Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydınlar şekerlerrrr
yarın yoğun bir günüm var diye sabahtan çay demlenene kadar silme süpürme cam temizliği bitti kahvaltı sonrasıda ortalığı topladım derken yemek akşama menemen yapacağım domatesler kendinden geçmişde:)))değerlensin diyorum
bu arada bu ay inanılmaz yoğunum canlarım giremezsem haberiniz olsun
yollar beni mahvetti ve şehir içinde rahat kullanmam için arabayı direksiyon dersine başladım.elifin okulu bitene kadar git gel yaparım sanıyordum ama dün hocamla anlaştık elifin okul saatinden 1 saat önce başlayacağız sonra elifi alıp hocamın arabasıyla bizi eve bırakıp hemde yolları öğreneceğim dün bir bugün iki şehir trafiğine çıkıyorum
nasıl mutlu oldum anlatamam sağolsun hocamda kızın okul günlerinde ders verelim hem siz rahat gelirsinizz hemde sen iyice alışırsın okuldan eve kadar olan mesafeye dedi.haftaya cumartesi bizim arabaya geçeceğiz onda daha rahat ederim sanırım hocanınki eski ve büyük araba ilk gün baya zorlandım bizimki daha rahat olur kızlarında oto koltuğu olduğundan arkada rahat otururlar
bu ara epey mali olarak göçüklerde olacağız ama napayım perişan oldum geçen hafta çocuklarla
mayıs sonu sınavlarım var sonuçlar açıklanmadı daha ama bakalım ders başıda yapmam lazım
anlayacağınız 1 ay beni kimse ellemesin modundayım:)))
yarına epey yoğunum bugünden tüm işleri halledeyimde hayırlısıyla akşam erken yatarım
herkeslere güzel bir gün diliyorum canlarım kib görüşmek üzere
meleklerimide opuyorumnanaktan şekerlerrrr

tünaydın kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum.:)
bugün çok mutluyum sezencim çevre sempezyomunda hazırladığı pankartta kadıköy ilçesinden birinci olmuş plaket vermişler .kızım beni yine onurlandırdıŞeniz

selam herkeslere nasilsiniz bakalimmm giremedim kac gündür
napiyorsunuz görüsmeyeli insallh herkesler iyidir hastalara gecmis olsun diliyorum
melisam hasta biraz hic birsey yemiyor esim erken geldi isten
onu dra götürecez tabi sonrada ben gidecem dis cektirmeye 2o lik dilerim cekilecekmis(((((((((
herkesleri öpüyorummmmm kocamannnnnnn muckkkkkkkkkkkk.....

merhaba hanımlar
miniğim başbakan gibi kadınsın vallakaydirigubbakcemile3 ne yoğunluk bu canım
valla okurken ben yoruluyorum allah kolaylık versin sana canım
mentalist kızını tebrik ediyorum canım
nunukçum geçmiş olsun kızına canım benimde diş çektirmem gerek ama korkuyorum birazcık:kedi:sen çektir gel anlat bana ağrı var mı yok mu diyeaklinialirimsmile
bugün iyice sinir oldum şekerler cadım gözlüğünü kırmış:jeyyar:iyice kızdım ona bu kaçıncı ama kaç defa tamir ettirdik değiştirdik artık adam bizi kovacak vallakaydirigubbakcemile3hala sinirim geçmiş sayılmazda neyseboshayallersmile
öptüma.s.a.s.a.s.a.s.

:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:a.s.a.s.a.s.a.s.:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
sezenim bu işte yaa
aferin meleğime
senide tebrik ederim anası
eeeeeeeeee anası hep birincilik sever tabi kızıda anasına çekmiş:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım benim geçmiş olsun meleğimize canım
haber et bizede drdan sonra şekerciğim durumdan
sanada geçmiş olsun hiç üzülme çektir kurtul canım ben nazdan sonra çektirdim valla hepsini madem bi işe yaramıyo dedim ağzımda kalabalık bari etmesin:roflol::roflol::roflol::roflol:

ne başbakanı yafrum yaaaa valla sorma lüzumsuz işler müdürüyüm canım ay dön dolan çabala ne para veren var ne emeklilik senağlamasenağlamasenağlama
en azından kendim için bişeyler yapmış oluyorum aradada onunla avunuyorum
seneye kısmetse elifin okul durumuna göre kpssye hazırlanacağım memur olmaya çabalayacağım
hayırlısı bakalım bu sene şu işleri halledeyimde
canım yaaa küçük daha dikkat etsede napsın olabilir sende haklısın ama yapacak bişey yok şekerciğim bence üstüne çok gidip kendinide sinirlendirme
sakinleşmeye çalış canım benim
kızları banyoya soktum oyun oynuyorlar bende size kaçtım:))
gidemde şunları durulayım yeter artık biyerleri donacak:))
gelirim yine muckkk yafruşlar

iyi akşamlar şekerler
miniğim hadi hayırlısı olsun sen kpss de başarılı olursun canım azimli hatunsun vesselamalkisalkisalkisalkisalkisalkis
gözlüğe gelince yapıştırdım falan ama boş sürekli çıkıyo artık yarın ne yaparsak bilmiyorum guclubacismile
bugün sinir olma günümdü benim sabah gözlükle başladık daha sinirim geçmeden öğleden sonrada kociş kızdırdı beni :mymeka:artık uyuyana kadar delirmezsem iyi.zaten malum günümdeyim bomba gibiyim herşeye sinirleniyorumaklinialirimsmile
neyse pek girende olmamışCADIARZU
öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim yaaaa tam ben soracaktım malum günündemisin sen diye baktım aşağıda yazmışsın:roflol::roflol::roflol:
sebebi bu bence şeker çok kendini kasma olurmu canım
olaylar çok sinir bozucu değil o senin gününden kaynaklanıyorum telkinde bulun kendini kolay atlatırsın yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

iyi akşamlar canlarımm
nerdesiniz şekerlerrrr
sevvalim nerelerde bu aralar yaaaaa
hatun valla kendini aştı artık:))
iyi geceler dileyip kaçayım ben erken yatacağım sabah erkenden hortlamam lazımda:)))
gelince görüşmek üzere inşaallah
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan canlarım

hepinize iyi akşamlar...
bende bugün dip bucak temizlik yaptım,halıları kaldırıp silkeledim,buzdolabını falan sildim uzun süredir silinmiyordu,mutfak örtülerini yıkayıp ütüledim.yarın da mutfak dolaplarımı silicem bakalım tabii oğlumla iş yapabilirsem mutfağa yanıma alıcam beni seyretsin temizlik yaparken:ecrin_bebek:bugün terleyip soğudum şimdide ciğerlerim ağrıyor bertuğu bekliyorum uyusunda bende yatayım diye...hiç keyfim yok...mirmirmirmir
hepinize iyi uykular...

günaydınnnnnn,hayırlı günlerr şekerrr,
minikcim sevvali bende merak ediyorum nerelerde acaba,
betülde girmiyor kaç gündür annesinin anjusu vardı inş bir sorun yokturr
mihribancım inş bugün daha sakinsindir canımmm,
belinaycım maşallah baya halletmişsin işleri canım bugün içinde kaloy gelsinnn,
nunukcum melisamıza geçmiş olsun canım,yirmilikleri bende çektirip kurtuldum bu sene,
mentalistcimm bravooooooo sezenimize çok sevindimmm daha nice başarılara inşşşş
rüyacım nasılsın şekerr,
bego temizlik bitmedi galiba şekerrr uğramıyorsun epeydir,
SiremimS iremimiz nasıl annesi artık iyice hareketlenmiştir öptümm gül yanaklarındannn
lahanacım nerelerdesinnnn,
unuttuğum varsa affalo şekerlerrr dalgınlığıma verin olurmu görüşmek üzere öpüldünüzzz

tünaydin kislar ben geldim :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
mihribanim dislerimi cektiler agri hissetmedim ama adam kök söker gibi söktü disleri ya simdi agri var ama dis dr una bir daha ayak basmak bile istemiyorum kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
minigim yafrum melisamda iyi bugünde yollamadim krese cumartesi seste gitmisti kurbalar gibiydi resmen :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bakayimda yarina yollarim gibime geliyor evde durmak istemiyor herkesleri öpüyorummmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

oh ohhhhhhhh ne gzlllllllll
bende geçen sene almıştım ehliyetimiii iroşa hamileykennnn
direksiyon başaındayken çıt çıkarmazdııı :ecrin_bebek:
sanada iyi sürüşlerrr cnmmmmm

süperrrrrrrrr
tebrik ederim meleğiniiiiiiiiiiii
inşallah benim kızımdaaaaaaaaaaaa
annesini babasını mutlu eder başarılarlaaaaaaaaa :ecrin_bebek:

iii cnm iroş dediğin gibi 2 dkka durmuyorrrr
oda değiştirdik onun yüzünden :)
salonda inci boncuk dolu her yere saldırıoduuu
şark odasınaaa geçtikkkkk
burdadaaa orayı burayı kolaçan ediyor amaaa
en azındannn
tehlike yokkk
öpüyorum cnm seni ve meleğini

selam kızlarrrrrrrrr
bi merhaba diyip kaçayım dedim
minik kamile merak etmişsiniz allah razı olsunn
derslerime ağırlık verdim artık
tabi arada kızların sağlık sorunları yüzünden hastane kapılarında turluyorum
ha bide ticarete atıldığım için toptancılarında kapısını aşındırıyorum
kısacası miniğinde dediği gibi kendimi aştımmmm :)))))))))))))))))))))

öyle oluyor miniğim ya aslında rahat ağrısız geçiriyorum bu dönemi ama sinir basıyo beni çok tahammülsüz oluyorum.guclubacismile
kamilemde sormuş sağolsun bugün daha iyiyim şekerlerkaydirigubbakcemile3tabii cadı gözlüksüz geziyor ama eşim çalıştığı için birşey yapamıyorum.artık yarın evde eşim bir çaresine bakıcazaklinialirimsmile

geçmiş olsun canım benim daha çok işim var dr da maalesef:gitme:bir diş çektirecem 2 tanede yaptırmam gerek.şimdi biryere gidemiyorum okuldan dolayı tatilde yaptıracam inşallah.neyse ağrı yok demişsin biraz rahatladım canım:kedi:

kız şevval ne ticareti hayrola ben kaçırdım mı bişeyleri yoksaCADIARZU
kpss ye hazırlandığını biliyorum canım ama yinede ihmal etme burayı arada uğrayerimseniben
allah zihin açıklığı versin öptüm seni canımŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…