Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın melek anneler..

cumartesi ünü amcam vefat etti senağlama senağlama senağlama canım çok sıkkın :1no2: sizleri çok özledim görüşmek üzere

lahanam yafrum basiniz sagolsun allah geride kalanlara saglik versin
üzgünsün ama bunu cok istiyorum biktirdi artik benim ailemi cünki( darisida benim amcama ve karisina olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: )

kizlar bu minik varyaaaaaaaaaaaaaaaaaa anlatim sizede nasilsa yok bugün öyle pasakli öyle pasakli bir garu ki sormayin bu yeemk yapmayi bilmiyo hergün disardan getirtiyo böyrek yaptim dedigine bakmayin allah bilir nerden aldi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: mucukkkkkkkk minigimmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nunukkcum hayırdır muzurluğun üstünde galibaaaaa bugünn lmaz:
minik diyerek kendinden mi bahsediyorsun yoksaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nunukkcum hayırdır muzurluğun üstünde galibaaaaa bugünn lmaz:
minik diyerek kendinden mi bahsediyorsun yoksaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile (( ask olsun o benim herzamanki halimmmmmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

merhaba hanımlar
bugün büyük kızın okulunda eğlence vardı ama yağmurdan hiçbirşey anlamadık valla.fazla kalamadık geldik eve:gitme:
anaokulundaki gösteride yağmur nedeniyle iptal edildi.hevesimiz kusağımızda kaldı
inşallah yarın güneşli olurda tadını alırız bayramın.ortanca kızımın gösterisi var berbat olmasın yazıksempatiksalakcinnişimdi de güneş yüzünü gösterdi ama hiç belli olmuyor arkasından yağmur başlıyor
neyse şekerler hepinize güzel birgün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar lahanam başın sağ olsun
sevalim ticaret hayatın hayırlı olsun
nunukum geçmiş olsun canım
minikim kolay gelsin kamilem sirenim begom betülüm rüyam hepinizi öpüyoruım
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)

hanımlar az önce kuzenim aradı
yarın 15 kişi toplanıp yanıma gelecekler.kalabalık olacak başım ilk defa bu evime gelecekler sevindim ama kızında yarın gösterisi vardı nasıl yapacam bilmiyorum kafam karıştısempatiksalakcinni
belki misafirlerimide alıp bayrama götürürümkaydirigubbakcemile3
neyse iyi akşamlar yarın giremem belki haberniz olsun byyyyyya.s.a.s.

inş cnm saoll Şeniz
günaydın melek anneler..

cumartesi ünü amcam vefat etti senağlama senağlama senağlama canım çok sıkkın :1no2: sizleri çok özledim görüşmek üzere
başın saolsun cnm allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin bende en çok sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum rabbim yokluklarını göstermesin bana:Saruboceq::Saruboceq:
inş cnm yarın tadını çıkartırsınız inş yağmaz yarın güneşliymiş tüm yurt ama bakalım
ohhh ohh ne güzel kalabalık olcan onlarıda alıp git bayrama cnm ne olcak önemli olan bir olmak değilmi aynı şey alkisalkisalkis

herkese iyi geceler canlarım benimmmmm
bugün çooooooooookkk mutluyum
sabah elifi okula bıraktım ve öğretmeni elife bir süprizimiz var dedi sizede tabi dedi
merakla ne diyecek diye bekledim
geçen aylarda bir resim yarışması için okul öğrencileri resim yapmışlar ve göndermişler dün sonuçlar açıklanmış ve elifim madalya aldı:)))))
okulda sadece 2 kişi kazanmış ve biri benim kızım:)))))
türkiye genelinde bir yarışmaymış ve kızım okulunu öğretmenini gururlandırmış nasıl sevindim mutlu oldum anlatamam
bugün 23 nisan nedeniyle okulda sadece öğrencilerin olduğu bir parti düzenleyip pasta kesmişler bu sırada okul müdüremiz elifimi çağırıp madalyasını vermiş
kızımı almaya gittiğimde boynunda madalyası nasıl sevindi anlatamam
ressam olmak istiyorum der hep resimdede çok geliştirdi okula gideli ilk madalyasınıda kazandı kuzum benimmmm
gün boyu leylaydım mutluluktan direksiyon dersim bile süper geçti
sizlerde iyisiniz inşaallah yarın öğlen tören var kızım da halk oyunu oynayacak kuzum benim makineyi falan hazırlayımda yarın çekeyim bol bol
meleklerimde telaştadır şimdi eminim
tüm meleklerimin çocuk bayramı kutlu olsun canlarımmmmmmm
hepinizi çooooookkkkk öpüyorum iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

lahanam canım benimmmmmmmm başın sağolsun kuzum benimmmm
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah canım benim
allah sizlerede sabırlar versin bitanemmmmmm

günaydin herkeslere hayirli cumlar ve 23 nisan ulusan egemelik ve cocuk bayraminiz kutlu olsunnnnn mentalist cacim sagol
mihriban oooooooo diycem sende göstgeriye götür izletirsin canim degisiklik olur onlar icinde
minigim iste bu bizim meleklerimiz herseyi hak ediyor nasilda gururla anlatiyo garuya bakin :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyarrensesimize opuyorumnanaktan a.s. a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…