Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

yaşasıııın mesaj yazdım:))))
nunuğum topiğimizde hamile kalmadı hadi bakalım sıra sende galiba...hayırlısı olsun canım keşke test yapsaydın merak ettim şimdikaydirigubbakcemile2
neyse kızlar ben geldin gidiyorum oğlan ağlıyor...hepinizi öptümopuyorumnanaktan

selamlar kızlar...günlerdir geliyorum yazdıklarınızı okuyabiliyorum sadece ben mesaj yazıp gönderirken sürekli site gidiyor...şimdide yazıyorum bakalım gidicek mi:1no2:

hg canim ben sana gel derimde sorun cikarmi hic bak yazdigin okunuyo opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canim yaptim test gecen hafta ama cikmadi bisey ondanda rahat davraniyorum
belirti falanda yok arkadasta belki ayni olmaz belki dedi ama dr gitmek en iyisi dedim hayirlsi olsun canim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan benim icin isir öp kokla yakisikliyi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hadi bakalım şekerler bende kaçtım naz uyandı gelmiş ben kalktım diye accık şunu mıncıklayım
muckk herkesi kib kolay gelsin sizlerede canlarım
opuyorumnanaktan sizleri vede bebişlerimizi

selam kızlar ben ancak gelebildim .yaklaşık 40 saatten fazla uyanığım gece efeciğin çok ateşi vardı.bişey döküyor sandım .sevgili dr gece yarımda uyandırdım .olabilir dedi .yakında bir hastanede dr görmesi gerek dedi.sabahta savaş aramış yarıma randevu vermiş .ben erenköydeyim drmuz bakırköyde malum köprü trafiği ist trafiği saat 10 yola çıktık .üritikermidir nedir onlardan çıkmış ilacını verdi.başka bişey bulamadı.ama hala kusuyor ishal ve ateşi çıkıyor.garibim bugün ağzına zorlan içirdiğim tarhanayıda çıkardı. 100 gram alsın 500 gram versin .14 800 olmuş .zayıflamış kuzum galiba benimle yarışıyor sıpa :))))))

sevalcim meşgul hatun oldun seni bulan cennettlik
nunuk hadi bakem teyzoş oluyoruz desene :))))
minikim canımm pek hamaratsın doğrusu karga şey etmeden bütün iş bitmiş.bravo sana benim e
belinay sanada bulaştırdım sanırım uğursuzluğumu :)))))
kamilem sende iyileşmişsindir artık
ay beynim durdu kızlar hepinizi toptan öpüyorum kaça bilirsem gelirim .sızmazsamda gelirim :))))))))

iyi akşamlarrrrrrr
nunukkk hayırlı olsunnn kuzummmmmm allah tamamına erdirsin bir nefeste kurtarsınnnn :)))))))

mentalistim efeme geçmiş olsun ürtiker olmuş kuzu allah şifa versinnn

belinay dünürümmmmm öptüm seni
kamile ne çok geziyon yaaaaaaaaaaaaaaaa

mihriban accık kendine bak insanın ruhuna iyi geliyo inan
buna

görüşmek üzereeeeee mucuksssssssssssssssssssss

yarın ayın 19 u
bundan tam 4 yıl önce minicik bir kız dünyaya geldi
dünyaya haykırrırcasına ağlayarak teşrif eden bu minik kuzu
büyüdü ve yarın tam 4 yaşına giricekkk
4 yıldır onunla çok şeyler yaşadım kah sevinçten
kah üzüntüden göz yaşı döktümm
ama iyiki seni dünyaya getirmişimmmmm
allah hiç bir zaman sana kötü yazmasın
kötü insanlalrla karşlaştırmasınnn
gülen yüzün hiç solmasınnnnnnn
iyi seni dünyaya getirmişim
iyiki ablanla tattığım anneliği
seninle bir kez daha perçinlemişimm
iyiki benim minik kuşum olmuşsunnnnnn
iyiki doğdun şevvalimmmmmmmmm

canım benim geçmiş olsun efeme bitanem
inşaallah en kısa zamanda iyileşir
zayıflamış yine yaa
hastalıkda biraz daha azaltır sonra toplar inşaallah kendini bitanem benim
opuyorumnanaktan efeciğimiiiii

oyyyyyyyyy kuzum benim yaaaaaaa
annesi nede güzel dile getirmiş meleğime olan duygularını
nice senelere inşaallah canım benim sağlık sıhhat mutluluk bir ömür boyu yakasını bırakmasın inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

herkese iyi akşamlar canlarım
güzel bir akşam diliyorum herkeslere
sizleri opuyorumnanaktan
bugün yorucu olmasada can sıkıcı bir gündü ve biraz kırgınlık var üzerimde ıhlamur yaptım ailecek içerek kızlarla sohbet edelim biraz
akşam 6 da uyandılar bugün geç yatarlar sanırım 10u bulur yatmaları
herkese muckkkkkk kib kolay gelsin

iyiki doğdun şevvalllllllllllllllllllllllllllllll nice mutlu senelereeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol canım benim :)))))

sorma canım akşam çorba yaptım köfteli onu severek içti.
allahtan çıkarmadı.içim rahatladı vallahi
bende yemeğini yedirdikten sonra odamda haberlere bakarken yarım saat sızmış kalmışım bir kalktım zangır zangır titriyorum.gene ateşim çıkmış 2 lokma bişeyler yedim .
ilacımı içtim uzandım biraz şimdi bir duş aldım .kendime geliyim diye aıcık açıldım doğrusu birazdan bir sade kahve içerim zıpkın gibi olurum inşallah dr efeye bir vitamin verdi mantar baygındı 1 kaşık aldı 1 saat sonra bülbül gibi şakımıya kudurmaya başladı.aman iyi olsunlarda başka bişey istemem .ortalık süt liman bu arada etrafımda endişeli insanlar hayat beni şaşırtmaya devam ediyor canım :)sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

geçmiş olsun canım benim,şimdi daha iyi olduğuna sevindim efenin...bu arada sen ne zaman erenköye gittin bizim niye haberimiz olmadıCADIARZU

ne kadar güzel yazmışsın canım yaaa...
gelinimin doğum günü kutlu olsun dünürümyerimseniben
şevvalimi öp benim içinŞeniz

teşekkür ederiz teyzeleri ve elif ve naz hepinize şevval tek tek teşekkür ediyo hepinizi çok çok öpüyorrrr yarın görüşmek üzereeee

ben mi ekimde taşındım canım :)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İyi akşamlar canlarım...yaaa deminden beri sinir oldum,çok ağır gidiyo pc çıkcakdım nerdeyse artık..Miniğim sana neler olmuş gene öyle,bir sürü iş hiç yokdan yere uğraş dur demi..O damacanayı alıp adamın kafasına geçirseydin kızkötükedihüsoÖnce suyu sonra kendinimi pakladın canım,al bendende o kadar..Ev işleri biter bitmez duşa sonra eşofmanlarımı giyip biraz süsledim kendimi:CüvCüv:
Mihribanın dediği gibi yapılan ev temizliği birde tutulsa nerdeee..Ama mihroşum sen salma kendini,onlar eninde sonunda büyücekler,sen bi bakıcaksın gençlik gitmiş, içinde ukde kalmasın herşeye yetiş..
Şevvalciğimin doğum günü kutlu olsun annesiii çok öpyrm onuopuyorumnanaktan
Benim büyük kızımında 29 u..aynı gün benim evlilikyıldönümüm ayrıca canım,çok titiz çalıştımm:roflol:
Mentalist canım Efe ye çok geçmiş olsun,ilaçları toparlar onu üzülme..
Nunukcum hadi hayırlısı güzel haberler duyarız inşaallah yaa.ay ne güzel olurbir bebişşş..Kamilecim sende gezmelere gitmişin..eferin eferin,yarında sıra bende:lepi:Belinaycım bebişler yemek vakdi rahat vermezlerdi,şimdi topikdede vermiyolar demiyerimsenibenöp onuopuyorumnanaktan mis kokar şimdi o be ..
Rüyanaz yorgun düşdü heralde gelmemiş..hepinizi çoooooooook öpyrm kızlar k.i.b

iyi gecelerr
beğocumm işin sırrını ver bir ara diyeceğim ama geçti artıkkk:))))))
sinemcimmm geçmiş olsun canımmm efemizeee acil şifalarrr kendinede hiç dikkat etmiyorsun bu aradaaaaaa....
sevvalcim aşkolsun tatlımmm kırk yılda bir gezmeye gittimm:)))))))))
bu arada ne güzel anlatmışsın duygularınııı duygulandımmmm........
bu arada betül yok songünlerdeee nerelerde acabaaa ????
görüşmek üzere öpüldünüzzzz

şevvalime yaşamı boyunca mutlu vede sağlıklı yıllar diliyorum nice mutlu senelere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…