Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

şekerler merhabalar
herkes gezmede sanırım unutuldu topik bugünsenağlama
kamilem oralarda daha kar mı var canım buraya iyice yaz geldi nerdeyse:1shok:gerçi geceleri serin oluyo ama gündüzümüz sıcak geçiyo
neyse iyi geceler hepinize tatlı rüyalar görünkaydirigubbakcemile3

İyi geceler mi desem iyi sabahlarmıCADIARZU
mışıl mışıl uyuyonuz hatunlar dimi...Mihribancğıma yetişemedim..ohaoldumsmile
Ablamdaydık bizde...anca gece vardiyası bakiyim dedim....
MaşaAllah eğlenmşiniz meleklrinzle..oh deşarj oldunuz bu size bayağ giderboshayallersmilestres yok hastalık yok tamammı:dance:
Hee Mihroşum sana ev işi hiç yokklava::roflol:
Valla topiğin en titiz hanımı sen kaldın aklımda Mihroşyerimseniben
Eğil kulağına söyliyim(diğerleri biraz pasaklı pasaklısositososito

iyi pazarlarrrrr şekerlerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mihribancım yaylalarda var canımm piknik için yaylaya çıkılır genelde bizde su kenarlarında toplanır herkes:) burasıda ısınmaya başladı sabahları soba yakmıyorum artık akşamları biraz kozakla bir alevlendiriyoruz o kadar,kaydirigubbakcemile3
begocum aşkolsunn demek biz pasaklıyız haa öyle olsunn:1shok::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

günaydın iyi pazarlarrr sevgili benim gibi pasaklı arkadaşlarımmmmmmmm:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
aşkolsun bego yaaa ben tüm gün yaptıklarımı yazıp sizi sıkmak istemiyorummmm
küstüm sanaaaa
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

allah iyiliğini versin begocum:roflol::roflol::roflol:
yok canım o kadar titiz hamarat değilim emin ol elim ağır galiba yap et bitiremiyorum :kedi:
bir de evde 3 küçük çocuk olunca malum artık tahmin edersinakannehir

merhaba hanımlar
herkesin keyfi yerindedir inşallah
güzel birgün diliyorum hepinize
öpüldünüzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam şekerlerrrr nabersiniz canlarım
herkese teşekkürler ediyorum canlarım
bugün bir arkadaşa başsağlığına gideceğiz birazdan da hazırlanmadan size bakayım dedim
sabahtan evi sildim temizledim hafta içi okul ve benim dersim var malum
bu arada hocam ödev verdi eşimede söyledim bugün ben götüreceğim kocişi:))))
haftaya kaptım arabayı adamın elinden artık vermemek üzere
güzellerimin hepsini öpüyorum canlarım
sizlerede güzel bir pazar diliyorum
görüşmek üzere kib
byeeeeeeee

kamilem burdasın sanırım
nasılsın canımbayanssulusmile
azcık yorgunum canım sen nasılsınnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,balkon için masa istemiştim eşimden oda piknik masaları gibi bir masa yaptırmış pek beğenmedim ama yinede koydum onu yerleştirdik evi toparla derken yorulmuşummm yemekten önce bir bakınayım dedimm,
sen neler yaptınnnn,sonunda burada da hava baya sıcak tüm pencereleri açtım kaydirigubbakcemile3

iyi artık sizede yaz geldi demekkaydirigubbakcemile3masanda hayırlı olsun canım
bende ne olsun günlük işlerimi bitirdim.yemek derdim olmadığı için pc de zaman geçiriyorumzemuszemuszemuszemus
annem sağolsun bir tencere sarma sarıp gitti onu pişirdim kızlarımda çok seviyolar çerez gibi yediler bir tabak kaldı sadecekaydirigubbakcemile3onu da birazdan yerler

ii akşmlrr
çooooooooookk yoruldummmm
bugün gezdik aiece
alışveriş yaptıkkkkkkk
çok gzlllllll şeylerrrr gelmişşşşş
sırayla kuşandıkkkkkk :)))
irem dee her yerde maskot olduu resmennn :ecrin_bebek:
görn alıyor kucağına gören alıyorrr foto çekiniyorlarr bnm cadı kızımla :)))

bzde babişle dinlendikk az az :))))

iyi aksamlar herkeslere nasilsiniz bakemmmm
ben cok yorgunum 2 gündür yeni oturdum desem yeridir cumartesi esimle arkadasi kücük cocuklara antraman yaptiriyorlardi maclari vardi bizde arkadaslar orda kahve kek su falan sattik eve gec geldik sonra biraz oturdum ordan ise aksam gittik sonra bu sabahta saat 7 de görümcemin esi aradi gelin dedi görümcem hastaneye yatmis dogum icin 1 ayi var daha oraya gittik saat 4e kadarda ordaydim dogum olmadi sanci yok ama suyu gelmis sunu sanci verdiler dr da 2 günde sürebilir dedi o anda olsaydi ben girecektim doguma girerim dedim ama bayilirdim her halde o anda yeni eve geldik yarim saat uyumusum sonra kalktim ise gittim yine yeni oturdum mahfoldum yaaa tekrardan aradik isten sonra gelelimmi diye görümcemde gelmesinler gerek yok dedis bilemiyorum nasil olcak tek basina yeni oturdum mahfoldum yaaa ..........

günaydınlar şekerlerrrrrrrrrrrr
güzel bir hafta olmadı dileğiyle canlarımmmmm
kamilem canım hayırlı olsum şeker yazıda getirmişsin artık masalar falanda atılmış balkona kahveyide koy geliyom yafruşummmmmmmmmmmm
mihribanım canım benim senden naber şeker
sanada kolay gelsin canım benim
nunukummm ohhhh maşaallah yafruşum pek verimli bir hafta sonu geçirdin desene ne güzel
iremim canım güle güle kullanın üstünüzde paralansın:)
meleğimizede maşaallah canım
allah nazarlardan saklasın canım yaa dikkat et annesi nazara gelmesin yavrumm
benimde yoğundu baya bugünde az ortalığı toplayım yemek yapayım başka işim yok bakalım bulmazsam iş
yarın okul var kızlarla dinlenirim vakit geçiririm diyorum hayırlısı bakalım
herkesi opuyorumnanaktan canlarım kolay gelsin
meleklerimide opuyorumnanaktan

günaydınnnnnn,iyi haftalar şekerlerrrrr
minikcim gel canımm kahveyi koydummmmm
kızlar hazırlanıken sizlere bakayım dedimm görüşmek üzere öpüldünüzzz

sğl teyzesii
nazarlık fln takıyorum allahım kem gözlerden korusun yavrumu ve yavrularımızı :Saruboceq:

günaydınnnnnnnnnn
iroşu uyuttum yansın bi çarşıya çkcaz ilk defa ana kızz
ilk defa çıkcamda eşimsiz iremlee :roflol:
az tırsıyorumm
bi iki işimiz var onları halledp hmncik döncem amaaaa a.s

günaydin herkeslere güzel bir hafta diliyorum
minigimmmmmm yafrum evet baya verimliydi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Günaydın kızlar hepinize güzel mutlu bir hafta diliyoruma.s.a.s.a.s.
Cuma aksamı döndük annemlerden
Bir hafta degişiklik oldu annem pişirdi biz yedik baba evinin keyfini cıkardık ama evimide özlemişim dogrusu
Haftasonu evişleri yemek camasır ütü derken yazamadım sizlere
Herkes iyidir insallah:Saruboceq::Saruboceq: herkesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…