Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

gülzeynom günaydın canım
sizdemi erkencisiniz benim kızlarda uyandı kübra gitti okula betülde tv izliyo
lahanam altta gördüm seni günaydın

günaydın canımcım opuyorumnanaktan

Günaydın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın şekercim Şeniz

evet canım çok merak ettiğim bi yerdi,gitmek nasip oldu en sonunda.
kamile çözüm arayışında inş. kısa sürede bi çözüm bulacaklar

zeynom valla okullu oldu elif hanım erken kalkmaya alıştı kızım tatil günü yat bari diyorum uyuyamıyorum diyo:))
akşamda erken yatıyorlar gündüzde uyuyorlar çocuklarda aklı anam napsınlar:))
7/24 uyuyamazlarya:)))
betülüm canım sağolasın iyidir ne olsun bebekimm yok canım bu aralar bir meşgalem yok dün terziye bişey verdiydim tadilat için çok yoğunum yapamadım dedi ben yaparım alayım dedim eve geldim kendim yaptım hallettim.
bugünde hiç işim yok onu düşümüyordum elimde ip var arkadaşımın kızınında önümüzdeki ay yaş günü var ona bişeylermi örsem diye bakınıyordum iplere bakınıyordum.
kızlara resim çiz dediler onları çizdim boyama yapıyorlar resmide sizlere bakayım accık dedim
seninkiler nasıllar?keyifler iyidir inşaallah
lahanammmmmmmm bebemmmmmmm muckkkkkkkkk yafruşummmmmmmmm
günaydınlar sana çiçekler için ayrıca opuyorumnanaktan

site sürekli hata veriyor bende sizdede oluyormu kızlar yazamadım sinir geldi (
betülüm canım kamileme bendende selam söyle bebekim özletmesin kendini
ay topiğe bütçe ayıralım da böyle durumlarda yardımcı olalım ne güzel olur demi:))

miniğim bende de durum aynı canım sinir geldi üstüme
ben şimdi okula gitcem 2de toplantı var,bakalım neler dicek öğretmenimiz
inş gelene kadar sitede düzelir

iyi akşamlar canlarımmm
bugün pek uykum var gözlerim kapanıp duruyor erkenden vurur kafayı yatarım baba kızlarda ne halleri varsa görsünler:)))
herkese iyi akşamlar diliyorum çok çok muckkkk sizleride yafruşlarrrr
meleklerime vede sizlere kocaman opuyorumnanaktan
akşam itibariyle kociş 5 gün izinli evde(yani o kendini evde sanıyor)gezeriz artıkın:))))
kış gelmeden son sürtmelerimide yapayımda doya doya :))))

iyi akşamlar kızlarrrr
allah benim sonumu hayretsin
ben çok şom ağızlıyım
dün misafir yok canım sıkıldı diyodum
bugün çoluklu çocuklu 18 kişiyi ağırladım
bulaşığa bir başladm bir buçuk saat sürmüş ben çıkana kadar
bulaşık makinemde olmadığı için anam ağladı mutfaktaaa
kübrabetül kamileye pc alırken banada bir bulaşaık makinesi alıverirsiniz artıkkk

görüşmek üzeree öpüyorum sizi

iyi akşamlar kızlar nasılsınız,bugün hiç görüşmedik,site sağolsun sürekli hata verdi.inş artık düzelmiştir.
sevvalcim dünün acısını fena çıkarmışsın,senin daha gelen gidenin olur allah yardımcın olsun
sen bidaha ağzını açma en iyisi
ne demek alırız canım ne olcak,kamile'ye ps alcaz ya,senin bulaşık makinesinide çıkarırız aradan.

iyi akşamlar kızlar...günlerdir giremedim, dün çok uğraştım ama site sürekli hata verdi giremedim...beni merak etmişsinizdir zannettim ama kübrabetülden başka merak eden olmamış:umursamaz:

kızlar bu arada belinay'dan haber varmı,az kalmıştı doğuma

canım benim sağol evet az kaldı 38 haftayı doldurdum 10 günüm falan kaldı yarın da doktora gidicem nst ye giricem bakalım doktor ne diyecek...bu arada memleketime gitmişsin nasıl konyamı beğendin mi canım?kardeşin neden konyadaki?

hepinizi öpüyorum...benim için dua edin arkadaşlar:Saruboceq:

belinayım canım dünürüm
allah seni bir nefeste kurtarsınnn
damadımı sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

topiğimizin bebesi olucak yakında heyooooooooooooooo

inşallah bir avazda kurtulursun canım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…