Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

espiri olsun diye dedim de aramadım kıs
eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmenin ne alemi var şimdi hazır ojeleri sürdürmüşümm demi ama:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
haklısın canım:roflol::roflol::roflol::roflol:
mihriban hadi kaçıyonmu anam bende gidem de kızlarla ilgilenem accıkkkkkk
kolay gelsin sanada bebekimmm
meleklerimi opuyorumnanaktan
senide muckkkkkkkkk yafruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende çıkıyorum canım
sanada kolay gelsin

iyi akşamlarrrrr
anammm minik sen varyaaa neyse söylemiyeyimmm
gülmektan altıma kaçırcam şimdi
mürvettte soruyo anne noldu neden gülüyosun diyeee
ben kendimin deli olduğunu sanıyodum ama sen benden bi derece üstün delisinnnnn

Canım gözünüz aydın
Annane geliyor hayırlısıyla aslanımızı da kucagına alırsın insallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hg canım nasılsın kızlar nasıl..........

ohh gözün aydın belinayım.........

hadi gözünaydın belinaycım annen geldiğine göre hem hasret giderirsin :1hug:hemde azcık dinlenirsina.sa.s

teşekkürler canlarım...annem geldiği için pek fırsat bulup giremiyorum...öpüyorum şekerler...zemuszemus

sevval kıs ben kendime hiç akıllıyım normal bir insanım dedimmi?:))))))))
çekiyom bak nerde deli var onu sever onla arkadaşlık ederim ben:))))
şaka bir yana hayat accık deliliğe vurmazsan yaşanmaz yafruşummm boşver mutluyum ben böyle:))
rabbim dert verip neşemizi aklımızı almasın inşaallahhhhh
belinayım canım desene anneciğine kavuştun bizi unuttun(
aman olsun böyle unutmaya can kurban bebekim
sizlere güzel günler canlarım
papatyam muckkkkkkk canım sanada nabersiniz meleğimiz nasıll?keyifler iyidir inşaallahhhhhhhhhhhhhh
herkese günaydınlar güzel bir hafta sonu diliyorum erken kalktım kahvaltıyı yapalımda eşim bizde gelelim okulun bahçesinde bekleriz ordan gezmeye gideriz dediler
kahvaltıyı yapıp çıkacağız
bu arada sizle paylaşmak istiyorum dün kızımın öğretmeni çok mutlu etti beni:))
her cuma sınıftan haberler yaptıkları etkinlikler vsleri bizleri bilgilendirmek için yazıp gönderiyorlardı.bir baktım altta sınıfımıza meyve gönderen elifin annesi ayşegül hanıma teşekkürler yazıyor altındada:))
elif akşam babasına anlattı eşimde teşekkür aldın haa dedi
heeee çerçeve yaptırıp asacam salona dedim:))))
okula veliler bazen şeker çikolata gönderiyorlarmış okul başında toplantıda bunun yerine meyve gönderin bizlere demişlerdi benimde ne zamandır aklımdaydı.
perşembe pazardan aldım bolca güzellerinden cuma gönderdim çocuklarda öğretmende çok memnun kalmış.bugünde toplantıda her gün bir veli gönderse diye bir öneride bulunmak istiyorum
sınıf mevcudu 25 kişi ayda 20 gün okul varsa her veliye ayda 1 gün sıra gelir ve en fazla ayda bir gün 2 3 lira nereye vermiyoruz diye düşünüyorum.çocuklar birbirlerini görünce daha hevesli yerler ve malum kış hastalıklar c vitamini ihtiyaçları var
kabul ederlermi bilmiyorum ama konuşacağım ben her cuma göndermeyi düşünüyorum kabul etmezlersede.
okulda çünkü kahvaltı var sadece meyve vermiyorlar onuda bizler göndersek ne olur?kötü fikirmi??
hadi kaçtım ortalığı toplayımda kahvaltıyı hazırlayım
muckkkkkkk herkese
meleklerimide çok çok opuyorumnanaktan

herkese günaydın naılsınız idil nbei fdeli decek sabaha kadjh ar ağlıyor göü kapalı olrreak şimdide yazdırmıyor neden olabiliırı b
ir fikriniz varmıı

tşk ederim kızlar grş me güzel geçti haber bekliyorum o arada anneşime gideyim dedim hem ankarada işim var hem anneme gidiyorum bugun gidicem kızlar 10 gün yokum herkesi kokulu kokulu öpüyorum girebilirsem gitmeden ugrarım mucux.....

hayırlı yolculuklar sana rüyacım
bende öptüm senia.s.a.s.a.s.a.s.

merhaba şekerler
sabahtan beri kıza ders çalıştırıyorum önce yazı yazdık sonrada okuttum ama delirdim dilim kurudu artık aynı kelimeleri heceleri söylemektenlaelaelaelaelaene zormuş şu 1. sınıf ya
diğer 2 kızda aklıma geldikçe 1 tane çocuk yetermiş diyorum kendi kendimemafoldumben
miniğim ne güzel düşünmüşsün canım umarım diğer veliler kabul ederler
burda bize yemek listesi verdiler canım hergün kızıma kendim yemeğini sütünü ve meyvesini koyuyorum ama bu son verdikleri liste sabahçılar için çok ağır olmuş.herkes isyanda
çocuk okutmak gerçekten zormuş:bbo:anaokulu ayrı bir sıkıntı 1. sınıf ayrı bir sıkıntı

herkeslere eyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz bakalim görüsmeyeli
haaaaaaaa kizlar arkadaslarla kiz kiza eylenceye gidecez bir
bakayim dedim görüsmek üzere byeeeeeeeeee

hayirli yolculuklar canim icim tuhaf oldu ben kac yildir gidemedim
yilbasinda kacamak yapsammi diyorum ama ehliyete yazildim ya
cokkkkk para aliyolar yatti gibi ama bakacam yinede
bu arada burda ehliyet en az 4 milyar tr de nekadar bilen varmi????

Merhaba,bugün benim küçük kızımın doğum günü,iyi ki varsın,iyi ki doğurmuşum seni sevgili yavrum,canımın yarısı.....Tüm güzellikler senin olsun bebeğim meleğimmmmmmmŞeniza.s.

che canım yaaa hasta olabilir üşütmüş olabilir kulak ağrısı falan olabilir
küçükken elifde olmuştu bir kere gözler kapalı deli gibi ağlıyordu dr götürdüm gaz birikmiş çıkaramamış hatun ondanmış canımıza okuduydu o gece
öyle bişeyde olabilir ama dr götür canım kıyamam ben onaaaaa
çok geçmiş olsun canım kusura bakma cevap geç geldi giremedim öğleden sonra
rüyam canım iyi gezmeler bebekimmmmmmmmmmmmmm muckkkkkkkk yafruşummmmmmmmmmmmmm
mihriban canım benim kolaylıklar diliyorum canım benimmm
parktada arkadaşlarımda diyorlar sorma yaaaaa 1.sınıf ömrümüzü yedi diye(
ttttttttttttttttttt yazsana talat desene ulennnnn okusana diye cinnet geçiriyorum diyorlardı geçen
hatta oğretmen tıı diye öğretiyormuş evde veliler teeeeee dedirtiyormuş çocuklara toplantı yapıp velileri fırçalayacaktı öğretmenleri
allah yardımcımız olsun seneye ben ne halt edecem bakalımmm
nunukkkkkkk iyi gezmeler canımmmmmmm hadi çıkın kız kıza bakalım ama fazla dağıtmayın haaaaaa ona göreeeeeeeee

canım benimmmm nice mutlu senelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sağlık huzur mutluluk başarı dolu yıllar diliyorum meleğine sevdikleriyle birlikte inşaallahhhhhhhhhh
rabbim bir ömür boyu yüzünden gülücükleri eksik etmesinnnnnnnnnnn
iyiki doğdun meleğimizzzzzz iyiki doğurdun sende anneciğiiiiiiiii
senide tebrik ediyorummmmmmmmm canımmmmmmmmmmma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın canlarım
güzel bir pazar diliyorum herkeslereeeeeee
dün toplantı 3 saat sürdü benimkiler dışarda bekledi önce yönetim kurulunu seçtik sonra denetim sonra sınıf toplantısı derken epey verimli bir gün oldu
sınıfda bir iki annenin ısrarı üzerine aday oldum ve yönetim kuruluna yedek üye oldum.özellikle asıl üyelikk istedi arkadaşlar ama gelip gidemezsem diye yedek bari olayım dedim:)
sınıf toplantımızdada herşey çok güzel ve beğeniyle geçti memnundum kendi adıma
beklentiler sınırsız ve insanlar değişik olunca değişiyor herkese göre ama ben çooookkk memnun kaldımmmmm
öğretmenimizde çok hanım biri zaten seviyorum kendisini elifde çok sorunlubir çocuk değil onun için rahatımmm
bugün annemlere gideceğiz erkenden kalktım bakayım sizlere diye
hepinizi muckk canlarım
sizleri seviyorum
meleklerimede iyi tatilllerrrrrrrrrrrrrrrr
opuyorumnanaktan

öyle miniğim çok zor akannehirçocukları erken kavrayanlar şanslı
belki her veli aynı derecede yorulmuyordur ama genel olarak çoğu arkadaşlar benim gibi konuşuyo
evet yıllardır le ve te dediğimiz harfler tı ve ıl oldu kaydirigubbakcemile3okulda öğretmen ses olarak öğretiyo bizede öğretmen le demeyin çocuğunuza demişti
daha neler görecez bakalım:bbo:

merhaba şekerler
hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
öpüldünüz mucuk mucukopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam canlarım
herkese iyi akşamlar diliyorummm
ankarada okullar bir hafta tatil edildi domuz gribinden dolayı
ilk kayıpta ankaradan çıktı
allah yardımcımız olsunn
elifim 1 hafta okula gidemeyecek perşembeden sonrada babamız evde tam tatil moduna girdik yani
arkadaşı aramış evi ulaşamayıncada cepten aratmış annesine cuma günüde gidemedim okula şimdide 5 gün tatiliz elifi göremeyeceğim diye
bizde annemlerden geliyorduk yoldaydık eve gelince aradık konuştular hasret giderdiler hafta içi bigün görüştürelim dedi anneside ya siz gelin yada gelelim dediler
ay kızım büyümüşte arkadaşına gidecekmişş:)))
hayırlısı bakalım
herkese iyi akşamlar diliyorummmmmmmmmmmmmm
meleklerimide muckkkkkkkkkkkkk canlarım
kib görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…