Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

.............................................................................................

Son düzenleme:
günaydın şekerlerim nasılsınız öncelikle sevalcigimin doğum gününü kutluyorum nice yllara canım sevdiklerinle beraber...valla dün temizlik yemek akşamda misafirler geç gitti girmeye vaktim olmadı kızlar...

neredesiniz şekerlerrrrrrr?
kimseler yok bugün
rüyam dinlen kendine gel yorgunluğunu at bari epey yoruldun canım
hadi iyi dinlenmeler sana da şekerciğim
herkese güzel bir öğleden sonra diliyorum elif gelmeden azcık uzanmak istiyorum hava yağmurlu kapalı nazında uykusu geldi
byee herkese

merhaba hanımlar...nasılsınız şekerler
bugün pek giren olmamış nerdesiniz söyleyin bakalımkaydirigubbakcemile3
şevvalciğin doğum günü kutlu olsun nice senelere inş.
mentalist oğluna geçmiş olsun canım...şimdi nasıl umarım düzelmiştir
herkesi öpüyorum byyyyyyyyyyyyyyyyyyya.s.a.s.

selam ben geldimmmmmmmmm kimin dogum günü sevvalinmi dogum günü dogum günün kutlu olsun sevvalcimm nice yillara
haftayada benim prensesimin dogum günü carsamba günü cumartesi parti yapcam evde degil ama :)))) herkes davetlimdir

iyi günlerr şekerlerrrr,nasılsınızzz
bugün anca girebildim işlerim vardı yeni oturdumm:)))
sizler neler yaptınız bakalımmm

prensesinin doğum gününü şimdiden kutluyorum canıma.s.a.s.
hemen davetine uçup geliyorum nunuğumkaydirigubbakcemile3

iyi günlerr şekerlerrrr,nasılsınızzz
bugün anca girebildim işlerim vardı yeni oturdumm:)))
sizler neler yaptınız bakalımmm

bende kaç saattir kk deyim canım
bütün işim duruyo daha kalkıp yapacamkafamçokkarıştı
sabahda geç uyandım.bugün iyice tembellik yaptım anlıyacağınbilmiyorumkismile
sen nasılsın meleklerin nasıllar canım

iyiyiz çok şükür canımmm,hergün yap nereye kadar dinlen azcık biraz canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5,
görünürde yapılan net bir iş yok ama yorgunummohaoldumsmileohaoldumsmile
meleklerim nasıll seni ve onları öptüm canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbayanssulusmilebayanssulusmile
doğum günü kutlu olsun melisamızınn şimdiden nice yaşlaraaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bizde iyiyiz canım sağol:1hug:
dinlendim sayılır zaten canım artık kalksam iyi olacakkaydirigubbakcemile3
bende şimdi ortalığı toplayıp yemek yapacam
görüşürüz şeker bende sizi öptüma.s.a.s.

prensesinin doğum gününü şimdiden kutluyorum canıma.s.a.s.
hemen davetine uçup geliyorum nunuğumkaydirigubbakcemile3

tesekkür edriz canlarimmm melisa yazdirmiyo sonra gelirim öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

herkese selam canlarım
kızları yemekten sonra uyutmadım alışverişe gittik ordan geldik donarakuykumuz geldi dediler yattılar ısınsınlar biraz bende bir kayfe yapayım kendime geleyim ellerim dondu nasıl bir ayaz anlatamam
yağıyor duruyor arada yağmur ama kar falan yok
hadi ısınayımda gelirim yine kısmetse
bu arada mihribanımmmmmmmm bize baka baka sende karardın ayol pcden kalkamaz olmuşsun:))))hayırlı olsunnnn
nunukummmmm senide aşağıda gördüm nabersin şekerrrr
muckkk sizleri yafruşlarrrr byeeeeeee

bende bu hatun nerde diyordum ohaoldumsmileohaoldumsmile

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür edeim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende bu hatun nerde diyordum ohaoldumsmileohaoldumsmile

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür edeim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kendimi alışverişe verdim canım
:roflol::roflol::roflol:
sadece ülke ekonomisi canlansın diye kendim için bişey istiyorsam ne olambilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

burdayim tatlim burda ahncikta yani sbasinsndayim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…