- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #35.181
günaydın melek anneler..
cumartesi ünü amcam vefat etti senağlama senağlama senağlama canım çok sıkkın :1no2: sizleri çok özledim görüşmek üzere
başın sağolsun canımmmm,günaydın melek anneler..
cumartesi ünü amcam vefat etti senağlama senağlama senağlama canım çok sıkkın :1no2: sizleri çok özledim görüşmek üzere
nunukkcum hayırdır muzurluğun üstünde galibaaaaa bugünnlmaz:
minik diyerek kendinden mi bahsediyorsun yoksaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nunukçum merhaba canım nasılsın
inş cnm saoll Şenizgünaydınnnnnn,güzel bir olsun inş şekerlerrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nisanurcum inş canımmmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqgünleride görür gururlanırızzzz:sm_cool::sm_cool:
başın saolsun cnm allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin bende en çok sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum rabbim yokluklarını göstermesin bana:Saruboceq::Saruboceq:günaydın melek anneler..
inş cnm yarın tadını çıkartırsınız inş yağmaz yarın güneşliymiş tüm yurt ama bakalımmerhaba hanımlar
bugün büyük kızın okulunda eğlence vardı ama yağmurdan hiçbirşey anlamadık valla.fazla kalamadık geldik eve:gitme:
anaokulundaki gösteride yağmur nedeniyle iptal edildi.hevesimiz kusağımızda kaldı
inşallah yarın güneşli olurda tadını alırız bayramın.ortanca kızımın gösterisi var berbat olmasın yazıksempatiksalakcinnişimdi de güneş yüzünü gösterdi ama hiç belli olmuyor arkasından yağmur başlıyor
neyse şekerler hepinize güzel birgün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ohhh ohh ne güzel kalabalık olcan onlarıda alıp git bayrama cnm ne olcak önemli olan bir olmak değilmi aynı şey alkisalkisalkishanımlar az önce kuzenim aradı
yarın 15 kişi toplanıp yanıma gelecekler.kalabalık olacak başım ilk defa bu evime gelecekler sevindim ama kızında yarın gösterisi vardı nasıl yapacam bilmiyorum kafam karıştısempatiksalakcinni
belki misafirlerimide alıp bayrama götürürümkaydirigubbakcemile3
neyse iyi akşamlar yarın giremem belki haberniz olsun byyyyyya.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?