- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.301
kendimi alışverişe verdim canım
:roflol::roflol::roflol:
sadece ülke ekonomisi canlansın diye kendim için bişey istiyorsam ne olambilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
slm hanımlar nasılsınız bende yenı doktordan geldım sancılarım baslamıs onumuzdekı 1 hafta ıcınde beklenıyo bakalım heyecan sardı benı
kızımda hıc durmuyo sankı hıssedıyo bıldıgı ne kadar ezıyet varsa bana yaıyor
burdayim tatlim burda ahncikta yani sbasinsndayim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
al canim al bende geeyim beraber alalim daha iyi olur daha cabuk canlanir ekonomi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
slm hanımlar nasılsınız bende yenı doktordan geldım sancılarım baslamıs onumuzdekı 1 hafta ıcınde beklenıyo bakalım heyecan sardı benı
kızımda hıc durmuyo sankı hıssedıyo bıldıgı ne kadar ezıyet varsa bana yaıyor
aaaaaaaaaaaa hamilemisin sen bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
kendimi alışverişe verdim canım
sadece ülke ekonomisi canlansın diye kendim için bişey istiyorsam ne olambilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
aaaaaaaaaaaa hamilemisin sen bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
hay ülke ekonomisine dün bende bayağı canlandırdım tıp ekonomisini ama :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
varya sen beni çok güldürüyorsun allahta seni güldürsün zigotunuda :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
o sektörü çok kullanmıyoruz biz canım
senede bir iki ancak
ben bu ara züccaciye sektörü dardaymış orayı camlandırıyom:roflol::roflol::roflol::roflol:
bardak çanak baharatlık çerçeve ne ararsan dolduruyom:roflol::roflol::roflol:
kamilem günaydın canım
ayşem canım sanada günaydınlar kolay gelsin şekerciğimmmmm
nasılsın?bebek ne durumda gelmesi yakınmıdır
ne haldesin?
bende yemeği yaptım ortalığı topladım bugün yarın rahatım pazarım var yarına bir tek
eşimin işleride yoğun ve bu hafta sonu çalışmak zorunda malesef elifinde tatili başlıyor napacağız bakalım
saol cnm ewet yakın galıba dun nstye gırdım 12 dakıkada bır gelen sancılarım gozukuyo ama oyle cok sıddetlı degıl yanı onumuzdekı 1 hafta yada 10 gun ıcınde beklenıyo hayırlısı bakalım beklıyoruz bebeısımızı,en cokta kızım heyecanlanıyo
dun kontrole gıttık 10 kere sordu belkı 'anne sımdı doktor kardesımı mı cıkaracak 'dıyee
afacan ya kardesı cıksında bakıcaz acaba ne corap orucek kafama:lepi:
günaydın şekerlerim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?