- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.281
selam ben geldimmmmmmmmm kimin dogum günü sevvalinmi dogum günü dogum günün kutlu olsun sevvalcimm nice yillara
haftayada benim prensesimin dogum günü carsamba günü cumartesi parti yapcam evde degil ama :)))) herkes davetlimdir
iyi günlerr şekerlerrrr,nasılsınızzz
bugün anca girebildim işlerim vardı yeni oturdumm:)))
sizler neler yaptınız bakalımmm
iyiyiz çok şükür canımmm,hergün yap nereye kadar dinlen azcık biraz canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5,bende kaç saattir kk deyim canım
bütün işim duruyo daha kalkıp yapacamkafamçokkarıştı
sabahda geç uyandım.bugün iyice tembellik yaptım anlıyacağınbilmiyorumkismile
sen nasılsın meleklerin nasıllar canım
doğum günü kutlu olsun melisamızınn şimdiden nice yaşlaraaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam ben geldimmmmmmmmm kimin dogum günü sevvalinmi dogum günü dogum günün kutlu olsun sevvalcimm nice yillara
haftayada benim prensesimin dogum günü carsamba günü cumartesi parti yapcam evde degil ama :)))) herkes davetlimdir
yok tatlım niye kaçayımmbilmiyorumkismileeşim evde ona laf yetiştiriyorum bir yandan:sinifsinif::sinifsinif:nerdesiniz şekerler
görüntü var ses yokkaydirigubbakcemile3beni görünce kaçıyomusunuz yoksabilmiyorumkismile
iyiyiz çok şükür canımmm,hergün yap nereye kadar dinlen azcık biraz canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5,
görünürde yapılan net bir iş yok ama yorgunummohaoldumsmileohaoldumsmile
meleklerim nasıll seni ve onları öptüm canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbayanssulusmilebayanssulusmile
doğum günü kutlu olsun melisamızınn şimdiden nice yaşlaraaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok tatlım niye kaçayımmbilmiyorumkismileeşim evde ona laf yetiştiriyorum bir yandan:sinifsinif::sinifsinif:
prensesinin doğum gününü şimdiden kutluyorum canıma.s.a.s.
hemen davetine uçup geliyorum nunuğumkaydirigubbakcemile3
iyiyiz çok şükür canımmm,hergün yap nereye kadar dinlen azcık biraz canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5,
görünürde yapılan net bir iş yok ama yorgunummohaoldumsmileohaoldumsmile
meleklerim nasıll seni ve onları öptüm canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbayanssulusmilebayanssulusmile
doğum günü kutlu olsun melisamızınn şimdiden nice yaşlaraaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkese selam canlarım
kızları yemekten sonra uyutmadım alışverişe gittik ordan geldik donarakuykumuz geldi dediler yattılar ısınsınlar biraz bende bir kayfe yapayım kendime geleyim ellerim dondu nasıl bir ayaz anlatamam
yağıyor duruyor arada yağmur ama kar falan yok
hadi ısınayımda gelirim yine kısmetse
bu arada mihribanımmmmmmmm bize baka baka sende karardın ayol pcden kalkamaz olmuşsun:))))hayırlı olsunnnn
nunukummmmm senide aşağıda gördüm nabersin şekerrrr
muckkk sizleri yafruşlarrrr byeeeeeee
bende bu hatun nerde diyordum ohaoldumsmileohaoldumsmile
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür edeim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkese selam canlarım
kızları yemekten sonra uyutmadım alışverişe gittik ordan geldik donarakuykumuz geldi dediler yattılar ısınsınlar biraz bende bir kayfe yapayım kendime geleyim ellerim dondu nasıl bir ayaz anlatamam
yağıyor duruyor arada yağmur ama kar falan yok
hadi ısınayımda gelirim yine kısmetse
bu arada mihribanımmmmmmmm bize baka baka sende karardın ayol pcden kalkamaz olmuşsun:))))hayırlı olsunnnn
nunukummmmm senide aşağıda gördüm nabersin şekerrrr
muckkk sizleri yafruşlarrrr byeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?