- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.481
hg canım nasılsın kızlar nasıl..........ohh bee sonunda kızlar bu link açılmıyodu şimdi ümitsizce girdim ve açıldı ayyyhhh sewindirik oldum
oleeyyyyy
ösledim hepinizi nslsnz kızlar keyifler nsl inş. herkesler iyidir
şimdi çıkıom inş. gece gelicem uzun uzun konuşuruz hepinizi çokn sewiyorumm
kocaman öptm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ohh gözün aydın belinayım.........iyi akşamlar kızlar...annem geliyor eşim otogara almaya gitti, birazdan gelirler...hepinizi öptüm...
günaydın kuzu...günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yazmayı unutmuşum pardonnnnnnnnnnn
günaydınlarrrrrrrrr cicişlerrrrrr
güzel bir gün olsun inşaallahhh canlarım benim
opuyorumnanaktan
herkeze günaydınlar nasılsınız,
bugün kübrayı okula göndermedim,kontrolü var dr a gitcez.ordanda gezmeye gitcez.
adercim hoşgeldin canım nasılsın özlettin kendini öptüm canım,
belinayım gözün aydın canım,artık yakışıklının gelmesine çok az kaldı hayırlı haberlerini bekliyoruz canım,dualarım seninle
miniğim günaydın canım,sabah sabah döktürmüşsün yine.akşam bende çok üzüldüm izlerken ama sonunu göremedim uyumuşum.erken kalkıyorum ya dayanamadım
meleğine iyi eğlenceler,annesi akıllı kızdır elif güzel güzel gider gelir öğretmeni ve arkadaşlaıyla
hg canım nasılsın kızlar nasıl..........
ohh gözün aydın belinayım.........
günaydın kuzu...
günaydın canlarım erkenciyim yine ya uyuyamadım kahvaltı yaptırdım rüyaya oturuyoz öle bugun pazar var gözümde büyüo valla.....
oooo aderrrr bebekimmmmmmmmmmm hoşgeldin yafruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sevvalim canım kolaylıklar diliyorum sanada meleğimiz nasıl keyifler yerinde inşallahhhhh
belinayım canım benim gözün aydın anneciğinede kavuşmuşsun ohhh değmeyin keyfine şimdi senin
nunukkkkk bebekim filim icabı oldu yafruşumm üzülme yaaaaaa kıyamam ben sana(
şaka bir yana bende valla koptum yaaa ağladım bile(
bir o....yedi başını çocuğun yaaaa.zaten sezon başında necla denen birinin mezarını ziyarete gidiyordu görmüştüm hatta yazdım burda hatırlayan varsa diye cem ölecek sanırım diye
eeeeeee cem ölecekki necla o........olabilsin demi ama:)))
hayır şimdi nolacak?cemin babası yıllarca çalıştı didindi oğlan öldü malın yarısıda neclaya kaldı ali rıza vede asalak aileside mala ortak olacaklar
vay gidene vayyyyyyyyy diyorum başkada bişeycikler diyemiyorum
ay sabah sabah dizi yorumladımmm zeynommmmmmmm gel kıs sen pek severdin yorumlarımı:)))
hadi ben kaçtımmm naz uyanmadan yemeği koyayım ocağa çayımıda demleyim
elifim bugün tüm okulla beraber sinemaya gidiyorlar aklım bir yandan ondatembihledim ve huyu değildir ama çocuk bu neticede sağ salim gider gelirler inşaallahhhhhh
pazarım var daha bugün yafruşlarrrrrrrrr bu arada önümüzdeki hafta 29 ekim nedeniyle eşim 4 gün tatillllllllllllllllllll:)))))
perşembe cuma cumartesi pazar:))))ohhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hafta içi işleri yemekleri yaparım 4 gün gezer dinlenirim bende bahaneyle:)))
muckkkkkkkkk sizlere bebeklerrrrrrrrrrrr
meleklerimide öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kolay gelsin herkeslereeeeeee kib
hoşgeldin canım söyle bakalım nerelerdesin senohh bee sonunda kızlar bu link açılmıyodu şimdi ümitsizce girdim ve açıldı ayyyhhh sewindirik oldum
oleeyyyyy
ösledim hepinizi nslsnz kızlar keyifler nsl inş. herkesler iyidir
şimdi çıkıom inş. gece gelicem uzun uzun konuşuruz hepinizi çokn sewiyorumm
kocaman öptm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlar...annem geliyor eşim otogara almaya gitti, birazdan gelirler...hepinizi öptüm...
günaydınnnnnn
melekanneleriiii
miniğimmm haftaya tatil yapcan haaa benim yerimede gez anacım ben artık evkuşu oldummm
pazar benim herif evde azcıkda olsa bi yere çıkarım diyodum
derbi maçı varmış pazar yokum diyo şimdidennnn
rüyanaz,ader,kübrabetül,talya ve ismini unuttuğum tüm melekanneleri sizede günaydınnnn hepinizi teker teker öpüyorummmmm
selam melek annelerii
bi hatır sorup kaçıcam bugün kızlarımı alıp gezmelere gidicem
abime gidiyorum küçük adamımızı görmeye
anne olmak çoook güzelde hala yada teyze olmakda bi okadar güzelmiş
herkese iyigünler byy
selamlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm
sabah sabah döktürmüssün benide atlamamıssın sagolasın:roflol::roflol:
Ölüm sahnesi beni etkilemedi aslında cok sulu gözlüyüm ama diziden sogudum galiba ondan:sm_confused::sm_confused:
merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
ben yine yoğun bir tempoda hayata devam ediyorumkaydirigubbakcemile3okullar ve ev arası mekik dokuyorum:hulya:
bu akşam misafirim de var ama daha doğru dürüst işde yapmadım kalkıp eve bir el atayım diyorum sonrada yemeğimi yapıcamcokacimcoook
herkesi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi geceler melek annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktana.s.:enbuyukkk:
gnydn meleklerim ve güsel anneleri a.s.
hayırlı cumalar ve gsl bir gün olsun
hepinizi çoook sewiyorummm :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?