Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

iyi akşamlar canlarım...
bugün misafirim vardı bebek görmeye geldiler koşturdum birde bebek olunca ölüyorum yorgunluktan bertuğ uyusunda bende yatıyım diye bakıyorum ama sıpada hiç uyuyacak göz yok

günaydin meleklerin melek anneleri nasilsiniz
anladigim kadariyla kimseler ugramamis daha rüyanazimdan baska
günaydin sanada rüyanazim nasilsin tatlim))
melisayi yollamadim bugün krese hava cok kötüydü birde öyleyin dr randevumuz var
melisa 'r' leri söyleyemedigi icin dr a götürüyorum iyi gelirmi bilmiyorum
ama herkez cok iyi diyor bakalim iyi olur insallah

tünaydın iyi günlerrr ,güzel birgün olsun inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nunukcumm inş iyi gelir canımm
bende vardı o problem,şimdilerde bile hala oluyor dikkat etmezsem r lerin yerine l çıkıyorrkaydirigubbakcemile3
bugün serem gibiyim kızlar yemeğe gelmeden bir kahve içip kendime geleyim gelin şekerler beraber içelim

***Her kahve aynı tadı taşımaz... Nerede içiyorsan, kiminle içiyorsan ona göre değişir...
***Sahilde oturduğun rüzgarlı bir sonbahar günü, en sevdiğin dostun ağlarken içtiğin kahvenin tadı kederlidir... Kahve telvesine yüreğinin acısı karışır.
***Bir pazar öğle sonrası annenin "hadi bir kahve yap da içelim" dediği kahve huzurludur... Köpükler annenin göz bebeklerine yansır... Dudağının kıyısında kalan küçük bir gülümsemedir...
***Bir gece vakti zil zurna sarhoş birinin içtiği kahve düşülen kuyudan çıkma cabasıdır... Koyu kıvamlı kahverengi bir ipe tutunur çıkarsın ...
çıktığın an uyuyakalırsın... ferahlıktır!!!
****Dostlarla içilen kahve neşedir... Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer...
***Tek başına gece vakti balkonda içtiğin kahve yalnızlıktır...Acıdır tadı... Ama garip de bir keyfi, lezzeti vardır...
***Baban için yaptığın kahve sevgi doludur... çay bardağında, az şekerli...Kahve gibi görünmez sana... Ama sıcaktır dumanı tüter ve kokusu büyülüdür...
***Beklemediğin bir anda sana uzatılan kahve başkadır... Isıtır insanın...içini...
***Yorgun olduğunda içtiğin kahve hafifletir seni... Kendine getirir, unutturur günün ağırlığını...

Kahve aynı kahvedir belki... köpüğüyle, rengiyle, dumanıyla aynı kahvedir ama içilen kahveler ruhunun süzgecinden geçer ve tadları değişir...Her kahve aynı değildir bu yüzden...

Ben de sizleri sevgiyle pişirilen bir kahve içmenizi diliyorum . akşam, öğle öncesi, sonrası ya da gece kahvesi. ne zaman isterseniz.

Dostlukla yudumlayacağımız bir kahve molası vermeye ne dersiniz???

merhaba hanımlar
bugün anaokuluna giden kızımın beslenme sırası bende birazdan eşimle beslenmelerini götürecez.
nunukçum benim anaokuluna giden kızımda bazı harfleri söyleyemiyo 5,5 yaşında daha düzelmedi.eşim etrafımdakiler düzelir daha diyor ama benim canım sıkılıyo yinedebenneyaptımki
ben de mi götürsem bir doktora acaba :uhm:yaşıda küçük değil artık birkaç ay sonra okula başlıyacakakannehir
kamilem sana afiyet olsun canım beni içmiş say
bu arada bugün büyük kızımın doğum günü hanımlar 7 yi bitirdi 8 yaşına girdi.akşam evde kendi aramızda küçük bir kutlama yapıcaz meleğime:asigim:
herkese güzel birgün diliyorum öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamlar şekerler
yorgunluktan ölüyorum sabah eşime sen bırak biz sonra gider alırız dedik nazla elif okuldayken nerde kalacağız her gün sabah sabah kimin kapısını çalacağız dedim 10da çıktık 12.30da okulda olduk 1de aldık 3de geri döndük
nevrim döndü valla birde hava sıcak tam amele yanığı olduk nazla iki günde ankaranın kara sıcağında kavrulduk dilenci bebelerine döndü kızım ay sormayın:)))))
yarında gezi varmış elif gitmek istiyor yine yollardayım kızları yatırdım bende yatayım dedim ama uyuyabilirmiyim bilmiyorum az gideyimde uzanayım bari uyuyamasamda
mihribanım meleğimizin doğum günü kutlu olsun canım nice senelere inşaallah güzelimize
nunuk geçmiş olsun canım sıkma canını yaa düzelir kardeşim 5 6 yaşına kadar r özürlüydü ayı ayı der dururdu arıya:)))))
sonra kendiliğinden geçti ama için rahat edecekse bir götür göster bakalım
kamilem mersi bebekim ellerine sağlık valla sabah öğlen akşam günde 3 türk kahvesiyle yaşıyorum oda en az:)
az önce içtim yorgunluk kahvesi niyetine
teşekkürler bebebekim
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrr
görüşmek üzere kızlar kalkmadan sızayım az bende
kib

meleğimizin doğum günü kutlu olsun

bu da pastası annesi daha güzelini hazırlamıştır ama bu da teyzesinden olsunnn

herkese merhabalar...bizde bugün bertuğu koltrole götürdük doktora kullandığımız antibiyotik ishal yapmıştı hem onun için tedavi verdi.
mihribancım kızının doğum günü kutlu olsun...
kamilecim kahveler için teşekkürler şimdi olsada içsek oğlumdan birşey yapamıyorum ki yanından ayrıldığım anda ağlamaya başlıyor az önce çamaşırları bile zor astım kalkıp kahve bilem yapamıyorum kendime:1no2:

tesekkür ederim herkese aslinda fazla takmiyorum simdilik herkes düzelir diyor kücükte daha düzelir insallah ama ben yinede simdiden dr a götüreyim dedim.. herkesi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

saol tatlım iyiyim sen de iyisin umarım üzülme canım ya doktora götürmen iyi olmuş düzelir bencede..
emegine saglık canım çok güsel bir anlatım kahve benim için bir tutku oldu çok fena sardı hergün en az 2 kez türk kahvesi içiyorum...

nice mutlu yıllar canım a.s.a.s.a.s.a.s.000000-tatlicadiarzu

merhaba hanımlar
çok sağolun şekerler kızım 8 yaşına girdi diye bir mutlu oldu anlatamamkaydirigubbakcemile3kamilem resimler içinde teşekkürler canıma.s.a.s.a.s.
bugün burası yanıyo hanımlar yaz geldi az önce kızımı okula bırakıp geldim yandım
herkes iyidir umarım
keyifli birgün diliyorum hepinize muckssssopuyorumnanaktan

meleğinin doğum günü kutlu olsun canımmm
daha nice yaşlara sağlıkla inşallahhh

hayırlı cumalar arkidişler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…