Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kendimi alışverişe verdim canım
:roflol::roflol::roflol:
sadece ülke ekonomisi canlansın diye kendim için bişey istiyorsam ne olambilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

al canim al bende geeyim beraber alalim daha iyi olur daha cabuk canlanir ekonomi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

slm hanımlar nasılsınız bende yenı doktordan geldım sancılarım baslamıs onumuzdekı 1 hafta ıcınde beklenıyo bakalım heyecan sardı benı
kızımda hıc durmuyo sankı hıssedıyo bıldıgı ne kadar ezıyet varsa bana yaıyor

aaaaaaaaaaaa hamilemisin sen bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

burdayim tatlim burda ahncikta yani sbasinsndayim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

af buyur nerdesinnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:

al canim al bende geeyim beraber alalim daha iyi olur daha cabuk canlanir ekonomi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hee valla ekonomiyi canlandıracak kendimi toparlayacam diye adamın cebi deliyom habire bakalım ne zaman dur diyecek:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay hadi bakalım canım hayırlısı bitanem yaaaaaaaaa
ay canım yaaa desene kıskanıyor allah kolaylık versin canım benim
ne diyim sabır biraz çektirir sonra mecbur kabullenecek
ama sanada epey zorluk çıkaracak sabrını sınayarak

aaaaaaaaaaaa hamilemisin sen bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

:roflol::roflol::roflol::roflol:nunuk varya bir konuşuyon pir konuşuyon öldürüyon beni
kısım hamileliğimi kaldı kadın doğurmak üzere
ilahiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

herkese iyi akşamlar canlarım benimmmmmmmm
akşamınız güzel olsun inşaallah canlarım benim
kızlar daha yeni uyandı ay artık kaçta uyurlar allah bilir muckkk herkesi şekerciklerimmmmmmm
görüşmek üzere canlarım benim

kendimi alışverişe verdim canım
sadece ülke ekonomisi canlansın diye kendim için bişey istiyorsam ne olambilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

hay ülke ekonomisine dün bende bayağı canlandırdım tıp ekonomisini ama :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

varya sen beni çok güldürüyorsun allahta seni güldürsün zigotunuda :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
o sektörü çok kullanmıyoruz biz canım
senede bir iki ancak
ben bu ara züccaciye sektörü dardaymış orayı camlandırıyom:roflol::roflol::roflol::roflol:
bardak çanak baharatlık çerçeve ne ararsan dolduruyom:roflol::roflol::roflol:

beni o sektörden uzak tutuyorlarözellikle bide parfüm saat ve deterjan bunların resmen manyağıyım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ben şu aralar ençok tekeli canlandırıyorum kahrmdan oda zam yaptı kadersizim işte görüyorsun herşey bana karşı:roflol::roflol:

slm kızlar iyi akşamlar rüyanaz okuldan gelince bi uyumuşuz valla 6 da kalktık ...dünden hazırlıgım vardı eşimde nöbetçi arkadaşları çagırdım yedik içtik oykey oynadık şimdi gönderdim size bakim dedim...

Tatlı rüyalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrboshayallersmile
Ben gece vardiyası....bu saatde kimi bulacaksambilmiyorumkismile
İstanbul karlar içinde kıslar ,tabii sabaha erimezse..Burası İSTANBULL
Yarın çocuklar okula gitmiycekler,zaten saat yarımdı yatdılar,sabahda uyku keyfi yaparız artık 11 lere kadar...
öpyrm hepiniziopuyorumnanaktan:a015:

günaydınlar herkese güzellerimmmmmm
gününüz aydın olsun inşaallahhhhh
bugün yemek derdim var birde ortalık toplanacak oyuncaklar yine sinirime dokunuyor onların eskılerını atıp yenılerıde kaldıracagım oynadıkları falan yok zaten
ıslanan halım kurumuş baya kalorifere serince onu toparlayım silip evi yerleştireyim
kendime iş cıkarıyorum sürekli bakalım dersleri kim calısacaksa
kafa dağıtmaya calısıyorum yoksa birilerinin kafası dağılacak:))))))
herkese güzel bir gün olsun inşaallah şekerlerrr
meleklerimide opuyorumnanaktannnnnn

gunaydın hanımlar herkes nasıl ıyımı
bende kızımı okula gonderdım
camasırları makıneye attım
kahvaltımı hazırladım bılgısayar basında kahvaltımı etcem sonrada hafıften yavas yavas temızlık etcem
gorusmek uzere tekrar by

kamilem günaydın canım
ayşem canım sanada günaydınlar kolay gelsin şekerciğimmmmm
nasılsın?bebek ne durumda gelmesi yakınmıdır
ne haldesin?
bende yemeği yaptım ortalığı topladım bugün yarın rahatım pazarım var yarına bir tek
eşimin işleride yoğun ve bu hafta sonu çalışmak zorunda malesef elifinde tatili başlıyor napacağız bakalım

saol cnm ewet yakın galıba dun nstye gırdım 12 dakıkada bır gelen sancılarım gozukuyo ama oyle cok sıddetlı degıl yanı onumuzdekı 1 hafta yada 10 gun ıcınde beklenıyo hayırlısı bakalım beklıyoruz bebeısımızı,en cokta kızım heyecanlanıyo
dun kontrole gıttık 10 kere sordu belkı 'anne sımdı doktor kardesımı mı cıkaracak 'dıyee
afacan ya kardesı cıksında bakıcaz acaba ne corap orucek kafama:lepi:

hadi bakalım hayırlısı canım benim
inşaallah bir çorap örmeden kurtarırsın alışır kardeşine
benim kızım kendi istedi kardeşi kendi buldu çokda memnum valla
allaha şükürler olsun
bazen naza kızdığımda hemen ablalık yapıp o daha küçük aklı erse yaparmı anne diyo atlıyo hemen ablalık içgüdüsüyle:))
halbuki kendi dayak yedi diye kızıyordum ben kardeşine
hem dayak yiyor hemde kıyamıyor kardeşine
bende dedim artık karışmıyorum bacıların arasına ne haliniz varsa görün diyorum:)))))))

günaydın şekerlerim......

günaydın sanada canım
okeyci karuuuuu:roflol::roflol::roflol:

kimsecikler yok bugün(
herkesler nerde bakayımmmm
vakitmi geçmiyo işim yok ondanmıdır nedir canım sıkılıyor dolanıp duruyorum kendime iş çıkarıyorum
kızları yatırınca bugün program yapıp ders başı yapayım artık
kendimi bir toparlamam lazım
gideyimde kendime accık daha oyalanacak bişeyler bulayım gelirim yine şekerciklerim
kib herkese kolaylıklar diliyorum
meleklerimizide opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnn tembel melek anneleri ne zaman gelsem kimsecikler yok neyse kalaydan sonra hepinize güzel bir gün diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…