Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ahh ahhh bizde görelimm o günlerii inşallahhhhhhhhhhhhhhhh....

inşallah sende görürsün canım.a.s.

sağolasın miniğim.maşallah sende tam k k kolik olmuşsun.iyi eşin bi şey demiyo yinede.
benimki girdiğimi biliyo ama kendileri evdeyken çok fazla giremiyorum yinede.

merhaba canım ben iyiim seni sormalı.bende 11 de kızım sayesinde uyandım.kaldırmasaydı hala uyurdum.
canım kızlardan böyle bi şey görmek geçicide olsa çok güzel ya.
biliyorum büyüdükçe çok kaytarıyolar yapmıyolar ama olsun.

iyi pazarlar arkadaşlar geceden bu yana elektrikler kesikti yeni geldi ayyy nasıl sıkıldım evde özledim sizleri akşam çok şimşekleyerek yağmur yağıyordu şimdi sakin sakin ne güzel yağıyor
betülcüm geçmiş olsun canım korkmuşsun ama şükür b,şey çıkmamış maşallah ne güzel kahvaltın hazır uyanmışsın inş darısı başıma arada benim cadılarda yapsalar bir defayada razıyım:))))))))
hepinize öpücükler yemek hazırlayacağım eşimi ve kızları doyurayım gelirim

merhaba hanımlar
bugün herkes geç uyanmış ama ben erken kalktım benim ufaklık erken uyanıyo benide uyandırıyo.
betülcüm geçmiş olsun canım seni dr korkutmuş .artık kime güvenicez bilmiyorum.
iyiki kene değilmiş tekrar geçmiş olsun
minik bu kadar uykusuzluğa iyi dayanıyorsun ama kendine yazık etme uykuda bir ihtiyaç sonuçta azcık uyu kız:roflol:

betülcüm benim kızlara izin versem kahvaltı hazırlarlar bulaşık yıkarlar çok hevesliler ama ben küçükler diye izi vermiyorum
inşallah 3-4 sene sonra yapsınlar bende onların ellerinden kahvaltı yiyeyim değilmi
inşallah o günleri görürüm canım:teytey:

hanımlar bugün eşim bana araba sürmeyi öğretti daha doğrusu öğretmeye çalıştı:roflol:
çok heyecan yapıyorum ama yinede fena değildimsositososito
inşallah kızım okula başlayana kadar öğrenirim
eşim olmayınca ben okula götürür getiririm
ençok bunun için öğrenmeyi istiyorum yoksa araba sürmeye hiç hevesim yok daha çok eşim beni gezdirsin istiyorum:roflol:

canım ay gel ben öğreteyim kız kaç senelik
ehiyetim var güzel kullanırım ama arabam:çok üzgünüm: yok
birgün inşsallah olur

ohh maşallah canım allah muhabbetinizi artırsın ya çok güsel dostluklar oldu burda ya.......
kocişin de benimki gibi düşünüyo kocişde bana seni kkdan kıskanıom valla benden çok oraya bakıon dio............

ahh nerde o günler ya.................

ohh ne güsel canım ...bendede çok heves var ama ne ehliyetim nede arabam var....senağlama

ohhh AllAh muhabbetinizi arttırsın şekerim
dikkat edin canım benim sonra sağlığınız bozulmasın uykusuzluktan AllAh korusun
öp::üyorum canım

bende rüyanın beslenmesini yaptım kızlar sigara böregi sardım cevizli ve ıslak kek yaptım meyvelerini yıkadım komşular çaya geldi şimdi gittiler sizler napıonuz.......

aaa nerde bu millet ya herkes gitse tinkimi belinay bu saatte burda olurdu ya kise yok kızlar sohbete girdim oda sarmadı sıkıldım ya...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…