Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar canlarım...
bizde oğlumla temizliği bitirdik daha doğrusu ben yaptım o seyretti...rahatım bir süre...
hepinizi öpüyorum...

iyi akşamlar şekerler
eşim balık tutmaya gitti kızlarda aşağıda oyun oynuyolar.bende azcık kafa dinliyorumkaydirigubbakcemile3
belinayım işleri bitirmişsin oh ne güzel temiz evde otur artık mis gibiopuyorumnanaktan
miniğim sana da kolay gelsin canıma.s.

ii akşamlar kızlar tam okuyamadım hasta olanlar var sanırım geçmiş olsun
bizimde babamız nöbetçii
misafirliğe çağrıldık kızımla oraya gidiyoruzz
hoşçalakın

dinle bakalım canım ohh ne güzel demi arada sessizlik
darısım başıma inşaallah bir arada ben yapacam onu ama ne ara bilmiyorum
bir insanın hiçmi monoton günü olmaz hiçmi yer görmez biyerleri yaaa
bugün bir yağmur bir yağmur cam kaplı balkonda bir iki sorun vardı dün onu halletmeye gelmişlerdi
salak adamlar cama vura vura çekiç darbeleriyle sağlam olan yerlerinde içine etmişler
yağmurda yağınca başladımı içersi göl olmaya öyle böyle değil ama
evde ne kadar nevresim ne kadar çarşam varsa serdim yere sular taştı sıktım koca çarşafları çekçek yaptım derken hırsımı alamadım firmanın ağzına ettim telde kavga kıyamet cumartesiye geleceklermiş yağmurda bişey yapılamazmış abartıyormuşum benimkiler geldimi ulan ne abartısı diye bir başladıysam adamı telde paralayacaktım
neyse akşama kadar onunla uğraştım derken yoruldum sinirlendim az yer görem diye şimdi çayımı aldım oturdum uykum geldi vallamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
vallahi bende bir kölelik hizmetçilik ruhu var sürekli başıma iş çıkıyor nolacaksa böyle eşimde bu kadar belayı nasıl çekiyon kendine buda bir marifet diyo:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
neyse anam sizide sıkıp yormayım gece gece

bizimde babamız nöbetçii
hoşçalakın

hadi bakalım gezin ayol benim yerimede gezin
hayırlısıyla şu yoğun trafiğide halledeyim haftaya düzene girer nasılsa arabada altımda gezecem bende umudum o yolda
çok kötü planlarım var çooooookkkkkk:lepi::lepi::lepi:

iyi geceler şekerlerrr
güzel bir gece sizlerin olsun canlarım
meleklerimide opuyorumnanaktan yafruşlarrr
kamilem canım sevvalimle bugün konuştuk telde kızlar ders ticaret derken ancak canım oda pek yoğunmuş bu ara
okumuştum öğlen ama kim ne dedi unuttum valla kusuruma bakmayın canlarım
bego nerde bu aralar benmi görmedim yoksa herkesler iyi demi yoklama alacam valla bundan sonra yoksa kim geldi kim gitti kaçırıyom

bizimde babamız nöbetçii
hoşçalakın
cnm sen hamileykende gezerdin şimdi çocukla pek çıkılmıyo ondanda sıkılır canın büyüdülermi artık gezeriz bol bollvereliniortak

neyse bende kaçtık meleklerin melek anneleri yarın görüşürüz allahın izniyle hepicinizi öptük kızımlaaopuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız bugun ben gideyim saçlarıma kızıl balyaj attırayımdiyorum kızımın yarın yürüyüşü ve eglencesi var ama hava nasıl soğuk bugun burda hiççç gözüm almadı valla kalkınca bakalım açacak mı...

günaydın şekerlerr
herkese güzel bir gün diliyorum
bugün çok iş yapmayacağım dinlenip kızlarımla vakit geçireceğim allahtan bir mani çıkıp işim çıkmazsa tabi:))))))
yarın elifin okulda gösteri ve parti varmış cumada sabahtan okula gideceğiz malum kızım halk oyunu oynayacak 23 nisan dolayısıyla nasıl mutluyum anlatamam fotoğraf makinesini falan ayarlayım bugündende bol bol çekeyim
sizlerdede 23 nisan telaşı vardır eminim tüm meleklerimin bayramını kutluyorum şimdiden her günleri bayram tadında olsun inşaallahhhhhh

Merhaba kıslar..özlemişim sizleri..nasılsınız?..
Geçmişi okumamam çok zor...Nunuku merak etdim sadece türkiyeye gelebiliyomusun canım halloldumu sorunlar...
Minik yerleştin artık umarım..şimdi bizde o sıkıntılar..kızkardeşime ev arıyoruz satılık..Her ailede bir üzüntü oluyor maalesef..imkanlrına göre bulamıyoruz..ona çok takıyorum kafayı..annem babam bunun üzüntüsüne kalpden gidecekler,evlendi evleneli rahat yüzü görmedi..Allah a emanet olun inşaallah

bizideeeeeeee alllllll miniğimmmmmmmmm
cnm sen hamileykende gezerdin şimdi çocukla pek çıkılmıyo ondanda sıkılır canın büyüdülermi artık gezeriz bol bollvereliniortak
evt cnmmmmmm ne gezerdim yaaaaaaa boshayallersmile
şimdiii nerdeeeeeeeee uykusu saati yeme saatiii
anca kapı eşiği kaydirigubbakcemile3

tünaydın cnmmm
oh oh ne gzllllll
bnm kızımda büyüsede bende görsem keşkeee

h.geldn begom
allah muradınıza göre verr inşallahhh

günaydinnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmm

hoş geldin nunukcummm a.s.

selam canım benim
nasılsın şeker
bizde seni özledik canım
hadi kolay gelsin canım inşaallah kardeşin için hakkında her şeyin en güzeli hayırlısı olur canım
allah korusun canım öyle deme anne babanada uzun ömürler versin yeni ev hayırlı uğurlu gelsin kardeşinede inşaallah

gel yafrum atla
kapıya geldim çıkın hadisositosositosositosositosositosositosositososito:roflol::roflol:

iyi günlerrr şekerlerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasılsınız bakalımmmm,minikcim geçmiş olsun canımm dün yogun geçmiş,bitşeyleri düzgün yapsalar zaten ne mümkünnn(((( benim mutfaktaki sorunda düzelemedi hergün su boşaltıp sıkıyorum ne zaman yapılırsa artık((bugün kesin bir hır çıkar bakalım malum günümdeyim fena asabiyim çatacak adam arıyorumm bakalım kim denk gelirse:mymeka:

selamlar kızlar...
bende şimdi begümü okula bırakıp geldik...miniğim kamilem geçmiş olsun canlarım inşallah biran önce halledilir.
nisanurum siremim bende sizdenim önceden gezmekten evde durmazdım şimdi evde durmaktan tırlatıcam yakında bir yere gittimmi oğlum uyumuyor hep laf dinliyor eve gelince de bütün gece ağlıyor uyku düzeni kaçtığı için böyle olunca benimde canım bir yere gitmek istemiyor.
bende kamile gibi çatacak adam arıyorum allahtan eşim evde yok yoksa yerim adamı herhalde malum günümdede değilim emzirdiğim için olmuyorum ama yine de sinirlerim tepemde bugünklava:

iyiyim canım sen nasılsın?gelebilecekmisin türkiyeye...

selam canim bende iyiyim biraz dis agrisi ceiyorum ama insallah bir kac güne bisey kalmaz canim insallah gelecem türkiyeye son anda bisey cikmazsa esim bir tek git diyor bir beraber gidelim diyor ama bakalim artik ne olacaksa :))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…