Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

sağol miniğim
üye değilim canım ama herkes ordaysa bende üye oluyum o zamanbenneyaptımki
ama burayıda ihmal etmeyinlmaz:

iyi akşamlarr şekerlerrr
zeynocumm iyi yolculuklarr canımmm
mihriban tatlımm gel senide bulaştıralım canımmm:))))
minikcim ellerine sağlık canımm kekten bende isterimm:))))))
bugün anneme gittim bende kardeşlerimde geldi beraber oturduk akşama dağıldık evlerimize
arkadaşlarr nasılsnız bakalım meleklerim nasıl
benimkiler iyi çok şükürrrr
onlar odalarına gittiler eşim gelene kadar bende nette taklıyorummm
görüşmek üzere öpüldünüzzzz

iyi geceler canlaaaaaaaaaar....GülZeyno canım hayırlı yolculukların olsun Allah kabul etsin hacılıklarını,rabbim bizede nasip etsin inşaallah..ne mutlu onlara...Kek yapan kimdi?...hani şu ıspanaklı kek..Mihriban dı sanırım afiyet olsun yarasın arkadaşım....Ben hiç ıspanaklı yapmadım valla.Çocuklar bi kakaolu tuttururlar..standart..Bende 5 çayına çırptım atdım bugün.Ad çocukların löp löp götüren bizler...yerimseniben Güya diyete başladım dikkat ediyorum ammaaa...napıyım tatlıyada dayanamıyorum yaa...
Sizler mışıl mışıl uyuyonuz kesin ,rüyanızda forumu görün inşaallah....zemuszemus
O güzel meleklerinizi sizi öpüyorumopuyorumnanaktanhee Kamilece'nin meleğinede rabbim sağlıklı hayırlı yaşlar versin Allah sizlere bağışlasın..(amin)

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese
mihriban canım gel bebekim sende gel
kamilem rüyam che selam canlarım sizlerede
bego güzelim günaydın sanada keki yapan benim canım dene bence güzel oluyor benimkiler çaylı keki ve ıspanaklıyı seviyor başka kek yapmıyorum uzun zamandır
geçen sene yaş gününe kızıma pasta niyetine yaptım süsledim çokda güzel oldu tavsiye ederim
herkesi öpüyorum kolay gelsin
güzel bir pazar diliyorum canlarım
bugün annemlerdeyiz kahvaltı sonrası çıkacağız akşama gelirim herkesi opuyorumnanaktan
meleklerimide kocamannnnnnnnn muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydınnnnnnnnnnnn
ii pazarlarrr
kızımla yanlızım ben kapalı pazar gününde...
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aminnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
teşekkrlerr sağolasınn
benim şekerlerrr ne versem yerler çok şükürr arada değişik tariflere bile ihtiyaç duyuyorum onlardan teşvikte gelincee ama sanırım daha çok kendim için yapıyorummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba hanımlar....nasılsınız canlarım
sabahtan beri iş yapıyorum sonuç sıfır sanki akannehirben temizliyorum kızlar dağıtıyolarakannehir
allahtan dünden yemeğim var bugün yemek işinden yırttımkaydirigubbakcemile3
bir topiğimize bakıyım dedim birazdan kalkıp toz alıcam azcıkda kıza ders çalıştırayım
şimdilik byyyyyy şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepinize iyi pazarlar...
pişik kremi tavsiyeleriniz olmuş ama günlerdir giremediğim için yeni gördüm,bir haftadır daha yeni geçmeye başladı poposu oğlumun,salı günü doktora götürdüm doktor iki tane krem verdi karıştırarak onları kullandım ama hiçbir işe yaramadı hatta daha kötü oldu bende sebametin kremini aldım çok iyi geldi azalmaya başladı.
sabah annem gitti yanlız kaldım:gitme: alışmıştım 1buçuk aydır bana destek oluyordu ama mecburen gitti artık çarşamba günü de kayınvalidem gelicek biraz da o kalıcak ama anneme benzemez tabiki:gitme:

oğluşunun pişiğinin geçtiğine sevindim belinaycım
annen gitmiş allah kavuştursun canım bayada yanında kalmış alıştın tabi şimdi zor geliyo sana
öptüm canım arayı bu kadar açmaolur mua.s.a.s.

günaydınlar şekerlerrrrr
güzel bir gün ve hafta diliyorum
dün gece benim için kabus oldu
annemlerden geldikden sonra arkadaşım geldi kahve içtik başıma bir ağrı saplandı gün içinde hafif hafif vardı zaten saatler ilerledikce durulmaz hal aldı
9.30da yattım mide bulantısı başım şiddetli ağrı titreme ateşim var ama üşüme derken sabaha kadar ter attım kaç kere kalkıp üstümü değiştim hatırlamıyorum artık.
benim evim çok sıcak annemlerinde kombili ve çok geniş bize serin geliyor sanırım üşüttüm
şimdi daha iyiyim inşaallah toparlamışımdır
belinayım canım geçmiş olsun yakışıklımızada tekrardan allah kavuştursun anneciğinede birtanem benim
mihriban kolay gelsin birtanem benim
nunuk sanada iyi akşamlar bebekim
herkesi opuyorumnanaktan meleklerimede iyi günler diliyorum canlarım benim

canım çok geçmiş olsun ...dün bende yattım sürekli kasıklarımda şiddetli agrı vardı şidi birazdaha iyiyim ama mahvetti beni ya...
günaydın herkese..

canım çok geçmiş olsun ...dün bende yattım sürekli kasıklarımda şiddetli agrı vardı şidi birazdaha iyiyim ama mahvetti beni ya...
günaydın herkese..

geçmiş olsun hanımlar
şimdi daha iyi olduğunuza sevindim

günaydınnn şekerlerrr,
iyi haftalarrr inş
minikcim,rüyacım geçmiş olsun canımmm
bego39 teşekkr ederim canım iyi dileklerin için dün yazdım ama yine sorun vardı kk da galiba yazılarım gitmei bir türlü
mihribancımmm nasılsınn tatlımmm,face konusunda haklısın şekercimm ya
sabah kahvaltıdan sonrra oraya bakıp öyle işlere başladımm tüm işlerimi halledip geldimm tatlımmm
buradayımmm

yaa benim kızlarımda üzgün biraz geçengün akvaryum satan biri gelmişti kızlara aldık balıklarıyla
dün en sevdikleri balıkları öldü ilk kayıp olunca çok üzüldülerrr
öğlen okuldan gelince cenaze töreni yapacaklarrrrr
görüşmek üzere öpüldünüzzzzz

Hiç sevmediğim Pazartesi günün'den bu sendurumlu günden hepinize günaydııııın canlaaaaaaaar....
Minik kuşum ve Rüyanaz Allah şifa versin aman dikkat edin kendinize ,malum hastalığı duymakdan illet geldi aman ha koruyun kendinizi bacılar....Ben bronşitden bir ay çekdim sizle tanışmadan önce..Herkes sen ayakda H1N1 geçirdin valla dediler...amaan çok çekdim çok.
Hep derdim çocuklar hastalanınca ''size gelen bana gelsin sizin yerinize ben hastalanıyım ''diye ama artık öyle demiycem çünkü ben hepsine bakıyorum ama ben yatınca hayat duruyo..ev durgun tadsız...Amaan Allah evin kadınını yatırmasın elden ayakdan düşürmesin...O yüzden bağışıklık sistemini kuvvetlendirmeye çalışın bol bol havucu portakalı sıkın sıkın için...Ben pek kendimi önemsemzdim doldururdum çocukların önüne, yoook artık akıllandım kendimede yapıyrum şimdi valla...ayakda kalmam lazım bana ihtiyaçları var ev ahalisinin kimsenin gelip bakdığı yok yanlızsın...
çooooook öptmm canlarım sizi sağlıklı günler hep sizin olsun inşopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…