Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geçmiş olsun canım..diş ağrısı zor:1no2:hayırlısı olsun inşallah sorun çıkmaz...gurbet çok zor yaşayan bilir canım...inşallah kavuşursun ailenle...olumunekankayizsmile

geçmiş olsun canım..diş ağrısı zor:1no2:hayırlısı olsun inşallah sorun çıkmaz...gurbet çok zor yaşayan bilir canım...inşallah kavuşursun ailenle...olumunekankayizsmile

saol canim benim insallah terslik cikmaz bende 6. ayda giderim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba şekerler
bugün topik şeytanın bacağını kırmış herkes gelmiş hep böyle olsun topiğimizkaydirigubbakcemile3
miniğim kamilem allah yardımcınız olsun şekerler evde tamir tadilat işi oldu mu insan sinir oluyor :mymeka:sizi anlıyorum şimdiden kolay gelsin size:teselli:
bu arada miniğim eşin haklımı ne seni çok fazla aksilik buluyor nedensebilmiyorumkismile
hanımlar bugün anaokuluna giden kızımın okulunda fotoğraf çekicekler cadıyı giydirdim götürdüm okula ama toka taç hiçbirşey takmadı süsleyemedim fazla ama 23 nisanda ateşböceği dansı yapacaklar gösteriye çıkacak artık bayramda süslerim biraz cadıyıbayanssulusmile
yarında palyaço gösterisi var okulda bizde gidecez eğlence düzenliceklermiş azcık bizde eğleniriz artıkkaydirigubbakcemile2
nunuğum 6. ayda gelirsin inşallah canım hayırlısı olsun
begom özletme kendini kız bu aralar aksattın topiğilmaz:kardeşinde inşallah gönlüne göre bir ev bulur canım sıkma canını :teselli:
belinayım ben 8 yıldır böyleyim biryere çıkamıyorum şeker ben ne yapayım o zaman:gitme:sözde kızlarım azcık büyüdüler ama yine pek çıkamıyorum birde cadılar fazla ev gezmesi sevmiyolar aslında bende öyleyim.allahtan araba var çıkıp geziyoruz piknik deniz sahil çarşı pazar derken biraz nefes alıyoruzkaydirigubbakcemile3
neyse öpütüm herkesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba kızlar bendede bi tembellik var bugün sormayın yani hiçbişi yapasım yok havadanmıdır nedirr bide havada yağmurlu gibi güneşli olunca daha bi neşeli dha bi hareketli oluyorumguclubacismile

herkez 23 nisana hazırlanıyo ne güzel yaa inş bende kızımı görürüm öle siz büyütmüşünüz biz daha başındayız yaa bide göstersini izlemek sonunda onu alkışlamak çok güzel bi duygu eminimm opuyorumnanaktan

selam canlarım benim
kamilem belinayım gelin anam bende çatacak adam çok önce camcıdan başlayalım:)))))
valla kimseyi bulamasam bende bu şans varken biri çıkıyor karşıma gel beni payla diye:)))
çok şükür:)))
mihribanım sağol canım yaaaaaa
eşimde şaşıyor iyi yaşıyorsun sen diye
bende bir basiretsizlik varya neyse allah sonumu hayretsin
doğduğum andan beri başlamış canım valla ölümlerden döndüm kaç kere çocukluğumda da inadına yaşıyorum bakalım ne zaman pes edecek yakamı bırakmayı aksilikler
ama taktiri şayan bir durum bunuda kabul ediyor kocacuğum bu kadar şanssızlığa maşaallah iyi yaşıyorsun diye:)))))
küçük cadınada söyle güzelce süslensin mihribanım bayram onun bayramı bakalım bizimkilerin yarın kıyafetlerini dağıtacaklar okuldan bugünde aklıma geldi yarın oranın pazarı kızları okuldan sonra halasına bırakıp hem pazar yapacağım hemde gezeceğim biraz akşamda eşim gelsin alsın
burda pazar falan yok bir market var oda anasının nikahı ay hem pahalı hemde hormonlu salak saçma meyve sebzeler var
pazarımı pazarlayım bari uzun aradan sonra diyorum bakalım bir aksilik olmazsa
neyse herkese güzel bir akşam diliyorum akşama dizi var izlermiyim bilmiyorum ama baydı iyice bitseydi diyorum ama bu sezondamı bitmiyormuş ne
opuyorumnanaktan şekerlerrrr
meleklerimi vede sizleri

kamilemmmmmm gördüm yafruşum aşağıdasın
naberrr şekerlerrrr
ay pineklenmiyorda alışmışım yoğunluğa uykum geldi valla bu saatte yaaaaaa
duramadım kızlara börek yaptım yedik birazda acıkmışız şimdide uykum geldi yemeği yiyip sızacağım:)))))
görüşemezsek yarın yokum muckkkk herkesi canlarım

börek yedin yatıcan sonra benim gibi tombalacık oluverirsinde görürsünnn yavruşummmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

börek yedin yatıcan sonra benim gibi tombalacık oluverirsinde görürsünnn yavruşummmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ona lazım biliyorsun şekerrr azcık bu tempoda biraz zor amakaydirigubbakcemile3
şöle bir bakıp çıktım yazmadan canımm sizleri görmedimm benden sonra gelmişsin galibaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam hanımlarrr hepinizi öpüyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansevvalcim şu ticaret işini açsana biraz ne yapıyorsunn neyle ilgili antalya şuben olurum belki canımmkaydirigubbakcemile5

inş hayırlısıyla o günleride görürsün canımm:Saruboceq::Saruboceq:çok güzel bir duygu ben 2siylede yaşıyorum hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt5 yıldır (ay şaka gibi olmuş ya buyıl 5. yıl)ahh:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

dur cnm süslenelimm zemuszemus
gelince kornaya bass biz çıkarızzz opuyorumnanaktan

aksilikler bi kere dolandımı ayağına gitmez yada çokmu hızlı yapıyosun işlerini hemencik olsun bitsin diye herşeyi hızlı yaparım ama bişiler kırılır dökülür illa bişi olur bi keresinde sıcak tencereyi devirdim allahtan kimse yanmdı ya masada devirsem annemi babamı yada kocişimi yakacaktım çok sakarıım çooksempatiksalakcinni yavaş yapsam olmıcak biliyorum ama işte huyum kurusun eşimde diyor sen bu gidişle bi yerlerini kırcan yavaş yap işlerini kaydirigubbakcemile3 cnm pazar daha iyi bende pek marketten almam çok acilse alırım bide buraya salak bi zerzvatçı geliyo hep çürük ezik hormonlu şeyleri geitiryyo bide doğru düzgün yemeklik bişide yok bide kazıklıyo klavahh gezz valla burda havalar bozuk çıkamıyorz ama 23 ünde hava açacakmış belkim bizde kızımla çıakrız dışarı :dance::dance:
ayy inş cnmm yaa allahım sağlık versin insan anlamıyo dimi nasıl geçtiğini nice 5 15 25 35 yıl daha cnm allahım sağlıklı uzun ömür versin kep törenlerinide göstersin bizleree:Saruboceq:

günaydınnnnnn,güzel bir olsun inş şekerlerrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nisanurcum inş canımmmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq günleride görür gururlanırızzzz:sm_cool::sm_cool:

günaydın melek anneler..

cumartesi ünü amcam vefat etti senağlama senağlama senağlama canım çok sıkkın :1no2: sizleri çok özledim görüşmek üzere

günaydın melek anneler..

cumartesi ünü amcam vefat etti senağlama senağlama senağlama canım çok sıkkın :1no2: sizleri çok özledim görüşmek üzere

başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun

ölümlü dünya iste şu 3 günlük dünyada ne olcağımız belli değilll
:gitme:

tünaydin kizlar ben geldim melisayla yine uyumusuzzzz 10 a kadar bu kiz iyi alisti öyleye kadar yatmaya sabahlari kalkamiyor benimde isime geliyor ama kresimize baslicaz artik bugün kalksaydi gidecektik ama uyanmamis esimde sabah ise giderken kalk dedi ama ben geri uyumusum mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: melisamda saat 10 da hadi anne gidelim diyor olmaz dedim saate baksana en gec 9 da birakmak gerekiyor 11i bulurdu varmamiz birde 1.30da logomuz yani konusma dr unda randevumuz vardi kaldi yani haftayada zaten malum stresim basliyor kaynaanmlar cikacakmis yola carsamba persembe gelirler gelsinler biraz melisayla ilgilenirler :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…