Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

herkese iyi akşamlar canlarım
eve yeni geldik daha hava çok sıcaktı ve o kadar uzun yolu gözüm yemedi kızlarla tüm gün eski oturduğumuz yerdeydik elifi okuldan aldıkdan sonra
kızları babaanneye bıraktım bende işlerimi hallettim eşimde oraya geldi aldı bizi eve yeni geldik
iyice sıcaklar geliyor napacaz bilmiyorum valla hayırlısıyla şu 23 nisanı geçirseydik sonrasına bakacam artık
görüşmek üzere kib herkese iyi hafta sonları görüşemezsek şekerlerrrrrrr
meleklerimide öpüyorumnanaktan canlarımmmmmm

facede lerrr
:)
topiğin sahibi de facede geziyorrr :roflol:

klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:
kıs aaaaa aşkolsun anam yeni geldim faceide kkmıda aynı anda açtım kk açılana kadar face girdim bile ben napam günahımı alıyonsüprizzzzzsüprizzzzz
diyene bak senin çıktığın var sankim facelerden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

İyi geceler kızlar
Nasılsınız umarım herkesler iyidir gecmişi okuyamadım
Havalar ısınalı pek giremiyorum daha dogrusu pc basına gecmiyorum bile
Cocuklar dısarı cıkmak istiyorlar haklı olarak
Döndüğümüzde sıra bana gelmiyor bile
Bu haftada annanneye gidiyoruz hazırlıklarımı yaptım sizlerede yazayım dedim gecte olsa 1 hafta yokuz merak eden arkadaslara duyrulur
Kendinize iyi bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam canım
oh oh hadi bakalım ne mutlu size buldunuz güzel havaları gezin bakalım canım
ohhhhh gezmelerede başlanmış hadi iyi yolculuklar canım iyi gezmeler sizlere
bizde opuyoruznanaktan şekerrrrrrrr

günaydın canlarım herkese güzel bir gün vede hafta sonu diliyorum
bugün işlerim var dışarlarda olacağız yarın eşim çalışacak sanırım o yüzden evdeyiz
hem dinlenir hemde görüşürüz sizlerde olursanız tabi
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerr
meleklerimide kocamannnnnn muckkkkkkkkkkkkkkkkk

hepinize iyi hafta sonları canlarım...
bizde dışarı çıkacaktık ama yağmur yağmaya başladı şimdi evde kaldık...
meleklerimi ve annelerini öpüyorum...

iyi hafta sonları şekerlerrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugün bizde evdeyiz belinaycım yarın eşimin arkadaşı ve alesiyle piknige gitmeyi düşünüyoruzzz aksilik olmazsa gülzeynocum iyi yolculuklar canımm,
minikcim iyi geziler canım

aşk olsun miniğim opuyorumnanaktan
hep denk geliyoruzzzz kaydirigubbakcemile3

merhaba hanımlar
burasıda yanıyo herkes yazlık giymiye başladı bile
sabah çarşıya gittik kızıma doğumgünü hediyesini aldık .eşim çalıştığı için gecikmeli oldu ama ne yapalım
bu arada diğer cadılarda nasiplendiler.hepsine elbise aldık kaydirigubbakcemile3
gülzeynocum sana iyi yolculuklar canım
kamilem bende evdeyim bugün temizlik yaptım ama daha bitmedi işim.mutfağada girmem gerek.biraz soluklanayım sonra yaparım artıksempatiksalakcinni
neyse öpüldünüz şekerleropuyorumnanaktan

herkese günaydınlar şekerlerr
güzel bir pazar diliyorum canlarım
dün yaz günü gibiydi askılılarla gezdim dolaştım sabah bir kalktım yağmur çamur(
mihriban canım tekrardan nice senelere meleğimize
ohhh hediyelerde alınmış cadılarımda nasiplenmiş güle güle giysinler canım benim
iremim yafrum şaka ediyom kıssssss
belinayım hadi sizede iyi gezmeler canım benim
ben bugün de yokum kahvaltı sonrası kaçacağım:)herkesi opuyorumnanaktan canlarmmmmmmmm
kib görüşmek üzere

günaydın iyi pazarlar şekerlerrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün burada da çok güzeldi hava öğleden sonra eşimle motorla biraz dolaştık toroslarda uzun zamandır bir yere çıkmamıştım çok iyi geldi fotolarda çektim motor üzerinde giderken karlı dağlardan aşağı inerken blogumda yayınlarım hafta içi,bugün burasıda bulutlu pikniğe gidecektik 2 aile hava böyle olunca kararsız kaldık bakalım haber bekliyoruz,gideceğimiz yerde kayınımın yayla evi var yağsada farketmez arkadaşlardan haber bekliyoruz,görüşmek üzere öpüldünüzzzz
miniğim askılı için erken değil mi şekerr aman dikkat et üşütme canımmm bu mevsimde daha da çarpıyor allah korusunnn

sağol canım teşekkürleropuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
bugün burdada güzel bir hava var.kızlar aşağıdan gelmiyolar belki birazdan bende inerim yanlarına işim bitti sayılır.zemuszemus
herkes iyidir umarım öpüldünüz şekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamlar kızlar...
burda da sabahtan hava bozuktu begümle babası balık tutmaya gittiler maksat gezmek te balık bahaneşakkıdıama hava bozuk diye oğlumla bizi götürmediler şimdide hava açıldı ama biz evde kaldık neye yarar kimafoldumbenmafoldumben

mrb kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum hepinizee bizde gezmeye çıkıcaz kızım ben ablam ve 1 yaşında kız yeğenim var onla :)

naber şekerlerrrr
keyifler nasıl bakalım canlarım
herkese iyi akşamlar diliyorum yarına biraz işim var salıda yollardayım yine akşam akşam az iş yapayımda yarına dinleneyim diyorum
herkesi opuyorumnanaktan canlarım
meleklerimide muckkkkk benim için yafruşlarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…