Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam kizlar hele sükür acildi ya acilmiyo bekliyo öyle sinir oluyom kapatiyorum sinir etti kac gündür beni bir tuaflik var burda

selam canim melisada öyle kiz denize gidelim diyo havuzdan icin
bu cocuklar neyi nezaman istedikleri belli olmuyo ki allahtan melisa laftan anliyo
birsey istiyo ayligimiz gelsin alalim olurmu diyom tamam diyo
halbuki aylik ya yeni gelmis yada bitmis :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bu arada hayirli cumalar neyse ben cikiyorum gelebilirsem gelirim yine islerimi yapayim öpüyorum hepinizi iyi hafta sonlari herkezlere byeeeeeeeeeeeee

miniğim denizi benimkilerde istiyo:roflol::roflol:allahtan çok ısrar etmiyolar ama büyük kız tutturdu luna parka gidelim diye
hava soğuk yağışlı açık olmaz ki kızım diyorum anlamıyo:bbo:
ah bu çocuklar bazı şeyleri idrak edemiyolar tamam ama bari büyük sözü dinleseler biz de böyle sinir olmayız
neyse ki şimdi sustu ama yine başlar birazdanakannehir
bende az önce evi süpürdüm mutfağı hallettim kıza ders çalıştırdım biraz yoruldum azcık yanınıza geliyim dedim ama kimseyi yakalayamadımkaydirigubbakcemile3

nunuk selam canım nabersin bebekim görüşemez olsun yafruşummmmm
yok benimkilerde anlar laftan maaşı bekle dememe gerek yok almayacağım veya sonra alırım deyince anlıyorlar çok şükürde bu yüzme nerden çıktıysa yüzecem diyip durdu:))
evde sıkıldı çocuklar bugün sürtmeye gidemedilerya:))
mihribanım bebekim kolay gelsin sanada
hadi ben kaçtım kaloriferin suyunu boşalttılar yönetim söküp tamir yapacağız evi su basmadan inşaallahhh(
bugünüm ziyan oldu valla pislikle uğraşacaz
hadi bye kolay gelsin sizlerede

sanada kolay gelsin canım
umarım kalorifer tamiri sizi fazla yormaz miniğim

merhaba hanımlar
yemeği hazırlarken sizlere bir bakıyım dedim ama minikden başka kimse girmemiş
neyse görüşürüz şekerler
öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar şekerlerrr
offfff çok şükür girebildim valla
kızları yatırdım bende tv karşısında pinekleyeceğim eşimle
mihriban sağolasın canım
becerikli kocam hemen halletti çok şükür kızlarda yattılar bizde kafa dinleyelim diyoruz biraz tüm gün evdeydik onlarda sıkıldı bizde
belinayım yafruşşşş nabersin?sancılar ne alemde bebekim
herkeslere iyi akşamlar canlarım
meleklerimide çooooookkkk opuyorumnanaktan

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
güzel bir hafta sonu diliyorum canlarımmmmmmmmmmmmmmm
kimseler girmemiş yada girememiş sanırım keyifler iyidir vede yaramazlık yoktur umarım
erkenciyiz bugünde kızlar akşam erkenden yatınca 8e gelmeden ayaklandılar bende uykumu almışım eşimde arabayı bakıma götürüp gelecek sonra dışarı çıkacağız kızlar pek sıkıldı.
kahvaltı hazırlamalıyım şimdi görüşmek üzere canlarım
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnnnnnnn
melekanneleri nabersiniz şekerlerrrr
bu siteye girebilmek için artık vize falan gerekli sanırım dün geceden beri göbeğim çatladı giricem diyee

Günaydın arkadaslar herkese güzel haftasonları diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.
siteye girmekcok zor hele hele sayfaların acılmasını beklemek dehset kötükedihüsokötükedihüsoyazdıklarımızıda zor gönderiyoruz diger arkadaslarda giremiyolar sanırım ondan topik sakin:sm_confused::sm_confused:
minik sevval merhabalar nasılsınız

merhaba gülüm iyiyim hamdolsun haftasonuna adım attık bugün
havada çok soğuk
mürvetle ikimiz grip olduk anakız öksürüp hapşurup mendil tüketiyoruzz
allaha şükür şevvalin grip aşısını yaptırmıştımda o bizden biraz daha dirençli grüp konusundaaa
sen nasılsın neler yapıyosun

sadece neden miniğe günaydınnnnn
ben naptım sanaaaaa
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

aaaaaaaaaaaa canim bak benide üzdün kiz günaydin herkese dedim minigede bu kez bende sorunsuz girdim dedim facede yazistikta sorun var gicik oluyorum dedimdide öpüyorum seni aglaya yafriiiiiiimmm :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…