- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #35.201
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanooooooo opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
elifimiz kutluyorum ŞenizŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.canımmmmm maşallahhhhh meleğimizeeee inş nice madalyalara:hooray::hooray::hooray:herkese iyi geceler canlarım benimmmmm
bugün çooooooooookkk mutluyum
sabah elifi okula bıraktım ve öğretmeni elife bir süprizimiz var dedi sizede tabi dedi
merakla ne diyecek diye bekledim
geçen aylarda bir resim yarışması için okul öğrencileri resim yapmışlar ve göndermişler dün sonuçlar açıklanmış ve elifim madalya aldı:)))))
okulda sadece 2 kişi kazanmış ve biri benim kızım:)))))
türkiye genelinde bir yarışmaymış ve kızım okulunu öğretmenini gururlandırmış nasıl sevindim mutlu oldum anlatamam
bugün 23 nisan nedeniyle okulda sadece öğrencilerin olduğu bir parti düzenleyip pasta kesmişler bu sırada okul müdüremiz elifimi çağırıp madalyasını vermiş
kızımı almaya gittiğimde boynunda madalyası nasıl sevindi anlatamam
ressam olmak istiyorum der hep resimdede çok geliştirdi okula gideli ilk madalyasınıda kazandı kuzum benimmmm
gün boyu leylaydım mutluluktan direksiyon dersim bile süper geçti
sizlerde iyisiniz inşaallah yarın öğlen tören var kızım da halk oyunu oynayacak kuzum benim makineyi falan hazırlayımda yarın çekeyim bol bol
meleklerimde telaştadır şimdi eminim
tüm meleklerimin çocuk bayramı kutlu olsun canlarımmmmmmm
hepinizi çooooookkkkk öpüyorum iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi hafta sonları şekerlerrr
begocum bir yanlışlık oldu galiba canım evlilik yıldönümüm değil ,ben kış geliniydim hemde ne kış fırtına koparken nikah kıyıldı löküs eşliğinde :)))))))ama yinede çok teşekkür ederimm sağolasınnn
dün kızlarımın gösterisi harikaydı hatta face attım geçenyıl çektiklerim pc çökünce silinmişti bu yıl hemen garantiye alıp nete yükledimm,bir aksilik olmazsa öğlene doğru arkadaşlarla pikniğe gideceğiz yarın evdeyimmm görüşmek üzere öpüldünüzzzz
belinaycımmmmm canımmmmmm
belinaycım doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
opuyorumnanaktaniyi haftasonları cicişlerrr
minik elifimi kultarım tebriklerr
kamilem ,mihrişim,begonyam,mentalistim,nunuğum,belinayım,iremimm
hepinizeee kocamannnnnnnnnnnnnnnnn öpücüklerrrrr
selamlar fıstıklar...bizde de dün 23 nisan telaşı vardı begüm bu sene katılmadı ama izlemeye gittik geldik yorulduk akşama kadar dinlendik...
miniğim elifimize maşallah canım geleceğin ressamı yetişiyor deseneyerimseniben
evet bugün benim doğum günüm 28 yaşıma giriyorum 30 a merdiven dayadım artıkın yaşlanıyorum galibaCADIARZUfacede de hepiniz kutlamışsınız doğum günümü tekrar teşekkürler iyiki varsınız...daha annem ve eşim bile hatırlamadı bakalım hatırlayacaklar mı?öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selamlar fıstıklar...bizde de dün 23 nisan telaşı vardı begüm bu sene katılmadı ama izlemeye gittik geldik yorulduk akşama kadar dinlendik...
miniğim elifimize maşallah canım geleceğin ressamı yetişiyor deseneyerimseniben
evet bugün benim doğum günüm 28 yaşıma giriyorum 30 a merdiven dayadım artıkın yaşlanıyorum galibaCADIARZUfacede de hepiniz kutlamışsınız doğum günümü tekrar teşekkürler iyiki varsınız...daha annem ve eşim bile hatırlamadı bakalım hatırlayacaklar mı?öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?