler
bende ortanca kızımı anaokuluna bırakıp geldim
şimdi kahvaltı hazırlıcam eşimin uyanmasını bekliyorum
benimde başım büyük kızla dertte:gitme:bir türlü okuyamayo dün akşam eşim bağırdı çağırdı öğreticem diye.kız daha çok korktu
ben kızıyorum diye banada bağırdı kendinin bağırması yalan oldu:mymeka:
akşam akşam benim moralimi bozdu kocişle kız
inşallah şu kız bir an önce kapar şu işide bende rahatlarım.yoksa bizim evde daha çok tatsızlık çıkar gibime geliyomafoldumben

miniğim valla sana diyecek söz bulamıyorum,ellerine sağlık hayatım :1hug:

efsuncum hoşgeldin canım nasılsın?:1hug:
biz toplanıp sana bi tane ps alalım bari,yoksa seninle görüşemicez :umursamaz:

senin kızlar arasında yaş farkı çok az yani

büyük 1'e ,ortanca anaokuluna mı gidiyor?

daha çok erken zaten öğrenir mutlaka sömestr tatiline kadar kaydirigubbakcemile5

mihriban canım sağolasın bebekim valla akşam gördüm hamaratlığı:))
yorulmuşum nasıl yattıysam sabaha kadar deliksiz uyumuşumm
kolay gelsin canım benim sanada ama bağırıp çağırınca daha zorlanır bebeğim
okula gidipde okuma yazma öğrenemeyen yok canım eninde sonunda öğrenir nasılsa bebeğimm yaa
ilk kez okuyor yazıyor ilk kez görüyor herşeyi hak vermek lazım
kolay olmayacak biliyorum bende seneye yaşayacağım aynı şeyleri biliyorum ama asla hevesini kırmamak gerek okuma hevesi başka bişeyede benzemez ömür boyu başarısında etkisi olacak bişey çünkü
allah yardımcımız olsun hepimizin inşaallahhhhhhhhhhh
efsunum canım hadi bakalım şekerrrr neyse en azında pcden uzak kaldığın sürece bela paratoneride değilsin demektir:))iyi açıdan bakmak lazım demi ama:)))
betül sağolasın bebeğim napayım ay atmaya kıyamadıklarımı değerlendireyim evde derli topluca dursun dedim hafta sonuda kızılaya inip şık güzel bir koltuk kılıfı alayımda yer minderlerini yapayım kızlarımın kaloriferlerin önüne koyuyorum rahat oturup oynuyor tepiniyorlar odalarında.
elif gelmedende pazarda silikonlarını alayımda onuda halledeyim yün yapayım dedim ama oda kabarık durmaz battaniyelerde yün nasılsa sıcak ve kabarık durur.
yemeğimde var dünden öğlene kızları yatırır kazağa devam ederim.
nazla oturayım çizgi film izliyor bende accık kol kesimine kadar öreyimde gelince elifim ölçüsünü alı kesmeye başlarım
rüyam canım kolay gelsin sanada misafirin gelecekmiş hadi bakalım iyi eğlenceler size canım
melekkkk günaydın bebekimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
herkeslere muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın ruyacım,insanlık hali olablir.biz daha yeniyiz daha geç kalmadık ama ilerde bizde yaşayabiliriz.
sana arkadaşınla iyi günler iyi eğlenceler canım

günaydın meleğim :1hug:

günaydın melek annelerim opuyorumnanaktan
hepinizin günü güzel olsun Şeniz

benimkisi pek güzel değil ya hayırlısı :1no2:

günaydın mihribancım kolay gelsin
üstüne gitmeyin canım bu kadar öğrenir nasılsa
kaça gidiyodu büyük kızın?

günaydın lahanam neden öyle diyosun hayırdır?

canım çok sıkkın kübram ya:çok üzgünüm:
kızıma bir gün arayla 24 saat boyunca üzerinde kalması için tansyon vede ritim aleti takılmıştı dün sonuçlarını aldık dr gittik kalp ritminde biraz düzensizlik varmış tansyonda yaşına göre yüksek çıktı :1no2:
bu yaştan perhiz yapmak zorunda bu yüzdende moralim çok bozuk :çok üzgünüm:

senin kızlar arasında yaş farkı çok az yani

büyük 1'e ,ortanca anaokuluna mı gidiyor?

daha çok erken zaten öğrenir mutlaka sömestr tatiline kadar kaydirigubbakcemile5
evet canım yaş farkı az ikisinin
inşallah öğrenir canım ben delirmedenakannehir
doğru canım eninde sonunda öğrenirde babamız ders çalıştırmaya kalkınca evde harp oluyo
çocuk iyice korkuyo banada bağırıp çağırıyo :jeyyar:deli edecekler ikiside benikafamçokkarıştı
günaydın mihribancım kolay gelsin
üstüne gitmeyin canım bu kadar öğrenir nasılsa
kaça gidiyodu büyük kızın?

1. sınıfa gidiyo canım
ben üstüne gitmiyorum eşim çok baskı yapıyo
çok sabırsız eşim mafoldumbensinirlenince gözü dünyayı görmüyo dün akşam çocuğun korkudan nutku tutuldu
senin kızın kaça gidiyo canım anasınıfına mı başladı

geçmiş olsun canım moralini bozma
düzelir inşallah meleğimiz

canım benimmmm geçmiş olsunn bebeğimm
sıkma canını arkadaşım yaaa benim kuzenimin doğuştan delikti kalbi ve küçükken koşamaz yürüyemezdi maşaallah kendiliğinden kapandı 20 yaşında kocaman kız şimdi düzendi druna gitti ve erken teşhis çok önemli ki meleğimizin sadece ritim düzensizliği emin ol geçer büyüdükce
tansiyon ailede varsa çıkıyor canım yaşa bakmıyor malesef
onada dikkat edecek yedikleri içtiklerine
çok çok geçmiş olsun bebeğimm acil sifalar diliyorummm

inşallah miniğim ya dünden beri nasıl canım sıkkın bilemezsin

geçmiş olsun canım moralini bozma
düzelir inşallah meleğimiz

allah razı olsun mihrişim teşekkür ederim

aman aman canım babalara ders çalıştır demede ne dersen de
benim babamda muhasebe matematik deli gibi bilir di ve okul hayatımız boyunca matematiği babam çalıştırdı
ömrüm boyuncada nefret ettim sayesinde ama söylesen ne alaka diyo(
kendin uğraş eşine çok izin verdirme kırılmasın meleğimizin hevesi
yoksa sevdiği şeyde bile başarılı olamıyor ilerde kendimden biliyorum
hafızam iyidir tel araba plakaları falan bir okuduğumda unutmam ama gel gör rakamları mat dersinde görünce çocuklukta babamın bağırıp kafamıza vurarak çalıştıdığı o günler geliyor hala bak 30 uma geldim matten kaldım(
insan ne olursa olsun etkileniyorrr

canım benim çok geçmiş olsun,artık eskisi gibi değil her hastalığın bi tedavisi var yeterki dikkatli kullanalım ilaçları.allahın izniyle bu günlerde geçecek canım.
rabbim şifalar versin canım :1hug:

canım daha yeni başladı okul,okuyamaması gayet normal daha kaç tane harf öğrendilerki?
canım,benim büyük kızım 4.sınıfa gidiyo,küçükte anaokuluna başladı

inşallah miniğim ya dünden beri nasıl canım sıkkın bilemezsin

allah razı olsun mihrişim teşekkür ederim

yok yok sıkma canını bebeğim emin ol çok ciddi bişey değil sadece dikkat edecek ki
bunu normalde herkesin yapması gerekir
yediklerimize içtiklerimize yürüyüşümüze çok sinirlenmeyip streslenmeyip kalbimizi yormamaya.
hepimizde yapıyoruz ama malesef bunları ve bizlerde çok ritimli atan bir kalbe veya düzenli bir tansiyona sahip değiliz
meleğimiz şimdiden dikkat edecek daha yaşıda küçük bu sekilde bir yaşamı kendine hayat felsefesi edinecek daha sağlıklı yaşayacak emin ol
çok geçmiş olsun canım benim rabbim daha büyük dert vermesin bitanemm

hem çok acele etmiyo mu eşin mihribancım? daha okul açılalı ancak 1 ay oldu

çok normal henüz okuyamaması

üstüne gittikçe, daha çok bocalar

lahanacım çook geçmiş olsun kızına

canım bana kalsa hiç karıştırmam babasını ama beni dinlemiyo kibenneyaptımki
aslında sabırla gösteriyo ama benim kızın kafası almıyo bir türlü o da bir yerde patlıyo
patlayınca bende nasibimi alıyorum kızda bütün bildiğini unutuyo
bundan sonra kızı çalıştırmasına mümkün olduğunca izin vermicem canımtabi beni dinlerse kocişmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…