E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #33.501
bende uyuyamadım kendime bir ıhlamur yaptım geldim:)
hoş gelmişsin :):hulya::hulya::hulya::hulya:
selamlar kızlar...
begümde babasıyla indi kartopu oynamaya ama donmuşlar hemen geldiler.hevesini almış oldu...oğlumda günde 3-4 defa kaka yapan çocuk dünden beridir yapmıyor uyumuyor da ağlayıp duruyor geceye kadar yapmazsa bu gece ayvayı yedimkafamçokkarıştızeytinyağı içirmek dışında bildiğiniz yöntemler varmı fıstıklar :uhm:
kızlar kartopu oynamaya indik kuzularımla akşamda efe uyuduktan sonra savaş beyi kandırdım efeyi uyutup bağdat caddesine ineceğiz .tabi sözünü tutarsa gece bir adet dondurulmuş mentalist isterseniz emrinizdeyim efemeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kızlar kartopu oynamaya indik kuzularımla akşamda efe uyuduktan sonra savaş beyi kandırdım efeyi uyutup bağdat caddesine ineceğiz .tabi sözünü tutarsa gece bir adet dondurulmuş mentalist isterseniz emrinizdeyim efemeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bursayada en son böyle şevvalin doğduğu sene yağmıştı bi daha görmedik sadece arada bir sepeledi
şimdi sende mental avrat gibi dersin uludağ burnunun dibi ama oraya parası olan çıkıyobir kase çorba 30 lira zirvede anca parası olan çıkıyo bursada uludağa
ve dün akşam itibariyle jandarma kontrollü salıyorlarmış yukarıya bir sürü araç kayıp kaza yapmış
şişştttt mentollü yarın dondum üşüdüm hastayım dersen döferim seni ona göreeee
hadi sana iyi eğlencelerrr başbaşa gezin accuk eniştemle kaynanatörsüz bi gezme olsun inşallah
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
donarsada eniştem çözer onu kıs sevvalim bakma hatun hava yapıyo bize :roflol::roflol::roflol:
onun havası benim çakmak gazımı bile doldurmazzz pehhhhhhhhhhh
bursayada en son böyle şevvalin doğduğu sene yağmıştı bi daha görmedik sadece arada bir sepeledi
şimdi sende mental avrat gibi dersin uludağ burnunun dibi ama oraya parası olan çıkıyobir kase çorba 30 lira zirvede anca parası olan çıkıyo bursada uludağa
ve dün akşam itibariyle jandarma kontrollü salıyorlarmış yukarıya bir sürü araç kayıp kaza yapmış
donarsada eniştem çözer onu kıs sevvalim bakma hatun hava yapıyo bize :roflol::roflol::roflol:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
diyosunki ben daha havalıyım yaniiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
azgun karuuuuuuuuuuuuuuu:kedi::kedi:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
diyosunki ben daha havalıyım yaniiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
azgun karuuuuuuuuuuuuuuu:kedi::kedi:
benim ne havam olacak yafrum ben kendi halinde azgın olmayan uslu bir kızım adamı odadan bile attım .oğlumla yatıyorum sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
hayırdır her lafımın sonunu azgunluğa bağlıyon
ben ne dedimki şimcikkkk
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
iyi etmişin oda gidip anasıylan uyusunnnkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
o sadece kanun tasarısıydı meclisten geçemedi malesefhayır hani şevaalli halasına gönderdin ya gerisini anlatmıyayım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?