Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kız minik sen niye rahat durmuyosunlmaz:dün zeyniye evi temizlerken sakatlandı bugünde sen mi gazi oldun
canım madem çamaşır suyu yasak sana kullanma sende
ben pek fazla kullanmıyorum çamaşır suyunu.zaten seramik ve fayanslarda kullanırsan mahvediyo derz aralarını .bana usta tuz ruhu ve çamaşır suyu temizlik için kullanma demişti.ben de pek nadir kullanıyorum.evide hiç çamaşır suyuyla silmem yüzey temizleyiciler var onlardan kullanıyorum.
kısacası çok da çamaşır suyuna ihtiyaç yok ki ev temizliğinde
sende dikkat et kendine canım

şekerler neredesiniz
ben her fırsatta geliyorum topiğe ama sizler çok ihmal ediyosunuzlmaz:lmaz:
bu kadar yoğunmusunuz yani:uhm::uhm:

günaydınlar fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
güzel bir gün bizlerin olsun inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
elifimi yarın sinemaya götüreceklermiş pek mutlu gitti bugün okula herzamankinden
sinema film manyağı bir anne babanın kızı olarak :))kendide çok sever yarını zor bekliyor
onu gönderdim geldim sizlere bakayım dedim accık haberlere bakayımda elifin tadilatları var onları yapacağım bugünde.tüm eşofman altları belini sıkmış karnım acıyo diyerek kalktı
sütü çok sevdiği içtiği için kemikli olacak biraz hatun sanırım:)bu sene boyuda attı birden.kızların 13 14e kadar ne uzarsa öyle kalıyor sonrası uzamıyor bende o yaşa kadar yaptırabildiğimi yaptırayım istiyorum yüzme basket falan oynatacağım yaza inşaallah
anne kısa babada çok uzun değil bebe hazır gelişmeye müsaitken destekleyelimde uzasın accık:)
mihribanım canım haklısın valla bebekimde napayım kıs arada hijyen açısından bir dalıp çamaşır suyuyla yapıyorum ama görüyom sonra yamulup kalıyorum
dün annem vardı onunla komşusuna gittik geldik annemi yolladık derken eşim geldi yemek yedik giremedim
başımın ağrısıda hafif devam ediyordu oturduğum yerde kızıma kaşkol başlamıştım onu ördüm 9.30da da yattım dinleneyim diye
bugün yaprak dökümü varya geç yatarım nasılsa uykumu almış oldum.
herkeslere güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle ben kaçtım accık elifin su altlarının lastiklerini değiştireyim hazır naz uyurken onlarla uğraşayım
meleklerimi opuyorumnanaktan sizleride kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydın meleklerimin melek vede güzel annecikleriopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bir kaç gündür giremiyorum sizleri özledim :1hug:
aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgelmişler hoşgelmişler a.s.

havalar sıcak bunaltıcı bir hava var :bbo: artık serinlesede bizde serinlesek demü ama

günaydın hanımlar mutlu ve huzurlu bir gün hepinizin olsun
miniğim,lahanam günaydınlar nasılsınız?
ben kübrayı gönderdim,şimdi betülde kalktı kahvaltı yapcaz.
ben şimdilik kaçıyorum sonra görüşürüz

lahanam canım günaydınnn
valla bizim havalar serinledi yafruşummm kışı getiririz yakında
ayazımızda meşhurdur malum
dün bunaltıcı yağmur havası vardı sıkıyordu ama sıcak serin arası gidip geliyor
karar veremedi napacağını oda.:))
betül canım sanada günaydınnnn
hadi bakalım kolay gelsinnn afiyet olsun canım sizlere
bende hallettim işleri yemeği öğlenede makarna yaptım kızlarımla makarna keyfi yapacağız:))pek severiz makarna salata yoğurt
evide toparladım elif gelmeden nazımla oynayacağız
görüşmek üzere muckkkkk
kib byeeeeeee

günaydın şekerler nasılsınız bakalım
miniğim maşallah bu ne hız kız.ben daha hiçbişeye ellemedim :kedi:
kızı okula bıraktım geldim azcık uzandım sonra kalktım kahvaltıyı hazırladım sofrayı daha toplamadım bile.bütün işlerim öylece duruyo
birazdanda büyük kızı okuluna götürecem diğerini okuldan alıcam ama onun toplantısı var
artık kaçta eve gelirim bilmiyorumakannehirakannehir
burdada bugün bunaltıcı bir hava var 3-4 gündür yaz sıcağı vardı bugünde bulutlu ama sıcak bir hava var hiç sevmem böyle havaları
insanın içi sıkılıyo
neyse şekerler görüşürüz yine
öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım yaa her sene birşey çıkıyor yok deli dana yok kuş gribi bu senede domuz gribi allahım herkesi korusun dikkat et canım...
saol cnm ya bakalım daha neler çıkaracaklar..........
saol canım ben yaptırmayacam aşıyı civa varmış içinde ya ..evde dinlenerek atlatıoz biz şuanda ama psikolojimiz bozuldu valla lojmanda çıkınca herkes alarma geçti...
ah canım ya bu domuz gribi vakası benimde gözümü korkutuyo valla
sizde dikkat edin canım.allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

tşk cicim...
günaydın kızlar....

mihriban bebekim biz sizden bir eksiğiz canım :)
2 çocukla 3 çocuk daha farklıdır
yine iyi yetişiyon herşeye maşaallahın var canım benimm
kolaylıklar diliyorum sana
rüyam canım sabah bende duydum bizim yakınlarda bir okulda görülmüşkardeşim aradı söyledi bizim semte kadar geldi allah yardımcımız olsun ama çok abartılıyor olay bence normal gripden çokda bir farkı yok temizlik vede bolca c vitamini ile hallolacak bir durum diye düşünüyoruz bende aşıya kesinlikle karşıyım.yaptırmayıda düşünmüyoruz açıkcası
herkese kolay gelsin kızları yatırdım accık oturup dinlenirken kaşkolumu devam edeyim herkesi öpüyorum yafruşlarrr kib
byeee

iyi akşamlar kızlarrrrr
ben çok yoğunum ziyaretçimiz eksik olmuyo bulaşık ortalığı toparla derken pc ye vakit kalmıyo
hepinizi öpüyorum
görüşmek üzere

ohh bee sonunda kızlar bu link açılmıyodu şimdi ümitsizce girdim ve açıldı ayyyhhh sewindirik oldum
oleeyyyyy
ösledim hepinizi nslsnz kızlar keyifler nsl inş. herkesler iyidir
şimdi çıkıom inş. gece gelicem uzun uzun konuşuruz hepinizi çokn sewiyorumm
kocaman öptm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi aksamlar canım bizde seni özledik nerelerdesin nasılsın bakalım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlar...annem geliyor eşim otogara almaya gitti, birazdan gelirler...hepinizi öptüm...

Canım gözünüz aydın
Annane geliyor hayırlısıyla aslanımızı da kucagına alırsın insallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım Allah geleni gideni kesmesin tatlı yorgunluklar sevvalimiz iyi olsunda
Kendine ve melegine iyi bak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlarrrrr
ben çok yoğunum ziyaretçimiz eksik olmuyo bulaşık ortalığı toparla derken pc ye vakit kalmıyo
hepinizi öpüyorum
görüşmek üzere

iyi aksamlar kizgardaslarim nasilsiniz görüsmeyeli dizi baktim amaaaaa üzüldüm yaa ceme
neysen ben yatacam sabah kurs var görüsmek üzere byeeeeeeeeeeee iyi geceler

oooo aderrrr bebekimmmmmmmmmmm hoşgeldin yafruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sevvalim canım kolaylıklar diliyorum sanada meleğimiz nasıl keyifler yerinde inşallahhhhh
belinayım canım benim gözün aydın anneciğinede kavuşmuşsun ohhh değmeyin keyfine şimdi senin
nunukkkkk bebekim filim icabı oldu yafruşumm üzülme yaaaaaa kıyamam ben sana(
şaka bir yana bende valla koptum yaaa ağladım bile(
bir o....yedi başını çocuğun yaaaa.zaten sezon başında necla denen birinin mezarını ziyarete gidiyordu görmüştüm hatta yazdım burda hatırlayan varsa diye cem ölecek sanırım diye
eeeeeee cem ölecekki necla o........olabilsin demi ama:)))
hayır şimdi nolacak?cemin babası yıllarca çalıştı didindi oğlan öldü malın yarısıda neclaya kaldı ali rıza vede asalak aileside mala ortak olacaklar
vay gidene vayyyyyyyyy diyorum başkada bişeycikler diyemiyorum
ay sabah sabah dizi yorumladımmm zeynommmmmmmm gel kıs sen pek severdin yorumlarımı:)))
hadi ben kaçtımmm naz uyanmadan yemeği koyayım ocağa çayımıda demleyim
elifim bugün tüm okulla beraber sinemaya gidiyorlar aklım bir yandan ondatembihledim ve huyu değildir ama çocuk bu neticede sağ salim gider gelirler inşaallahhhhhh
pazarım var daha bugün yafruşlarrrrrrrrr bu arada önümüzdeki hafta 29 ekim nedeniyle eşim 4 gün tatillllllllllllllllllll:)))))
perşembe cuma cumartesi pazar:))))ohhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hafta içi işleri yemekleri yaparım 4 gün gezer dinlenirim bende bahaneyle:)))
muckkkkkkkkk sizlere bebeklerrrrrrrrrrrr
meleklerimide öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kolay gelsin herkeslereeeeeee kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…