- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.461
günaydın canlarım
güzel bir gün olması dileğiyle herkesi kucak dolusu muckkkkkkkkkkkkkk
belinay bebeğimmm aaaaa yapma ama böyle yaaaaa
bak herkes yaşıyor bu dönemleri hepimiz yaşadık sonra noluyor çatır çatır doğurup geliyoz ay:)))
sancıların başlamış yavaş yavaş yokluyordur artık uzan dinlen istirahat et canım.
sancılarının saatini dakikasını tut.belli saat aralığında giriyorsa yalancı sancılardır.ama 3 kere 10dkda bir gelirse doğum başlıyordur ona göre.
anam ebe karuluğum eksikti birde onu yapayım dedim gülmeyin((peşin peşin söyleyimde.
ayaklarını uzatıp dinlen canım şu son günlerindede nasılsa doğurunca artık dinlenmek haram olur belli bir süre
telin varmı topikden birilerinde bebekim merakta bırakma bizi ona göre haberleşelim canım yaaa.
sevval kıs anam kırık k....bile girmişsinde bağırınıyonmu hala topikde:))
maşaallah sana yafruşummmmm
herkeslere güzel bir gün diliyorum ben dün çamaşır sularıyla eve daldım akşamda canıma okudu tabi 8de bir baş ağrısı bir ağrı ölüyorum sandım.kullanmam yasak ama napayım olmuyor sonrada görüyorum günümü
bugün dinleneceğim hala ağrısı gitmedi ve hiç tadım yok.kib kolay gelsin herkeslere opuyorumnanaktan
meleklerimede iyi günler diliyorummmmmmmmmmmmmmm
saol cnm ya bakalım daha neler çıkaracaklar..........geçmiş olsun canım yaa her sene birşey çıkıyor yok deli dana yok kuş gribi bu senede domuz gribi allahım herkesi korusun dikkat et canım...
saol canım ben yaptırmayacam aşıyı civa varmış içinde ya ..evde dinlenerek atlatıoz biz şuanda ama psikolojimiz bozuldu valla lojmanda çıkınca herkes alarma geçti...rüyam canım geçmiş olsun bebeğim evet sabah haberlerde gördüm bende tatil olmuş okullarınız
ankaradada vaka çoğalıyor sürekli biz ne yapacağız bilmiyorum
aşı konusunda kafalar karışık yaptırmak veya yaptırmamak konusundada hiç bir fikre sahip değilimmm offfff offffffff
allah yardımcımız olsun inşaallahhhhhhhh
belinay canım benim öyle düşünme canım ilk doğumla ikinci doğum çookkk farklı oluyor
hakkında hayırlısı olsun inşaallah canım
druna güven içini rahat tut canım dualarımız seninle bebeğimmmm
kocaman öpüyorum sizleri annem gelecek bugün giremezsem akşama görüşmek üzere
kib kolaylıklar diliyorum herkeslereeeeeeeee
ah canım ya bu domuz gribi vakası benimde gözümü korkutuyo valla
sizde dikkat edin canım.allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
iyi aksamlar canım bizde seni özledik nerelerdesin nasılsın bakalım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanohh bee sonunda kızlar bu link açılmıyodu şimdi ümitsizce girdim ve açıldı ayyyhhh sewindirik oldum
oleeyyyyy
ösledim hepinizi nslsnz kızlar keyifler nsl inş. herkesler iyidir
şimdi çıkıom inş. gece gelicem uzun uzun konuşuruz hepinizi çokn sewiyorumm
kocaman öptm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlar...annem geliyor eşim otogara almaya gitti, birazdan gelirler...hepinizi öptüm...
iyi akşamlar kızlarrrrr
ben çok yoğunum ziyaretçimiz eksik olmuyo bulaşık ortalığı toparla derken pc ye vakit kalmıyo
hepinizi öpüyorum
görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?