- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.441
geçmiş olsun zeyniyecim:teselli: çok üzüldüm canım yaaaselam melekanneleri
bugün az daha rahmetli oluyordum
acele acele temizlik yapmaya çalışırken canımdan olucaktım
evi süpürdüm sildim
tam bitti derken ıslak kalebodurlardan terliğim kaydı öyle bir düştümki sırt üstü kafam totom morardı ama en önemlisi sol elimni bileği şişti ve morardı buzla vezeytin yağıyla biraz şişliği geçti morluğu kaldı sadece
kayınvalidem öyle uçtunki bu düşlmeyle bi daha kalkamaz zannettim seni diyo
verilmiş sadakam varmış
işin kötü tarafım kırık çıkık olsa yandım çünkü sol el bileğim ve ben solağım
o zaman ayvayı yemiştim ama allaha şükür
selam melek annelerii herkes iyidir inş biz hastayız biraz oğlum hasta kulak iltahabı olmuş şimdi geldik dk dan bir sürü ilaç aldık yavrum kuzu kuzu yatıyo
iyi akşamlar canlarım...ben iyice doğum psikolojisine girdim çook moralim bozuk günlerdir canım hiçbirşey istemiyor buraya giriyorum bazen birşeyler yazmak bile istemiyorum:sinifsinif:bana dua edin kızlar...doğumum kolay olsun:Saruboceq:sabahtan beri de belimden sancı giriyor,neyin nesidir anlayamadım,erkeklerin belden girer dedi arkadaşlarım herhalde yalancı sancı giriyor...hepinizi öpüyorum...
çok sağol canımm benimmm :1hug:geçmiş olsun zeyniyecim:teselli: çok üzüldüm canım yaaa
allah yüzüne bakmış ucuz kurtulmuşsun yine
aman dikkat et kendine canım kızınlada ilgileniyosun birde sen yatağa düşmelmaz:
geçmiş olsun canım oğluşuna
iyi akşamlar canlarım...ben iyice doğum psikolojisine girdim çook moralim bozuk günlerdir canım hiçbirşey istemiyor buraya giriyorum bazen birşeyler yazmak bile istemiyorum:sinifsinif:bana dua edin kızlar...doğumum kolay olsun:Saruboceq:sabahtan beri de belimden sancı giriyor,neyin nesidir anlayamadım,erkeklerin belden girer dedi arkadaşlarım herhalde yalancı sancı giriyor...hepinizi öpüyorum...
korkma belinaycım bütün melek anneleri yanında canım:1hug:
tabiki dua ederiz sana ama sende moralini yüksek tut canıma.sa.s
belinay Allah yardımcın olsun son günlerde geçmek bilmez
rabbim senide senin gibi gün sayanlarıda bi avazda kurtarsın inşallah
selam melekanneleri
evi süpürdüm sildim
tam bitti derken ıslak kalebodurlardan terliğim kaydı öyle bir düştümki sırt üstü kafam totom morardı ama en önemlisi sol elimni bileği şişti ve morardı buzla vezeytin yağıyla biraz şişliği geçti morluğu kaldı sadece
verilmiş sadakam varmış
selam melekanneleri
evi süpürdüm sildim
verilmiş sadakam varmış
allahım bi solukta kurtarsın canım yaiyi akşamlar canlarım...ben iyice doğum psikolojisine girdim çook moralim bozuk günlerdir canım hiçbirşey istemiyor buraya giriyorum bazen birşeyler yazmak bile istemiyorum:sinifsinif:bana dua edin kızlar...doğumum kolay olsun:Saruboceq:sabahtan beri de belimden sancı giriyor,neyin nesidir anlayamadım,erkeklerin belden girer dedi arkadaşlarım herhalde yalancı sancı giriyor...hepinizi öpüyorum...
günaydın canlarım
güzel bir gün olması dileğiyle herkesi kucak dolusu muckkkkkkkkkkkkkk
belinay bebeğimmm aaaaa yapma ama böyle yaaaaa
bak herkes yaşıyor bu dönemleri hepimiz yaşadık sonra noluyor çatır çatır doğurup geliyoz ay:)))
sancıların başlamış yavaş yavaş yokluyordur artık uzan dinlen istirahat et canım.
sancılarının saatini dakikasını tut.belli saat aralığında giriyorsa yalancı sancılardır.ama 3 kere 10dkda bir gelirse doğum başlıyordur ona göre.
anam ebe karuluğum eksikti birde onu yapayım dedim gülmeyin((peşin peşin söyleyimde.
ayaklarını uzatıp dinlen canım şu son günlerindede nasılsa doğurunca artık dinlenmek haram olur belli bir süre
telin varmı topikden birilerinde bebekim merakta bırakma bizi ona göre haberleşelim canım yaaa.
sevval kıs anam kırık k....bile girmişsinde bağırınıyonmu hala topikde:))
maşaallah sana yafruşummmmm
herkeslere güzel bir gün diliyorum ben dün çamaşır sularıyla eve daldım akşamda canıma okudu tabi 8de bir baş ağrısı bir ağrı ölüyorum sandım.kullanmam yasak ama napayım olmuyor sonrada görüyorum günümü
bugün dinleneceğim hala ağrısı gitmedi ve hiç tadım yok.kib kolay gelsin herkeslere opuyorumnanaktan
meleklerimede iyi günler diliyorummmmmmmmmmmmmmm
allahım bi solukta kurtarsın canım ya
günaydın kızlar...diyarbakırda domuz gribi yayıldı resmen okullar tatil edildi 1 haftarüyanında burnu akıyo ama ateşi yok ..evde 1 hafta bakalım dinlencek zaten göndermeyecektik bugun oda tatil oldu iyi oldu ...
günaydın kızlar...diyarbakırda domuz gribi yayıldı resmen okullar tatil edildi 1 haftarüyanında burnu akıyo ama ateşi yok ..evde 1 hafta bakalım dinlencek zaten göndermeyecektik bugun oda tatil oldu iyi oldu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?