- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #35.061
ohhhh ohhhh gezin ne gzlll hülyammmmmerhaba kızlar bende pek uğrayamıyorum buraya ablamdayım geziyoruzz valla havada güzel ama soğukta var tabi kızımda emekliyo artık peşimde dolaşıyo çağırınca peşime geliyo sizler nasılsınız
olumunekankayizsmile opuyorumnanaktanbende öpüyorum tatlım ŞenizŞenizŞeniz
iyi bego teyzesiii :ecrin_bebek:Günaydın kıslar...
Bayağdır uğrayamdım..ne var ne yok...
Malum bahar...evle alakadarım bugünlerde..yazlık kışlık ayırım dağıtım herbişey var...Bahar yorgunlğuda var...varda var anlayacğınız...
İroşum nasıl Siremiiiiim...resmini gördkçe ısırasım geliyo onu be..yerim ben onu.....
Mentalist avatarına bayıldım kıs Allah iyilğini versinsırnaşık şeyne hoş sun ya...
Şevvalim senin sonuçlr nasıl çıkdı...eskiyi okuyamadım..inşaAllah iyidir..Kamilem Lahanam Betülüm Miniğim varsa untdğum affola çok öpyrm hoşçakalın:1hug:
minigim, kamilem, sevvalcim ,mentalist, mihribanim, kübrabetülüm, lahanabebegim, rüyanazim, izabellem, belinayim, gülzeynom........... baska varmiydi beaaaa unuttutugum varsa özür nerelerdesiniz canlarimmmmmmmmmm
sana kırılmadım canım sen unutmamışsın beni:roflol::roflol:
Günaydın kıslar...
Bayağdır uğrayamdım..ne var ne yok...
Malum bahar...evle alakadarım bugünlerde..yazlık kışlık ayırım dağıtım herbişey var...Bahar yorgunlğuda var...varda var anlayacğınız...
İroşum nasıl Siremiiiiim...resmini gördkçe ısırasım geliyo onu be..yerim ben onu.....
Mentalist avatarına bayıldım kıs Allah iyilğini versinsırnaşık şeyne hoş sun ya...
Şevvalim senin sonuçlr nasıl çıkdı...eskiyi okuyamadım..inşaAllah iyidir..Kamilem Lahanam Betülüm Miniğim varsa untdğum affola çok öpyrm hoşçakalın:1hug:
ohhhh ohhhh gezin ne gzlll hülyammmm
maş. nisama
olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
iyi bego teyzesiii :ecrin_bebek:
sen nasılsınn melekler nasıl bizde onları öptük
çzgi flm seyredio şuan sırnaşık şey
seni çokkkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan
iyi günler şekerlerrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mentalistim hayırdır ne kalayıaklinialirimsmile
minigim, kamilem, sevvalcim ,mentalist, mihribanim, kübrabetülüm, lahanabebegim, rüyanazim, izabellem, belinayim, gülzeynom........... baska varmiydi beaaaa unuttutugum varsa özür nerelerdesiniz canlarimmmmmmmmmm
selamlar şekerlerrrrrr
begom canım hamaratım yorma kendini yafrum yaaa
yaz kış iş bitmiyor boşver az kendine vakit ayır canım
hadi özletme kendini
mihribanım ohh dolaş bakalım canım benim içinde sürt azcuk:)))
iremim nabersin yafruşummmmmmmmmm
nunukumm buralardayım şeker
elifim börek istedi patateslide akşama onu yapacağız kızlar uyurken patatesi haşlayıp içini hazır edemde kociş gelmeye yakıp pişiri veririz yarında okula gideceğiz gelince hazır olur bizde yeriz
mentalist ulen sen belamısın nesin elin karularını kendine sardıracan:)))
az rahat durda başkaları birinci olu versin ne azim anam:)))))
herkesleri opuyorumnanaktan şekerlerim
akşama dizi var giremezsem muckkkkk sizlere yarın gelince görüşmek üzere
bugün hayriye karusuna araba çarpıyo hayırlısıyla:)))
ali rızayada inme yakındır:))))
bir biteydi vallahi baydı ne izleniyo ne kaçırılıyo kabak tadı verdi ama napalım
o kadar kahırlarını çektik sonunda bilelim demi yani:)))))))))
bizzzzzz :umursamaz:minigim, kamilem, sevvalcim ,mentalist, mihribanim, kübrabetülüm, lahanabebegim, rüyanazim, izabellem, belinayim, gülzeynom........... baska varmiydi beaaaa unuttutugum varsa özür nerelerdesiniz canlarimmmmmmmmmm
selamlar şekerlerrrrrr
begom canım hamaratım yorma kendini yafrum yaaa
yaz kış iş bitmiyor boşver az kendine vakit ayır canım
hadi özletme kendini
mihribanım ohh dolaş bakalım canım benim içinde sürt azcuk:)))
iremim nabersin yafruşummmmmmmmmm
nunukumm buralardayım şeker
elifim börek istedi patateslide akşama onu yapacağız kızlar uyurken patatesi haşlayıp içini hazır edemde kociş gelmeye yakıp pişiri veririz yarında okula gideceğiz gelince hazır olur bizde yeriz
mentalist ulen sen belamısın nesin elin karularını kendine sardıracan:)))
az rahat durda başkaları birinci olu versin ne azim anam:)))))
herkesleri opuyorumnanaktan şekerlerim
akşama dizi var giremezsem muckkkkk sizlere yarın gelince görüşmek üzere
bugün hayriye karusuna araba çarpıyo hayırlısıyla:)))
ali rızayada inme yakındır:))))
bir biteydi vallahi baydı ne izleniyo ne kaçırılıyo kabak tadı verdi ama napalım
o kadar kahırlarını çektik sonunda bilelim demi yani:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?