- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #5.521
GÜNAYDIN arkadaslara.s.a.s.
Hepinize güzel bir gün diliyorum
Dün sabahtan sonra uğrayamadım. ögleden sonra kursum vardı sonrada yemek falan
gecmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir?:uhm:
Minikcim günaydın nasılsınız
Kızlar uyuyorlar mı?
günaydınlarrrrrrrrr buralara kar yağmadı daha bari topiğimize yağsın dedimkaydirigubbakcemile3
kızlarım sabah kar yağar umuduyla uyumuşlardı hava çok soğuktu sabah kalkınca
bira üzüldüler hayırlısı
minik kuşlarım, betülcüm ne güzel yılın ilk karlarını görmişsünüz ne güzel melekleriniz ne de mutlu olurlar şimdikaydirigubbakcemile5
gülzeyno sanada günaydın canım meleğinlea.s.
inş:Saruboceq:yağar canım,eski zamanlara göre ne çok değişti hava,ben çocukken de buraya senede 4,5 kez yağardı hemde güzel güzel artık senede bir ala çapar yağsın diye dua eder olduk annemlerin çocukluğunda dediğin gibi diz boyu karlar olurmuş okula giderken zorlanırlarmış,biz insanlar elbirliğiyle doğayıda şaşırttık:çok üzgünüm:inş çaresini buluruz rabbim yardım eder degunaydın canım
sagolasın sanada guzel bır gun dılıyorum canım
ıyıyız cok sukur canım benım
sızde ıyısınız ınsaallah
gunaydın canım
evet uyuyorlar 8.9 arası kalkıyorlar bırazdan uyanırlar canım
bende onlar uyurken pcye kostum hemen esımı gonderıp
sızlere bakayım dıye
ay canım benım cok ıncesın tesekkur ederızz
ama nerdeeeeeeeee oyle kar canım
yagmıs gece erımıs yerler yagmurun etkısıyle sanırım
sadece catılarda beyazlık gormeye kar dıye sevınır olduk
bız cocukken dız boyu karlar olur du yaaaaaaaaaaa
ben oyle ıstıyorum senağlama
ınsaallah dolu dolu yagarda toprakda doyar bızde canım
evet kızların hayatındakı kar anlayısı bu olduguna gore sevınecekler sanırım canım
cıkarayım dıyorum kahvaltıdan sonra ulasabıldıgımız yerlerdekılerı alırız oynarlar bıraz
inş:Saruboceq:yağar canım,eski zamanlara göre ne çok değişti hava,ben çocukken de buraya senede 4,5 kez yağardı hemde güzel güzel artık senede bir ala çapar yağsın diye dua eder olduk annemlerin çocukluğunda dediğin gibi diz boyu karlar olurmuş okula giderken zorlanırlarmış,biz insanlar elbirliğiyle doğayıda şaşırttık:çok üzgünüm:inş çaresini buluruz rabbim yardım eder de
aynen oyle canım yaa
cok kolayca doganın ıcıne ettık
oda ıntıkamın alıyor bızden
yıyecek ıcecek su daha neler neler
valla cok ıyı hatırlıyorum 3 yaslarındaydım yetıskın bır ınsanın dız boyunu dusun okadar dolu kar vardı.ozamanlar cankayada oturuyorduk ve elmadaga yakın yuksekte oldugu ıcın cok soguk ve karlı olurdu
annem markete gıtmıs benı ve kardesımı uyutup cocuk aklı hemen kalmısım annem yok evde sokaga cık sen halamlara gıdecegım dıye o karda yalın ayak ustun ev pıjaması seklınde :1shok:
sonrası malum zaature ve yogun bakımda olumden donmeler kuveze koymalar sacları kazımıslar solunum cıhazları gunde 3 ıgne ve drlar umıdı kesmısler
son anda kurtulmusum sekerım ama 2.bır zaature sansım yok dırek olum.oyuzden oldum olası buyuyemedın dıyo annem:roflol:
kucuk ufak tefek kaldım anlayacagın
hatıraldıgım en yogun kar ogundu sonra fılm koptu bende
zaten yıllar sonrada 2001de bır kar gordum ankarada oda yollar kapandı metro calısmadı vs...ankarada yasayanlar o senının karını cok ıyı bılırler
ondan sonrakıler cok aman aman olmadı
ınsaallah bu sene tadına doyulmaz bır kar yasarız
ayyy minikcim çocukluk işte ya düşünemiyor ki geçmiş olsun canım seni öyle gördükce annen nasıl üzülmüştür, anne olmadan anlayamıyor insan annesini
onun duygularını endişelerini yürümeye başladıktan sonra her fırsatta evden kaçarmışım bende annem babam,dedem deliye dönerlermiş beni bulmak için
birdefasında bana da horoz saldırmış yaşlı teyzenin biri görüp kurtarmasa gözümü çıkaracakmış dedem bulmuş annem o gelişini hiç unutamam der başım ellrim kanlar içindeymiş ben şimdi kızların başına gelse yüreğime iner benimkiler hiç kaçamadılar
şimdi konusu açılsa ben bütün kaçış yollarını biliyorum önlemimi aldım diyorum:1rolleyes:
rabbim tüm çocukları korsun inş özelliklede ailesi olupta ailesiz olanları inş
günaydın
buraya kar yağalı iki hafta oluyor...
kara fazlasıyla douyoruz...
geçen yılki kar nasıldı bakın
sağol canım ya ne güzel meleklerim okuldan gelince hemen göstereceğim içleri gidecek ama ayyy tam kardan adam yapacak kar bizim içinde kardan adam yapın olur mu ama dilayı üşütmeden a.s.günaydın
buraya kar yağalı iki hafta oluyor...
kara fazlasıyla douyoruz...
geçen yılki kar nasıldı bakın
günaydın canım ya ne güsel ya kıskaqndım sizi...............günaydınlar güzel meleklerimin güzel anneleri.a.s.a.s.a.s.
ilk günaydınınız benden olsun zaten sonra pek giremiyorum.kızım rahat vermiyo.
bursada hava aşırı soğuk.ve az önce kar yağışı başladı.yılın ilk karını gördük çok şükür.:sm_cool:
sizlere bi bakayım dedim çok soğuk var.gidip kızların yanına sokulcam şimdi.
görüşmek üzere canlarım öptümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ohhh minigimde görmüş karı bide biz< görsek..............accıkda olsa karlı bır ankara sabahından herkese gunaydınlar dılıyorum sekerler
sabah gozumu actım yerlerdekıler erımıs yagmurun etkısıyle ama catılarda aracların uzerınde karı gorunce nasıl mutlu oldum anlatamam
sukurler olsun kar gorduk
ınsaallah cok cok yagarda guzelce kısın tadını cıkarır yazıda yaz gıbı yasayabılırız
herkese guzel bır gun dılıyorum canım arkadaslarım
gorusmek uzere ınsaallah sekerler
meleklerımı cok ama cok opuyorum
evet çok güsel olurdu ya............afiyet olsun canım size.....sekerler benım kuzucuklar uyandılar
kahvaltı yapacagız
hadı buyrun sekerler sızde
hafıf yagan kara karsı kahvaltı sonrası kahvelerımızı yudumlayalım meleklerımızde oynasınlar
ay ne guzel olurdu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
G ünaydın, günün aydın olsun.
Ü züntü ve kader senden uzakta olsun.
N azlar niyazlar gelsin seni bulsun.
A ydınlık dolu güzel bir günün olsun.
Y arının dünden güzel
D ünün hatıra olsun
Isıtsın güneş içini
Ne dilersen o olsu
. KARLI İSTANBULDAN SEVGİLER ARKADAŞLAR İSTANBULUN İLK KAR YAĞIYO
.............KIZLARIMI VE ANNELERİNİ ÖPYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?