Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydınn kolay gelsinnn minikcimmm
ben tembellik yapacağım bugünn
dün akşam üzeri burnumdan geldi baca çekmedi salon duman is hepsi karıştı kızkardeşimle açmaya
çalıştık ama yapamadık bacaya taş gibi birşey girmişş yapamadık allahtan kızların odasında soba vardı eşim gelene kadar kızların odasına sığındıkk

Kamile'cim,Minik kuşum,Rüyanaz canlarım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.....Gününüz hayırlı bereketli olsun inşaallah bacılarım...Yeni geldim doktor'dan kızı okula bırakdım kahvaltı sofram duruyodu oturdum açtım leptabımı'da...özlüyorum sizleri inanın...çok yakınlarım gibi oldunuz...Keşke yakın çevrelerde olsakda gelseniz bana kahvaltıya..beraber yapardık ne güzel olurdu.....Mantar hapı ilacı ve kremi verdi doktor hnm..hiç beğenmedim doktoru ama.İlk gitdim yakın diye bu hastaneye ama yani yok yok pişman da oldum.Bir daha uzak muzak bildiğinden şaşmıycan anam...
Okulun havuzuna girmişdi benim meleğim, yüzme dersi bayram öncesiydi..Antibiyotik yakın zamanda içmedi be Rüyanaz'cım..29 ekim de hastalanmıştı ozaman kullanmıştık..ne biliyim o zamandan bu zamana kadar..?Büyük etken havuz gibi görünüyo şimdilik..hapını içirdim okula girmeden inşaallah rahat eder dün ağladı içlerimi eritdi..Derler ya itler köpekler ana baba olmasın..oğlanın dişlerinde problem vardı onada aparat takıldı 2 gün önce,zor yemek yiyiyo ee iştahlı çocuk rahat yiyemeyincede ağlıyo yavrum..takması zorunlu..elimden bişey gelmiyo...oof off..
Hoşçakalın canlarım sizler iyi olun...melekleriniz iyi olsun.Allah altından kalkamayacağımız yükler vermesin inşaallah...kocamaaaan öpyrmopuyorumnanaktan

Kamile'cim sobanın da tadı başka dimi..Yakın olsam gelirdim üstünde bana ekmek kızartırdın bee..birde o çaydanlığı koydunmu ''TISS'' eder ya üstünde kaynar ses çıkarır ...OOF...en büyük keyif inanki..1o sene önce benimde eski evim sobalıydı..üzerine patates bile koyardık,o kadar güzel olurki yapmadıysan yap derim..çocuklara kumpir işte..
öpyrm canım seni

rüyam canım günaydın bebekimmmmmmmm
bego canım geçmiş olsun tekrardan bitanem en kısa sürede iyileşir inşaallah canım yaaa
kıyamam ben onaa
acil şifalar diliyorum canım tekrardan
sağol canım güzel sözlerin içinde ayrıca
evet topiğimiz diye demiyorum ama çatlak matlak ama yüreği güzel bir dünya arkadaş var burda:)))
belaparatoneri sulu göz falan çoktur ama özünde iyidirler bakma.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
daş gitti birilerine ama :))))))))))))))
hadi bakalım kolay gelsin herkese annemler aradı onların işi varmış geçerken kardeşimde bana gelecekmiş kızları satarım teyzeye bende işlerimi hallederim bugün iyi oldu valla
hadi kolay gelsin herkese canlarım benim
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yafruşlarrrrrrrrrrrr

evet canım biraz zahmetli olsada tadı başka,gel şekercim guzinem var pates,yemek pasta, kek,biber,soğan ne istersen içine koyar pişiririz üzerinden çayımda eksik olmazz kaydirigubbakcemile5
tekrar geçmiş olsun meleğimize inş çabuk düzelir
oğlunada geçmiş olsun diş ağrısı başkabirtürlü ağrı allah kolaylık versin:Saruboceq:

merhaba hanımlar nasılsınız şekerler
ben bugün orucum canım hiç iş yapmak istemiyo.evde bütün işler öyle duruyo
bir türlü kalkamadım pc nin başındankaydirigubbakcemile3
begocum geçmiş olsun kızına canım
miniğim sende bugün yoğunsun anlaşılan kolay gelsin sana canım
kamilecim dün akşam yorucu olmuş senin için umarım sorunu çözmüşsünüzdür
bugün bende tembellik yapıyorum beraber yapalım canımkaydirigubbakcemile3
herkesi öpüyoruma.s.a.s.a.s.

daş geldi ahanda gafamı yardıııııı ama kafam yarıldı ağlarım bak şimdiiiiiiiiiiiiii
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

begocum geçmiş olsun datlum meleğimizeee
ayrıcana faceye burdaki nickinle üye olabilirsin ordaki çatlak muhabbetlerimize dahil olabilirrrrrr
çeşitli atraksiyonlarımıza eşlik edebilirsinnnnnnnnn

kamilemmm soba keyfi yapıyosunnn haaa
valla ben bi tek anneme gidersem görüyorum sobayı ama alışmışım doğalgazla ılık yaşamaya odun sobası fazla sıcak geliyo şifayı kapıyorummmmmm

mihrişimmmm tatlımmmm keşke sende olsan facelerde özlüyom kız seniiiiiiiiiiii

öpücüklerr öpücüklerrrrrr vede öpücüklerrrrrrrrrrrrr hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iyi akşamlarrr diliyerekten gider şevvalcikkkkkkkk

geçmiş olsun canım anne olmak zor,onların ağrısını alabilsek biz anneler çekeriz.iyi gecelera.s.

Hayırlı geceler bacılar......Kamile,Mihriban,Minikim,Rüyanaz,Sevvalcik , Allah razı olsun canlarım sağolun eksik olmayın...Mihribancım rabbim kabul etsin orucunu..Ne mutlu oruçla cennetin kapısını çalanlardansın arkadaşım..Günler kısa çok şükür, ramazana benzemiyor ama havalar'dan dolayı bünye daha çok yeme ihtiyacı duyuyor..
Kamile valla iyice özendim anam ya atlarım gelirim ona göre haagamyoncuiremsu
Minik kuşum işin ayna çal çal oyna ooh..anneler teyzeler maşaallah...ne güzel ne şanslı kadınsın vesselam...Bizde buralarda aynı şehirde gurbetde gibi..analı babalı yetimim bensenağlama:çok üzgünüm: tamaaam bitdi yok üzülmek...gitsin kötü enerji kış kış...

Canlar beni facenize macenize bulaştırmayın be anam..ben iyiyim böyle hele bırakın beni gurbanlar...Tuzağinize çekmeye çalışıyonuz emmeee..ben sizin bildiğunuz garulardan değülüm anam...size kolay gele....
ıstanbul'a yolunuz düşerse beklerim bacılarım başım üstüne yeriniz var ona göre..
Çoooooooooooooook öpyrm hepinizi Allah rahatlık versin canlarım,kuzucuklarımıda öptm

günaydınlar
hayırlı cumalar diliyorum canlarım
gününüz aydın olsun inşaallah canlarım
bego kıss niye öyle diyon böyle yola düşmeye can kurban annem yaa:))
demi kızlar keyif neşe accık tebessüm diyemiyecem eşşekler gibi kişneme :)))))))))))))))))))))))
herkesin ihtiyacı vardır
kahvaltımı yapayım gelirim yine şimdilik kaçtım byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Günaydııııııııııııııııın bacılar günaydın..Sabah şerifleriniz hayrola..
Bir hafta bitdi gerçekden...ömür böyle bitiyor işte...Dün bitdi bugün var yarın meçhul.....?..Sağlıkla sıhhatle eşinizle yavrularınızla hayırlı ömürleriniz olsun inşaallah..Cumanız bereketli dualarınız makbul olsun bacılaaaar....
Hava kara bulutlu yine yağmur yağıyoooooooor sanki günahsız gibi....
Davut güloğlunun şarkısındaki gibi anam ıstanbul karanlıııık kapalı ,yağmurlu rehavetli bir hava...Evin içinde düzenlemem gereken işlerim var aslında amma velakin popoyu kaldıracak güç yok valla hiç canım istemiyo bugün..
Her sabah 6 da kalkarım 8.30 da ev boşalır,dön dön dur bitmiyo ne nankör bu evişi yaa..Çalışan kadınlara özeniyorum bazen,giyinip süslenip çıkıyolar..
Çoooook öpyrm sizleri bitanemopuyorumnanaktan Bego kaçar....

rüya selam canım
yok bitanem ben katılmadım kızlardanda bişey söyleyen olmadı bana nerdeki çekiliş topikde yapmadık biz bu sene.
begom canım aman sus şeker deşme yaramııı(
valla bende hiç sevmiyorum bu ev karuluğunu sorma((
ne bitiyor ne yaptığın görünüyor nankörlük diz boyu valla.gerçi eşimde kızlarda dağınık değildir ama yinede sinir bozuyor ev işi
az önce süpürdüm silmeden sizlere bakayım dedim kahve saatim geldi içeyimde silerim.yemeğide hallettim başkada işim yok kız okuldan gelsin uyutacağım ikisinide kafa dinlerim bende azcık:)))
nrs canım günaydın sanada
sağolasın güzel dileğin ve paylaşımın için bitanem
hadi kolay gelsin kahvemi içeyimde kalan işide halledeyim
opuyorumnanaktan sizleri canlarım kib kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…