Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yazmayı unutmuşum pardonnnnnnnnnnn
günaydınlarrrrrrrrr cicişlerrrrrr
güzel bir gün olsun inşaallahhh canlarım benim
opuyorumnanaktan

herkeze günaydınlar nasılsınız,
bugün kübrayı okula göndermedim,kontrolü var dr a gitcez.ordanda gezmeye gitcez.

adercim hoşgeldin canım nasılsın özlettin kendini öptüm canım,
belinayım gözün aydın canım,artık yakışıklının gelmesine çok az kaldı hayırlı haberlerini bekliyoruz canım,dualarım seninle
miniğim günaydın canım,sabah sabah döktürmüşsün yine.akşam bende çok üzüldüm izlerken ama sonunu göremedim uyumuşum.erken kalkıyorum ya dayanamadım
meleğine iyi eğlenceler,annesi akıllı kızdır elif güzel güzel gider gelir öğretmeni ve arkadaşlaıyla

hg canım nasılsın kızlar nasıl..........
iyi akşamlar kızlar...annem geliyor eşim otogara almaya gitti, birazdan gelirler...hepinizi öptüm...
ohh gözün aydın belinayım.........
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yazmayı unutmuşum pardonnnnnnnnnnn
günaydınlarrrrrrrrr cicişlerrrrrr
güzel bir gün olsun inşaallahhh canlarım benim
opuyorumnanaktan
günaydın kuzu...
günaydın canlarım erkenciyim yine ya uyuyamadım kahvaltı yaptırdım rüyaya oturuyoz öle bugun pazar var gözümde büyüo valla.....

günaydın canım benim
hadi bakalım hayırlı sonuçlarını bekliyoruz inşaallah canımm iyi gezmeler sizlere bu arada
bende erken kalkıyorum izlemeyim dedim ama sonunu merak ettim bekledim
sonunda neclayı çağırdı dr tüm müdahalelere rağmen kurtaramadık dedi içeri girdi necla cesedi görünce hıçkırıklara boğuldu o sahne dehşetti :gitme::gitme::gitme:
sağolasın canım bakalım gitsin sinemayı çok seviyor zaten babasıyla giderler.arkadaşlarıyla ayrı bir keyif olur diye düşündük.hemde para veriyoz maden aylık yararlansın çocuk dedim:roflol::roflol:
tiyatro 10 kasımda anıtkabir müzeler vs sürekli gezileri olacak zaten hangi birine göndermeyim alışsın kendide iyi olur güveni gelir yaşıtlarıyla paylaşımda çok faydalı olacaktır

günaydın canım
valla bende öyle oturuyoruz nazla bi işde yok bakınıyoruz tvde bir yandanda kaşkolu örüyorum nineler gibi oldum ay sorma:roflol::roflol::roflol:
ipide boynumdan doladınmı tam nine olacam:roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi sizede kolay gelsin 11 gibi çıkıp gidelim pazarımıza diyoruz nazla elifciğim gelmeden sonra geç oluyor öğlen uykuları gecikiyor
akşam foxda yanılmıyorsam shrek 3 var hanımlar meleklerim seviyorsa izlesinler benimkiler bayılıyor bakalım öğlen uykularını alırlarsa izletirim vadim başlayana kadar
herkese muckkkkkkkkkkkkk kolay gelsinnnnnnnnnnnn canlarım

günaydınnnnnn
melekanneleriiii
miniğimmm haftaya tatil yapcan haaa benim yerimede gez anacım ben artık evkuşu oldummm
pazar benim herif evde azcıkda olsa bi yere çıkarım diyodum
derbi maçı varmış pazar yokum diyo şimdidennnn

rüyanaz,ader,kübrabetül,talya ve ismini unuttuğum tüm melekanneleri sizede günaydınnnn hepinizi teker teker öpüyorummmmm

selam melek annelerii
bi hatır sorup kaçıcam bugün kızlarımı alıp gezmelere gidicem
abime gidiyorum küçük adamımızı görmeye
anne olmak çoook güzelde hala yada teyze olmakda bi okadar güzelmiş
herkese iyigünler byy

sabah sabah döktürmüssün benide atlamamıssın sagolasın:roflol::roflol:
Ölüm sahnesi beni etkilemedi aslında cok sulu gözlüyüm ama diziden sogudum galiba ondan:sm_confused::sm_confused:

hoşgeldin canım söyle bakalım nerelerdesin sen
bizde özledik seni canım arayı fazla açmadan gel adercim
iyi akşamlar kızlar...annem geliyor eşim otogara almaya gitti, birazdan gelirler...hepinizi öptüm...

hadi gözünaydın belinaycım annen geldiğine göre hem hasret giderirsin :1hug:hemde azcık dinlenirsina.sa.s

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
ben yine yoğun bir tempoda hayata devam ediyorumkaydirigubbakcemile3okullar ve ev arası mekik dokuyorum:hulya:
bu akşam misafirim de var ama daha doğru dürüst işde yapmadım kalkıp eve bir el atayım diyorum sonrada yemeğimi yapıcamcokacimcoook
herkesi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

heee tatil yapacam bebekim valla
olsun okadar demi ama bu sene bayramlarda zati az tatildi :))
olsun canım melekimiz iyileşsinde sende çıkar dolaşırsın sağlık yerinde olunca hepsi oluyor bitanem

kızçelerim size sabah gayfesi getirdimm afiyet şeker olsun sizlereeeee
şevvalcikk kaçarrr
görüşmek üzereeee

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh ellerine sağlık bebekimmmmmmmmm
muckkkkkkkkkkkkkkkkk

oy oy oyy kolay gelsinn
iyi gezmelerrrrrrr
bakın bakalım küçük adamınıza:))
ay bende istiyom yaaaaaaaaaaaaaaaa 3 kazık 1 kız kurusu adayı evde oturuyo bende teyze hala olmak istiyom ama tık yok kimsede(

selamlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm

hoşgeldin bebekimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nabersinnnnnnnn??????

sabah sabah döktürmüssün benide atlamamıssın sagolasın:roflol::roflol:
Ölüm sahnesi beni etkilemedi aslında cok sulu gözlüyüm ama diziden sogudum galiba ondan:sm_confused::sm_confused:

ne demek yafruşummmmmmmmmmmm yorumlar sana özel:)
talep senden geliyo genelde
ay ben cemi severdim kıssss aşkının kurbanı oldu yaaaaaaaa
o necla denen kesin hamile veliaht doğurur bidenede paralara konar hayriyenin de arayıp bulamadığı şey zaten salak karuu nolacak

kolay gelsin bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende seni muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

iyi geceler melek annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktana.s.:enbuyukkk:

oy oy oyy nazar boncuğumuzda gelmiş topiğimizeeeeeee
sağolasın canımmmmmmmmmm
muckkkkkkkkkkk senide

gnydn meleklerim ve güsel anneleri a.s.
hayırlı cumalar ve gsl bir gün olsun
hepinizi çoook sewiyorummm :asigim:

aderim yafruşummmmmmmm bizde seni sefiyoz bebekimmmmmmmmm
sağolasın canım sanada günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
lahanam bebemmmmmmmmmmmmmm günaydın yafruşşşşşş
nazla dışarı çıkmamız lazım terziye gideceğim tadilat için bişey verdiydim haber alamadım daha gidip bakayım diyorum
bu arada yarın kızımın veli toplantısı var kuaförede uğrayım accık kendime baktıramda kızımı gururla temsil edem toplantıda:))
muckkkk herkeslereeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…