Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selammmmmm kizlar almanca kursuna gitmistim karne almaya kazanmisimmmmmmmm sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

günaydınnnnnn,iyi haftalar şekerlerrrrr
minikcim gel canımm kahveyi koydummmmm
kızlar hazırlanıken sizlere bakayım dedimm görüşmek üzere öpüldünüzzz

günaydın canım
geldim şekeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar güzel bir hafta diliyorum herkese......

selam canım sanada güzel bir gün olsun inşaallahhhhhhhh

aminnn canım benim amiiiinnnnnnnnnnnn inşaallahhhhhhhhhhhh

günaydin herkeslere güzel bir hafta diliyorum
minigimmmmmm yafrum evet baya verimliydi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hoşgeldin canım ohhhhhh yedin içtin gezdin demi ne güzel hadi bakalım
sonra iş güç zor gelir ama
hadi kolay gelsin sanada canım hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn

selammmmmm kizlar almanca kursuna gitmistim karne almaya kazanmisimmmmmmmm sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

ohhhhh ohhhhhhhhhh hadi gözün aydın canım benimmmmmmmmmmmmmm
aferin kız sana şeker hakkından gelemediğin iş kalmadııııı:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

nabersiniz bakalım şekerlerrrrr
işleri bitirdim sizlere bakayım dedim
herkesler iyidir inşaallah
yarın okul yollarında ve direksiyon dersindeyim yorulacam bugün keyif yapayım diyorum
gelirim ara ara
opuyorumnanaktan canlarımmmmmmmmmmmm

selamlar kızlar...bu gece oğlum bizi pek uyutmadı burnu tıkanmış ağzından nefes almayı da bilemiyor nefes alamayınca hep ağladı hep gezdik evin içinde uykuya doyamadım...zaten doyamıyordum da bugün iyice uykusuzum keyfim yok...
hepinizi öpüyorum...

merhaba şekerler
bugün pazarım vardı oraya gittik sonrada markete gittik derken giremedim
bende şimdi oturabildim pc başına
burda bunaltıcı bir sıcak var hanımlar arabada piştim nerdeyse pazarda dolaşırkende öyle:gitme:
artık temmuz ağustosda ne yaparız bilmiyorumkafamçokkarıştı
nunuğum hadi gözünaydın canım tebrikler sana
gülzeynocum hoşgeldin canım tatil yaptın geldin oh ne güzel bende okul kapanınca kısa bir tatil yaparım artıkkaydirigubbakcemile3
belinayım sanada kolay gelsin canım uykusuzluk zor allah yardımcın olsun
neyse şekerler kızı okuldan alıcam görüşürüz şimdilik kaçıyorumgamyoncuiremsu

nunuk tebrik ederim cnm...

sagolun canlarim benimmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam canim yerim ben oglusunu gecmis olsun canimm bu gece rahat uyursun insallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

adanam adanam güzel sehrim yeni ben osmaniyeliyim ama yinede sicak yeri seviyorum ben
bügün sanki bizim oralarda yagmus duymustum birileri bana hava bozuk yagcak gibi diyordu ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

hep bir kizim olsun istemistim ama olmadi, simdi uc oglum var
Allah hayirlisini versin, bahtlarini acik etsin yavrularimizin...ve acilarini gostermesin, her zaman saglikli, mutlu olsunlar insallah..
suan onlara kagittan ucak yapiyorum gamyoncuiremsu
bir kizim olsaydi barbie bebekleriyle oynardik saclarimiza tokalar takardik :))
elbette ogluslarimla da cok egleniyoruz ama bir kizim olsun cok isterdim

öyle canım amin diyorum bende:Saruboceq:
kız oğlan farketmez allah yeter ki sağlıklı ve hayırlı evlat versin
benim de 3 kızım var oğlum yok ama önemli değil benim için
demek ki böylesi daha hayırlıymış hakkımızda

burası yanıyordu öğlen canım şimdi azcık rüzgar esti
burdada herkes yamur sıcağı bu diyor ama görecez bakalım yağacak mı yağmurfisfisfis
bende sıcağı severim canım ama temmuz ağustos sıcağıda bunaltıyo insanıakannehir

canım benim geçmiş olsun yakışıklımıza
inşaallah en kısa zamanda düzene girerde sende rahatlarsın bitanem
uykusuzluk kötü yapar insanı depolanmıyorda meret yaaaaa(
allah kolaylık versin canım arkadaşım

ohhhhh hamaratım yafrum benimm
hadi bakalım bitirmişsin işleri sıcakta
ben severim sıcağı yaaa hele ankarada kara güneşte amele yanığı nede güzel olurum sorma:))))))
bu hafta elifin okulu kendi dersim derken yollarda geçti ya günlerim askılı giydim allahtanda düzgün yanmış kamyon soförlerine döndüm kıs ders alacam diye güneşte arba kullanmaktan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu haftadan sonra görmeyin valla karafatma diye bilirsiniz namı diğer:roflol::roflol::roflol::roflol:

allah bağışlasın canım evlatlarını sana
olsun sende bak 3 kız alacaksın rabbim hayırlısıyla karşılaştırsın inşaallah ama zor zanaat valla 3 erkek birde koca evde tek bayan
epey yoruluyorsunuzdur onların peşinde koşturmaktan

iyi akşamlar şekerlerrrrrr
güzel bir akşam olması dileğiyle herkese
kızlar bir banyo keyfi yaptı gündüzde uyumadılar bayılmak üzereler nerdeyse az oynatayımda 8 gibi yatsınlar bari sabahta okul yollarındayız nasılsa
herkese iyi akşamlar
meleklerimi vede sizleri opuyorumnanaktan canlarımmmmm

tebrik ederim nunukcum

ii geceler melekleriii ve anneleriii

günaydın hayırlı sabahlarrr canlarımmmmmmmm

lahanam başınız sağolsun allah yattığı yerde dinlendirsin

başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun

ölümlü dünya iste şu 3 günlük dünyada ne olcağımız belli değilll
:gitme:

lahanam yafrum basiniz sagolsun allah geride kalanlara saglik versin
üzgünsün ama bunu cok istiyorum biktirdi artik benim ailemi cünki( darisida benim amcama ve karisina olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: )

başın sağolsun canımmmm,
allah rahmet eylesinnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

lahanam başın sağolsun :teselli:allah rahmet eylesin:Saruboceq:
kalanlara sabır versin canım

inş cnm saoll Şeniz

başın saolsun cnm allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin bende en çok sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum rabbim yokluklarını göstermesin bana:Saruboceq::Saruboceq:
[/COLOR][/B]

iyi akşamlar...
lahanacım başın sağolsun canım...
hepinizi öpüyorum canlarım...

lahanam canım benimmmmmmmm başın sağolsun kuzum benimmmm
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah canım benim
allah sizlerede sabırlar versin bitanemmmmmm

Biraz geçmişi okudum da..Lahanacım başın sağolsun canım Allah sabırlar versin sana ve ailene..Mekanı cennet olsun inşaALLAH...

sağolun arkadaşlar allah razı olsun

günaydın güzel meleklerimin güzeller güzeli anneleri Şeniz
hepinize güzel bir gün diliyorum a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

allah oğluşlarını bağışlasın sana canım:Saruboceq:
kız çocuğu çok farklıdır allahım meleklerimizi korusun inşallah

nunukçum tebrik ederim canımalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…