- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #35.281
tebrik ederim cnm a.s.selammmmmm kizlar almanca kursuna gitmistim karne almaya kazanmisimmmmmmmm sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
hyrılı olsunda artık hayırlı gelin nasip ederse rabbim onlara kendi kzın gibi olur 3 oğlun 3 de kızın olucak bende kızları çok seviyorum raabim gönlüme göre verdi bi kızım daha olsun isterim :1hug:hep bir kizim olsun istemistim ama olmadi, simdi uc oglum var
Allah hayirlisini versin, bahtlarini acik etsin yavrularimizin...ve acilarini gostermesin, her zaman saglikli, mutlu olsunlar insallah..
suan onlara kagittan ucak yapiyorum gamyoncuiremsu
bir kizim olsaydi barbie bebekleriyle oynardik saclarimiza tokalar takardik :))
elbette ogluslarimla da cok egleniyoruz ama bir kizim olsun cok isterdim
evet cnm iyiki varlarrr her zaman yanımda olurlar inşş:asigim:Bugün varsın yaşadın...
Peki ya yarın...
Yarın sabah gözlerini açamayıp
Sevdklrini göremeyecğini düşündünmü?...
Kaçırdıkların kaybetdiklerin kırdıkların
Hiç aklına geldimi?...
O yüzden
En iyisini yapıp tüm sevdklrine haykır
''İYİKİ VARSIN''...diye..
Ben başladım bile...
İYİKİ VARSINIZ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne alaka cnm onların bünyeleri zayıf olucağı varsada oluyo bunun seninle ilgisi yok hiçbi anne istemez yavrusu hasta olsun ama oluyo önüne geçemiyon geçmiş olsun biran önce iyileşir inş:Saruboceq:iyi akşamlar kızlarrrrr
bugün havada soğuk bende bi garibim
hem uykusuz hem yorgun hemde biraz endişeliyimmm
bu sabah 9 itibariyle mürvetin sondalı filmini çektiler
ürodinami denilen olayı yapıp mesanesini ve böbreklerini incelediler
yavrum çok sabretti o sondaya dayandı yaklaşık 45 dakikalık bi tetkikten sonra işimiz bitti
eve geldik duş aldırıp uyumasına yardımcı oldum
sonuçlar 15-20 gün sonra çıkıcakmış
daha sonrasında raporlu ilaç kullanmaya başlayabilirmiş
hepsi belli olucak
ben ne beceriksiz bi anneyimki iki yavrumda dr dan eve gelemiyo
ben çocuk bakmayı beceremiyorum
(((((((((
çok yoğunsun yanii bunlar tatalı yorgunluklar ne güzeel rabbim bizede nasip eder inşiyi akşamlar canlarım
nabersiniz bakalım
ben yorgun vede yoğun havalar ısındı ve okulun son ayları artık her gün aktivite eğlence gezi var sanırım her gün okul yollarındayım bundan sonra
yarında tiyatro gösterisi varmış sonraki gün gezi bugünde gittim haftanın 5 günü giderim artık ben
yoruluyorum ama en azından kızım eğleniyor nazlada biz bi hal çaresine bakıyoruz artık
herkesler iyi sanırım
sevvalim dışında arıyorum telin meşgul yafruşum ne biçim laf onlar öyle aaaaaaa valla kızarım
canım yaa bundada vardır bir hayır öyle deme hayırlı sonuçlarını bekliyoruz inşaallah meleğimizin
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrrr
görüşmek üzereeeee
gördüm cnm gezmişiniz vallar facete resimlere baktım havada güzelmiş ohhh iroşumda gezdi bi güzeelii akşamlarrr
iyiki varsnız melek anneleri
bugun gremedim çarşıdaydk ailece
öpyrm herksi
aynenn yaa bak gene geliyo yanıma allam ya kovuyomda gitmiyo bi bakıyom yanımda bide klavyeyede uzanıyo o rahatlık zamanlara veda ediyoruz yavaş yavaşyerim ben nisoşuu
cnm iremde öyle hep dibimde ayrılmıo yanımdan
yapışık gezioz oda da :)
şimdi böyle zmnları galiba :)
geçmiş olsun cnm inş iyi olur kaç yaşında kardeşin inş yolkturmerhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
ben hiç iyi değilim az önce annem aradı erkek kardeşim çok rahatsızmış.sürekli kusuyor hiçbirşey yemiyor dedi.tahlil falan yaptırmışlar hiçbiri normal değilmiş enfeksiyon olmuş her tarafı demişler.moralim çok bozuk.senağlama
inşallah önemli birşeyi yoktur:Saruboceq: hiç keyfim kalmadı:gitme:
neyse öptüm hepinizi
çokkk geçmiş mihribancım acil şifalar kardeşine canımmm:Saruboceq::Saruboceq:merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
ben hiç iyi değilim az önce annem aradı erkek kardeşim çok rahatsızmış.sürekli kusuyor hiçbirşey yemiyor dedi.tahlil falan yaptırmışlar hiçbiri normal değilmiş enfeksiyon olmuş her tarafı demişler.moralim çok bozuk.senağlama
neyse öptüm hepinizi
merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
neyse öptüm hepinizi
selam kızlarrr
öncelikle hepinize çok teşekkürler
benim gibi normal görünümlü bi deliye destek verdiğiniz için
(biraz kızların dertleri birazda malum günümün verdiği saçmalama ruhaniyeti neticesinde
manyamış bi hal aldım)
merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
neyse öptüm hepinizi
iyi akşamlar canlarım
kızlar bugün yoruldular az önce sızdılar yemek yiyip yatırırım erkenden geri uyandırayım uykularını almadanda sonrada oturup dizi keyfi yapacağım haftalardır izleyemedim ertesi gün netten izledim
bu arada sınav sonuçlarım çok şükür açıklanmış çalışamama rağmen ev taşıma koşturma nedenide olsa 1 2 ders dışında iyi mayıs sonundaki sınava kasmam lazım biraz
yarında okuldayız ve direksiyom dersim var bugünden yarın için yemekleri işleri hallettim cuma dinlenirim diyorum
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrr
görüşmek üzere
İyi insan lafın üstüne gelirmiş derler....geldim Şevvalim...nasılsın canım...
Ablamın kaynatasını kaybetdik...sizlere ömür..dün cenaze evindeydik..
Çok severdim kendisini çok üzüldüm..inanamıyor insan hiç..ölüm çok acı ama gerçek..
Bir bakıyım neler olmuş topikde..döneyim hemen..
geçmiş olsun cnmmerhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
neyse öptüm hepinizi
opuyorumnanaktangünaydınnnnnnnnn
mihriban çok geçmiş olsun canım
miniğim telaşeli guzummmm benimmmmmmmmm
mental avrat tescilli deli benim diyosun yani
rüyanaz sanada günaydınnnn
belinay dünürüm bebekler böyle takıntılı oluyo şekerim illaki evdeki ortamı arıyolarrr
kamilemmmmmmmm mucuxxxxxxxxxxxxxxxxx
nunuğum sanada mucuxxxxxxx
irem nisanur sizedeee mucuxxxxxxxxx
bu arada begonyam nerelerdeeeee
başınız sağ olsun cnm.ölümlü dünyaaa iştee pufffffffİyi insan lafın üstüne gelirmiş derler....geldim Şevvalim...nasılsın canım...
Ablamın kaynatasını kaybetdik...sizlere ömür..dün cenaze evindeydik..
Çok severdim kendisini çok üzüldüm..inanamıyor insan hiç..ölüm çok acı ama gerçek..
Bir bakıyım neler olmuş topikde..döneyim hemen..
Günaydın kıslar hepinize öncelikle...
Şevvalcim hemen sana girişicem ilk evvela...
Sakın böyle isyankar olma..sen biliyormusun hastane köşelerini aylarca hatda yıllarca bekleyen anaları..onlar ne yapsın kızım..aaa çok saçmalamışsın afedersin,yok öyle bayrakları indirmek...lmaz:
Sabır ve dua herşeyin ilacıdır..yeterki canı gönülden yaklaş...Her sıkıntının sonu aydınlıkdır Allahın izniyle..yeterki sabretmesini bil...buna şükret..Emia.s
Bunu tecrübeli bir abla nasihatı say..öpyrm seni
Mihroşum geçmiş olsn cnm..kardşinin önemli bşeyi yoktur üzülme..mikrop kapmş belli,3,4 iğnyle atlatır inşaallah..şifa Allah dan canım..öpyrm seni
Nunuk,Mentalist,Minik,Kamile,Rüyanaz,Siremim,Nisanur,Belinay,Kübrabetül, kadro yu tam saydım mı valla bilmiyorum..çok dan yazmıyorum tek tek...üzülüyorum da...çok öpyrm sizleri...hoşçakalın:1hug:
Günaydın kıslar hepinize öncelikle...
Şevvalcim hemen sana girişicem ilk evvela...
Sakın böyle isyankar olma..sen biliyormusun hastane köşelerini aylarca hatda yıllarca bekleyen anaları..onlar ne yapsın kızım..aaa çok saçmalamışsın afedersin,yok öyle bayrakları indirmek...lmaz:
Sabır ve dua herşeyin ilacıdır..yeterki canı gönülden yaklaş...Her sıkıntının sonu aydınlıkdır Allahın izniyle..yeterki sabretmesini bil...buna şükret..Emia.s
Bunu tecrübeli bir abla nasihatı say..öpyrm seni
Mihroşum geçmiş olsn cnm..kardşinin önemli bşeyi yoktur üzülme..mikrop kapmş belli,3,4 iğnyle atlatır inşaallah..şifa Allah dan canım..öpyrm seni
Nunuk,Mentalist,Minik,Kamile,Rüyanaz,Siremim,Nisanur,Belinay,Kübrabetül, kadro yu tam saydım mı valla bilmiyorum..çok dan yazmıyorum tek tek...üzülüyorum da...çok öpyrm sizleri...hoşçakalın:1hug:
merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
neyse öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?