Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi hafta sonları şekerlerrr
bugün tümgün elektrikler kesikti havada kapalıydı sıkıcı birgündü
maşallah ne güzel muhabbet etmişsinizz
sevvalcim geçmiş olsun canım ahh buda kaderimiz maleseff
mentalistcim sen nasıl oldun canımmm

hoş geldin canım
hafif eğik ama düne göre daha iyiyim
bugün iğneden yan çizdim .
azıcık iyi oldum ya hemen ilacı keserim bende bir alemim ya:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:

günaydınnnnnnnnnn buzpisti gibi bir bursa sabahından günaydınlarrrrrrrrrrrr
heryer cam gibi parlıyo ve acayip kayıyo evden asla ve asla çıkmamam lazım yoksa kesin bi yerimi kırarımmmm :)))))))))))))

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
burdada hava soğuk kapalı arada yağmur yağıyo ama kar yok tabii:umursamaz:
şevvalcim dikkat edin kar güzel ama bu don olayı çok tehlikeli gerçekten
herkese güzel birpazar diliyorum ve muckssssssssssopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese iyi pazarlar...
begümle babası yine indiler kartopu oynamaya begüm bu sefer kardan adam yapıcakmış tabii yine donmazsadelikafadulden
miniğim bebeğin karnına o masajı her zaman yapıyorum zaten gazını kolay çıkarabiliyor masaj yapıp bacaklarını kaldırınca ama dün işe yaramadı:1no2:akşam çok ağladı eşimde eczaneden fitil alıp geldi fitili salınca hemen yaptı ama bugün yine aynı karnı ağrıyor ağlayıp duruyor:ecrin_bebek:

iyi pazarlar melek anneleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende 1 saat önce çoluk çocuk kar topu oynadık .adam yapacak kadar kar olmasada idare ediyoruz.ölecekmiyim ne dün gece bu havada yürümek istedim .savaş gideriz dedi ama yan çizer zannettim.neyse efeyi uyuttuktan sonra hadi gidiyormuyuz dediğimde gidiyoruz dedi .şaşkınım hemde çok sezenide aldık gece 10 dan sonra bağdat caddesine indik .keyifliydi.ya adamın kafasına bişey düştü yada soğuk hava çarptı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

herkese selamlarrr kızlarla bizde karsız havada az çıktık oynadık ayaz vardı kaçtık geri naz dondum dedi elleri donmuş yavrumun
yıkadım yatırdım onlarıda sizlere bakayım dedim
belinayım canım yaaa kıyamam ben ona en kısa zamanda düzelir inşaallahhhhh
sevval mentalist mihriban kamilem sizlerede selam canlarım oh hadi bakalım keyifler bol olsun inşaallahhhhhhhh
bende az takılayım nette kib muckkkkkkkkkkk sizlere

nunukum selam bebekim iyidir senden naber?

iyidir bebisimmmm ne olsun melisayla ugrasiyorum yaptigim kekten yedi hemde 3 dilime yakin sonra kendine geldi kosturup duruyo evde :))))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yemek yapıyorum hanımlarcokacimcoook
bir size bakıyım dedim
bugün pek kimsede girmemiş
iyi akşamlar şekerler

oooooooo ben yaptim yedim sanda afiyet olsun canimmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi akşamlarr şekerlerr
iyisinizdir inş
halimenin biraz ateşi var bademcikleride şişmiş
ilerlemez inş görüşmek üzere öpüldünüzz

iyi akşamlar bu aralar işlerimin yoğunluğundan dolayı uğrayamıyorum topiğe:hulya::hulya::hulya:
karneleri aldı kuzucuklarımız hepsini öpüyorum tatili hakettiler
betül'ün notları hepsi 5 taktir getirdi,tabii benim büyük rolüm var hiç mütevazi olamıcam bu konuda:))))
kamilem meleğin hastaymış geçmiş olsun,inş çabuk atlatır
geçmişin hepsini okuyamadım inş herkez iyidir
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktanhayırlı gecelerboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…