- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.541
canım benimmmm nice mutlu senelereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sağlık huzur mutluluk başarı dolu yıllar diliyorum meleğine sevdikleriyle birlikte inşaallahhhhhhhhhh
rabbim bir ömür boyu yüzünden gülücükleri eksik etmesinnnnnnnnnnn
iyiki doğdun meleğimizzzzzz iyiki doğurdun sende anneciğiiiiiiiii
senide tebrik ediyorummmmmmmmm canımmmmmmmmmmma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
teşekkürler canım ya uyuymuyo yine uymadı bugün biraz önce uyuttum artık uykusuzluktan aptal gibi oldum gözleri kapalı ağlıyor çıldıracam artk bugünde aynısını yaparsa yarın doktora mutlakache canım yaaa hasta olabilir üşütmüş olabilir kulak ağrısı falan olabilir
küçükken elifde olmuştu bir kere gözler kapalı deli gibi ağlıyordu dr götürdüm gaz birikmiş çıkaramamış hatun ondanmışcanımıza okuduydu o gece
öyle bişeyde olabilir ama dr götür canım kıyamam ben onaaaaa
çok geçmiş olsun canım kusura bakma cevap geç geldi giremedim öğleden sonra
rüyam canım iyi gezmeler bebekimmmmmmmmmmmmmm muckkkkkkkk yafruşummmmmmmmmmmmmm
mihriban canım benim kolaylıklar diliyorum canım benimmm
parktada arkadaşlarımda diyorlar sorma yaaaaa 1.sınıf ömrümüzü yedi diye(
ttttttttttttttttttt yazsana talat desene ulennnnn okusana diye cinnet geçiriyorum diyorlardı geçen
hatta oğretmen tıı diye öğretiyormuş evde veliler teeeeee dedirtiyormuş çocuklara toplantı yapıp velileri fırçalayacaktı öğretmenleri
allah yardımcımız olsun seneye ben ne halt edecem bakalımmm
nunukkkkkkk iyi gezmeler canımmmmmmm hadi çıkın kız kıza bakalım ama fazla dağıtmayın haaaaaa ona göreeeeeeeee
günaydın şekerler
nasılsınız bakalım
benim ortanca kızım yine rahatsız dünden beri ateşleniyo
hiçbişeyi yokrtu aniden tir tir titremeye başladı sonra titremesi geçti ama ateşi çıktı
gece yarısı doktora götürdü eşim antibiyotikle ateş düşürücü vermiş dr
şimdi onları kullanıyorum ama ateşi bi düşüyo bi çıkıyo
bugün okula göndermedim inşallah yarına kadar iyileşir
ya daha yeni düzelmişti 2 hafta öncede ateşlenmişti ne oluyo bu kıza anlamadım benmafoldumben
hoşbulduk canımmm ayyyy kübrabetül ne güzel bir tere gitmişsiniz bende çok istiyorum o rayı gezmeyiihihoyyythihoyyytkübrabetül canım senin adına sevindim ne güzel gezip gelmiişsinnnn
izabelle hoşgeldinnnnn
kübrabetül canım senin adına sevindim ne güzel gezip gelmiişsinnnn
izabelle hoşgeldinnnnn
hoşbulduk canımmm ayyyy kübrabetül ne güzel bir tere gitmişsiniz bende çok istiyorum o rayı gezmeyiihihoyyythihoyyyt
sağol canım,bize bi değişiklik oldu
sevval nasıl oldu daha iyidir inş.
sevval kıs ben kendime hiç akıllıyım normal bir insanım dedimmi?:))))))))
çekiyom bak nerde deli var onu sever onla arkadaşlık ederim ben:))))
şaka bir yana hayat accık deliliğe vurmazsan yaşanmaz yafruşummm boşver mutluyum ben böyle:))
rabbim dert verip neşemizi aklımızı almasın inşaallahhhhh
belinayım canım desene anneciğine kavuştun bizi unuttun(
aman olsun böyle unutmaya can kurban bebekim
sizlere güzel günler canlarım
papatyam muckkkkkkk canım sanada nabersiniz meleğimiz nasıll?keyifler iyidir inşaallahhhhhhhhhhhhhh
herkese günaydınlar güzel bir hafta sonu diliyorum erken kalktım kahvaltıyı yapalımda eşim bizde gelelim okulun bahçesinde bekleriz ordan gezmeye gideriz dediler
kahvaltıyı yapıp çıkacağız
bu arada sizle paylaşmak istiyorum dün kızımın öğretmeni çok mutlu etti beni:))
her cuma sınıftan haberler yaptıkları etkinlikler vsleri bizleri bilgilendirmek için yazıp gönderiyorlardı.bir baktım altta sınıfımıza meyve gönderen elifin annesi ayşegül hanıma teşekkürler yazıyor altındada:))
elif akşam babasına anlattı eşimde teşekkür aldın haa dedi
heeee çerçeve yaptırıp asacam salona dedim:))))
okula veliler bazen şeker çikolata gönderiyorlarmış okul başında toplantıda bunun yerine meyve gönderin bizlere demişlerdi benimde ne zamandır aklımdaydı.
perşembe pazardan aldım bolca güzellerinden cuma gönderdim çocuklarda öğretmende çok memnun kalmış.bugünde toplantıda her gün bir veli gönderse diye bir öneride bulunmak istiyorum
sınıf mevcudu 25 kişi ayda 20 gün okul varsa her veliye ayda 1 gün sıra gelir ve en fazla ayda bir gün 2 3 lira nereye vermiyoruz diye düşünüyorum.çocuklar birbirlerini görünce daha hevesli yerler ve malum kış hastalıklar c vitamini ihtiyaçları var
kabul ederlermi bilmiyorum ama konuşacağım ben her cuma göndermeyi düşünüyorum kabul etmezlersede.
okulda çünkü kahvaltı var sadece meyve vermiyorlar onuda bizler göndersek ne olur?kötü fikirmi??
hadi kaçtım ortalığı toplayımda kahvaltıyı hazırlayım
muckkkkkkk herkese
meleklerimide çok çok opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?