Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhaba hanımlar
burda hava soğuk yağışlı rüzgarlı bu havada pazara gittik geldik komşumla.
sizler nasılsınız şekerler.herkes iyidir umarım
rüyacım sınav sonucun iyi gelir inşallah
miniğim sanada kolay gelsin canım işin zor valla.ben yakınımdaki okula götürüp getirmeye üşeniyorum kızları birde uzağı düşenemiyorumakannehir
öptüm sizide meleklerinizide opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese selamlar...bizde bugünden itibaren oğlumla okula gidip gelmeye başladık artık havalar güzel olduğu için begümü servisten aldık okulumuz yakın bertuğda hem biraz hava almış olur.iki çocukla hazırlanmak biraz zor oluyor ama idare edicez.
nunuğum,kamilem bende faceye 10-13 nisan arası girmicektim ama müslümanlar faceye girmeyeceği için ateistler 10-13 nisan arasını kendi bayramları ilan etmiş birkaç yazdıkları birşeyleri okudum ve çıldırdım o yüzden ben giriyorum...alsanaalsanasmile

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: baktim kimse umursamiyor bende girdim canim küfür etmiyorum edenler düsünsün ne diyim ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

herkese iyi akşamlar şekerlerrr
güzel bir akşam diliyorum canlarım
sabahtan yokum evin yolunu ne zaman bulurum allah bilir artık:)))))
merak etmeyin gelince dilim dışarda tabanı yarık i. gibi olurum ama yine uğrarım sizlere:))))))))))
mihribanım canım olsun yaa nolacak bizede değişiklik oluyor allahtan çocuklar huysuz değil rahat gidip gelebiliyoruz
yoksa valla çekilmez ay(
belinayım oh ne güzel yafrum hadi bakalım gördü güneşi yakışıklımızda palazlandı dışarılarada çıktı ne mutlu sana canım benim
nunukkkkkkkkkk naber yafruşummmmmm
ay şu avatarı ukala kendi ukala mentalist karusuyla denk gelemedik bi :)))
ne kıs o avatarın hali:))))))))))))))))
akşam akşam güldürdün valla
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrr
bu arada sevvalim nerde yaaaa onunla bir karşılaşamadık geçen aramıştı sağolsun bu ara telimi ele almaya korkuyorum geçen bir güncel yaptım koca beni güncelleyecekti:)))))))))))))
arayamıyorumda kimseyi bazen netede giremiyorum ya işim oluyor ya net sorun yaratıyor o yüzden herkesden özür diliyorum canlarım
unuttum sanmasın kimse herkesi opuyorumnanaktan kocamaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

rüyacım hayırlı haberlerini alırız inşallah :Saruboceq:

merhaba melek anneleri hepinizi öpüyorum :)

:1shok: :1shok: :1shok: amanınn nan sen nezaman hint kumaşı oldun bea :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yani sabah sabah beni güldürdün yaa allahta seni güldürsün emi mentalist :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın melek anneler hepinize güzel bir gün diliyorum a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

iyi günlerrr şekerlerrrr,güzel birgün olsun inş
lahanacım çiçeklerr için teşekkrlerr ohhh mis gibi kokuyorlarrr
bugünlerde bizde 23 nisan telaşesi var halime in sıfındaki bir iki veliyle kıfayet konusunda sorunlarımız var bununla ilği öğretmenle görüşmeye gideceğim,
öğleden sonrada kızkardeşime gideceğim eniştemi işten çıkarmışlar canı sıkkın azcık kafasını dağıttırıp geleyim görüşmek üzere öpüldünüzzz

günaydın melekanneleri
hepinize kocaman öpücükler
minik yavrum o ukala mental karısı oyun kulübünde tüm oyunların en yüksek skorunu yapmaya çalışıyo
kamilemm,mentalavratım,nnunuğum,mihrişim,iremcim,rüyanaz,begonyam,belinayım ,kübrabetül,lahanam,
sizlerede merhaba......

Son düzenleme:

taze oldum canım uyanda balığa gidelim avatar yaptım :roflol::roflol::roflol::roflol:

a.s. opuyorumnanaktan sevvalimmm
merhabaaaaaaaaaaaaa kmseler yokkkk :hulya:

merhaba hanımlar
bugün çok yoğunum 5 dk uğrayayım dedim
şimdi misafirlerim gelecek bir postada akşam misafirim var.artık böyle olurum galibasempatiksalakcinni
sabahtan beri koşturuyorum küçük kızımda oyun oynarken ayağına ne olmuşsa akşamdan beri üstüne basamıyo sızlanıp duruyo.bir yandan misafir telaşı bir yandan kızın derdi kafayı yedim vallaakannehir
neyse artık yarın gelirim şekerler öpüldünüzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam herkese şekerlerr
okuldan geldik eve attım kendimizi açıkmıştık baya aç karnımızı doyurduk kahvemi içerkende sizlere bakınayım dedim
herkesi keyifleri yerinde inşaallah
mihribanım canım kolay gelsin sanada meleğime geçmiş olsun burkmuştur canım ani bir hareket yaptıysa dikkat etsin çok üstüne basmasın bir kaç gün diyecem ama cadı dururmu yerinde acaba
sevvalim farkettim yafru karu hem ukala hemde kumarbaz oldu başımıza:))))))))))))
anam allah sonunu hayretsin ne diyim:))))
lahanam canım mersi çiçekler için bebekim misler gibi kokuttu topiği yafruşummmmmm
kamilem canım sanada kolaylıklar diliyorum canım benim enişten adınada üzüldüm allah yardımcısı olsun en kısa zamanda daha iyi bir iş bulur inşaallah canım benim
eminem yafrum karunun içindeki ukalalık patlak verdi artık:)))))))))))
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrrrr
meleklerime vede sizlere güzel bir gün diliyorum şekerlerrrrrrrr
gelirim yine az dinlendiremde biyerlerimi:)

merhaba hanımlar
misafirlerim az önce gittiler.bende yemek yapıyorum dayanamadım yine geldim yanınıza
miniğim sağol canım kızım şimdi iyi oldu misafirin akranı bir kızı vardı onu görünce iyileştikaydirigubbakcemile3galiba eti biraz ezilmişti banada naz yptı biraz sanırım
neyse yemekten sonra yine misafirim var.bugünü atlatırsam rahat bir nefes alıcam vallakaydirigubbakcemile3
mucksssssa.s.a.s.a.s.

ahhhhhhhhhhhhh kulaklarım çınladı birileri :roflol::roflol::roflol:banamı seslendi:roflol::roflol::roflol:

öpüyorum sevalim minikim nunukum sirenim lahanam betülüm rüyacım kamilemmmmm ay unuttum başka kim vardı.şu sıralar kafam sadece oyuna çalışıyor .namımız yürüsün dimi ama bundan sonra yapacağım skorların altına melek anneleri diye imzamı çakacammmm yada çıtır çete diye hadi bakalım seçin hangisi olsun :lepi::lepi::lepi:

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…