Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ii akşamlarrr
kmse uğramamış burayaa
herkez gezmedeydi sanırımmm ne gzl
bzde öyle
iremciği sirke götürdükk
pek anlamasada müziklerde kendinden ge.ti alkışlar çığlıklar fln :)
bir sezsizlik oldu paylanço bşy yapareken irem o anda bi bağırdı herkes bize bktı paylonça flnnn sırnaşık şey
daha sonrada gezdik çok yoruldum ii akşamlr herkesee öpüyorum

merhaba hanımlar
iyice boşladınız topiği hava da kötü gezmede olduğunuzu sanmıyorum:1no2:
hadi gelin artık şekerlerakannehirakannehir

arkadaslar facede bugün okudum da allaha ve peygamberimize küfür ediyorlarmis bve bu sitelere cok sikayet geldigi halde kapatilmiyormus onun icin gelin hepberaber pretestoya katilalim ve bu sitelerin( insallah) kapanmasina birazda biz yardimci olalim ben bugünden itibaren girmeyecegim bu tarih 10 ile 13 nisan arasindaymin 2 günde girmez isek hic birsey olmaz diye düsünüyorum

merhaba hanımlar
iyice boşladınız topiği hava da kötü gezmede olduğunuzu sanmıyorum:1no2:
hadi gelin artık şekerlerakannehirakannehir

selam canim ben burdayim ama bende cikiyorum artik byeee canimmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi pazarlar şekerlerrr
nasılsınızzz,dün yazdım ama görünmüyor nedense(
pek giren olmamışş
her zaman ki gibi evdeyim ama pek pcye girmeye vaktim olmadı
birazda mazeretim var asabiyim modundayımm(
nunukcum bende o yüzden birkaç gün girmeyeceğim face e

selam şekerlerr
herkese güzel bir pazar diliyorum canlarım
keyifler iyidir inşaallah
bir kaç gündür koşturmacadaydım koridora halı seçtim aldım yerleştirdim derken koltuklarım gelmeden salona halı almak istemedim o yüzden sadece fikir edinmek için dolandım
elifin odasına fon aldım ama tülünü daha beğenemedim ufak tefek bir sürü şey uğraşıyorum
kızlar yoruldu gezmelerden iki üç gündür hazır onlar yatmışken bakayım dedim sizler nasılsınız?
keyifler yerindedir inşaallah
herkesi opuyorumnanaktan canlarımmmm
meleklerimide muckkkkkkkkkkkkkkkk kocamannnn

iyi akşamlar şekerler
nunukçum benim zaten üyeliğim yok girmiyorum gerekde yok valla
miniğim yine yoğun birgün geçirmişsin anlaşılan.yeter canım dinlen azcıkda
öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın canlarım benim
herkese güzel bir hafta diliyorum
meleklerimide opuyorumnanaktan
mihribanım canım benim valla sorma şeker de dinlenebilsem birde yarın okul günü elifin ve bugünden çamaşır yemek yapılacak yarın sabahtan çıkacağız öğleden sonra ancak geliriz yemek hazır olsun bari diyorum.
23 nisan geçsinde gösterisi bitsin göndermem diye düşünüyordum asıl geziler etkinlikler başlıyormuş sonrada havalar ısınacağı için
bunlardanda eksik kalsın istemiyoruz sanırım haftada 2 günden daha fazlaya çıkacak benim gidip gelmeler:))))
herkesi opuyorumnanaktan canlarım kib bugün evdeyim gelirim yine
seviyorum sizi yafruşlarrrrrrrr

günaydınnnn,iyi haftalarrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
miniğim kolay gelsin canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın miniğim kolay gelsin canımcım :1hug:

günaydınnnn,iyi haftalarrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
miniğim kolay gelsin canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kamilcem sanada iyi haftalar olsun şekercim opuyorumnanaktan

günaydın melek anneler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinize hayırlı bir hafta diliyorum a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum bayadır giremedim topige nasılsınız umarım herkes iyidir...ben dün ygs sınavına girdim hiç kitap yüzü açmadan bakalım nasıl sonuç gelecek neyse öptüm herkesi grş.....

kamilem haberim yoktu benimde canim dün ögrendim görümcemle konusurken baktim oyle bisey varmis bahcemde dururyor ama olsun napim cokta onemli degil :)))

bende günaydin diyim bariiiii ben nu kaaa erken oldugunu bilmiyordum hahahha :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

selamlar şekerlerrrrr
sağolun canlarım işleri kolayladım yemekte tamam kızları yatırmayımda akşam erken yatsınlar sabah erkenden yollara düşeceğiz nasılsa diyorum
tv keyfi yapacağız şekerlerimle sizlere bakayımda dedim
rüyam hadi hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz şeker
kamilem nunukum mihribanım lahanam bebem herkesi opuyorumnanaktan şekerciklerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…