Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bende çıkıyorum şekerler
biraz uzanayım sonrada yemek yapıcam
görüşürüz öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım son haftalarda dikkat et kendine öyle temizlige falan derinlemesine girme
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin yardımcın olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam canımcım nasılsın?
hadi bakalım doğumada az kaldı canım sen bu halinle nasıl yapıyorsun işlerini yardım edecek kimsen yokmu aman dikkat et bu aralar kendini yorman doğru değil bence

mecburen doğum temizliği yapmam lazım gelenim gidenim çok olucak doğumda...ama yardım edebilecek kimsem yok mecburen kendim yapıyorum yavaş yavaş,ben herkesin herşeyine koşarım ama genelde şanssız olduğum için bana kimse gelmiyor,ben yaptığımla kaldım,allah biliyor...zaten çekme işlerini falan eşime yaptırıyorum,perdelerimi yıkıcam akşamdan akşama eşim takıcak...bana kalan mutfak dolapları ve camları silmek...onuda yaparım artık ne yapayım...annem gelicek ay sonuna doğru ama o zamana kadar aniden birşey olur diye hazırlıklı olmam lazım...

:teselli: canım benim :teselli: insanlar çok nankör zaten
sana kolay gelsin canımcım a.s

hadi bende kaçtım moralim çok bozuk içeride kalasım yok hemen işimi bitirip bahçeye çıkayım biraz bahçeyle ilgilenirsem kafamı dağıtmış olurum
öpüyorum hepinizi görüşmek üzere canlarım opuyorumnanaktan

bende kaçıyorum kızlar...çok yorgunum biraz uzanıyım artık geceleride uyuyamıyorum wc ye gitmekten,ikinci adresim oldu artık...size iyi sohbetler...

kızlar iyi geceler öncelikle hepinizi selamlıyorum
sevalciğim yarın hastaneye yatıyor ona başartılar ve dualarım küçük meleğimle
allah kuvvet versin o duyduyu acıyı çok iyi bilirim
arkanda bu kadar güç yumağı varken korkma biz arkandayız
seni ve meleklerimizi seviyoruz dualarımız seninle

günaydınlar canlarım güzel bir gün olsun hepimiz için inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
maşaallahhhhh hiç miniğede seslenelim dememişsiniz
iki lafın belini kırardık benlede ayol
nine gibi verindim kazağa:))elifime yeni başladığımın önü bitti arkası yarım oldu:)anam kıs boyu örersem dükkan açacam ama kollarım acıyo şiş kakışlamaktam:)))
herkesi muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bugün ev temizliğim var gelirim ara ara kardeşimde izinliymiş bugün gelirim özledim diyordu belkide o gelir başkada planım yok
sevvalimmm bebeğim dualarımız sizinle canım benimm içini rahat tutt eminim çok çabuk geçecek herşey
belinayımmm canım benim yorma kendini bebeğim yaaaaaaaaaaaaaaaaa keşke yakın olsaydık valla koşar gelirdim canım yaaa
hallederdim bebekimmm ama yorma kendini yafruşummm kıyamam ben sanada oğluşunada
boşver yaa insanoğlunu kimseye fazla iyilikde değerde vermeyeceksin ben bunu gördüm yaşadım ne diyim allahım versin herkesin hakettiğini
neyse yaralarımı deşmeyimmmm hadi muckkkkkkk herkeslere
öpüyorum herbirinizi
mihriban zeynom lahanam musyas talyamın anneciğiii nunukkkkkkkkkkkk efsunummmmmmmmm bebemmmmmmmmmmmm rüyam betül ve bütün canlarımmmmmmmmmmmmmmm
hepinizi muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Günaydın Kızlar:teytey::teytey::teyteypuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hepinize güzel bir gün diliyorum
Sevval canım dualaraımız seninle:Saruboceq::Saruboceq:
Minikcim kolay gelsin masallah bu ne hız kazak bugün biter:hulya::hulya::hulya:

a.s.günaydın hanımlar kübrayı gönderdim,betül daha uyuyo bende size geldim nasılsınız?a.s.
zeynom günaydın hayatım nasılsın?:1hug:
miniğim kolay geldin canımmmm,valla maşallah diyom başka dicez söz bulamıyom

günaydın günaydın günaydın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s.
bu çiçekler bütün melek annelere ...

günaydın günaydın günaydın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın canım nasılsın,kızın nasıl?
bu çiçeklerde benden sana canım a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Şeniz Şeniz Şeniz teşekkür ederim canım senin kadar güzel çiçeklerin için opuyorumnanaktan

kızım iyi çok şükür inşallah diyete uyarda kafama takılan tek şey o
tek korkum okulda ben habersiz cips veya tuzlu krakerler yemesi

Evet canım bu yasta en cok yedikleri seyler
Ama melegimiz akıllıdır insallah iyilesene kadar bir ara bunlardan uzak durabilir:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…