- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.301
hoşgeldin canım allah meleğini bağışlasın
saol cnm benim alla hrazı olsun cümlemizinkini inşallah opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım sağolasın :1hug:
anladım canım ....kolay gelsin sana
Canım son haftalarda dikkat et kendine öyle temizlige falan derinlemesine girme
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin yardımcın olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aman canım dikkat et kendine
sakın yolda doğurayım falan demekaydirigubbakcemile3
sen benden tecrübelisin canım
inşallah dediğin gibi 2-3 ay sonra rahatlarım
eşime dedim zaten artık karışma diye.yardımcı olması benim için daha iyi ama sakinliğini koruyamıyo ki.böyle kız iyice soğuyacak dersten
böyle yapıcaksa hiç karışmasın daha iyi canım:1closedeyes:
selam canımcım nasılsın?
hadi bakalım doğumada az kaldı canım sen bu halinle nasıl yapıyorsun işlerini yardım edecek kimsen yokmu aman dikkat et bu aralar kendini yorman doğru değil bence
bende çıkıyorum şekerler
biraz uzanayım sonrada yemek yapıcam
görüşürüz öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mecburen doğum temizliği yapmam lazım gelenim gidenim çok olucak doğumda...ama yardım edebilecek kimsem yok mecburen kendim yapıyorum yavaş yavaş,ben herkesin herşeyine koşarım ama genelde şanssız olduğum için bana kimse gelmiyor,ben yaptığımla kaldım,allah biliyor...zaten çekme işlerini falan eşime yaptırıyorum,perdelerimi yıkıcam akşamdan akşama eşim takıcak...bana kalan mutfak dolapları ve camları silmek...onuda yaparım artık ne yapayım...annem gelicek ay sonuna doğru ama o zamana kadar aniden birşey olur diye hazırlıklı olmam lazım...
günaydınlar canlarım güzel bir gün olsun hepimiz için inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
maşaallahhhhh hiç miniğede seslenelim dememişsiniz
iki lafın belini kırardık benlede ayol
nine gibi verindim kazağa:))elifime yeni başladığımın önü bitti arkası yarım oldu:)anam kıs boyu örersem dükkan açacam ama kollarım acıyo şiş kakışlamaktam:)))
herkesi muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bugün ev temizliğim var gelirim ara ara kardeşimde izinliymiş bugün gelirim özledim diyordu belkide o gelir başkada planım yok
sevvalimmm bebeğim dualarımız sizinle canım benimm içini rahat tutt eminim çok çabuk geçecek herşey
belinayımmm canım benim yorma kendini bebeğim yaaaaaaaaaaaaaaaaa keşke yakın olsaydık valla koşar gelirdim canım yaaa
hallederdim bebekimmm ama yorma kendini yafruşummm kıyamam ben sanada oğluşunada
boşver yaa insanoğlunu kimseye fazla iyilikde değerde vermeyeceksin ben bunu gördüm yaşadım ne diyim allahım versin herkesin hakettiğini
neyse yaralarımı deşmeyimmmm hadi muckkkkkkk herkeslere
öpüyorum herbirinizi
mihriban zeynom lahanam musyas talyamın anneciğiii nunukkkkkkkkkkkk efsunummmmmmmmm bebemmmmmmmmmmmm rüyam betül ve bütün canlarımmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Günaydın Kızlar:teytey::teytey::teyteypuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hepinize güzel bir gün diliyorum
Sevval canım dualaraımız seninle:Saruboceq::Saruboceq:
Minikcim kolay gelsin masallah bu ne hız kazak bugün biter:hulya::hulya::hulya:
a.s.günaydın hanımlar kübrayı gönderdim,betül daha uyuyo bende size geldim nasılsınız?a.s.
zeynom günaydın hayatım nasılsın?:1hug:
miniğim kolay geldin canımmmm,valla maşallah diyom başka dicez söz bulamıyom
günaydın günaydın günaydın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
a.s.günaydın hanımlar kübrayı gönderdim,betül daha uyuyo bende size geldim nasılsınız?a.s.
zeynom günaydın hayatım nasılsın?:1hug:
miniğim kolay geldin canımmmm,valla maşallah diyom başka dicez söz bulamıyom
günaydın günaydın günaydın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın canım nasılsın,kızın nasıl?
bu çiçeklerde benden sana canım a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Şeniz Şeniz Şeniz teşekkür ederim canım senin kadar güzel çiçeklerin için opuyorumnanaktan
kızım iyi çok şükür inşallah diyete uyarda kafama takılan tek şey o
tek korkum okulda ben habersiz cips veya tuzlu krakerler yemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?