- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #31.641
evet canım yaaa bende sinir oluyorum pc başında açılmıyor bir türlü sebebinide bilmiyorum
allah yardımcın olsun bebekim ne diyim zor valla anlıyorum halini
bizdede aynı sıkıcı vede soğuk bir hava var kaldık evde kalorifer tamiri yapacağız diye
nazda yüzmeye gidelim diyo:)))
manyak dışarda yağmur var ne yüzmesi diyecem ya sabır çekiyorum:))))
nerden aklına geldiyse artık.
elifde okulum ne zaman açılacak kaç günüm kaldı anne diyo okulunu özlemiş:)))
ikisi bir yerden soruları çeneleri öldürecekler bigün beni ya hayırlısı bakalım.
kızlarrrr sizler nerdesiniz yafruşlarrrrrrr?
giremedinizmi siteye daha bebeklerimmmmmmmmmm
hadi kolay gelsin accık kaçtım elifin can sıkıntısından matematiğe başladık 3 gün önce.
okul öncesi okuma yazma öğretmeyin diyorlar ama harfleri okumayı yazmayı baya baya beceriyor bizde napalım matematiği sevdirelim dedik ve çok mutlu elinde defteri yanıma geliyor hadi anne toplama çıkarma yap ben çözeyim diye hem kendi keyif alıyor hemde matematik rakamlarla oynayıp kendini geliştiriyor.
sayı boncuğu vardı ama naz elinden aldı bende yıkanmamış meyveleri koydum önüne sayma vede çıkarmaları onlarla yaptırıyorum dehşet mutluluk duyuyor:))
zaten seneye hem yeni eğitim okuma yazma derken çocuk matematiği bilsinde zevk alsın onu halletmiş olalım.:))
gelirim yine şimdilik kaçtımm
opuyorumnanaktan sizleri
evet canım yaaa bende sinir oluyorum pc başında açılmıyor bir türlü sebebinide bilmiyorum
allah yardımcın olsun bebekim ne diyim zor valla anlıyorum halini
bizdede aynı sıkıcı vede soğuk bir hava var kaldık evde kalorifer tamiri yapacağız diye
nazda yüzmeye gidelim diyo:)))
manyak dışarda yağmur var ne yüzmesi diyecem ya sabır çekiyorum:))))
nerden aklına geldiyse artık.
elifde okulum ne zaman açılacak kaç günüm kaldı anne diyo okulunu özlemiş:)))
ikisi bir yerden soruları çeneleri öldürecekler bigün beni ya hayırlısı bakalım.
kızlarrrr sizler nerdesiniz yafruşlarrrrrrr?
giremedinizmi siteye daha bebeklerimmmmmmmmmm
hadi kolay gelsin accık kaçtım elifin can sıkıntısından matematiğe başladık 3 gün önce.
okul öncesi okuma yazma öğretmeyin diyorlar ama harfleri okumayı yazmayı baya baya beceriyor bizde napalım matematiği sevdirelim dedik ve çok mutlu elinde defteri yanıma geliyor hadi anne toplama çıkarma yap ben çözeyim diye hem kendi keyif alıyor hemde matematik rakamlarla oynayıp kendini geliştiriyor.
sayı boncuğu vardı ama naz elinden aldı bende yıkanmamış meyveleri koydum önüne sayma vede çıkarmaları onlarla yaptırıyorum dehşet mutluluk duyuyor:))
zaten seneye hem yeni eğitim okuma yazma derken çocuk matematiği bilsinde zevk alsın onu halletmiş olalım.:))
gelirim yine şimdilik kaçtımm
opuyorumnanaktan sizleri
selam kizlar hele sükür acildi ya acilmiyo bekliyo öyle sinir oluyom kapatiyorum sinir etti kac gündür beni bir tuaflik var burda
sanada kolay gelsin canımnunuk selam canım nabersin bebekim görüşemez olsun yafruşummmmm
yok benimkilerde anlar laftan maaşı bekle dememe gerek yok almayacağım veya sonra alırım deyince anlıyorlar çok şükürde bu yüzme nerden çıktıysa yüzecem diyip durdu:))
evde sıkıldı çocuklar bugün sürtmeye gidemedilerya:))
mihribanım bebekim kolay gelsin sanada
hadi ben kaçtım kaloriferin suyunu boşalttılar yönetim söküp tamir yapacağız evi su basmadan inşaallahhh(
bugünüm ziyan oldu valla pislikle uğraşacaz
hadi bye kolay gelsin sizlerede
günaydin ben geldim minikcim bende bu sefer sorun yasamadan girdim:))))
sadece neden miniğe günaydınnnnn
ben naptım sanaaaaa
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?