Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın canlarımmm
güzel bir hafta bizlerin olsun inşaallahhhhhhh
sağlıklı mutlu huzur vede domuz gripsiz
okullarımız tatil oldu ama elif 7de ayaklandı alışmış saatine nazda az önce uyandı kahvaltımızı temizliğimizi yemeğimizi yapalım öğlen banyo yaptırıp yatırayım diyorum
eşim perşembeden sonra tatil demiştimya çarşambada yarım günmüş ama tüm gün gitmeyeceklermiş:))
adam yarından sonra evde ay
elifde arkadaşına gitmek istiyor yada gelsin diyor bugün epey bir temizlik yemek iş güç yapayımda konuşalım annesiyle de görüştürelim cadıları:)))
çarşambadan sonrada bende tatil yaparım :))))
meleklerim iyidir umarım herkese güzel bir gün diliyorum görüşmek üzere kolay gelsin canlarımmmm
sizleri seviyorummm vede opuyorumnanaktan

teşekkürler canım ya uyuymuyo yine uymadı bugün biraz önce uyuttum artık uykusuzluktan aptal gibi oldum gözleri kapalı ağlıyor çıldıracam artk bugünde aynısını yaparsa yarın doktora mutlaka

buarada herkese günaydın

nrsnkma39 doğum günün kutlu olsunn

che canım ihmal etmeden götür göster bi dra bence kulak ağrısı olabilir
allah korusun orta kulak iltihabı falan olmasında
birde ağrıyan yerine doğru elini uzatır karnı ağrıyorsa karnını içeri doğru çeker katlar dizlerini kulak ağrıyor kaşınıyorsa elini kafasına uzatır sık sık vb bunun gibi şeyler farkediyormusun?
onlara dikkat et ne olduğunu anlayabilirsin
zeynom canım günaydın bebekimmmm
sağolasın canım sanada güzel bir hafta olsun inşaallahhhhh
opuyorumnanaktan sizleri
kahvaltımızı yaptık dışarı işlerim var onları halledip gelelimde sonra evi süpürüp silelim diyorum sabah sabah aşağıdaki kapıya dayanmasın:)))
muckkkkk sizlerii yafruşlarrrrrrrrrr

günaydin herkeslere nasilsiniz bakalim kizim babasiyla gitti krese bende sizlere bakayim dedim

günaydın melekanneleri
kaç gündür giremedim doğru dürüst hepinizi çok özledimmmmm

minik tatil moduna girmişsin yineeee

che canım mutlaka götür dr ye hiç bir çocuk sebepsiz yere ağlamaz

nrsnkma
doğum gününüz için geç kaldım galiba ama yinede kutlu mutlu olsun meleğimizin
anneciğine hayırlı evlat olsun inşalllahhhh

nunuk
yavrum sanada günaydınnnnnnnn

gülümzeynomm
sanada günaydınnnnn

tüm melekanneleri hepinizi kocamannnnnnnnnnnnn öpüyorummmm

günaydın şekerler
nasılsınız bakalım
benim ortanca kızım yine rahatsız dünden beri ateşleniyo
hiçbişeyi yokrtu aniden tir tir titremeye başladı sonra titremesi geçti ama ateşi çıktı
gece yarısı doktora götürdü eşim antibiyotikle ateş düşürücü vermiş dr
şimdi onları kullanıyorum ama ateşi bi düşüyo bi çıkıyo
bugün okula göndermedim inşallah yarına kadar iyileşir
ya daha yeni düzelmişti 2 hafta öncede ateşlenmişti ne oluyo bu kıza anlamadım benmafoldumben

mihrişim geçmiş olsun sıkma canını
belki geçen sefer vücudundan tam atamamıştır hastalığı oyüzden tekrarlamıştır
çocukların hastalığı bitmiyoki zaten
allah yardımcın olsun
meleğimizede geçmiş olsunnn

selam melek anneleriiiiiiiiii hepinize güzel bir hafta diliyorumm:1hug::1hug::1hug::1hug:

merhaba kızlar ben geldim bilmiyorum yokluğumun farkındamıydınız ama ben iki günlüğüne konyaya gittim geldim,
hem mevlanayı hemde kardeşimi ziyaret ettik.kısa ama güzel bir kaçamak oldu bizim için
şimdide işlerimi halledeyim birazdan kaynanamgillerle gezmeye gitcez
sizler iyisiniz inş hepinizi öptüm kendinize iyi bakın

kübrabetül canım senin adına sevindim ne güzel gezip gelmiişsinnnn

izabelle hoşgeldinnnnn

sağol canım,bize bi değişiklik oldu
sevval nasıl oldu daha iyidir inş.

hoşbulduk canımmm ayyyy kübrabetül ne güzel bir tere gitmişsiniz bende çok istiyorum o rayı gezmeyiihihoyyythihoyyyt

canım bende çok merak ediyodum konyayı kardeşim sayesinde gitmek nasip oldu,inş en kısa zamanda sende gidersin.konya güzel şehirmiş ben beğendim.mevlananın da etkileyici bi havası var

sevvalim canım nabersin bebekkkkkk
geçmiş olsun canım inşaallah kötü bişey değildir
mihriban canım sizede geçmiş olsun bebeğim tam atlatamadı demekki yada antibiyotik etkili olmadı nüksetti yeniden
betülll kıs kaçak ohh gezmiş gelmişsin ne güzel.bende 4 sene önce falan gitmiştim arkadaşın düğünü vardı elif küçüktü babamızı bıraktık evde gitti 2 günlüğüne bizde kaçamak yapmıştık çok gezemesemde karaman mevlananın annesinin kabrini dolaştık düğünden kalan vakitte
arkadaşım var orada çağırıyor kısmetse bigün kaçarım yine ama bu kez kocişimide götürürüm:))
herkese kolay gelsin yafruşlarrrrrr
benim yemek temizlik kızların banyosu bitti yatırdım onları keyif yapam accık kendim
bu hafta full tatilim bende:))
ye iç gez yan gel yat şeklinde geçireceğimm kısmetse
çay yaptım kendime hadi gelin beraber olsun cicişlerimmmmmmmm laflayarak içekkk

iyiym güzel anne :)
iremde ii
büyüdü teyzes artıkk
konuşuyor kendi kendinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…