Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bende sizleri özlüyorum canım face boşverin siz buraya gelinkaydirigubbakcemile3
ben orayada girsem bütün iş güç hepsi kalır canım valla şimdi bile zor yetiştiriyorum işleri:kedi:
bende seni muckssssssssssa.s.a.s.a.s.a.s.

merhaba hanımlar nasılsınız
begocum haklısın canım yap yap bitmiyo şu ev işi.benim küçük cadı çok dağıtıyo sağı soluhiç temiz kalmıyo evim
artık yapmak bile istemiyorum mafoldumbendışarda çalışsak bundan iyi:1closedeyes:

minigim çekiliş yapıldı ama tekrardan katılmak isteyenlere yeniden yapılcak sanıorsam katılmak istersen songül ablaya ulaş cnm...ben katıldım ne alsam die düşünüyorum şimdi yaaa..

Naber canlar nasılsınız?..Bu saatde girmem ya pek fazla kalamam da yine ama, canım gitdi bi bakıyım sohbete dedim...Cumaları bir ders erken üçbuçukda çıkıyolar benim oğlanla meleğimin biri...Ooof of oğlumun ağzından pek rahatı yok diş teli aperat takıldı ya,zorlanıyo yemek yerken..Meleğim iyi şükür..Birini düzeltirken öteki çıkıyo anneye üzüntü..
Cumaları erken geliyolar dedim ya ikindi çayı hazırlıyorum onlara..Pizza yaptım yediler.Tavuk göğsü çırptım atdım çukulata soslu dolaba.Oğlum rahat yesin diye yumuşak yaa... Miniğim aklıma gelmişken ıspanaklı kek tarifini bi yaz bana zahmet olmazsa canım.İnt den bulurum ama denenmiş tarifler daha güven verir bana..sen yaz yaz yarın yapıyım ben aşkım...
çoook öpuyorum canlar hayırlı akşamlarınız olsun kolay gelsinopuyorumnanaktan

iyi akşamlarrr şekerr nasılsınızz,
elektrikler gidip geliyorr yağmurlar başladıya artık eksik olmazz
begocum denenmiş tarifler istersen sitenin yemek pasta bölümü var orada arkadaşlar deneyince yazıyorlarrr ben yaptıklarımdan hiç pişman olmadım başka tariflere ihtiyacın olursa mutlaka bir uğra

iyi akşamlar canlarım benim
rüyam anladım canım hadi bakalım ne alacağını düşün kara kara şimdi:)
begom canım geçmiş olsun bitanem benim allah yardımcın olsun canım yaaa
hastalanınca daha zor oluyor anneye hele birde yeme içme sorunu yaşayınca
inşaallah dişleri çabuk düzelirde kurtulursunuz canım benim
ok canım yazayım akşam bitanem yemekten sonra tarifi ok:)
şimdiden afiyet olsun canım
kamilem bebemmmm senden naber bebekim
aaaaaa bak iyi demedin şimdi yaaa
kim kesiyomuş söyle gelem bebekim halledelim topikçek.:)))
sen lazımsın bize daha annemmmmmmmmm

iyiakşamlar şekerler :)
hayırlı akşamlar sanada canıım..ırem kuzum nasıl?..Tam sevilmelik zamanı onun ne tatlıdır kimbilir?...Ben çocukları evire çevire severim..poposuna poposuna...
Kızkardeşimin bebişi oğluşumuz da 8 aylık oldu bahsetmiştim yaa..O mutfağa gitsin sıka sıka seviyorum nası hoşuna gidiyo kıkır kıkır....annenin de içi gidiyor zavallım.Kurt'a kuzu kaptırmış gibi kaydirigubbakcemile3
ıyi bak canım ıreme öpyrm siziii opuyorumnanaktan
Kamile elektriklerin gitmesi kötü ama ben burda kesildiği zaman seviniyorum inanki canım..ailece biraraya toplanıyoruz bari,öbürtürlü herkes ayrı ..bangır bangır tv sesi..
Dert etme hoş yanlarını düşün mutluluk yarat canım..sositososito
Tarif bölümü için sağol canım bakarım orayada inşaallah.
Mihriban muharrem ayı oruçları geliyo hazırlancaz canım benim öpyrm.
Miniğim sağol bitanem..yarın yapıyım evden çıkmıycaz sanırım..Türkiyede yaşanan olaylar ve gelişmelerden sonra AVM lere gitmeye korkuyo insan..Yoksa çocukların yarın sinema planı vardı..yatdı maalesef..kalabalık yerlere sokulmamak gerek haftasonu..
O yüzden yarın bego yine mutfakdakaydirigubbakcemile2 dönecek de dönecek
çoook öpyr sizler canlar........opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bego canım tarifi akşam yazacaktım işimiz çıktı biyere gitmek zorunda kaldık kusura bakma şimdi veriyorum ok canım.
MALZEMELER:
2 yumurta
1.5su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
2 bardak un
1 paket kabartma tozu
yarım bardak ıspanak
ÜZERı ıÇıN:
1paket krem şanti
1 su bardağı soğuk süt
YAPILIŞI:
ıspanakları yıka 5 dk haşla,robotta çek(haşladıkdan sonra elinle sık suyunu ben öyle yapıyorum)
krem şantiyi hazırla kek olana kadar dolapta beklet
yumurta ve şekeri 4 5 dk çırp sonra içine yağ,vanilya,kabartma tozu,ıspanak ve unu ekle karıştır
tepsiye dök 180derecede 30 35 dk pişir(fırınına görede değişiyor kendi ayarında kürdanla içinin piştiğine bakıp çıkarabilirsin canım)
(ben parta görünümü olsun diye soğuyan keki ortadan ikiye kesiyorum ortasınada krem şanti ekliyorum böyle denemek istersen 2 paket krem şanti kullanabilirsin
normal üstünü sadece süslemek istersen 1 paker krem şanti yeterli canım.içine krem şanti koymayım diyorsan kekin kıyılarından kes üstünü süslemek için
ama keki ikiye keseceksen kestiğindeki kırıntıları bir kaba al üstünü süslemek için ayır)
kendi tarifime göre devam edeyim ben istersen;
pişek keki soğuyunca ortadan kesiyorum kırıntılarını bir kaba alıyorum
içine hazırladığım 1 kap krem şantiyi sürüyorum keki üstüne kapatıp diğer krem şantisinide üzerine sürdükden sonra kırıntılarla süslüyorum hatta üstüne narda hem güzel hemde lezzetli oluyor
meyveylede süsleye bilirsin.
afiyet olsun canımmmmm

günaydınlarrrrrrrrrr
güzel bir hafta sonu diliyorum canlarım herkese
meleklerimi vede sizleri çok çok opuyorumnanaktan
kızlar çooooooooookkk acıkmışlar ben kaçarrrrrrrrrrrr

miniğim maşallah marifetli hatunsun ıspanaklı kekmiş havuçlu kekmiş hiç uğraşamam böyle şeylerle ben hamur işlerinde pek becerikli sayılmam :kedi:gerçi benim cadılarda yemezler benimde tatlıyla pek aram yok öylede olunca hiç yormuyorum kendimikaydirigubbakcemile3
ama miniğim yemek yapmayı sevmediğin halde maşallah elinden herşey geliyo canımyerimsenibenbirde yemek yapmayı sevsen ne olurdu acabakaydirigubbakcemile3

tşkr ederiz bego teyzesiii...
evet büyüdü
ele avuca gelio artık ama ben sıktıramıyorm :)
anne yüreğiii anlarsın :)
sizin bebişide kocaman maş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…