Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

herkese günaydınlar hava sıcacık ya diyarbakırda camlar kapılar heryeri açtım ok güsel bi hava var...
minigim eşinin doğum günü kutlu olsun olsun canım hep beraber olun inşallahh..

Hosgeldin canım aramıza her zaman bekleriz yavrularını Allah bagıslasın

Herkese günaydın güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım esine ve size nice seneler Allah agzınızın tadını bozmasın ve hayırlı saglıklı bir ömür versin cocuklarınızla...
Dünde benim esimin dogum günüydü bizde süpriz yaptık ama esim için süpriz olmadı öyle emindiki böyle hazırlık yapacagımızdan neyse güzel bi gün oldu sizede kolay gelsin

hoş geldin begoncum a.s.
miniğim eşinin doğum günü kutlu olsun hayatım ...
günaydın melek anneleri

aramıza hoşgeldin canım
her zaman bekleriz
allah bağışlasın yavrularınıda

nice senelere miniğim

aramıza hoşgeldin canım
her zaman bekleriz
allah bağışlasın yavrularınıda

nice senelere miniğim

selam bacılarrr nasılsınızzzz ben siteye zor girdimmm gerçi zamanımda olmadı pekk temizlik yaptım bugünnn her tarafı sildim süpürdümm pazarımız vardı pazarıda hallettim şimdi oturabildim hepinizi çok öpüyorummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese iyi aksamlar canlarım
çok çok teşekkür ediyorum hepinize güzel dilekleriniz için
aminnn inşaallah canlarım
ay nasıl hazırlık koşturma sormayın şimdi oturdum daha fırında böreğim var hemen sizlere bakayım dedim
aksama yıyıp ıcıncede oturur yığılır kalırım heralde:)))
muckk herkese canlarım kib görüşmek üzere

Hepinize bu sıcacık karşılamadan ötürü çok teşekkür ederim çok sevindim..
Minik kuşlarım canım, eşininde hayırlı yaşları olsun..Sağlıkla, siz ailesiyle birlikde nice mutlu yıllarda Allah ayırmasın inşaallah...opuyorumnanaktan
Bu gün benimde pazar günümdü..Bana yakın sosyete pazarı kuruluyo ,almasamda gezme olsun diye bir tur atıyorum yürüyüş oluyor ..öğledn sonrada kayınvalidemin gönlünü yaptım(uğrayarak..yakın oturuyoruz..) Kızlarımın canı balık istiyodu dünden menüyü söylemişlerdi..Bu akşam balık ziyafetiyle noktaladık şimdiden yarın akşama ne pişereyim derdine düştüm inanın..Öğlen günüm var inşaallah dışardayım..Yemeklerimi sabahdan pişiririm genelde,pilav makarna gibi ilaveler hariç.Yemek hazır olunca içim rahat ediyor benim sizlerinde öylemi?..Hayırlı geceler diliyorum canlar,böyle geç girince de eşim seslenip duruyo..rahat yok.kaçtım ben

iyi akaşamlarrr şekerlerrr
minikcimm enişteye sağlıkla,huzrla ve sevdikleriyle beraber nice yaşlara
yeni katılan meleklerimiz ve annesi hoşgeldin aramızaa
bugün misafirim vardı benimde bir ara uğradımmm yazdım ama site hata verdi bir daha da giremedimmm öpüldünüz görüşmek üzere iyi gecelerrrrr

bego sağol canım teşekkür ederim şekerr
ohh ohh maşaallah hamarat hatuna bakın hele günler kızların yemek siparişlerini halletmiş sosyete pazarlarındada geziyo
helal sana yafrumm:)
seninde yaş günün kutlu olsun canım benim nice senelere inşaallah sevdiklerinle uzun uzun sağlıklı yıllara
canlarım yaaa ne hamarat melek anneleriyiz biz böyleee maşaallah hepimize allah nazarlarsan saklasın
kamilem bitanemmmmmmmmmmmmmmmm
nabersin canım benimmmmmmmm?

günaydınlarrrr herkese canlarım benimm
kızı gönderdim kardeşimde işlerim var dedi sabahtan çıktı eşimde gider az sonra kaldık nazımla baş başa yine:)
dünden o kadar yorulmuşumki her yerim ağrıyor hiç birşey yapmayacağım bugün pazar var gerçi pazara gidilecek sadece
hafta sonu annemlere gideceğiz yemegide oraya sattım pazartesiye kadar iş güç yok dinleneyim biraz :))
herkesi opuyorumnanaktan meleklerimede güzel bir gün diliyor gül yanaklarından muckkkkkkkk onlarıda

günaydın melekannleri canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
şükür girebildim kk ya bi türlü teknik sorunlar bitmiyoooooooooo

miğim gülzeyno eşlerinizin doğum günü kutlu olsun

dilercimmm arkadaşına gidiyosun haaa iyi eğlenceler

bego hoşgeldinnnnnnnnnnnn
maşallah enerjik hatun seni
tam bizim topiğin çıtırları gibi sende enerji dolusunnnnnnn

kızlar görüşmek üzere burda olmazsa nasılsa çoğunuzu facede yakalarımmmmmmmmmmmmm
hepinizi öpüyorummmmmm

Günaydıııııııııııııııııınn bendende canlarım Şeniz alışkanlık yapcanız valla...çocukları,adamı sepetleyip hemen açmak istedim leptabı ama sağ sol toplamakdan yine etdim saati 10
O güzel enerjilerinizi alıyım dedim..üzerimdeki kara bulutlar sizle dağılmaya başladı sanırım, iyi geldiniz bana yaa....Yeni hoşgeldin diyen arkadaşlarımda sağolsunlar çok hoşbuldum teşekkür ederim.
Bende unutduğum Gülzeyno arkadaşımın eşinin doğumgününü kutlarım.Sağlıklı huzurlu hayırlı ömrü olsun inşaallah siz ailesiyle....
Ben gecelerin kadınıyım anam mutfak beni bekler Bego kaçar.......
öpüyom hepiniziiiiiiiiiiii.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…