Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydinnnnnn güzel bir havayla beraber güzel bir gün diliyorum hepinize
kizlar bu arada daha görümcem dogurmadi yaaa aklim onda hep bugün yine sini sanci vereceklermis
eger oda yine etki etmezse ameliyata alacaklarmis kac gün oldu (

Bugün varsın yaşadın...
Peki ya yarın...
Yarın sabah gözlerini açamayıp
Sevdklrini göremeyecğini düşündünmü?...
Kaçırdıkların kaybetdiklerin kırdıkların
Hiç aklına geldimi?...
O yüzden
En iyisini yapıp tüm sevdklrine haykır
''İYİKİ VARSIN''...diye..
Ben başladım bile...
İYİKİ VARSINIZ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iyi günlerrrr şekerlerrrrrr,
sabah giremedim şimdide kızlarımı doyurdum size geldimmm nasılsınız bakalımmm
begocum ne güzel paylaşım teşekkrlerrrr
İYİ Kİ VARSINIZZZZZZZZZZZZopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam canim yerim ben oglusunu gecmis olsun canimm bu gece rahat uyursun insallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sağolun canlarım...ahh ahh bu gecede uykusuz kaldım:sinifsinif:

merhaba şekerler
dün gece eşim balığa gitmişti sabah geldi elinde 1-2 kilo kadar balıkla bende onları temizledim evi toparla yemek yap derken giremedim
ancak şimdi zamanım oldu şekerler
herkes iyidir umarım
begom paylaşımın için teşekkürler canım çok haklısın dünya fani ama biz yinede herşeye kafamızı takıyoruz.aslında kimseyle kötü olmaya değmeyecek kadar kısa ömür:gitme:
iyiki varsınız melek anneleri :1hug::1hug:
öptüm hepiniziiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlarrrrr
bugün havada soğuk bende bi garibim
hem uykusuz hem yorgun hemde biraz endişeliyimmm
bu sabah 9 itibariyle mürvetin sondalı filmini çektiler
ürodinami denilen olayı yapıp mesanesini ve böbreklerini incelediler
yavrum çok sabretti o sondaya dayandı yaklaşık 45 dakikalık bi tetkikten sonra işimiz bitti
eve geldik duş aldırıp uyumasına yardımcı oldum
sonuçlar 15-20 gün sonra çıkıcakmış
daha sonrasında raporlu ilaç kullanmaya başlayabilirmiş
hepsi belli olucak
ben ne beceriksiz bi anneyimki iki yavrumda dr dan eve gelemiyo
ben çocuk bakmayı beceremiyorum
(((((((((

öffffff saçmalama niye öyle düşünüyorsun
hiçte öyle değilsin
bu saçma düşünce nerden aklına geldi
sen bi kerem süper bir annesin
böyle düşünüp kendine eziyet etme
beni kızdırma kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

iyi akşamlar canlarım
nabersiniz bakalım
ben yorgun vede yoğun havalar ısındı ve okulun son ayları artık her gün aktivite eğlence gezi var sanırım her gün okul yollarındayım bundan sonra
yarında tiyatro gösterisi varmış sonraki gün gezi bugünde gittim haftanın 5 günü giderim artık ben
yoruluyorum ama en azından kızım eğleniyor nazlada biz bi hal çaresine bakıyoruz artık
herkesler iyi sanırım
sevvalim dışında arıyorum telin meşgul yafruşum ne biçim laf onlar öyle aaaaaaa valla kızarım
canım yaa bundada vardır bir hayır öyle deme hayırlı sonuçlarını bekliyoruz inşaallah meleğimizin
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrr
görüşmek üzereeeee

cnm olur mu hiç öyle söylemeeee
allah daha dert vermesnnn
allahın izniyle bşycik çıkmazzzz
geçmmiş olsn cnm
bak gör tertemz çıkarr sonuçlar

iyi geceler şekerler
şevvalcim öncelikle geçmiş olsun kızına canım
sonrada bu saçma düşünceye nasıl kapıldın anlamadımlmaz:birtek senin kızın değil hepimizin çocukları hasta oluyor canım
hemen böyle kötü düşünecek ne var.allah beterinden korusun.:Saruboceq:
melek anneleri bir tane hepimiz süper anneyiz canım:lepi:
sende üzme kendini öptümŞenizŞeniz

günaydınnn şekerrlerrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
güzel birgün olur inş hepimizz içinnn,
dün yazlıkları çıkardım dolap kokuları gitsin diye makineye attım açık renklilerin içine siyah şapka karışmışşş o kadarda tekrar tekrar bakarak kotmuştum başa gelecek işte karışmış beyaz ve kremler buz mavisine dönüşmüşlerrr çok canım sıkıldı,yeni alınıp bir iki kez giyilenlerde vardı çok canım sıkıldı(( düzeltelte bilme şansımda yok offffffffffffff

sevvalcim o nasıl laflar öyle senin anneliğinle ne alakası varrrrrrrrrrr,
her insanın bünyesi bir değil ki,üstelik bu bizlerin elinde olan bir durum değil ki
sen pamuklara sarıp sarmalasan olacak olan olur rabbim dermansız dert vermesinnn,
böyle sözler sana hiç yakışmıyorrrrr meleğimizin sonuçlarıda güzel çıkacak göreceksin küçük bir tedaviyle bir şeyi kalmayacakkk meleklerini ve seni çok öpüyorummmm,

Günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sevvalcim bu bunalım halleri sana hic yakısmıyorlmaz:lmaz:lmaz:
Var mı öyle hemen kaybetmek biz seni espirili sakacı halinle tanıdık ve öyle seviyoruz arkadaslarda yazmıslar hayırlısı olsun insallah güzel gelecek sonuclar hayırlı haberlerini bekliyoruza.s.a.s.a.s.

selam kızlarrr
öncelikle hepinize çok teşekkürler
benim gibi normal görünümlü bi deliye destek verdiğiniz için
(biraz kızların dertleri birazda malum günümün verdiği saçmalama ruhaniyeti neticesinde
manyamış bi hal aldım)

merhaba hatunlarr bende kızımın mızmızlıklarıyla uğraşıyorum tutunup kalktığından beri hep mızmız hep dizimin dibinde bacaklarıma yapışıyo :) az çekmeye çalışım çok korkuyo hemen ağlıyo bide bu ara tutunup kalkarkende düşüyo hep düşcem sanıyo hep mızmız ben varsam yanında gülücükler gırlaa çok fena yaa

selam kislar nasilsiniz meleklerimizde iyilerdir insallah
görümcemin kizi bana geldi dün aksam üytü melisayla oynuyolar
pek oturamadim pc basinda birazdanda parka götürecem aramasin annesi gili diye:))

yerim ben nisoşuu
cnm iremde öyle hep dibimde ayrılmıo yanımdan
yapışık gezioz oda da :)
şimdi böyle zmnları galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…