- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.161
sağol miniğimohh ellerine sağlık mihribanım canım benim
kolay gelsin sana birtanem
sorma valla yafrum facelerde sürtüyo hatunlar gel sende bebekim
herkes orda bağ bahçe melek annelerinin ordada grubu var derken günü orda geçiriyoz valla artık.:))
kazen bile orda daha çok geziniyo:)))))))
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydınnnnnnnnnnnn
ii pazarlarrr
kızımla yanlızım ben kapalı pazar gününde...
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese
mihriban canım gel bebekim sende gel
kamilem rüyam che selam canlarım sizlerede
bego güzelim günaydın sanada keki yapan benim canım dene bence güzel oluyor benimkiler çaylı keki ve ıspanaklıyı seviyor başka kek yapmıyorum uzun zamandır
geçen sene yaş gününe kızıma pasta niyetine yaptım süsledim çokda güzel oldu tavsiye ederim
herkesi öpüyorum kolay gelsin
güzel bir pazar diliyorum canlarım
bugün annemlerdeyiz kahvaltı sonrası çıkacağız akşama gelirim herkesi opuyorumnanaktan
meleklerimide kocamannnnnnnnn muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
aminnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:iyi geceler canlaaaaaaaaaar....GülZeyno canım hayırlı yolculukların olsun Allah kabul etsin hacılıklarını,rabbim bizede nasip etsin inşaallah..ne mutlu onlara...Kek yapan kimdi?...hani şu ıspanaklı kek..Mihriban dı sanırım afiyet olsun yarasın arkadaşım....Ben hiç ıspanaklı yapmadım valla.Çocuklar bi kakaolu tuttururlar..standart..Bende 5 çayına çırptım atdım bugün.Ad çocukların löp löp götüren bizler...yerimseniben Güya diyete başladım dikkat ediyorum ammaaa...napıyım tatlıyada dayanamıyorum yaa...
Sizler mışıl mışıl uyuyonuz kesin ,rüyanızda forumu görün inşaallah....zemuszemus
O güzel meleklerinizi sizi öpüyorumopuyorumnanaktanhee Kamilece'nin meleğinede rabbim sağlıklı hayırlı yaşlar versin Allah sizlere bağışlasın..(amin)
hepinize iyi pazarlar...
pişik kremi tavsiyeleriniz olmuş ama günlerdir giremediğim için yeni gördüm,bir haftadır daha yeni geçmeye başladı poposu oğlumun,salı günü doktora götürdüm doktor iki tane krem verdi karıştırarak onları kullandım ama hiçbir işe yaramadı hatta daha kötü oldu bende sebametin kremini aldım çok iyi geldi azalmaya başladı.
sabah annem gitti yanlız kaldım:gitme: alışmıştım 1buçuk aydır bana destek oluyordu ama mecburen gitti artık çarşamba günü de kayınvalidem gelicek biraz da o kalıcak ama anneme benzemez tabiki:gitme:
günaydınlar şekerlerrrrr
güzel bir gün ve hafta diliyorum
dün gece benim için kabus oldu
annemlerden geldikden sonra arkadaşım geldi kahve içtik başıma bir ağrı saplandı gün içinde hafif hafif vardı zaten saatler ilerledikce durulmaz hal aldı
9.30da yattım mide bulantısı başım şiddetli ağrı titreme ateşim var ama üşüme derken sabaha kadar ter attım kaç kere kalkıp üstümü değiştim hatırlamıyorum artık.
benim evim çok sıcak annemlerinde kombili ve çok geniş bize serin geliyor sanırım üşüttüm
şimdi daha iyiyim inşaallah toparlamışımdır
belinayım canım geçmiş olsun yakışıklımızada tekrardan allah kavuştursun anneciğinede birtanem benim
mihriban kolay gelsin birtanem benim
nunuk sanada iyi akşamlar bebekim
herkesi opuyorumnanaktan meleklerimede iyi günler diliyorum canlarım benim
günaydınlar şekerlerrrrr
güzel bir gün ve hafta diliyorum
dün gece benim için kabus oldu
annemlerden geldikden sonra arkadaşım geldi kahve içtik başıma bir ağrı saplandı gün içinde hafif hafif vardı zaten saatler ilerledikce durulmaz hal aldı
9.30da yattım mide bulantısı başım şiddetli ağrı titreme ateşim var ama üşüme derken sabaha kadar ter attım kaç kere kalkıp üstümü değiştim hatırlamıyorum artık.
benim evim çok sıcak annemlerinde kombili ve çok geniş bize serin geliyor sanırım üşüttüm
şimdi daha iyiyim inşaallah toparlamışımdır
belinayım canım geçmiş olsun yakışıklımızada tekrardan allah kavuştursun anneciğinede birtanem benim
mihriban kolay gelsin birtanem benim
nunuk sanada iyi akşamlar bebekim
herkesi opuyorumnanaktan meleklerimede iyi günler diliyorum canlarım benim
canım çok geçmiş olsun ...dün bende yattım sürekli kasıklarımda şiddetli agrı vardı şidi birazdaha iyiyim ama mahvetti beni ya...
günaydın herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?