- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.601
betülüm canım günaydınnnlarrrr sanada
benimkileride kaldırdım artık kahvaltımızı yapalım dışarı çıkacakmışız işleri varmış eşimin bizde gideceğiz
herkesi kocaman opuyorumnanaktan
kib yafruşlarrrrrrrrrrrrrrrrr
meleklerimide çooookkk çoookkkk muckkkkkkkkkkkkkk
günaydın canlarım eşimi gönderdim işine,şimdide kübranın okul saatini bekliyorum
bu arayı fırsat bilip hemen topiğimize geldim bende
belinayım rabbim yardımcın olsun canım,hayırlısıyla bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin rabbim
canım kardeşim asker konyada 3 ay sonra gelcek kısmetse,çok merak ediyodum konya'yı kardeşimin mahanasıyla görmek nasip oldu.çok beğendim konya'yı,hele babam ben buraya mı yerleşsem diye düşünmeye bile başladı.
iyi akşamlar...bugün doktora gittim,alttan çatı muayenesi yaptılar 2 cm açılma varmış:CüvCüv:birde nstye girdim onda da sancım çıktı...muayene yapan ebeler doktor seni kesin yatırır,sunni sancıyla doğum yaptırır dediler bayağı panik yaptım ama doktorumla konuştum ilk doğumumu sunni sancıyla yaptığımı ve çoook korktuğumu söyledim,oda eve git sancın sıklaşırsa gel,sancın geçerse kasımın 6sında gel dedi ama hala ara ara sancım var bakalım hayırlısı olsun canlarım...oğluşum gelmek için sabırsızlanıyormuşbenim için dua edin lütfen arkadaşlar...
iyi akşamlar...bugün doktora gittim,alttan çatı muayenesi yaptılar 2 cm açılma varmış:CüvCüv:birde nstye girdim onda da sancım çıktı...muayene yapan ebeler doktor seni kesin yatırır,sunni sancıyla doğum yaptırır dediler bayağı panik yaptım ama doktorumla konuştum ilk doğumumu sunni sancıyla yaptığımı ve çoook korktuğumu söyledim,oda eve git sancın sıklaşırsa gel,sancın geçerse kasımın 6sında gel dedi ama hala ara ara sancım var bakalım hayırlısı olsun canlarım...oğluşum gelmek için sabırsızlanıyormuşbenim için dua edin lütfen arkadaşlar...
kardeşin konyanın neresinde yapıyor askerliğini canım...benim eşimde konyada yaptı askerliğini orada tanıştık evlendik:kedi:belki senin kardeşinde getirir size oradan gelinsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?