Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhaba hanımlar
nasılsınız şekerler
ben hiç iyi değilim az önce annem aradı erkek kardeşim çok rahatsızmış.sürekli kusuyor hiçbirşey yemiyor dedi.tahlil falan yaptırmışlar hiçbiri normal değilmiş enfeksiyon olmuş her tarafı demişler.moralim çok bozuk.senağlama
inşallah önemli birşeyi yoktur:Saruboceq: hiç keyfim kalmadı:gitme:
neyse öptüm hepinizi

selammmmmm kizlar almanca kursuna gitmistim karne almaya kazanmisimmmmmmmm sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
tebrik ederim cnm a.s.
hyrılı olsunda artık hayırlı gelin nasip ederse rabbim onlara kendi kzın gibi olur 3 oğlun 3 de kızın olucak bende kızları çok seviyorum raabim gönlüme göre verdi bi kızım daha olsun isterim :1hug:
evet cnm iyiki varlarrr her zaman yanımda olurlar inşş:asigim:
ne alaka cnm onların bünyeleri zayıf olucağı varsada oluyo bunun seninle ilgisi yok hiçbi anne istemez yavrusu hasta olsun ama oluyo önüne geçemiyon geçmiş olsun biran önce iyileşir inş:Saruboceq:
çok yoğunsun yanii bunlar tatalı yorgunluklar ne güzeel rabbim bizede nasip eder inş
ii akşamlarrr
iyiki varsnız melek anneleri
bugun gremedim çarşıdaydk ailece
öpyrm herksi
gördüm cnm gezmişiniz vallar facete resimlere baktım havada güzelmiş ohhh iroşumda gezdi bi güzeel
yerim ben nisoşuu
cnm iremde öyle hep dibimde ayrılmıo yanımdan
yapışık gezioz oda da :)
şimdi böyle zmnları galiba :)
aynenn yaa bak gene geliyo yanıma allam ya kovuyomda gitmiyo bi bakıyom yanımda bide klavyeyede uzanıyo o rahatlık zamanlara veda ediyoruz yavaş yavaş
geçmiş olsun cnm inş iyi olur kaç yaşında kardeşin inş yolktur

çokkk geçmiş mihribancım acil şifalar kardeşine canımmm:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim geçmiş olsun inşaallah önemli bişey yoktur canım
içini rahat tut sen bitanem
güzel düşün güzel olsun arkadaşım
iyi haberlerini bekliyoruz inşaallah bitanemmmmmmmmm

iyi akşamlar canlarım
kızlar bugün yoruldular az önce sızdılar yemek yiyip yatırırım erkenden geri uyandırayım uykularını almadanda sonrada oturup dizi keyfi yapacağım haftalardır izleyemedim ertesi gün netten izledim
bu arada sınav sonuçlarım çok şükür açıklanmış çalışamama rağmen ev taşıma koşturma nedenide olsa 1 2 ders dışında iyi mayıs sonundaki sınava kasmam lazım biraz
yarında okuldayız ve direksiyom dersim var bugünden yarın için yemekleri işleri hallettim cuma dinlenirim diyorum
herkesi opuyorumnanaktan şekerlerrrr
görüşmek üzere

iyi geceler...
bugün arkadaşımın kuranı vardı oraya gittim oğlum hiç durmadı uyumadı yatağını aradı hep battaniyede salladık geldiğimden beri de huzursuz şimdi biraz durdu bende şimdi fırsat buldum.
şevvalim kızına geçmiş olsun canım...anneliğin hakkında da öyle şeyler düşünme bak hepimizin çocukları hasta oluyor,ben her hafta doktordayım.allahım dermansız dert vermesin yeterki,buna şükür:Saruboceq:
mihribancım kardeşine geçmiş olsun canım...
miniğim gözün aydın canım sonuçlar açıklanmış sen 1 2 dersin üstesinden gelirsin elbet...
hepinize iyi geceler ben kaçtım

bir dakka bu topikte bir ben saçmalayabilirim .
bu topiğin delisi benim aaaaaaaa geçme tahtıma :roflol::roflol::roflol::roflol:

geçmiş olsun canım
merak etme canım büyük ihtimal iğne verirler 4 5. iğneden sonra toparlamaya başlar üzme kendiniŞenizŞeniz

iyi geceler hanımlar
hepinize çok teşekkür ederim akşam kardeşimle konuştum penisilin vuruluyormuş sabah akşam abla gözüm açıldı daha iyiyim dedi
sesini duyunca sevindim :1hug:ultrasona girecekmiş rahatsızlığının nedenini tam bilmiyoruz ihmal etme mutlaka uzman doktora görün dedim
inşallah önemli birşeyi yoktur:Saruboceq:
desteğiniz için sağolun hanımlar öptüm hepinizia.s.a.s.a.s.a.s.
bu arada miniğim seni de tebrik ediyorum maşallah sanabu kadar telaşın içinde derslerinde hakkını vermişsinyerimseniben
tekrar iyi geceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

seninde taşındığın nerdeyse senesini bulacak
hala taşınma diyorsun .ben senin üstüne 5 kere daha :roflol:
hahahahahha bugünlerde pek bir muzurummm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:doğrusu:roflol:eyvahedigeldismile:roflol:

günaydınnnnnnnnn

mihriban çok geçmiş olsun canım
miniğim telaşeli guzummmm benimmmmmmmmm
mental avrat tescilli deli benim diyosun yani
rüyanaz sanada günaydınnnn
belinay dünürüm bebekler böyle takıntılı oluyo şekerim illaki evdeki ortamı arıyolarrr
kamilemmmmmmmm mucuxxxxxxxxxxxxxxxxx
nunuğum sanada mucuxxxxxxx
irem nisanur sizedeee mucuxxxxxxxxx
bu arada begonyam nerelerdeeeee

İyi insan lafın üstüne gelirmiş derler....geldim Şevvalim...nasılsın canım...
Ablamın kaynatasını kaybetdik...sizlere ömür..dün cenaze evindeydik..
Çok severdim kendisini çok üzüldüm..inanamıyor insan hiç..ölüm çok acı ama gerçek..
Bir bakıyım neler olmuş topikde..döneyim hemen..

başınız sağolsun begonyammm
allah yattığı yerde dinlendirsinn
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın kıslar hepinize öncelikle...
Şevvalcim hemen sana girişicem ilk evvela...
Sakın böyle isyankar olma..sen biliyormusun hastane köşelerini aylarca hatda yıllarca bekleyen anaları..onlar ne yapsın kızım..aaa çok saçmalamışsın afedersin,yok öyle bayrakları indirmek...lmaz:
Sabır ve dua herşeyin ilacıdır..yeterki canı gönülden yaklaş...Her sıkıntının sonu aydınlıkdır Allahın izniyle..yeterki sabretmesini bil...buna şükret..Emia.s
Bunu tecrübeli bir abla nasihatı say..öpyrm seni
Mihroşum geçmiş olsn cnm..kardşinin önemli bşeyi yoktur üzülme..mikrop kapmş belli,3,4 iğnyle atlatır inşaallah..şifa Allah dan canım..öpyrm seni
Nunuk,Mentalist,Minik,Kamile,Rüyanaz,Siremim,Nisanur,Belinay,Kübrabetül, kadro yu tam saydım mı valla bilmiyorum..çok dan yazmıyorum tek tek...üzülüyorum da...çok öpyrm sizleri...hoşçakalın:1hug:

geçmiş olsun cnm
opuyorumnanaktan
başınız sağ olsun cnm.ölümlü dünyaaa iştee pufffffff

opuyorumnanaktan

günaydın hepinizi opuyorumnanaktan

kızma abla taamam söz bidaha demiycemmm eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
özür dilerim ama işte bazen insanın manyaklığı isyankarlığı tutuyo
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

İçinizden biri öfkelendiğnde otursun
Öfkesi geçmezse sağ yanına yaslansın
Hala öfkesi geçmemişse gitsin abdest alsın..
Zira öfkelenmek şeytandandır..
Şeytan ateşden yaratılmışdır..
Ateşi su söndürür............a.s

Canım gecmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi günlerrrr şekerlerrr,nasılsınızzz,
begocum başınız sağolsunnn,
sevvalcim bende seni mucukkkk,
belinaycım bebişimiz nasıl oldu iyileştimi birazzz,
mihribancım kardeşin daha iyidir inş
miniğim yine yollarda sanırımmm,
nunukcum naber şekerrr,
gülzeynocum nasılsın canımmm
mentalistcimm mucukkkk,
rüyacım naber canımm
SiremScim sen nasılsın canım
lahanamcım,nisanurcum nasılsınız şekerlerrr
betülcüm girmiyor son günlerde,iyimiş ama tlde konuştum az önce,
bugün aklım biraz dalgın son günlerde giren arkadaşlardan aklıma gelenleri yazdım unuttuğum varsa çok özür dilerimmmmmm görüşmek üzere öpüldünüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…