- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.521
haklısın canım:roflol::roflol::roflol::roflol:espiri olsun diye dedim de aramadım kıs
eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmenin ne alemi var şimdi hazır ojeleri sürdürmüşümm demi ama:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
mihriban hadi kaçıyonmu anam bende gidem de kızlarla ilgilenem accıkkkkkk
kolay gelsin sanada bebekimmm
meleklerimi opuyorumnanaktan
senide muckkkkkkkkk yafruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canım gözünüz aydın
Annane geliyor hayırlısıyla aslanımızı da kucagına alırsın insallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oooo aderrrr bebekimmmmmmmmmmm hoşgeldin yafruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sevvalim canım kolaylıklar diliyorum sanada meleğimiz nasıl keyifler yerinde inşallahhhhh
belinayım canım benim gözün aydın anneciğinede kavuşmuşsun ohhh değmeyin keyfine şimdi senin
nunukkkkk bebekim filim icabı oldu yafruşumm üzülme yaaaaaa kıyamam ben sana(
şaka bir yana bende valla koptum yaaa ağladım bile(
bir o....yedi başını çocuğun yaaaa.zaten sezon başında necla denen birinin mezarını ziyarete gidiyordu görmüştüm hatta yazdım burda hatırlayan varsa diye cem ölecek sanırım diye
eeeeeee cem ölecekki necla o........olabilsin demi ama:)))
hayır şimdi nolacak?cemin babası yıllarca çalıştı didindi oğlan öldü malın yarısıda neclaya kaldı ali rıza vede asalak aileside mala ortak olacaklar
vay gidene vayyyyyyyyy diyorum başkada bişeycikler diyemiyorum
ay sabah sabah dizi yorumladımmm zeynommmmmmmm gel kıs sen pek severdin yorumlarımı:)))
hadi ben kaçtımmm naz uyanmadan yemeği koyayım ocağa çayımıda demleyim
elifim bugün tüm okulla beraber sinemaya gidiyorlar aklım bir yandan ondatembihledim ve huyu değildir ama çocuk bu neticede sağ salim gider gelirler inşaallahhhhhh
pazarım var daha bugün yafruşlarrrrrrrrr bu arada önümüzdeki hafta 29 ekim nedeniyle eşim 4 gün tatillllllllllllllllllll:)))))
perşembe cuma cumartesi pazar:))))ohhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hafta içi işleri yemekleri yaparım 4 gün gezer dinlenirim bende bahaneyle:)))
muckkkkkkkkk sizlere bebeklerrrrrrrrrrrr
meleklerimide öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kolay gelsin herkeslereeeeeee kib
herkeze günaydınlar nasılsınız,
bugün kübrayı okula göndermedim,kontrolü var dr a gitcez.ordanda gezmeye gitcez.
adercim hoşgeldin canım nasılsın özlettin kendini öptüm canım,
belinayım gözün aydın canım,artık yakışıklının gelmesine çok az kaldı hayırlı haberlerini bekliyoruz canım,dualarım seninle
miniğim günaydın canım,sabah sabah döktürmüşsün yine.akşam bende çok üzüldüm izlerken ama sonunu göremedim uyumuşum.erken kalkıyorum ya dayanamadım
meleğine iyi eğlenceler,annesi akıllı kızdır elif güzel güzel gider gelir öğretmeni ve arkadaşlaıyla
hg canım nasılsın kızlar nasıl..........
ohh gözün aydın belinayım.........
hadi gözünaydın belinaycım annen geldiğine göre hem hasret giderirsin :1hug:hemde azcık dinlenirsina.sa.s
mersiii lahanammmmm bebemm sağolasınnnnn
rüyaaa kolay gelsin canım hadi hakkında hayırlısı bakalım canım
sevvalimmm annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ızabel nunukkk zeynomm yafruşummmmm sizlerede selamlarrrr
kızları yatırdım accık bende bişeyler atıştırayımda dinleneyim
gelirim yine kimseler yok ama
merhaba hanımlar nasılsınız şekerler
bende az önce arkadaştan geldim evi süpürdüm toparladım daha mutfağa girmedim
sizlere koştum topiğimize bir bakıyım dedim
rüyacım hakkında hayırlısı olsun canım
miniğim gittin mi kuaföre güzelleşip geldin mi şekeryerimseniben
tşk ederim kızlar grş me güzel geçti haber bekliyorum o arada anneşime gideyim dedim hem ankarada işim var hem anneme gidiyorum bugun gidicem kızlar 10 gün yokum herkesi kokulu kokulu öpüyorum girebilirsem gitmeden ugrarım mucux.....
tşk ederim kızlar grş me güzel geçti haber bekliyorum o arada anneşime gideyim dedim hem ankarada işim var hem anneme gidiyorum bugun gidicem kızlar 10 gün yokum herkesi kokulu kokulu öpüyorum girebilirsem gitmeden ugrarım mucux.....
Merhaba,bugün benim küçük kızımın doğum günü,iyi ki varsın,iyi ki doğurmuşum seni sevgili yavrum,canımın yarısı.....Tüm güzellikler senin olsun bebeğim meleğimmmmmmmŞeniza.s.
Merhaba,bugün benim küçük kızımın doğum günü,iyi ki varsın,iyi ki doğurmuşum seni sevgili yavrum,canımın yarısı.....Tüm güzellikler senin olsun bebeğim meleğimmmmmmmŞeniza.s.
öyle miniğim çok zor akannehirçocukları erken kavrayanlar şanslıche canım yaaa hasta olabilir üşütmüş olabilir kulak ağrısı falan olabilir
küçükken elifde olmuştu bir kere gözler kapalı deli gibi ağlıyordu dr götürdüm gaz birikmiş çıkaramamış hatun ondanmışcanımıza okuduydu o gece
öyle bişeyde olabilir ama dr götür canım kıyamam ben onaaaaa
çok geçmiş olsun canım kusura bakma cevap geç geldi giremedim öğleden sonra
rüyam canım iyi gezmeler bebekimmmmmmmmmmmmmm muckkkkkkkk yafruşummmmmmmmmmmmmm
mihriban canım benim kolaylıklar diliyorum canım benimmm
parktada arkadaşlarımda diyorlar sorma yaaaaa 1.sınıf ömrümüzü yedi diye(
ttttttttttttttttttt yazsana talat desene ulennnnn okusana diye cinnet geçiriyorum diyorlardı geçen
hatta oğretmen tıı diye öğretiyormuş evde veliler teeeeee dedirtiyormuş çocuklara toplantı yapıp velileri fırçalayacaktı öğretmenleri
allah yardımcımız olsun seneye ben ne halt edecem bakalımmm
nunukkkkkkk iyi gezmeler canımmmmmmm hadi çıkın kız kıza bakalım ama fazla dağıtmayın haaaaaa ona göreeeeeeeee
merhaba şekerler
hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
öpüldünüz mucuk mucukopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?