Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar canlarım...ben iyice doğum psikolojisine girdim çook moralim bozuk günlerdir canım hiçbirşey istemiyor buraya giriyorum bazen birşeyler yazmak bile istemiyorum:sinifsinif:bana dua edin kızlar...doğumum kolay olsun:Saruboceq:sabahtan beri de belimden sancı giriyor,neyin nesidir anlayamadım,erkeklerin belden girer dedi arkadaşlarım herhalde yalancı sancı giriyor...hepinizi öpüyorum...

geçmiş olsun zeyniyecim:teselli: çok üzüldüm canım yaaa
allah yüzüne bakmış ucuz kurtulmuşsun yine
aman dikkat et kendine canım kızınlada ilgileniyosun birde sen yatağa düşmelmaz:
selam melek annelerii herkes iyidir inş biz hastayız biraz oğlum hasta kulak iltahabı olmuş şimdi geldik dk dan bir sürü ilaç aldık yavrum kuzu kuzu yatıyo

geçmiş olsun canım oğluşuna

korkma belinaycım bütün melek anneleri yanında canım:1hug:
tabiki dua ederiz sana ama sende moralini yüksek tut canıma.sa.s

iyi akşamlar herkese
kızıma ödevini yaptırırken sizede bir bakıyım dedim ama kimse yokmuş
herkesi öpüyorum kokulu kokuluopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok sağol canımm benimmm :1hug:

belinay Allah yardımcın olsun son günlerde geçmek bilmez
rabbim senide senin gibi gün sayanlarıda bi avazda kurtarsın inşallah

iyi aksamlar herkeslere zamanim olmadi hic giremedim ecik diyip cikiyorum dizi bakacam görüsmek +üzere byeeeeeeeeeeeee

CehennemCemal askere gidiyor diye annesi ağlıyormuş. Temel:

"Ne ağlıyorsun,geri hatta kalırsa bi mesele yok, cepheye giderse iki ihtimal var, ya yaralanır, ya yaralanmaz. Yaralanırsa ya iyileşir, ya iyileşmez. İyileşirse iyi, cepheye tekrar göndermezler. Ölürse ya cennete gider, ya cehenneme gider. Cennete giderse iyi cehenneme giderse öyle bir evlat için ağlamaya değmez."
opuyorumnanaktana.s.:enbuyukkk:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız kızlarınız nasıl
benimki çook hareketli allahım yürümeye başlayınca yandım ben hiç durmuyor sizlerinki nasıl umarım iyilerir sağlık durumları nasıl ters b
i durum yoktur
hepiniz öpüldünüz idil türkü yü yatıracam

geçmiş olsun canım...dikkat et kendine...

günaydın canlarım
güzel bir gün olması dileğiyle herkesi kucak dolusu muckkkkkkkkkkkkkk
belinay bebeğimmm aaaaa yapma ama böyle yaaaaa
bak herkes yaşıyor bu dönemleri hepimiz yaşadık sonra noluyor çatır çatır doğurup geliyoz ay:)))
sancıların başlamış yavaş yavaş yokluyordur artık uzan dinlen istirahat et canım.
sancılarının saatini dakikasını tut.belli saat aralığında giriyorsa yalancı sancılardır.ama 3 kere 10dkda bir gelirse doğum başlıyordur ona göre.
anam ebe karuluğum eksikti birde onu yapayım dedim gülmeyin ((peşin peşin söyleyimde.
ayaklarını uzatıp dinlen canım şu son günlerindede nasılsa doğurunca artık dinlenmek haram olur belli bir süre
telin varmı topikden birilerinde bebekim merakta bırakma bizi ona göre haberleşelim canım yaaa.
sevval kıs anam kırık k....bile girmişsinde bağırınıyonmu hala topikde:))
maşaallah sana yafruşummmmm
herkeslere güzel bir gün diliyorum ben dün çamaşır sularıyla eve daldım akşamda canıma okudu tabi 8de bir baş ağrısı bir ağrı ölüyorum sandım.kullanmam yasak ama napayım olmuyor sonrada görüyorum günümü
bugün dinleneceğim hala ağrısı gitmedi ve hiç tadım yok.kib kolay gelsin herkeslere opuyorumnanaktan
meleklerimede iyi günler diliyorummmmmmmmmmmmmmm

allahım bi solukta kurtarsın canım ya

günaydın kızlar...diyarbakırda domuz gribi yayıldı resmen okullar tatil edildi 1 haftarüyanında burnu akıyo ama ateşi yok ..evde 1 hafta bakalım dinlencek zaten göndermeyecektik bugun oda tatil oldu iyi oldu ...

günaydınlar....son günlerde sabaha kadar uyumaya bünyem alışık değil nasıl olduysa bu gece uyudum uykumu almış bir halde erkenden kalktım...40 yılda bir sabah muhabbetine geliyim dedim ama kimse yokmuş...

canım benin ilk doğumumda sancım gelmemişti günüm geçtiği için sunni sancıyla doğum yapmıştım ve çoook berbat birşeydi kendi sancım gelse bu kadar kormıcam en büyük korkum sunni sancı:1no2:doktorumlada konuştum gerekirse epidural yaparız dedi,bu korkuyla gidersem epidural olurum sanırım...sancım var ama düzensiz giriyor o zaman yalancı oluyor galiba...annem gelicek yarın yada perşembe günü anneannesi gelmeden o da gelmesin aman ben yanlız ne yaparım:sm_confused:telefon numaram da efsun da ve kevser de var canım...
allahım bi solukta kurtarsın canım ya

sağol canım...allah razı olsun...

günaydın kızlar...diyarbakırda domuz gribi yayıldı resmen okullar tatil edildi 1 haftarüyanında burnu akıyo ama ateşi yok ..evde 1 hafta bakalım dinlencek zaten göndermeyecektik bugun oda tatil oldu iyi oldu ...

geçmiş olsun canım yaa her sene birşey çıkıyor yok deli dana yok kuş gribi bu senede domuz gribi allahım herkesi korusun dikkat et canım...

rüyam canım geçmiş olsun bebeğim evet sabah haberlerde gördüm bende tatil olmuş okullarınız
ankaradada vaka çoğalıyor sürekli biz ne yapacağız bilmiyorum
aşı konusunda kafalar karışık yaptırmak veya yaptırmamak konusundada hiç bir fikre sahip değilimmm offfff offffffff
allah yardımcımız olsun inşaallahhhhhhhh
belinay canım benim öyle düşünme canım ilk doğumla ikinci doğum çookkk farklı oluyor
hakkında hayırlısı olsun inşaallah canım
druna güven içini rahat tut canım dualarımız seninle bebeğimmmm
kocaman öpüyorum sizleri annem gelecek bugün giremezsem akşama görüşmek üzere
kib kolaylıklar diliyorum herkeslereeeeeeeee

tünaydın şekerler
nasılsınız bakalım
ben ve kızlar iyiyiz.kızların dersleri ve ev işleriyle uğraşıp duruyorum.
herkesi öptüm a.s.a.s.

ah canım ya bu domuz gribi vakası benimde gözümü korkutuyo valla
sizde dikkat edin canım.allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…