- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #32.221
Kamile'cim sobanın da tadı başka dimi..Yakın olsam gelirdim üstünde bana ekmek kızartırdın bee..birde o çaydanlığı koydunmu ''TISS'' eder ya üstünde kaynar ses çıkarır ...OOF...en büyük keyif inanki..1o sene önce benimde eski evim sobalıydı..üzerine patates bile koyardık,o kadar güzel olurki yapmadıysan yap derim..çocuklara kumpir işte..günaydınn kolay gelsinnn minikcimmm
ben tembellik yapacağım bugünn
dün akşam üzeri burnumdan geldi baca çekmedi salon duman is hepsi karıştı kızkardeşimle açmaya
çalıştık ama yapamadık bacaya taş gibi birşey girmişş yapamadık allahtan kızların odasında soba vardı eşim gelene kadar kızların odasına sığındıkk
evet canım biraz zahmetli olsada tadı başka,gel şekercim guzinem var pates,yemek pasta, kek,biber,soğan ne istersen içine koyar pişiririz üzerinden çayımda eksik olmazz kaydirigubbakcemile5Kamile'cim sobanın da tadı başka dimi..Yakın olsam gelirdim üstünde bana ekmek kızartırdın bee..birde o çaydanlığı koydunmu ''TISS'' eder ya üstünde kaynar ses çıkarır ...OOF...en büyük keyif inanki..1o sene önce benimde eski evim sobalıydı..üzerine patates bile koyardık,o kadar güzel olurki yapmadıysan yap derim..çocuklara kumpir işte..
öpyrm canım seni
evet topiğimiz diye demiyorum ama çatlak matlak ama yüreği güzel bir dünya arkadaş var burda:)))
belaparatoneri sulu göz falan çoktur ama özünde iyidirler bakma.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
daş gitti birilerine ama :))))))))))))))
Kamile'cim,Minik kuşum,Rüyanaz canlarım çok teşekkür ederim Allah razı olsun.....Gününüz hayırlı bereketli olsun inşaallah bacılarım...Yeni geldim doktor'dan kızı okula bırakdım kahvaltı sofram duruyodu oturdum açtım leptabımı'da...özlüyorum sizleri inanın...çok yakınlarım gibi oldunuz...Keşke yakın çevrelerde olsakda gelseniz bana kahvaltıya..beraber yapardık ne güzel olurdu.....Mantar hapı ilacı ve kremi verdi doktor hnm..hiç beğenmedim doktoru ama.İlk gitdim yakın diye bu hastaneye ama yani yok yok pişman da oldum.Bir daha uzak muzak bildiğinden şaşmıycan anam...
Okulun havuzuna girmişdi benim meleğim, yüzme dersi bayram öncesiydi..Antibiyotik yakın zamanda içmedi be Rüyanaz'cım..29 ekim de hastalanmıştı ozaman kullanmıştık..ne biliyim o zamandan bu zamana kadar..?Büyük etken havuz gibi görünüyo şimdilik..hapını içirdim okula girmeden inşaallah rahat eder dün ağladı içlerimi eritdi..Derler ya itler köpekler ana baba olmasın..oğlanın dişlerinde problem vardı onada aparat takıldı 2 gün önce,zor yemek yiyiyo ee iştahlı çocuk rahat yiyemeyincede ağlıyo yavrum..takması zorunlu..elimden bişey gelmiyo...oof off..
Hoşçakalın canlarım sizler iyi olun...melekleriniz iyi olsun.Allah altından kalkamayacağımız yükler vermesin inşaallah...kocamaaaan öpyrmopuyorumnanaktan
Sağol canım çok haklısın elimde olsa hepsini alırım almazmıyım hiç..bugün gözümün yaşı kurumadı..mafoldumben sanada hayırlı gecelergeçmiş olsun canım anne olmak zor,onların ağrısını alabilsek biz anneler çekeriz.iyi gecelera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?