Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar kızlar...
begümde babasıyla indi kartopu oynamaya ama donmuşlar hemen geldiler.hevesini almış oldu...oğlumda günde 3-4 defa kaka yapan çocuk dünden beridir yapmıyor uyumuyor da ağlayıp duruyor geceye kadar yapmazsa bu gece ayvayı yedimkafamçokkarıştızeytinyağı içirmek dışında bildiğiniz yöntemler varmı fıstıklar :uhm:

canım benim ohh hadi bakalım begümümüzde karın tadına baktı ama bizde yağmaya başladı durdu yere inemedi bile kar kızlarda bekliyor merakla
inşaallah yağarda kar topu oynamaya çıkabiliriz
ay kuzuma kıyamam ben canım yaaaaaaaaaa
canım masaj yap karnına elini kremle karnını ovala bağırsakları hareketleniyor ozaman rahat yapabiliyor
bacaklarından tut hafifce karnına dizlerini bastır oda iyi geliyor nazda yapmıştım çok rahatlatmıştı

sevvalim sağol bitanem valla sorma yaa angaranın kuru ayazını yiyoruz başkada bişey yok kar ne unutacağız ayol yakında
şubat mart kaldı bir yaaaa
kış bitti aha kar yok daha(

kızlar kartopu oynamaya indik kuzularımla akşamda efe uyuduktan sonra savaş beyi kandırdım efeyi uyutup bağdat caddesine ineceğiz .tabi sözünü tutarsa gece bir adet dondurulmuş mentalist isterseniz emrinizdeyim efemeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

bursayada en son böyle şevvalin doğduğu sene yağmıştı bi daha görmedik sadece arada bir sepeledi
şimdi sende mental avrat gibi dersin uludağ burnunun dibi ama oraya parası olan çıkıyobir kase çorba 30 lira zirvede anca parası olan çıkıyo bursada uludağa

ve dün akşam itibariyle jandarma kontrollü salıyorlarmış yukarıya bir sürü araç kayıp kaza yapmış

şişştttt mentollü yarın dondum üşüdüm hastayım dersen döferim seni ona göreeee
hadi sana iyi eğlencelerrr başbaşa gezin accuk eniştemle kaynanatörsüz bi gezme olsun inşallah

Son düzenleme:

şişştttt mentollü yarın dondum üşüdüm hastayım dersen döferim seni ona göreeee
hadi sana iyi eğlencelerrr başbaşa gezin accuk eniştemle kaynanatörsüz bi gezme olsun inşallah

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
donarsada eniştem çözer onu kıs sevvalim bakma hatun hava yapıyo bize :roflol::roflol::roflol:

haydi ben kaçar şekerlerrrrrrrrrr
elif hanım uyanmadı daha gece neresine uyuyacaksa sigaram bitti eşimde gelmedi almaya kızlarlada inemem ayazda kendim gidip gelsem dururlarsa bakayım elifi uyandırayımda
amannn ne sıkıcı bir gündü yaaaaa vallahi daral geldi
herkese iyi akşamlar diliyorum muckkkkkkk sizleri seviyorummmmmmmmmmmmm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
donarsada eniştem çözer onu kıs sevvalim bakma hatun hava yapıyo bize :roflol::roflol::roflol:

o beni çözeceine daha çok dondurur CADIARZUCADIARZUCADIARZU

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
diyosunki ben daha havalıyım yaniiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
azgun karuuuuuuuuuuuuuuu:kedi::kedi:

benim ne havam olacak yafrum ben kendi halinde azgın olmayan uslu bir kızım adamı odadan bile attım .oğlumla yatıyorum sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
diyosunki ben daha havalıyım yaniiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
azgun karuuuuuuuuuuuuuuu:kedi::kedi:

hayırdır her lafımın sonunu azgunluğa bağlıyon
ben ne dedimki şimcikkkk

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

benim ne havam olacak yafrum ben kendi halinde azgın olmayan uslu bir kızım adamı odadan bile attım .oğlumla yatıyorum sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

iyi etmişin oda gidip anasıylan uyusunnnkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

iyi etmişin oda gidip anasıylan uyusunnnkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

gece dolmuş gibi oluyor yatak sezende geliyor kadro tamam savaşta sezenin odasında ikamet ediyor h:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:adiyin ben kaçar efeye yemek yediriyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…