- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.121
Bayanlar ,geçmiş bayramınız mübarek olsun hepinizin inşaallah..Benide kabul edermisiniz aranıza?Biraz sohbetlerinizi okudum,profillerinze bakdım çok hoşuma gitdi diyoloğunuz..Allah bozmasın..Benimde iki kızım bir oğlum var.Meleklerim 16 ve 13,oğluşum 9 yşnda..ellerinizden öperler..Evet bayram bayram dedik oda geldi geçti.Bugün sizlerinde bahsetdği gibi ev toparlamayla geçti.Kadına,anneye nerde olursan ol rahatlık yok..yap yap işin sonu gelmiyo..hani derler ya ev işi nankör..!aynen öyle valla..tertibi düzeni çok seviyorum ama tutulmuyo durmuyo..Sürekli elin üstünde olacak ..e buda insanı yıpratıyo..Sanırım bugünlerde depresyondayım,kendimi mutsuz hissediyor yanlız kalmak istiyorum.Çocuklar yatmaya odalarına çekilince,foruma bir göz atıp kapıycakdım.Bir saat oldu hala çıkıcam sözde..Ben sizleri tanıdığıma çok sevindim,sıkmadım umarım.
Hayırlı geceler dilerim..
günaydınlar yafruşlarrrrr
güzel bir gün diliyorum herkese canlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
melekleriminde günü güzel geçsin inşaallahh
bugün kocişkomun yaş günü ve süpriz parti yapacağız ara ara uğrarım hazırlık yapacağım öğleden sonra sabahtanda dün bir dünya çamaşır iş yaptıydım onları topla yerleştir derken elif okuldan gelmeden halledeyim
herkesi opuyorumnanaktan cicişlerrrrrr
kib kolay gelsin sizleredeeee
herkese günaydınlar hava sıcacık ya diyarbakırda camlar kapılar heryeri açtım ok güsel bi hava var...
minigim eşinin doğum günü kutlu olsun olsun canım hep beraber olun inşallahh..
aramıza hoşgeldin canımBayanlar ,geçmiş bayramınız mübarek olsun hepinizin inşaallah..Benide kabul edermisiniz aranıza?Biraz sohbetlerinizi okudum,profillerinze bakdım çok hoşuma gitdi diyoloğunuz..Allah bozmasın..Benimde iki kızım bir oğlum var.Meleklerim 16 ve 13,oğluşum 9 yşnda..ellerinizden öperler..Evet bayram bayram dedik oda geldi geçti.Bugün sizlerinde bahsetdği gibi ev toparlamayla geçti.Kadına,anneye nerde olursan ol rahatlık yok..yap yap işin sonu gelmiyo..hani derler ya ev işi nankör..!aynen öyle valla..tertibi düzeni çok seviyorum ama tutulmuyo durmuyo..Sürekli elin üstünde olacak ..e buda insanı yıpratıyo..Sanırım bugünlerde depresyondayım,kendimi mutsuz hissediyor yanlız kalmak istiyorum.Çocuklar yatmaya odalarına çekilince,foruma bir göz atıp kapıycakdım.Bir saat oldu hala çıkıcam sözde..Ben sizleri tanıdığıma çok sevindim,sıkmadım umarım.
bugün kocişkomun yaş günü ve süpriz parti yapacağız ara ara uğrarım hazırlık yapacağım öğleden sonra sabahtanda dün bir dünya çamaşır iş yaptıydım onları topla yerleştir derken elif okuldan gelmeden halledeyim
aramıza hoşgeldin canımBayanlar ,geçmiş bayramınız mübarek olsun hepinizin inşaallah..Benide kabul edermisiniz aranıza?Biraz sohbetlerinizi okudum,profillerinze bakdım çok hoşuma gitdi diyoloğunuz..Allah bozmasın..Benimde iki kızım bir oğlum var.Meleklerim 16 ve 13,oğluşum 9 yşnda..ellerinizden öperler..Evet bayram bayram dedik oda geldi geçti.Bugün sizlerinde bahsetdği gibi ev toparlamayla geçti.Kadına,anneye nerde olursan ol rahatlık yok..yap yap işin sonu gelmiyo..hani derler ya ev işi nankör..!aynen öyle valla..tertibi düzeni çok seviyorum ama tutulmuyo durmuyo..Sürekli elin üstünde olacak ..e buda insanı yıpratıyo..Sanırım bugünlerde depresyondayım,kendimi mutsuz hissediyor yanlız kalmak istiyorum.Çocuklar yatmaya odalarına çekilince,foruma bir göz atıp kapıycakdım.Bir saat oldu hala çıkıcam sözde..Ben sizleri tanıdığıma çok sevindim,sıkmadım umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?