- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #35.001
selam şekerler nasılsınız bakalım
sabahtan elifimle okul yollarındaydık geldik kızları yatırdım yemeğimi koydum ocağa kahvemi içerken sizlere bakayım dedim
dün çok yorgundum erkenden sızdım dizide izlememiştim netten az önce yaprak dökümünüde izledim:)
yarın evdeyim elif gitmeyecek okula serbest günleri aktivite yok eeee hal böyle olunca banada atraksiyona gerek yok dedik:)))))))))
ömrüm yollarda geçecek okul bitene kadar sanırım:))
herkesler iyi demi keyifler iyi olsun inşaallah
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan canlarımmmmmmmmmmm
delikafadulden bilmemki lahanam sırnaşık şeygünaydın siremims opuyorumnanaktan
güle güle siremims:uhm: ne ara geldin gittin anlamadım :uhm: :uhm: :uhm:
a.s. opuyorumnanaktangünaydin canimmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
herkese merhabalar...
bertuğda ağlarken balgam kusuyordu iki gündür, bugün doktora götürdük ciğerleri hafiften hasta olmaya başlamış birde boğazları iltihap olmuş dedi doktor hemen tedavisine başlayalım ki ilerlemesin dedi.başladık şurupları kullanmaya.hepinizi öptüm canlarım begüm şimdi okuldan geldi kaçıyorum...
günaydınnnnn,hayırlı cumalarr
güzel birgün olsun inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
belinaycım bertugumuza geçmiş olsun acil şifalarrr
miniğim okul tatile girene kadar yollara vuracaksın kendini anlaşıldı kolay gelsin canımm
benim ne yapacağım belirisz bugünlerde akışına bıraktımm hayatı hayırlısı bakalımm
kizlar ya cok moralim bozuk kac aydan beri kendimi 6. ayda izne gidecem diye hazirliyorum
önümüzdeki ayda görümcemin dogumu var kaynanamlar gelecek her konusmalarinda fikir degistiriyorlar
simdide arkadaslariyla arabayla geleceklermis bu ayin sonuna gelsinler gelmelerine birsey demiyorum
ama benim planim yatti gibi onlari burda birakip nasil gidecem arkamdan laf ederler her konusmaya
az kaliriz 2-3 hafta kalirlar dedim bende gecende dedim ne zaman gideceksiniz beraber dönelim diye sen bizden erkenmi gidecen dediler al simdi ne yapacam ben 3.senem benim beni düsünen yok 7.8. aylar cok pahali oluyo hem melisam icinde iyi olur dedim birden bire sicaga gitmez hasta olur diye ne yapacagimi bilmiyorum esimde git diyo ama bakacam offfffffff yaaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
nunukcum
mürvetin idrar yollarında iltihap sorunu vardı
dr ultrason çekmeye gönderdi
ultrason sonuçlarına göre
mesane duvarında kalınlaşma çıktı
haftaya perşembeye başka bir dr ye gidicez
çocuk cerrahı
dr muz ona sevk etti
sonuç ne olucak merakla bekliyorum
iyi akşamlar şekerlerr
nabersiniz bakalım
betülüm canım geçmiş olsun anneciğine hadi gözünüz aydın canım benim
meleğimizin adınada sevindim canım benim
belinayım canım hakkında hayırlısı inşaallah canım yaa kısmet bundada vardır bir hayır ne diyelim
sevvalim canım geçmiş olsun bitanemm hayırlı haberlerini bekliyoruz inşaallah canım arkadaşım
iremim canım maşaallah meleğimize şekerciğim hadi hayırlısı koca kız oldu artık elinden kahve içilecek çağa geliyo:))
nunukum canım arkadaşım sıkma canını bebem yaa ne düşünüyorsun seni düşünmeyeni eşinde söylemiş bencede çık git yani planından olma bence
mihribanım canım sen iyisin inşaallah bir yaramazlık yok demi?
begom nabersin yafruşşşşşşşşşşşşşşş
unuttuğum varmı canlarım kusuruma bakmayın bütün gün koşturmacadan canım çıktı elektirik aboneliğinden tutunda aklınıza ne gelirse hallettim olmadı elifi okuldan al koltukcuya uğra eşimin bir iki isteği vardı onları hallet derken eve gelmek zaten 1.5 saat yolculuk sürdü:))))))
az daha gitsem eskişehirden tutacakmışım evi:)))))))
elifide haftada 2 3 gün okula götürürsem bu demekki okul bitene kadar bende eriyecem:))))))
sabah yine okula gideceğiz ama çok işim yok koşturmalık allahtan sadece halı bakacağım fiyat ve model olarak fikir olması açısından
salon koltukları haftaya geliyor ona uygun halı ve koridorlara halı alınacak onlara bakınayım diyorum onun için gezeceğiz sadece nazla
herkesi opuyorumnanaktan iyi geceler canlarım benim
kib
meleklerimide opuyorumnanaktan
hastalarıma acil şifalar diliyorum şekerciklerimmmmmmmmmmmm
herkese merhabalar...
bertuğda ağlarken balgam kusuyordu iki gündür, bugün doktora götürdük ciğerleri hafiften hasta olmaya başlamış birde boğazları iltihap olmuş dedi doktor hemen tedavisine başlayalım ki ilerlemesin dedi.başladık şurupları kullanmaya.hepinizi öptüm canlarım begüm şimdi okuldan geldi kaçıyorum...
günaydınnnnn,hayırlı cumalarr
güzel birgün olsun inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
belinaycım bertugumuza geçmiş olsun acil şifalarrr
miniğim okul tatile girene kadar yollara vuracaksın kendini anlaşıldı kolay gelsin canımm
benim ne yapacağım belirisz bugünlerde akışına bıraktımm hayatı hayırlısı bakalımm
günaydın melek anneler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinizin cuması mübarek olsun:Saruboceq:
günaydınlaar...hayırlı cumalar...
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler canlarım.bertuğla 7 den beri uyanığız begümün uyanmasını bekliyoruz.hepinizi öpüyorum...
günaydın melek anneleri hayırlı cumalara.s.
günaydın hayırlı cumalar :1hug::1hug:
günaydın hayırlı cumalar
belinaycım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?