- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.281
Masallah diyorum baskada bişey demiyorumkızı bindirdim geldim betülüm canım ne işin var diye sormuşsun ay sorma rahat battı kendime iş buldum nazın ve elifin kullandığı küçüklükten 4 tane bebek battaniyeleri vardı onları kaldırdım duruyor yer kaplıyor bi işede yaramıyor dedim bunları birleştirip dikeyim üstünede bir nevresim geçireyim kızlara pike olsun:)
benim vede eşimin bebeklik battaniyesi vardı hatıra diye saklıyorduk 30 40 sene öncenin battaniyesinden ne olur kalın yün deseni çirkin işe yaramıyor ama aileler saklamış kıyamadımda
onların 3 kenarını diktim içine bugün salı pazarından silikon alıp üstünede kızların odasına göre pembe fıstık yeşili vs.. canlı renklerden koltuk kumaşı alıp fermuarlı kılıf dikip yer minderi yapacağım:)
elif sabah gitmeden önce eşimde iş yerine götürmek üzere poğaça kek yiyorlar.5 tepsi poğaça 1 kalıp kek yaptım attım buzluğa çıkarırım götürür yerler:) diye
haaa birde 2 sene önce örgüye merak sarmıştım bi dünya ip almıştım.arkadaşlarım kermes falan yapardı onlara falan örmüştüm.elimde bir yarım kazak kalmış:)elife göre ozamanlar ama şimdi naza oldu:)onu bitirdim birleştirip boğazını ördümm
elifime güzel yeşil bir ip var elimde akşamda ona başladım.kalın lastikli kolsuz boğazlı badi üstlerine giymek için öreceğim onuda
sordum elif örgü giymiyor ama onu giyerim dedi seviyor o tarz şeyleri kolsuz badi üstüne
yani anlayacağın ortada görünen hiç bişey yok ama evi yıkıp döktüm.
haa sabahtanda elifin bebeklik abası vardı kullanmadığımız onu yürüteç aldım hiç binmediler onu giymediklerini kullanmadığım sağlam bir sürü eşya perde kıyafet ne varsa onuda derledim topladım belediyede işçiler var bu büyük şehirin kağıt kartonları tel edip geliyorlar topluyorlar orada çalışan bir sürü insan var.geçenlerde vermiştim bişeyler çokk ihtiyaç sahibi abla demişti hatta naz bezi bıraktı elimde bir paket bebek bezi kalmıştı benimde kızım var aynı yaşta abla ona alıyımmı dedi.ben veriyom kim yararlanacaksa alsın demiştim.nasıl mutlu olmuştu.dünde çağırdım yine onları verdim ev baya hafifledi:)hele kızın o arabayla yürüteç ömrümü yiyordu kocaman balkonda poşet kirlenir o tozlanır pek iyi oldu.güle güle kullansınlar inşaallahhhh
neyse anlayacağın betülümm dün kaptırdım kendimi bugünde bir ev süpüreceğim kızımın kazağını bitirecem soğuklar gelmeden elimdeki iplerde değerlensin bitsin
hadi bir kahve alamda oturayım naz uyanmadan herkesi kocamannnnnnnnn mukkkkkkkkkkk
meleklerimi vede sizleri çokkk çokk seviyorum yafruşlarrrrrrrrrrrrrrr
Canım gecmiş olsun canını sıkma büyüdükce düzelir insalah:Saruboceq::Saruboceq:canım çok sıkkın kübram ya:çok üzgünüm:
kızıma bir gün arayla 24 saat boyunca üzerinde kalması için tansyon vede ritim aleti takılmıştı dün sonuçlarını aldık dr gittik kalp ritminde biraz düzensizlik varmış tansyonda yaşına göre yüksek çıktı :1no2:
bu yaştan perhiz yapmak zorunda bu yüzdende moralim çok bozuk :çok üzgünüm:
Canım gecmiş olsun melegimize dualarımız sizinle:Saruboceq::Saruboceq:günaydın melek anneleri
lahanam geçmiş olsun canımmm
evladına bişey olunca insan kendini unutyor arkadaşaım seni çok iyi anlıyorum....
minik yine derya baykal moduna grdin galiba herşeyi değerlendirmişsin
mihriban sıkma canını ilk dönemin sonunda okumayı sökmüş oluyolar zaten
fazla üstüne gidip çocuğu korkutmayın
rüyanaz msafirin geliyomuş size iyi eğlencelerrrr
haticemm sanada günaydınnnnnn
izabella sanada
unuttuğum varsa kusura bakmayın kafam yerinde değil
bi kaç gün girememm buralara ,kendinize iyi bakınnnnn
tşk ederim kızlar bugun gelcek arkadaşım 2 gün kalcaz diyarbakırı gezcez bakalım bende föne gidicem şimdi gitmeden bakayım dedim size hadi öpüyorum herkesi.....
hanımlar neden yazmıyosunuz:uhm::uhm:
canım çok sıkkın kübram ya:çok üzgünüm:
kızıma bir gün arayla 24 saat boyunca üzerinde kalması için tansyon vede ritim aleti takılmıştı dün sonuçlarını aldık dr gittik kalp ritminde biraz düzensizlik varmış tansyonda yaşına göre yüksek çıktı :1no2:
bu yaştan perhiz yapmak zorunda bu yüzdende moralim çok bozuk :çok üzgünüm:
selamlar kızlar...bu halimle bile koşturmaktan buraya fırsat kalmıyor:bbo:sabahtan begümü etüde götür getir,sonra okula,birde bugün pazara gittim,bir yandan da yavaş yavaş doğum temizliği yapıyorum eğer dinlenebilirsem birazdan kalkıp mutfak dolaplarımı silicem,akşamda bebişin beşiğini kurduk eşimle,bir yandan da begümün derslerini yaptırdım..yarın öğleden sonra da doktorumdan randevu aldım doktora gidicem...anlayacağınız yolda doğurdum diye yazarsam hiç şaşırmayınakannehir
aman canım dikkat et kendineselamlar kızlar...bu halimle bile koşturmaktan buraya fırsat kalmıyor:bbo:sabahtan begümü etüde götür getir,sonra okula,birde bugün pazara gittim,bir yandan da yavaş yavaş doğum temizliği yapıyorum eğer dinlenebilirsem birazdan kalkıp mutfak dolaplarımı silicem,akşamda bebişin beşiğini kurduk eşimle,bir yandan da begümün derslerini yaptırdım..yarın öğleden sonra da doktorumdan randevu aldım doktora gidicem...anlayacağınız yolda doğurdum diye yazarsam hiç şaşırmayınakannehir
canım ben iki gün girmeyince geçmişi okuyordum...seninde derslerle başın dertteymiş canım bence eşin karışmasın kızın ders yaparken sen yardımcı ol çünkü bende eşimi karıştırtmam hemen çocuğa bağırmaya başlar,erkekler genelde sabırsız oluyorlar bu konuda...biraz daha sabır yılbaşına kadar okumayı sökmüş olacaksınız bak merak etmekaydirigubbakcemile5
hanımlar neden yazmıyosunuz:uhm::uhm:
selamlar kızlar...bu halimle bile koşturmaktan buraya fırsat kalmıyor:bbo:sabahtan begümü etüde götür getir,sonra okula,birde bugün pazara gittim,bir yandan da yavaş yavaş doğum temizliği yapıyorum eğer dinlenebilirsem birazdan kalkıp mutfak dolaplarımı silicem,akşamda bebişin beşiğini kurduk eşimle,bir yandan da begümün derslerini yaptırdım..yarın öğleden sonra da doktorumdan randevu aldım doktora gidicem...anlayacağınız yolda doğurdum diye yazarsam hiç şaşırmayınakannehir
Canım gecmiş olsun canını sıkma büyüdükce düzelir insalah:Saruboceq::Saruboceq:
geçmiş olsun canım...
Mihribancığım minik zaten yazmıs bir psikolog edasıyla baska bişey demeye gerek yok
Sabırlı ol ve melegimizin basaracagına önce siz sonrada melegimizi inandırın bu sene tecrübe edin bakalım bizimde senin fikirlerine ihtiyacımız olacak ilerleyen yıllarda kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Mihribaaan simdide sen yazmıyorsun:uhm::uhm::uhm:
selam kızlar zeyneb adayla bende geld,im güzel topiginizee
iyim canım bende taha uyandı şimdi birazdan parka çıkcaz :1hug:büyük kız okulda diğer ikiside yanımda oyun oynuyolar
bende azcık kk de vakit geçireyim dedim
sen nasılsın canım
hoşgeldin canım
mihrişim ben kızımın dolabını düzenliyom ara ara baktığım için geç kalıyorum
iyi edersin canımiyim canım bende taha uyandı şimdi birazdan parka çıkcaz :1hug:
ayy herks burda kızlar 6 kişi okuyo ne güsel bende arkadaştan haber bekliorum gelmek üzeredir şimdi otobüsü.almaya gidicem çıkmadan bakayım dedim...
selam kızlar zeyneb adayla bende geld,im güzel topiginizee
lahanacım şimdi gördüm canım benim çok geçmiş olsun yaa bu yaşta perizmi yapacak yavrum allah şifasını versin canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?