Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar kızlar...bu halimle bile koşturmaktan buraya fırsat kalmıyor:bbo:sabahtan begümü etüde götür getir,sonra okula,birde bugün pazara gittim,bir yandan da yavaş yavaş doğum temizliği yapıyorum eğer dinlenebilirsem birazdan kalkıp mutfak dolaplarımı silicem,akşamda bebişin beşiğini kurduk eşimle,bir yandan da begümün derslerini yaptırdım..yarın öğleden sonra da doktorumdan randevu aldım doktora gidicem...anlayacağınız yolda doğurdum diye yazarsam hiç şaşırmayınakannehir

Masallah diyorum baskada bişey demiyorum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Canım gecmiş olsun canını sıkma büyüdükce düzelir insalah:Saruboceq::Saruboceq:
Canım gecmiş olsun melegimize dualarımız sizinle:Saruboceq::Saruboceq:
tşk ederim kızlar bugun gelcek arkadaşım 2 gün kalcaz diyarbakırı gezcez bakalım bende föne gidicem şimdi gitmeden bakayım dedim size hadi öpüyorum herkesi.....

Canım iyi eglenceler

Mihribancığım minik zaten yazmıs bir psikolog edasıyla baska bişey demeye gerek yok
Sabırlı ol ve melegimizin basaracagına önce siz sonrada melegimizi inandırın bu sene tecrübe edin bakalım bizimde senin fikirlerine ihtiyacımız olacak ilerleyen yıllarda kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
hanımlar neden yazmıyosunuz:uhm::uhm:

canım ben iki gün girmeyince geçmişi okuyordum...seninde derslerle başın dertteymiş canım bence eşin karışmasın kızın ders yaparken sen yardımcı ol çünkü bende eşimi karıştırtmam hemen çocuğa bağırmaya başlar,erkekler genelde sabırsız oluyorlar bu konuda...biraz daha sabır yılbaşına kadar okumayı sökmüş olacaksınız bak merak etmekaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım...

Canım son haftalarda dikkat et kendine öyle temizlige falan derinlemesine girme
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin yardımcın olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aman canım dikkat et kendine
sakın yolda doğurayım falan demekaydirigubbakcemile3

sen benden tecrübelisin canım
inşallah dediğin gibi 2-3 ay sonra rahatlarım
eşime dedim zaten artık karışma diye.yardımcı olması benim için daha iyi ama sakinliğini koruyamıyo ki.böyle kız iyice soğuyacak dersten
böyle yapıcaksa hiç karışmasın daha iyi canım:1closedeyes:

hanımlar neden yazmıyosunuz:uhm::uhm:

mihrişim ben kızımın dolabını düzenliyom ara ara baktığım için geç kalıyorum

selam canımcım nasılsın?
hadi bakalım doğumada az kaldı canım sen bu halinle nasıl yapıyorsun işlerini yardım edecek kimsen yokmu aman dikkat et bu aralar kendini yorman doğru değil bence

haklısın canım
zaten ilk çocuk hep deneme tahtası oluyo
seneye bende daha tecrübeli olucam inşallah
sizede bir faydam olursa seneye sevinirim bende canım

ayy herks burda kızlar 6 kişi okuyo ne güsel bende arkadaştan haber bekliorum gelmek üzeredir şimdi otobüsü.almaya gidicem çıkmadan bakayım dedim...

lahanacım şimdi gördüm canım benim çok geçmiş olsun yaa bu yaşta perizmi yapacak yavrum allah şifasını versin canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar zeyneb adayla bende geld,im güzel topiginizee

hoşgeldin canım allah meleğini bağışlasın

lahanacım şimdi gördüm canım benim çok geçmiş olsun yaa bu yaşta perizmi yapacak yavrum allah şifasını versin canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım sağolasın :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…