- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.581
gülzeynom günaydın canım
sizdemi erkencisiniz benim kızlarda uyandı kübra gitti okula betülde tv izliyo
lahanam altta gördüm seni günaydın
Günaydın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydın canım Konyalarıda gezip gelmişsin ne güzel hosgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kamileyi bize coook özledik insallah biran önce bi cözüm bulur
Günaydın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar bu arada belinay'dan haber varmı,az kalmıştı doğuma
iyi akşamlar kızlar...günlerdir giremedim, dün çok uğraştım ama site sürekli hata verdi giremedim...beni merak etmişsinizdir zannettim ama kübrabetülden başka merak eden olmamış:umursamaz:
selam canım aşkolsun merak etmezmiyiz allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini inş bende giremiyorum siteye giriyorum bu seferde çıkamıyorumm noldu gene anlamadımki-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
iyi akşamlar kızlar...günlerdir giremedim, dün çok uğraştım ama site sürekli hata verdi giremedim...beni merak etmişsinizdir zannettim ama kübrabetülden başka merak eden olmamış:umursamaz:
canım benim sağol evet az kaldı 38 haftayı doldurdum 10 günüm falan kaldı yarın da doktora gidicem nst ye giricem bakalım doktor ne diyecek...bu arada memleketime gitmişsin nasıl konyamı beğendin mi canım?kardeşin neden konyadaki?
hepinizi öpüyorum...benim için dua edin arkadaşlar:Saruboceq:
selam canım aşkolsun merak etmezmiyiz allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini inş bende giremiyorum siteye giriyorum bu seferde çıkamıyorumm noldu gene anlamadımki-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
belinayım canım dünürüm
allah seni bir nefeste kurtarsınnn
damadımı sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
topiğimizin bebesi olucak yakında heyooooooooooooooo
sağolun canlarım...beklemek çok zor her gün daha çok stres yapıyorum,hayırlısıyla kurtulurum inşallah...ben kaçıyorum çok yorgunum sabahta erken kalkıp doktora gidicem...hepinize iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?