Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ooooooo opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
elifimiz kutluyorum ŞenizŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.canımmmmm maşallahhhhh meleğimizeeee inş nice madalyalara:hooray::hooray::hooray:

meleklerimin akşamdan saçlarını yaptık,az önce giyinip çıktılarr ,birazdan bende çıkacağımm görüşmek üzere öpüldünüzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum meleklerinizin turkbayragi
bnm küçük meleğiminde kutlu olsun :ecrin_bebek:

ii akşamlar hanımlar
bugün bakamadım ana kız misafirlikteydik çok gzl geçtii
iremede değişiklik olduuu
kendinden 15 gün kçük arkadaşıyla oynadı
brazdan da bze misafir gelcek
eşim nöbette
ana kız takılcaz yne kendinden braz byk aradaşı gelcekk
çok seviniyor yavrum çocuk gördümü
alkisalkisalkis

iyi akşamlar hanımlar
yorgunluktan ölüyorum dün akşam misafirim gelecek diye dip bucak temizlik yaptım bugünde misafirlerin arkasından temizlik yaptım derken iyice yoruldumakannehir
malum evde benimkilerle birlikte tam 10 çocuk vardı varın siz düşünün gerisinikaydirigubbakcemile3ama çok keyifli birgün oldu benim için kızlarım içinde bolca eğlendiler oyun oynadılar.bizde hasret giderdik:1hug:
bu arada misafirlerimi bayram yerine getirdim ama maalesef onları beklerken kızımın gösterisini izleyemedim:gitme:kameraya çekenler olmuş artık onlardan izlerim diyorum biraz canım sıkıldı ama sağlık olsun ne yapalım
bütün meleklerimizin bayramı kutlu olsunturkbayragiturkbayragiturkbayragi
miniğim kızınıda ayrıyeten kutluyorum canım aferin ona:hooray::hooray::hooray:
bütün meleklerimizi öpüyorumopuyorumnanaktan

iyi geceler canlarım
herkese teşekkür ederim teyzecikleri
bugünde çok güzel bir oyun sergilediler okulda çok eğlenceliydi
okuldan törenin yapılacağı parka ellerinde bayrakları şarkıları yürüyerek gittik orda oynadılar gösterilerini sergilediler
okulumuzun düzenlediği akrobasi gösterisiyle şarkılarla dağıtılan hediyelerle mutlu oldular çokda güzel bir hava vardı epey eğlendiler geldik
melekleriminde bayramlar çok güzel geçmiştir eminim
hepsini tebrik ediyorum canlarım benim yoğun bir günün ardından iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum meleklerime vede sizlere canlarımmmm
görüşmek üzere herkese iyi geceler vede hafta sonları diliyorum
yarın fırsat bulursam gelirim sabahtan direksiyon dersim var sonrada evde geçireceğiz günümüzü bu hafta sonu evde pineklemek istiyoruz çok yoğunduk az dinlenelim diyoruz
görüşürüz muckkkkkkkkkkkkkkkkk

Hayırlı geceler kıslar...
ooo maşallah maşaallah Elifimiz madalyalar almış annesi..aferin kuzuma..hep böyle başarıları daim olsun inşaALLAH...
23 nisan etkinliklerinden yorgun düşmüşlerdir bütün melekleropuyorumnanaktan
Benimde melek ergenim boğada kahvaltı ,kız kulesi gezintilrindeydi okulla..
Oğluşumda Avm de düzenlenen şenliklrdeydi..o kadar yorulmşlarki banyo yapıp tv syrdrken dalmışlar..
Hepinizi öpyrm..

Biraz geçmişi okudum da..Lahanacım başın sağolsun canım Allah sabırlar versin sana ve ailene..Mekanı cennet olsun inşaALLAH...
Nunuk cum sende her ne olursa olsun bu şekilde beddua etmemelisin canım..
Etdiğin dua döner dolaşır seni bulur..bu konularda sadece sabır ve o kişiler için hidayet dilemek çok daha doğru olur arkadaşım..a.s
Allah ölümünde hayırlısını versin Lahanacım...

Siremim hemşerum kuzumu öp...
Kamile seninde evlilik yıldnümünmş sanırım..Nice mutlu senelere canım ailenle:1hug:Mihroşum temizlği yapa yapa biterimiyon be anacım yaa..yeteeeeeer de artık...bırakıyom uleeen yapmıyom uleeen de artık..hadi ben öyle yaptımyerimseniben
Volkan konak zamanıdır show tv de.. ben kaçar arkdaşlar..
Sor beni yarim yarim diye çığrıyo içerde...

iyi hafta sonları şekerlerrr
begocum bir yanlışlık oldu galiba canım evlilik yıldönümüm değil ,ben kış geliniydim hemde ne kış fırtına koparken nikah kıyıldı löküs eşliğinde :)))))))ama yinede çok teşekkür ederimm sağolasınnn
dün kızlarımın gösterisi harikaydı hatta face attım geçenyıl çektiklerim pc çökünce silinmişti bu yıl hemen garantiye alıp nete yükledimm,bir aksilik olmazsa öğlene doğru arkadaşlarla pikniğe gideceğiz yarın evdeyimmm görüşmek üzere öpüldünüzzzz

belinaycımmmmm canımmmmmm

iyi haftasonları cicişlerrr
minik elifimi kultarım tebriklerr
kamilem ,mihrişim,begonyam,mentalistim,nunuğum,belinayım,iremimm
hepinizeee kocamannnnnnnnnnnnnnnnn öpücüklerrrrr

belinaycım doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

teşekkürler canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamlar fıstıklar...bizde de dün 23 nisan telaşı vardı begüm bu sene katılmadı ama izlemeye gittik geldik yorulduk akşama kadar dinlendik...
miniğim elifimize maşallah canım geleceğin ressamı yetişiyor deseneyerimseniben
evet bugün benim doğum günüm 28 yaşıma giriyorum 30 a merdiven dayadım artıkın yaşlanıyorum galibaCADIARZUfacede de hepiniz kutlamışsınız doğum günümü tekrar teşekkürler iyiki varsınız...daha annem ve eşim bile hatırlamadı bakalım hatırlayacaklar mı?öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi haftasonları cicişlerrr
minik elifimi kultarım tebriklerr
kamilem ,mihrişim,begonyam,mentalistim,nunuğum,belinayım,iremimm
hepinizeee kocamannnnnnnnnnnnnnnnn öpücüklerrrrr
opuyorumnanaktan

doğum günün kutlu olsun cnm a.s.

merhaba şekerler
burdada çok güzel bir hava var.kızlar doya doya oyun oynadılar şimdi de tv izliyolar
bende o kadar yorulmuşum ki sabah 11 de uyandım :kedi:
begocum bugün pek birşey yapmadım canım zaten 2 gündür yeterince iş yaptım:roflol:
ama yemek işimde yok birkaç gün zemuszemushem dünden yemeğim var hem de sağolsun annemle teyzem bana bir tencere sarma sarıp gittiler.teyzem asmasından yaprak getirmiş fazlasınıda haşlayıp buzluğa attılar.böylece brkaç gün yemek sıkıntım yok yaniyerimseniben
neyse herkese güzel birgün diliyorum şekerler öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

doğum günün kutlu olsun canım
allah sağlıklı uzun ömür versin sana ....nice senelere inşallaha.s.a.s.

iyi akşamlarrr şekerlerrrrr,
bizde arkadaşlarla pikniğe gittik 4 aileydik baya eğlenip yorulup geldik arkadaşlardan birinin kızları kızlarında sınıf arkadaşlarıydı pek mutlu oldular bugünn,çocuklar bizden ayrı karın olduğu yere çıkıp karlalada oynayıp geldilerr üşümüşler ama ,gelir gelmez sobaları yaktım banyoya girdilerr bende soluklanırken pc başına geçtimmm:)) sizler nasılsınız bakalımmmm,
mentalistcimmm imzan harika sen anladınnn onu:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…