- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.181
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKamilece Mihriban sizede günaydııın canıııııııııımm..opuyorumnanaktan
kamilecim burayıda ihmal etmeyin canım bağ bahçe bostan derkenkaydirigubbakcemile3günaydınnn şekerlerrr,
iyi haftalarrr inş
minikcim,rüyacım geçmiş olsun canımmm
bego39 teşekkr ederim canım iyi dileklerin için dün yazdım ama yine sorun vardı kk da galiba yazılarım gitmei bir türlü
mihribancımmm nasılsınn tatlımmm,face konusunda haklısın şekercimm ya
sabah kahvaltıdan sonrra oraya bakıp öyle işlere başladımm tüm işlerimi halledip geldimm tatlımmm
buradayımmm
yaa benim kızlarımda üzgün biraz geçengün akvaryum satan biri gelmişti kızlara aldık balıklarıyla
dün en sevdikleri balıkları öldü ilk kayıp olunca çok üzüldülerrr
öğlen okuldan gelince cenaze töreni yapacaklarrrrr
görüşmek üzere öpüldünüzzzzz
Hiç sevmediğim Pazartesi günün'den bu sendurumlu günden hepinize günaydııııın canlaaaaaaaar....
Minik kuşum ve Rüyanaz Allah şifa versin aman dikkat edin kendinize ,malum hastalığı duymakdan illet geldi aman ha koruyun kendinizi bacılar....Ben bronşitden bir ay çekdim sizle tanışmadan önce..Herkes sen ayakda H1N1 geçirdin valla dediler...amaan çok çekdim çok.
Hep derdim çocuklar hastalanınca ''size gelen bana gelsin sizin yerinize ben hastalanıyım ''diye ama artık öyle demiycem çünkü ben hepsine bakıyorum ama ben yatınca hayat duruyo..ev durgun tadsız...Amaan Allah evin kadınını yatırmasın elden ayakdan düşürmesin...O yüzden bağışıklık sistemini kuvvetlendirmeye çalışın bol bol havucu portakalı sıkın sıkın için...Ben pek kendimi önemsemzdim doldururdum çocukların önüne, yoook artık akıllandım kendimede yapıyrum şimdi valla...ayakda kalmam lazım bana ihtiyaçları var ev ahalisinin kimsenin gelip bakdığı yok yanlızsın...
çooooook öptmm canlarım sizi sağlıklı günler hep sizin olsun inşopuyorumnanaktan
sağol canım bendeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKamilece Mihriban sizede günaydııın canıııııııııımm..opuyorumnanaktan
merhaba
iremim 6.ay aşılarını oldu..yavrumun canı çok yandııı 4 aşı toplm 1 i ağızdan..
çok ağladıı bebişimm...
şimdi uyuyor
saol cnm...geçmiş olsun hanımlar
şimdi daha iyi olduğunuza sevindim
tşkler cnm ...bizimde balıgımız vardı rüya çok üzülmüştü 1 sene yaşamıştı alışmıştık..şimdi kuş aldık rüyaya doğum gnünde onu da çok seviyo yiyo bitiriyo öpücüklere boğuyo kuşu...günaydınnn şekerlerrr,
iyi haftalarrr inş
minikcim,rüyacım geçmiş olsun canımmm
bego39 teşekkr ederim canım iyi dileklerin için dün yazdım ama yine sorun vardı kk da galiba yazılarım gitmei bir türlü
mihribancımmm nasılsınn tatlımmm,face konusunda haklısın şekercimm ya
sabah kahvaltıdan sonrra oraya bakıp öyle işlere başladımm tüm işlerimi halledip geldimm tatlımmm
buradayımmm
yaa benim kızlarımda üzgün biraz geçengün akvaryum satan biri gelmişti kızlara aldık balıklarıyla
dün en sevdikleri balıkları öldü ilk kayıp olunca çok üzüldülerrr
öğlen okuldan gelince cenaze töreni yapacaklarrrrr
görüşmek üzere öpüldünüzzzzz
saol tatlım bende fmf var malesef ve bazen bölesancılanıyorum işte...Hiç sevmediğim Pazartesi günün'den bu sendurumlu günden hepinize günaydııııın canlaaaaaaaar....
Minik kuşum ve Rüyanaz Allah şifa versin aman dikkat edin kendinize ,malum hastalığı duymakdan illet geldi aman ha koruyun kendinizi bacılar....Ben bronşitden bir ay çekdim sizle tanışmadan önce..Herkes sen ayakda H1N1 geçirdin valla dediler...amaan çok çekdim çok.
Hep derdim çocuklar hastalanınca ''size gelen bana gelsin sizin yerinize ben hastalanıyım ''diye ama artık öyle demiycem çünkü ben hepsine bakıyorum ama ben yatınca hayat duruyo..ev durgun tadsız...Amaan Allah evin kadınını yatırmasın elden ayakdan düşürmesin...O yüzden bağışıklık sistemini kuvvetlendirmeye çalışın bol bol havucu portakalı sıkın sıkın için...Ben pek kendimi önemsemzdim doldururdum çocukların önüne, yoook artık akıllandım kendimede yapıyrum şimdi valla...ayakda kalmam lazım bana ihtiyaçları var ev ahalisinin kimsenin gelip bakdığı yok yanlızsın...
çooooook öptmm canlarım sizi sağlıklı günler hep sizin olsun inşopuyorumnanaktan
sağolun canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için daha iyiyim şu an sabahtan işler çamaşır yemek bitti hallettim akşama kadarda dinlenirsem daha iyi olurum sanırım
rüyam bitanem sanada geçmiş olsun bebeğim iyi olmana sevindim canım
bego canım sanada geçmiş olsun canım evet drlarda söylüyor su anki grip hem o malum gripmiş diye
sanırım kızım ve bizde çaktırmadan atlattık.
arkadaşımın çocuğunda çıkmış test yapmışlar hastaydı ve biz sık sık görüşüyorduk en son görüşmemizden sonra kızım 39 ateş karın baş ağrısı kusmayla dra gittik aynı anda arkadaşımın çocuguda havale gecırdı
kızım 4 gün yattı ama çok kötüydü
bende ateslı yanarak ayakta ona bakarken koştururken atlattım sanırım
tabi ben bunu 2 hafta sonra(yani 4 gün önce)arkadaşımın telde oğlunun testinin pozitif çıktığını duydugumda öğrendim:)))
herkese kolay gelsin canlarım
meleklerimide opuyorumnanaktan
sağol canım bendeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmiş olsun meleğine canım
günaydın canlarım benim
herkese güzel bir gün diliyorum şekerlerrrrrr
iremime geçmiş olsun bitanemm benim evet yaa hayırlısıyla bitseydi aşılarıda kurtulsaydı canım
az kaldı dayan anneciği
nrs canım mersiiiiiiiiiiiiiiii ay çokgüzel yaaaaaaaaaa
alıp başımı gidesim var bağırıp çağırıp gelesim:)))
hadi gel köyümüze geri dönelim modundayım:)))))))))))))))))))))))
manzara dağ tepe hiç dayanamammmmmmmmmmm bayılırımmmmmm
opuyorumnanaktan herkesi canlarım
görüşmek üzere bugün sadece market işim var başka bisey yok yemekim bilem var:)))))
Çokk geçmiş olsun bebeğime..Kıyamam oyy..Bizdede bitane aslan var kızkardeşimin 7 seneden sonra geldi o bize teyzesi..Meleğimizle akran demekki..martın 27snde yaşı olacak.Allah hayırlı evlat etsin(amin)merhaba
iremim 6.ay aşılarını oldu..yavrumun canı çok yandııı 4 aşı toplm 1 i ağızdan..
çok ağladıı bebişimm...
şimdi uyuyor
Çokk geçmiş olsun bebeğime..Kıyamam oyy..Bizdede bitane aslan var kızkardeşimin 7 seneden sonra geldi o bize teyzesi..Meleğimizle akran demekki..martın 27snde yaşı olacak.Allah hayırlı evlat etsin(amin)
Günaydın demeden daldım demi...kaydirigubbakcemile3
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN CANLAR BACILAR GÜNAYDIN ÖPYRM HEPİNİZİ
iremim hadi bakalım büyümüştür annesi tabi
bizide haberdar et dr dan sonra bakalım meleğimiz ne kadar olmuş yetmişmi bizim cadılara:))))))
eeee hatunlar nerde diüğerleri bakayım hııımmmmmmm
toplayacam saçlarından valla az kaldı
rüyam muck sanada günaydınnn
bego canım günaydın sanada
günaydınnn şekerlerrrr:))))))
minikcim dur kızma neden gelemedim az çok biliyorsunnn:))))))))
papatyam haberdar et bizi olur mu iremimiz ne kadar büyümüşşş
güzel birgünn olsun inş görüşmek üzeree:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?