- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #35.161
selam canim bende iyiyim biraz dis agrisi ceiyorum ama insallah bir kac güne bisey kalmaz canim insallah gelecem türkiyeye son anda bisey cikmazsa esim bir tek git diyor bir beraber gidelim diyor ama bakalim artik ne olacaksa :))) opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım..diş ağrısı zor:1no2:hayırlısı olsun inşallah sorun çıkmaz...gurbet çok zor yaşayan bilir canım...inşallah kavuşursun ailenle...olumunekankayizsmile
selam hanımlarrr hepinizi öpüyorum
ona lazım biliyorsun şekerrr azcık bu tempoda biraz zor amakaydirigubbakcemile3börek yedin yatıcan sonra benim gibi tombalacık oluverirsinde görürsünnn yavruşummmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
şöle bir bakıp çıktım yazmadan canımm sizleri görmedimm benden sonra gelmişsin galibaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankamilemmmmmm gördüm yafruşum aşağıdasın
naberrr şekerlerrrr
ay pineklenmiyorda alışmışım yoğunluğa uykum geldi valla bu saatte yaaaaaa
duramadım kızlara börek yaptım yedik birazda acıkmışız şimdide uykum geldi yemeği yiyip sızacağım:)))))
görüşemezsek yarın yokum muckkkk herkesi canlarım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansevvalcim şu ticaret işini açsana biraz ne yapıyorsunn neyle ilgili antalya şuben olurum belki canımmkaydirigubbakcemile5selam hanımlarrr hepinizi öpüyorum
inş hayırlısıyla o günleride görürsün canımm:Saruboceq::Saruboceq:çok güzel bir duygu ben 2siylede yaşıyorum hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt5 yıldır (ay şaka gibi olmuş ya buyıl 5. yıl)ahh:jeyyar::jeyyar::jeyyar:herkez 23 nisana hazırlanıyo ne güzel yaa inş bende kızımı görürüm öle siz büyütmüşünüz biz daha başındayız yaa bide göstersini izlemek sonunda onu alkışlamak çok güzel bi duygu eminimm opuyorumnanaktan
dur cnm süslenelimm zemuszemusselam canım benim
nasılsın şeker
bizde seni özledik canım
hadi kolay gelsin canım inşaallah kardeşin için hakkında her şeyin en güzeli hayırlısı olur canım
allah korusun canım öyle deme anne babanada uzun ömürler versin yeni ev hayırlı uğurlu gelsin kardeşinede inşaallah
gel yafrum atla
kapıya geldim çıkın hadisositosositosositosositosositosositosositososito:roflol::roflol:
aksilikler bi kere dolandımı ayağına gitmez yada çokmu hızlı yapıyosun işlerini hemencik olsun bitsin diye herşeyi hızlı yaparım ama bişiler kırılır dökülür illa bişi olur bi keresinde sıcak tencereyi devirdim allahtan kimse yanmdı ya masada devirsem annemi babamı yada kocişimi yakacaktım çok sakarıım çooksempatiksalakcinni yavaş yapsam olmıcak biliyorum ama işte huyum kurusun eşimde diyor sen bu gidişle bi yerlerini kırcan yavaş yap işlerini kaydirigubbakcemile3 cnm pazar daha iyi bende pek marketten almam çok acilse alırım bide buraya salak bi zerzvatçı geliyo hep çürük ezik hormonlu şeyleri geitiryyo bide doğru düzgün yemeklik bişide yok bide kazıklıyoselam canlarım benim
kamilem belinayım gelin anam bende çatacak adam çok önce camcıdan başlayalım:)))))
valla kimseyi bulamasam bende bu şans varken biri çıkıyor karşıma gel beni payla diye:)))
çok şükür:)))
mihribanım sağol canım yaaaaaa
eşimde şaşıyor iyi yaşıyorsun sen diye
bende bir basiretsizlik varya neyse allah sonumu hayretsin
doğduğum andan beri başlamış canım valla ölümlerden döndüm kaç kere çocukluğumda da inadına yaşıyorum bakalım ne zaman pes edecek yakamı bırakmayı aksilikler
ama taktiri şayan bir durum bunuda kabul ediyor kocacuğum bu kadar şanssızlığa maşaallah iyi yaşıyorsun diye:)))))
küçük cadınada söyle güzelce süslensin mihribanım bayram onun bayramı bakalım bizimkilerin yarın kıyafetlerini dağıtacaklar okuldan bugünde aklıma geldi yarın oranın pazarı kızları okuldan sonra halasına bırakıp hem pazar yapacağım hemde gezeceğim biraz akşamda eşim gelsin alsın
burda pazar falan yok bir market var oda anasının nikahı ay hem pahalı hemde hormonlu salak saçma meyve sebzeler var
pazarımı pazarlayım bari uzun aradan sonra diyorum bakalım bir aksilik olmazsa
neyse herkese güzel bir akşam diliyorum akşama dizi var izlermiyim bilmiyorum ama baydı iyice bitseydi diyorum ama bu sezondamı bitmiyormuş ne
opuyorumnanaktan şekerlerrrr
meleklerimi vede sizleri
ayy inş cnmm yaa allahım sağlık versin insan anlamıyo dimi nasıl geçtiğini nice 5 15 25 35 yıl daha cnm allahım sağlıklı uzun ömür versin kep törenlerinide göstersin bizleree:Saruboceq:inş hayırlısıyla o günleride görürsün canımm:Saruboceq::Saruboceq:çok güzel bir duygu ben 2siylede yaşıyorum hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt5 yıldır (ay şaka gibi olmuş ya buyıl 5. yıl)ahh:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
günaydın melek anneler..
cumartesi ünü amcam vefat etti senağlama senağlama senağlama canım çok sıkkın :1no2: sizleri çok özledim görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?